Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
fogalmam sincs hogy honnan és miért, de kaptam egy 50%-os King Arthur II kupont
valahol látható az eredete? (nem találtam)
vagy van valami esemény most?
-
Doki16
addikt
Kapott valaki Midnight Club 2-t?
-
Niczo
senior tag
Napi deal: Mini Ninjas -75% 2,49€
Midweek Madness: Daer Esther -50% 3,49€
Plants vs. Zombies GOTY Edition -75% 2,49€albert8: igen szerk.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Mostantól lehet venni Steam Wallet kódot is, ami feltölti a Steam Wallet-et pénzzel.
Bár egyelőre úgy néz ki, hogy ezt a kártyát csak fizikailag lehet megvásárolni, mint a mobile feltöltőkártyát.
-
albert8
veterán
Lenne nekem egy King Arthur-om amit most takaritgatásnál találtam és azt irja a steam, hogy nem lehet regisztrálni, mert már fel van használva.
Ilyenkor szerintetek mi a teendő?

-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Váltsatok régiót.. Nekem jelenleg Olaszról jó!
-
Źşë'
addikt
a steam nektek is baromira túlterhelt?! már viszonylag régóta fennáll a probléma, -118as kóddal ne mtölt be oldalakat, ill. baromi lassú
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Milyen probléma?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kicsit zavaró ez a Tales of Valor probléma..
-
Źşë'
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ami nincs meg azt letölti, mivel valve játék ezért van az hogy bizonyos tömörített pakkokban már van olyan dolog ami más játékokhoz is kellhet, és már le van töltve... amolyan globális fájl
-
szacsee
nagyúr
Urak legális, vagyis megtehető, hogy raceroom oldalán veszek játékot és a steam kulcsot elajándékozom? Nem akarok vele visszaélni, csak nem tudom, hogy jogilag ez megoldható, vagy sem? Giftet nem látok a boltban, így max magamnak tudom küldeni a cuccot, kulcsot pedig elajándékozni.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Világos

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Alien83
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
az egyik a játékot irja, míg a másik csak az egyidőben és egyfolytában letöltött adatmennyiséget jelzi...
Vagyis lehet nyomtál egy pause-t vagy megszakadt a neted. -
bpx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
tömörítve jön, mint sok más egyéb is
-
horvathd
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem lehet az, hogy a letöltés során valamilyen tömörítési eljárást alkalmaz a Steam?
-
danih
veterán
Serpiko, indítod már a szélt?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja hogyha a keresőbe beírom úgy nem dobja ki de ha rámegyek a játékra akkor választható. Na meg is fogom venni

-
BigBlue69
őstag
Fessünk valami szépet..
Új sorsolás -
VGYke
addikt
Akit esetleg érdekel: Half-Life: Source - Nagy felbontású textúrapakk.
-
Just Cause 2 - £2.49
Just Cause 2 Complete Edition - £5.00
Lara Croft and the Guardian of Light - £2.49
Supreme Commander 2 - £2.49 -
Skydrift - 6 EUR
SkyDrift: Extreme Fighters Premium Airplane Pack - 0.60 EUR
SkyDrift: Gladiator Multiplayer Pack - 1.20 EURÉrdemes ezt megvenni? Szépnek szép...
-
VGYke
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Semmi gond, a pénzen kívül
Minek fizessek sokszor annyit, ha máshol negyede?
Csak azért, mert én vagyok a Jani és telik (amikor nem telik)? -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod! A GamersGate valóban nincs kliense, de a GameStop-nak igen.

Tök béna vagyok ehez: ha vásárlok valami nem steames cuccot pl. a GamersGate lapon, az hogyan fog működni (letöltés, majd letöltés mentése, telepítés, vásárlási kód mentés, játék törlés-újra telepítés, ilyenek) -
a178
tag
Napi jóság a Steamen:
Commandos Collection -80% 2,80€
-
hali, megvan nekem a coh, és most ugye akciós de úgy érné meg a legjobban megvenni ha megveszem a complete packot, szal ha megveszem a complete packot(játék +2kieg) akkor kapok a tárgytárolómba 1 plusz példányt?
-
cskamacska
addikt
Nem tudom hol a gond, a Steam Store-ban ebben a pillanatban is gyönyörűen meg lehet venni mind a Batman: AC-t, mind az Age of Empires III-at.
Hogy két és félszeres felárat már büdös fizetnie kendnek a Steam-es használatért?
Egyéni szociális probléma, a Steam Hammer Légió tagságnak ez az ára. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VGYke
addikt
Sziasztok! "Steam"-esétéssel kapcsolatban kérdeznék.
Vannak ilyen akciók a Gamersgate-n: Batman Arkham City, vagy Gamestop Age of Empires III. Ha megveszem ezeket, és nincs a listájukban az hogy "Protection: Steamworks", akkor ezeket a játékokat nem lehet "steam"-esíteni?
A francnak hiányzik 500 game kliens! Elég nekem a Steam meg az Origin, meg kényszerűségből a Win Marketplace. Újratelepítésre is kell gondolni, meg a macerákra
-
Niczo
senior tag
Amazon Serious Sam Sale
(steames az összes) -
Sziasztok.
Nem tudom, jó helyen kereskedek-e a kérésemmel, de remélem nem üttök le.

Sajnos egyelőre nincs a vásárláshoz megfelelő kártyám, így szeretnék megkérni valakit, ha kisegítene.
Van ez az akció: [link]
(ha jól számoltam 2k a pakk, és tartalmazza mindkét epizódot[?])
Az akció máj. 14-ig tart, így nagyon örülnék neki, ha valaki megvenné számomra.Mivel netbankom nincs, leghamarabb hétfőn tudok fizetni.
Aki megteszi ,annak megköszönöm!
(részletek pü-ben) -
a178
tag
Saints Row: The Third 6,85 font vagy kb. 11 dollár...

Ja és Steames!

-
BigBlue69
őstag
Kis Esti Meglepetés
-
m4rk_
aktív tag
Gondolkozom a Torchlight 2-n... Valaki esetleg nem akar beszállni egy négyes pack-ba?

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Steel Storm: Burning Retribution
-
BigBlue69
őstag
Új Sorsolás : Nyári Szellő
-
NorDezs
senior tag
A Tropico Trilogy is el van dugva, pedig a pack nagyon jó áron van.
-
Egy rövid ismertető, miután ma regeltem én is BigBlue-nak köszönhetően lehet pár dolgot nem jól tudok:
Steames játékokat sorsolnak ki a jelentkezők között
Maximum 50 pontod lehet és egy játékra a jelentkezési pont kb. az euro beli ára
Óránként kapsz egy pontot, illetve a refferalok után is adnak 5%-ot
Az átlag jelentkezési szám egy játékra 300 körül van jelenleg
60 játék van sorsolásra ajánlva jelenleg
Vannak szintek, egyes játékokra csak magasabb szinten lehet jelentkezni
Van lehetőség támogatásra, aki támogat, annak vannak külön sorsolások
Három féle sorsolás van:
- Csak jelentkezel és vársz hátha te nyersz
- Jelentkezel és valami gagyi játékban növelheted az esélyeidet, hogy hányszor kerülsz be a sorsolási "kalapba"
- Jelentkezel és valami gagyi játékban annyira profi vagy, hogy a highscore élén végzel és nyersz -
PlayBlink invite kód vihető, már megigényeltem, egy napig lehet felhasználni, első jelentkező kapja
-
Sziasztok.
Most kezdtem használni a steam rendszerét.
KB. mindet értek, azonban láttam olyat aki "nyert" béta megivót a CS:GO-ra.
Ezt mégis hogyan? -
danih
veterán
Miért dugják el így a CoH GOLD-ot?
Itt nem látom
-
Rent
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux felhasználók OFF topikja
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kaptam az egyik mailemre egy levelet a steamtől. Mégis én regisztráltam be, méghozzá akkor amikor ellopták az eredeti accomat.... 

Pedig jó lenne ilyen munkakör! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami