Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roemedic
üzenetére
Csak nem kulcsot vettél valakitől?
A játék régiózáras, vagyis csak akkor tudsz vele játszani, ha vagy kiköltözöl abba a régióba (országba) ahova zárolva van, vagy minden indítás előtt VPN-t használsz.
E miatt nem szabad ismeretlen eredetű kulcsot venni. Kérd vissza a pénzed.
Ja, és ha itt vetted a PH-n, írd meg nekem légy szíves a részleteket privátban.
-
Roemedic
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A STEAMMEL lenne problémám azon belül is a BFE-vel.
Megvettem a játékot(digitális nem tokos) és tudtam is aktiválni de rá megyek a telepítés(instal) gombra azt írja ki hogy: 'Steam- a játék nem elérhető'
Ezt a játékot csak bizonyos földrajzi régióban termékkóddal aktiválták. Mivel most nem abban a régióban vagy a - játék- nem elérhető.
Mi a probléma?:S
Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!

-
-
VGYke
addikt
Origin kérdés volt, de itt is felteszem:
Honnan lehetne egyszerűen utána keresni, mi az a játék amit vásárlás után korlátlanul lehet telepíteni-törölni és mi az aminél vásárlás (jogos tulajként) figyelni kell a telepítési-törlési-újratelepítési darabszámot, függetlenül hogy ez a játék Origines, Steames, vagy akármi? Létezik valamyilyan lista? Vagy (mint Origin fórumban írták - csak nálam ilyen nincs Crysis2 esetén lehet azért mert dobozos), hogy lekérdezni valahol? -
Klikodesh
senior tag
Nekem se remlik hogy lett volna husveti sale tavaly, csak spring volt szerintem.
-
Sn[4k3]
senior tag
Azt hol tudom megnézni, hogy a profilom menngi idős? (neten)
-
Agyzuzo
addikt
Én maradtam ki valamiből, vagy idén nem volt semmiféle húsvét a Steam-en?

-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Lenne egy olyan gondom, hogy win újratelepítés után nem akar mindig magyar nyelven futni a steam. Letöröltem a clientregistry-t és úgy indítottam a programot. Így pár indításig magyar marad de aztán fogja magát és angolra vált. Erre van valami megoldás? Nem mintha égető gond lenne csak hát nem így kéne mennie...
-
BioNiCMaN
addikt
Lehet, hogy ugyanazt az embert ismerjük?

(#21682) danih
Csodálatos.
Nekem csak a születési helyet írták el, á helyett a-t írtak, de személyi cserénél mondtam nekik, hogy ez nem frankó, így az új személyin már jó, de az adókártyámon meg a jogsimon még mindig rosszul van, majd sorban javíttatom, ahogy lejárnak (mondjuk az adókártya nem jár le...). 
-
sith7
félisten
Köszönöm a gratulációkat, DeFranco Neked is grat !

szerk:
Semmi gond
Más
DOTA 2, és DOTA 2 Test között mi a különbség ?
-
sith7
félisten
Nyertem egy DOTA 2 - t steamgift - en !!!

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: SOL: Exodus
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás - Krater béta
-
jozsi252
veterán
Énis épp most léptem be a steamgift-be. És kivagyok ettől a steamtől mert akárhányszor jelentkezek be ugye a steam id-me kell a steamgift oldalral akkor állandóan kéri a key-t. Amit a mail címemre küld el a rendszer.
Miért kell mindig beírkálnom? Azért mert nem fix ip-m van?
-
albert8
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Magától lesznek csak várj kicsit

-
Mr.Csizmás
titán
beszálltam ebbe a steamgiftbe. hogy lehetnek pontjaim?

-
Źşë'
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
nemrég olvastam egy topikot ami a köszönetnyilvánításról szólt, nem tudom ki volt az indítója (admin vagy játékos) de elég dühösen reagálta le a dolgot (részvételi lehetőségről írt, akinek nem éri el a "post száma giveway entered számát, annak ne is lehessen jelentkeznie), ha már valaki jelentkezik egyre annak illő lenne azért megköszönni, ez így igaz
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat, az angol nem az erősségem ...

Amúgy nyert innen már valaki valamit ?
Van esély nyerni ?
-
maross
nagyúr
50 db DOTA 2 lejar 3 ora mulva a steamgiftsen.
-
sith7
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
köszönöm

-
sith7
félisten
Steamgifts.com - on elég, ha rányomok az "Enter to Win!" gombra ?
És reménykedek, hogy engem sorsolnak ki ?
Vagy kommentet is kell írni ? -
wwenigma
Jómunkásember
Az is jo ha van pl. TF2 vasarlasod, bankkartyaval bizonyithatsz.....
-
JanR
addikt
Én mondjuk cod2-zök, de ettől függetlenül a cs kulcsaim be vannak regisztrálva clanbase.com-on. Na most ha bannol a VAC, bannol a CB is ... akkor a cod2-vel se tudok tovább játszani

Na meg tényleg. Ne csaljon már, mert source-ozni is szoktam néha.
mod: Na válaszként elküldtem a kulcs fotót a ticket számmal, meg adtam egy új mail címet, hogy jöhet a cucc...
-
danih
veterán
Vagy akár most azonnal is hozzárakhatod, egy körrel gyorsabb lesz.
-
JanR
addikt
-
danih
veterán
Ez teljesen felesleges, úgysem tudod meg az IP-jét, de még ha megtudod, sokmindent nem fogsz kezdeni az infóval. Meg aztán lehet, hogy ez a gerii srác nem is az aki ellopta, hanem megvette az accot, vagy odaadták neki (hülye volt, magyarán).
Inkább csinálj ticketet, minél előbb, azonnal, most! -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez jó kérdés, én is mindent online vettem
Pörög a topik
-
olly
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor a bankkártya adatokat kérik el.
-
polonic
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor az e-mailes számlákat kell bizonyítékként bemutatni.
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Simán előkotrod a receiptet (amit kérnek, lehet többet is elkérnek), abban mindig van identifikátor.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem elfogadják az emailes bizonylatokat is.
De add meg a jelszavaid, kipróbáljuk.

-
Mr.Csizmás
titán
olyankor mi van, ha minden cuccom netes vásárlású?
-
danih
veterán
Semmi gond nincsen, bár lenyúlták az accod (trojan-t keress, frissíts vírusírtót).
Nyitsz egy ticketet a steam support oldalán, mondd el a bánatod, és hogy van mód a visszaállításra, mert megvan a legelső játék, amivel az accot regelted. Meg fognak kérni arra, hogy a dobozon (cd-tokon) lévő kulcs mellé tollal írd fel a support ticket számát és ezt fényképezd le nekik. Tegyél így és visszakapod az accodat.MINDENKINEK: léteznek steam acc bruteforce progik, folyamatos proxy váltással használják ki, hogy az első két próbálkozáskor a rendszer nem kér captchát. Megoldás: hosszabb kód, és használj mindenféle karaktert - kisbetű, nagybetű, számok, szimbólumok.
-
-
polonic
félisten
Dehogy kell új steam account.
Ez a steam support oldala. Itt kell bejelenteni a lopást. Ide kell új accoutn, ami nem egyezik a steam accounttal. Ezért kell.
Már lehet magyar nyelvet is kiválasztani. De úgy rémlik, hogy nem mindig írnak vissza úgy. Úgyhogy inkább angolul javaslom.
-
polonic
félisten
Ez szívás.
Valaki le akarta nyúlni az accountot, azért jöttek először az első levelek.
Aztán úgy tűnik, az e-mail fiókod is feltörte, így sikerült megszerezni a steam accountot.
Egyezett az e-mail címed jelszava a steam jelszavával? Mert az elég hiba.Írj a steam supportnak, hogy baj van, ellopták a fiókot. Csatolj egy dobozos játék szériászámáról egy képet az üzenethez.
Aztán az e-mail címed is szerezd vissza. Vagy a supportnak szólj, hogy másik e-mail címre tegyék rá.
Legközelebb valami bonyolult kódot állíts be. Legyen kis-nagybetű, szám, írásjelek is benne. És ne legyen két egyforma kódod sehova.
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de valamit tennem kell.
Pénteken elutaztam itthonról. Szombaton mikor szinkronizáltam a leveleimet, jött 3 "olvasott" a steam-től.1 - jelszó emlékeztető, 1 "confirm" kódos és még 1.
Most, hogy hazatértem nem tudom belépni a steam accountomba... Lopás áldozata lettem? Kértem újra jelszó emlékeztetőt, de semmi. A weboldalon az Én mail címemre meg azt írja, hogy nem létezik az adatbázisukban. Elég sok játékom van steam-em és nem akarom, hogy elvesszen.
Mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm!
JanR

-
Napoleon: Total War™ Imperial Edition - 3.74 GBP (Steam-es)
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
A dolog úgy néz ki, hogy a játékban lockolva vannak deckek, és a deckeken belül lapok. Ha nyersz egy deckel, automatikusan unlockolódik egy lap benne, persze amíg van lockolt lap. A single player kampányban lehet unlockolni deckeket, bizonyos ellenfelek legyőzésével.
Na most pénzért is lehet mindent unlockolni, de a vásárolható paklik között vannak olyanok is, melyek nincsenek benne alapból a játékban, ezért meg kell venni, ha kellenek neked.
Azt hiszem, hogy eleve benne van az unlock szó azon deck DLC-k nevében, melyeket unlockolhatsz a játékban.
-
TazLeacher
nagyúr
Na, rászántam magam a Magic megvételére, és nagyon nem bántam meg. Király gamma. Lenyomtam a tutorialt meg az első fickót. Viszont lenne kérdésem:
1. Minden deck-et meg tudok nyerni, ami DLC-ként megvásárolható, vagy csak olyat tudok megnyerni, ami nem, vagy is-is? Most láttam, hogy van ez a deck bundle 3,4€-ért, lehet beneveznék még egy ilyenre is.
2. Nyertem egy lapot a parti végén. A nyert lap függ attól, hogy milyen deck-el játszottam? Mert pont egy a deck-be való lapot nyertem. -
Źşë'
addikt
válasz
chungee
üzenetére
én azt vettem észre hogy csak akkor érdemes bemenni egy givewaybe ha már csak órák vannak vissza, de még ez sem biztosíték arra hogy ne töröljék.. kb 4 dota2 givewaybe mentem be, erre 3at töröltek, nem is kell mondanom, 150pont ugrott is... nem voltam mérges picit sem
-
chungee
addikt
Basszus! Min múlik a steamgift.com-on, hogy nyerjen az ember
Van 1 gyerek 55 enterrel, 6 napos reggel. Igen 6 napos
reggel már 2 won-ja van. Nem ilyen piti gém, hanem AAA kategóriájú (Dead Island, Plan&Zombies GOTY). Én itt 3 hónapja szobrozok 180 enterrel még semmit sem kaptam 
-
cskamacska
addikt
Azóta végig néztem teljesen, de nem változott a véleményem.

Tényleg nem volt nehéz dolga egyedül, viszont nem is ugrott 6 szintet előre egy pályán(ahogy néztem még felet sem) és szerzett rettenetes mennyiségű pénzt, miközben a magas szintű társak mellett 1 teljes robot megölésére futotta, egyedül meg több tucattal végzett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is küldenék neki ajándékot.
reggel már 2 won-ja van. Nem ilyen piti gém, hanem AAA kategóriájú (Dead Island, Plan&Zombies GOTY). Én itt 3 hónapja szobrozok 180 enterrel még semmit sem kaptam
eami