Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Gyors kérdés.. Nálatok megy az MW3 ingyen hétvége?
-
Gemini Rue a napi deal.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
törölt tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segitseg, laptopon jatszom (beepitett mikrofon), ilyenkor csatlakoztatom a fejhallgatomat (nincs mikrofonja) eddig nincs is semmilyen problema, de mikor meghivnak voice chat-re, akkor atvalt a laptopom hangszorojara es a jatek ott szol maga a beszed pedig a fejhallgatoba. Ezt a problemat mashogy nem lehet orvosolni, csak, ha kilepek a steambol. Szeretnem ezt a muveleteket (jatek zeneje, voice chat) osszevonni, hogy kozosen szoljanak a fejhallgatomban, es en mar nem tudok mit tenni, igy kerem a segitsegeteket.
Elore is koszonom!
-
VGYke
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Youri, cskamacska köszönöm a választ! Valamiért a steamen valamikor a kívánságlistámra tettem a játékot. Annak idején biztos meg volt az oka -de már nem emlékszem rá. Ezért is kérdeztem a megéri-e -t, mert nem ugranak be az emlékeim... öregszem

GameStop: ugye csak azok a játékok működnek steam alatt is, amelyiknél oda van írva, hogy "Protection: Steamworks"? Ha igen, kár. Nem akarok 15 klienst futtatni a gépen, még a steam és origin is sok. Legyen egyhelyen a cucc oszt jóvan! -
cskamacska
addikt
Ugye nem csak azért akarsz megvenni egy játékot mert
olcsózakciós?
A Steam nyugati pénztárcához mért árai mióta számítanak referenciának?
Iponban például 7200 forintért bármikor megveheted. -
Serpiko
addikt
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
válasz
cskamacska
üzenetére
játékok nélkül nem sokat érne maga a kliens
Dehogynem, lehet chatelni. Há mijen szociálish embőr vagy te???

-
KubanitoS
veterán
Úgy tűnik félreolvastam, mindegy akkor.
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Bezony, a Source engine is át lesz írva.
Sőt! Itt a HUP hír.Phoronix: érkezik a natív Steam kliens és a Source engine port Linuxra
-
cskamacska
addikt
Tovább gondolva ez elég nagy lépés lenne a Linuxos játékosoknak, hisz így a kiadóknak a Mac port mellett nagyobb lenne az ösztönzése a Linux port elkészítésére is, ha már végre el is tudják adni a játékot, mert a repókból kukázni az ingyé szemetet, vagy random weboldalakon szedegetni a túlárazott Linux változatokat nem volt valami fényes dolog eddig, nem csoda hogy a HumbliBundli Linuxos arcai fizették a legtöbbet.

a178: Ez csak egy promó alkalom a sok közül, a Hadirokkantak Világnapja alkalmából is leárazhatnák a háborús játékokat, nem kell ehhez külön Linux ünnep.

-
a178
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Viszont, ha játékok is jönnek, az a windowsos felhasználóknak is jó, mert ha kijön valami Linuxos cucc, akkor a többi verzió olcsó lesz. Lásd most jött ki a Maces Serious Sam 3 és kapásból -66%-kal olcsóbb jelenleg
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Meg akkor talán kicsit ráerőszakolják a vga gyártókra a normális linux supportot
-
Sonja
nagyúr
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Zamery
üzenetére
hogy is van ez, magyar idő szerint mikor szokott zárulni a free móka vasárnap?
(nem vagyok otthon hétvégén, pedig már elő vagyok töltve - múltkorról)
ne kövezzetek meg, akkor is beletoltam ~10 órát az ingyen multimókába
de néha csak kapkodtam a fejem az öldöklő tempóban, meg a mocskos csalók miatt -
Zamery
senior tag
COD: MW3 free weekend a Steam-en: [link].
-
huskydog17
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszi szépen az infókat!
-
hjanos1
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Dead Space 1,2-nél a címet néztétek: 2011 Pre-Holiday Day 5 - Dead Space Franchise
Úgy látszik készül valami
(#22452): most vagy elírták, vagy csak tavalyról maradt

-
olly
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
2011 Pre-Holiday Day 5 ez mi akar lenni?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Serpiko
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Dead Space™ 2 megvan az jó kis gém lehet rajta parázni rendesen.

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Serpiko
addikt
Hét közepén: Evochron Mercenary
Napi cucc: Numen: Contest of Heroes -
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
huskydog17
üzenetére
Volt egy topik a fórumon , ott mondta egy moderátor , de mikor elkeztdek durvulni a beszélgetésben (pl hogy a steam miért nem ad válaszokat hétvégén) akkor törölték az egész topikot.
Annak idején a Painkiller Resurrection-nak a végleges verziója helyett is valami bétát adott ki a Jowod.

Meg volt még pár ilyen , csak ki tartja őket nyilván. Az igazi szivás az,hogy pénteken(ha jól emlékszem) jelent meg a demó , ma már kedd ,oké megértjük hétvége meg minden,de a fejlesztők mind a mai napig nem küldték le a javitott alkalmazást.
-
huskydog17
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Remek.
Amúgy hol találtad ezt az infót? Csak mert a steam fórumon eddig nem válaszoltak se a moderátorok, se a fejlesztők.
Van arról is valami infó, hogy a kedves fejlesztők javítani szándékoznak ezt a csúnya bakit? -
sith7
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az komoly ...

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
huskydog17
üzenetére
Ne is kinlódj vele , a játék készitői hibás demót küldtek a steamnek

-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Ma ki akartam próbálni a Blades of Time demo verzióját, de a steam kliens egyszerűen nem tölti le a demo-t. Annyi történik, hogy miután megnyomom a demó letöltése gombot, néhány másodpercig homokórázik, majd minden úgy marad, mintha mi sem történt volna, vagyis a kliens nem csinál semmit.
Sikerült már valakinek letölteni ezt a demót vagy nálam van valami gebasz? Miért nem lehet leszedni a demót?
A Steam kliens frissítve van és újraindítva is lett, de nem segített.Update: Most látom a steam fórumon, hogy gondok vannak a hivatalos demó verzióval, elvileg nem elérhető. A vicc, hogy több napja így van és még nem javították ki.
-
DeFranco
nagyúr
Kettőt nindzsáztam!

Köszi szépen!
-
danih
veterán
Lehet nindzsulni:
Zombie Shooter 1 code: [ 8XH0M-PW973-2HZ9V ]
inMomentum code: [ 944ZL-XEVN8-65MVC ]
Hacker Evolution: Duality code: [ 92IEA-M9QCX-MQKGJ ]
Saira code: [ 8LETW-725P2-8KQ7B ]
Your Doodles Are Bugged! code: [ 90JB5-CBN2M-BLWTP ]
Zombie Shooter 2 code: [ 8YG8M-VL90V-EH2K0 ]
Hacker Evolution: Untold code: [ 8YN09-2N8PI-JY06Q ] -
Agyzuzo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Igen, de egy röpke 10 gigás patch-csel ingyen átvarázsolhatod a korábbi változatot, ha megvan. Sőt, a GOG-on grátisz jár ez a verzió, ha beírod a serial-od.

(Nekem dobozos volt amihez nem volt serial, de jó fejek voltak a CD projektesek, mert az oldalukon lehet igényelni serialt, csak a megadott módon fel kell dobni egy fényképet a dobozos változatodról - csak annak írom, akit esetleg érint, érdemes rászánni azt a pár percet!)
-
csaba951
veterán
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut
Ez most micsoda? Az Enhanced Edition-nak is van bővített változata?!
-
Agyzuzo
addikt
Space Marine megér ennyit ha engem hidegen hagy a multi és csak a single kampányt akarom kitolni?
-
a178
tag
Napi ajánlat:
Warhammer 40000:Space Marine -66% off! De úgy látom, csak az alapjátékra, a kiegészítőkre (DLC) nem.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
gondolom, olvastátok gamepod-on, hogy az EA sem veszi el a fiókot ezentúl, az offline játszás joga és lehetősége megmarad
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezt próbálom elmagyarázni én is

-
cskamacska
addikt
válasz
Ilsyde
üzenetére
Egyébként komolyan nem értem mit olvastak itt jó páran.
Ebből a posztból következtetnek itt mindenfélét, de legjobb esetben is csak annyi változott, hogy nincs többé fiók "törlés" Steamen, csak nem lehet tovább bővíteni a problémás fiókokat. Ami nem éppen negatív változás. 
-
törölt tag
Köszi a válaszokat.
LoL megnéztem Darknes 2 demóját,nagyon állat játék!
-
Ilsyde
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Gabe még a Steam beindításakor ajánlotta az embereknek hogy kulon accra tegyenek mindent biztonság kedvéért (lopás ellen). Persze akkor még senkinek nem lehetett százvalahány játéka.
Esetleges VAC ban miatt lehet hasznos, de így el/kolcson lehet adni játékokat meg konnyebb megosztani is oket (néhány ember kozosen vesz egy játékot és beosztják hogy ki mikor tolja) stb. Bár nem hiszem hogy az emberek nagy százaléka élne ezekkel a lehetoségekkel...
-
törölt tag
Sziasztok,ez a kivánság lista micsoda?
-
Rent
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
nekem egy orosz vpn-es játékom van az mw3 danih-tól, remélem ez továbbra sem lesz az a kategória, hogy ezért bannolnák az accomat.
-
Serpiko
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez kell ide a csalóknak semmi keresnivalójuk a mi kis közösségünkben vesszenek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Csak azt, hogy only orosz nyelv, de mint latjuk nyelvi fileok legtöbbször megoldhatóak illetve egyes esetekbe a jatekkeszito nem is tiltja le a lehetőségét a rendes telepitesnek. Ofc, neha allandoan ruszki ip szukséges, de az meg mar olyan szinten teszi nehezkesse a rendes ruszki jatekosok eletet mint egy xar DRM...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Iponban például
) Ráadásul a kiskeres is mind steames. Hogy megér-e ennyit? Hát, arról eltérnek a vélemények 

eami