Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Tudnátok segíteni? Megvettem Steamen a Defenders of Ardania-t, le is töltötte, de nem akarta az igazságot... első indításnál leszedte elméletben a DirectX-et (hogy melyiket, azt nem írta) és a .NET Frameworkot (elméletben...), amint elindította, az ESRB-s / PEGI-s korhatárbesoroló képernyő olyan összeomlásos volt (nem lehetett rajta kivenni semmit), utána meg hibaüzenettel kidobott a játék, pontosabban Esc-pel tudtam kilépni. Újbóli indítás után (és a többinél is) meg megint a Frameworkkel szarakodott. Ezekután leszedtem a legfrissebb Catalystot és .NET Frameworkot, újraindítottam a gépet, stb, de a hiba fennállt, a Frameworköt ugyanúgy szedni akarta a Steam... Letöröltem a játékot, leszedte újra: láss csodát a Frameworkkel már nem volt gond, de a képernyő- ill játékösszeomlás megmaradt. Valami memóriacímzéses dolog böki a csőrét... A gépem megüti a minimum gépigényt, Windows XP SP3-am van (jogtiszta). Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni?
Továbbá: megnéztem az ollie által linkelt DotA-s valamit, de nem enged a Steamgiftre sem belépni...
Your account could not be verified.
Error: We require all registered users to have at least $50.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $24.98. If you believe this was an error, please contact us.
Valaki lefordítaná ezt nekem?
[ Szerkesztve ]
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Mr.Csizmás #21401 üzenetére
Az nagyon jó, semmi kedvem Win7-et venni... remélem megoldható lesz ez valahogy.
Az az ötven dodós limit hamar meglesz. Bár a 25$ is úgy van meg, hogy DoA + Team Fortress 2 + Portal
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Ilsyde #21413 üzenetére
Én össz-vissz 39 centet költöttem a BattleForge-ra, szerintem nagyszerű játék. Mind PvP, mind PvE, de sajnos előbbiben nagy előnyre tehet szert aki gazdag. Bár már sikerült megszégyenítenem a többezer BF pontba kerülő lapokkal felszerelt ficsúrokat is.
-
Sn[4k3]
senior tag
Egy kérdés: ha veszek egy régebbi játékot (konkrétan: Witcher, Call of Juarez) amihez anno nem kellet Steam -de már fent vannak- azokat aktiválhatom ott?
-
Sn[4k3]
senior tag
Egyik haveromnál láttam. Jó kis túlélőhorror, de sajnos horror, ilyedezni nem nagyon szeretek, inkább Left4Dead-ezek. De ez a bundle valóban elgondolkodtat.
Amilyen akciókat itt belinkelgettek, azok mind aktiválhatóak Steamen?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #65675776 #21487 üzenetére
Én kérlek szépen 2.000Ft-ért vettem még asszem 2006-ban egy Reign of Chaos + The Frozen Throne pakkot. Diablo II-t Lord of Destructionnal meg ugyanennyiért. Starcraft + Brood War detto (bár annak elgányolták a borítóját). Fél év múlva már röhögtem a haverjaimon akik duplaennyiért tudták csak beszerezni.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Mr.Csizmás #21623 üzenetére
Ez jó kérdés, én is mindent online vettem
Pörög a topik[ Szerkesztve ]
-
-
Sn[4k3]
senior tag
Azt hol tudom megnézni, hogy a profilom menngi idős? (neten)
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Roemedic #21705 üzenetére
Szép kis csaló... az orrára kéne koppintani, mert sokaknak az az elképzelése, hogy itt mindent meg lehet úszni. Bár erkölcsileg egy nulla az az ember, nekem sosem jutba eszembe csalni, nemhogy megtenni...
Lenne megint egy gond egy Steames játékkal, konkrétan a Team Fortress 2-vel. Lejön, felcuppant, elindul, de pont mielőtt befejezné a pályák betöltését, lefagy... ennyire nem szeretik a Windows XP Professional Service Pack 3 Enchanced Editiont? Mivel Professional, a kulcsát fel tudnám használni más XP-khez?
-
Sn[4k3]
senior tag
Warez? Ezt jó tudni... de a kulcsom eredeti, még anno dobozos Professionalhez vettem, de a lemez tropára ment, ezért adták nekem a haverok a lemezt. Csodálkoztam is, hogy nem kérte a kulcsot és nem is rinyált... MS honlapján tudok olyat, hogy akkor "pótlom" a lemezt?
-
Sn[4k3]
senior tag
Még SP1-es Professional volt a telepítő. Akkor muszáj SP1-est vadásznom vagy jó lesz az SP3 is? A gond mondjuk csak az, hogy a környezetemben csak én használok eredeti Win-t, azaz csak kulcsom van.
-
Sn[4k3]
senior tag
Ezt megünneplem egy kis Frozen Synapse-beli szenvedéssel
Tehát akkor azért vigyázni kell itt is. Van tuti kulcseladó itt az aprón?
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Haggymár, örülök, ha egy valakit leölök Steames sorsolásokon is részt vennék, de sajnos még nincs annyi fizetős tartalom az accomon.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Valahogy nem akar összejönni semmi sem A Win reinstall megvolt (most már jogtiszta Windows XP SP3-am van), driverk feltelepítve, .NET Framework és DirectX 9 is, PhysX-et felrakta a Defenders of Ardania, de minden maradt ugyan olyan rossz: a DoA összeomlik azimmáron normális ESRB-képernyő után, a Team Fortress 2 meg befagy a betöltések végén.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Serpiko #21759 üzenetére
Ez egy felülnézetes túlélő zombihent, nem? Valakinek megvan? Vélemény?
SOL: Exodus is felkeltette az érdeklődésem, de egy kicsit alacsnyak az értékelései. Valaki játszott vele?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #21784 üzenetére
Bele kellett köpnöm a levesedbe
Amúgy ez a Steamgiftes dolog hogyan működik? Bármilyen játékot kiválaszthatok a listámból, hogy elajándékozzam? Ha kapok egy giftet akkor azt tovább is küldhetem, ha nekem nem kell?
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz csaba951 #21790 üzenetére
És tényleg. Mind az OFP, mind az ArmA, mind az Arma II hemzsegett a bugoktól. Nameg az utóbbi igyekezett hűtlen lenni a nevézeh (valósághű harci szimulátor, vagy mi), mert amit ott házrombolásnak neveztek, na az minden volt, csak házrombolás nem... meg a gépigény se volt alacsony. Az új OFP ezért is tetszett jobban.
másik fele: jó szigorú a Steam De egy valamit nem értek: ha megveszek valamit akkor az a Lybarimba kerül, nem? Akkor meg hogyan ajándékozzak a haveromnak pl. egy CoD-ot születésnapjára, ha az nekem nem kell?
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #65675776 #21792 üzenetére
Hát én speciel a Last Ninjában vagy az Eureka!-ban nem láttam bugokat. Izé, öö, PC-re meg a StarCraft és az Imperium Galactica II az ami szerintem hibamentes volt. Frozen Synapse-ban sem lelek hibát, Galcon detto, Warcraft III-ban is csak az agyonmoddolt cg pályákban fordulnak elő néha hibák. Továbbá Rare produktumban se láttam még bugokat, Bungie szintén. Manapság az a baj, hogy a marketing meg a haszon utáni hajszában (nem feltétlen a fejlesztők részéről) kevés idő jut az érdemi fejlesztésre, sokszor idő előtt kell a kiadó nyomása miatt kiadniuk a játékot. Hibátlan játék persze nincs, de most a hangsúly azon volt, hogy a Bohemia az átlagnál sokkal több hibát hagy a mátrixban. Nézz meg egy ArmA II-t, bár már erősen csiszolgattak rajta, de a megjelenésekor is inkább volt béta.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #65675776 #21794 üzenetére
Mondom, hogy nincs hibátlan szoftver, ezt tudom jól. Ma már a fix vasra dolgozás sem olyan, mint huszonöt-harminc éve, mert mindenféle kernelek, kerektrendszerek, meg illesztőprogramok vannak a hardver és a szoftver között, tehát a fejlesztő sosem lehet mindig biztos abban, hogy az fog történni amit ő akart, erre az is rásegít, hogy egy program nem egy nyelvben íródik, az objektum-orientált programnyelvek meg pláne. De még mindig nem a lényeget ragadod meg, azaz azt, hogy a Bohemia mindig hagy egy zsáknyi hibát a játékaiban.
Btw.: a verziószámnövekedés meg nem feltétlen hibák foltozgatására utal. Például ezen produktumoknál a Battle.net-et frissítették, javítottak a balance-on (ami ugye nem bug), adtak-vettek dolgokat, stb.
csaba951: én akkor borultam le a székről amikor a tank egyből padlógázzal süvített, meg amikor átment egy kerítésen, az a tank felé dőlt(!), ráadásul mire az a földre ért, addigra már máshol volt a tank.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #65675776 #21799 üzenetére
A Fixlist kétharmada, sőt kb. az egésze balance-olás. Ezek is olyan bugok amiket csak idővel, sokezer visszajelzés és játékóra után értékeltek át. Apró dolgok ezek is, nem olyasmik amik nagyban rontják/ellehetetlenítik a játékélményt. Mint a kiméra dmg-jének magicról chaosra cserélése.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz TazLeacher #21872 üzenetére
Jó finnyás vagy Én nem nézem azt, hogy mikor fognak mit akciózni. Megnézem, hogy mi van kirakva a Store elejére, ha meg nincs ott semmi nekemvaló, akkor mindegy - ami meg megtetszik, azt megveszem ártól független, csak drága ne legyen, igaz, inkább dobozosan veszem meg azokat, neten szinte még semmit sem vásároltam. Mostanság készülök feltölteni a Steames accountomat.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz csaba951 #21884 üzenetére
Kösz, ezt én is beállítom
Egy kérdés: vissza tudom inglishre állítani a Steamet? Win újrahúzás óta magyar akar lenni, de nekem nem tetszik - főleg a TeamFrotress 2-ben (bár úgy sem tudom működésre bírni).
Még egy: The Witcher: Enchanced Edition - Director's Cut az tud magyarul? Az alap Witcher tudott, csak azért kérdem.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz wwenigma #21905 üzenetére
Szerintem ennél több, mert tudtommal a bankok napi árfolyamon számítják át és az igen eltérő bankonként.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Bluerainbow #21974 üzenetére
Lesznek Desurás sorsolások is? Abban van malacom, mivel ott nevezhetek Amúgy miként zajlik egy többkulcsos sorsolás? Ugyanúgy véletlenszám-generálással vagy másképp? Mert a többkulcsos sorsolásoknál nem látni shotokat az eredményekről.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz wwenigma #21985 üzenetére
Igaz.
Bluerainbow: rendben, köszönjük a sorsolásokat! (Legalább a Desurás játékok mindegyike elindul a gépemen )
-
Sn[4k3]
senior tag
Talán eddig volt probléma?
Btw, ha én nyernék valamit, de nem áll módomban 24 órán belül aktiválni a kódot (megette a kutya a gépet?) akkor kérhetek kis haladékot?Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
Ahh, átkattintottam, megnyugodtam. Már megijedtem, hogy mi ez a sok izé a játékok helyén
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Ecsém, jól belakjátok a szerencsétlen vinyókat Nekem elfüstölt nemrég a 160GB-s vincsim és most egy 80-assal vesződök. Bár az is elég. Nekem speciel 10 megás net is elég, 1-2 megával jönnek le a Steamről a dolgok (amúgy igen jó szervereik vannak!), addig meg Warcraft III-azok míg lejönnek a dolgok
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz TazLeacher #22200 üzenetére
Nekem momentán nincs felralva a TF2, de emlékeim szerint a listámban van, szürkén. Ha hazaérek, meglesem.
Sőt, a Portalra emlékszem, hogy ott volt szürkén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest