Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmatty
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Beaktivalva az aszony accjara. Koszi
-
Zamery
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Valaki már szerencsés volt, és aktiválta... -
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez mi? Azt írta ki a Steam, hogy nekem már megvan, de persze cím nélkül.
Ahh, ha továbbmegyek, kiírja. Hacker Evolution. A lényeg, hogy én nem aktiváltam, mert nekem már megvolt.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
37HQI-3YHQC-NB4CR
-
polonic
félisten
válasz
üzenetére
Nem is a játékokra gondoltam vagy bármi számítástechinkához kötkető cuccra.
Csak a kiejelntésre reagáltam, hogy igen is van nagy infláció.
És offtengert sem akartam ebből, ez sem volt a célom. Remélem nem is lesz tovább.(#21489) danih
De van része benne. A többit meg lehetne sorolni, de azok sem tartoznak ide.
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
infláció?

-
Mr.Csizmás
titán
epic win

ledőltem aludni ebéd után, aztán felkelek, első amit meglátok a monitorom, ittakary üzenete steamen, hogy aktivájjá má'

nekem a 4. próbálkozásra bejött, asszonynak kb. a 20-30. kód
köszi

-
Zamery
senior tag
válasz
Serpiko
üzenetére
A diplomád bőrére ne igyál előre, a barátnődet felajánlani pedig nem szép dolog!
Ajánld csak szépen fel az accodat mint korábban, nekünk az bőven elég lesz!Múltkor a Faerie Solitaire fejlesztője adott nekünk sok-sok ingyen kulcsot, most meg a LUCID fejlesztői: [link].
-
sith7
félisten
70W0C-ETIXH-GGMY9
Elhasználva, köszönöm

-
Źşë'
addikt
amcsiban nincs húsvét
//
na, emberek akinek nincs még kulcsa annak most jött egy újabb csomag ami 3000et ad... és szerintem ez az utolsó is egyben
http://www.yeaboing.com/steam_keys/3000_Lucid_Steam_Keys_04.txt
//
-
VGYke
addikt
Húsvét van, nagy akciók nincsenek!

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
esélytelen...
-
albert8
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem is elment egy
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha nagyon sietsz még van. A közzététel pillanatában 2-t aktiváltam
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nekem sikerült, köszi még egyszer
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
ebből még van aktiválható?
-
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönjük!

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Húsvéti sorsolások 2 rész:
-
Sundesz
addikt
Mostanában várható a Spring Sale, jól gondolom?

-
viktor82
őstag
Dirt3-at getgames-ban megvásárolom tudom aktiválni steam-ben?
-
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönjük!

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Húsvéti sorsolások 1 rész:
Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos, Revenge of the Titans
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII Double Pack
-
Serpiko
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Hiányoztatok!
Sok a dolgom mostanában iskola, munka, nők, stb. Mostmár mondhatjuk újra visszatért az elveszett gyerek kiengedtek a gémer elvonóról már tiszta vagyok.
Ebből látszik, nem mindennapi képességekkel rendelkezem. Hogy megmutassam, micsoda lángelme vagyok ismét osztom az igét a steam fórumon. Tudom sokan már ezért utálnak. Érzem itt rettentő fontos ismeretekre teszek majd szert ismét és veszettül magas intelligenciámat tovább nőveleitek majd.Polonic kollégának köszönhető a mai visszatérésem. Köszönöm!

ui: A steam”on” fórum a világ legjobb fóruma. "Let's Play!!!"
-
cskamacska
addikt
-
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Más a kettő - hangulatilag is. L4D-ben van "cél", túlélni a kampányt, KF-ben pedig hullámokban jönnek a zomberek egy adott pályán, nincs kampány.
Nekem a KF-ben a hatalmas, 64 fős szerók tetszettek, igazi agyhalál, ki éli túl a kört
-
m4rk_
aktív tag
Ajánlanám mindenki figyelmébe az alábbi bundlet. [link]
10 dollár fejében Killing Floor-t is kapunk a többi nagyszerű játék mellé, ami valljuk be, elég jó ár. Pár nap múlva indul, de én már elő is rendeltem.

-
HS 2142
őstag
Erről mondjuk nem sokat tudok, minden ismerősöm steamen vásárolta, mivel hamarabb padlón volt az ára mint a bolti változatnak. (Más online bolt kínálatában se volt anno olcsóbb ráadásul már akkor kikötötték, hogy a DLC-ket nem támogatja az ő változatuk, pedig a knoxx szerintem alap hozzá.)

-
HS 2142
őstag
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Nincs összefüggés aközött, hogy valami megvásárolható-e steamen és aktiválható-e a rendszerben. Az aktiválás egyfajta védelem, ami csak bizonyos játékokra érvényes, erről tájékoztató jelleggel itt találsz információkat: [link]. A válasz a konkrét játékok esetében tehát nem. Olyan eset se nagyon fordult elő, hogy valamilyen játék utólag kapott steames bónuszokat (achievements, cloud), így hirtelen csak a Boderlands és a Psychonauts jut eszembe, de ezeket sem regisztrálni, hanem konkrétan a steam storeból kellett megvásárolni.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hmm, tényleg.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Ilsyde
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sokkal tobb stratégia van benne mint a legtobb RTS-ben úgyhogy én annak hívom, hiába játsszák kártyákkal.
Ha pénzt akarsz olni paklikba meg kátyákba akkor a Magic Online a te játékod (hivatalos kliens, gondolom ismered) mert ennyi pénzért nyilván soha nem fogják engedni hogy szabadon szerkeszthesd a paklit. 5 font egyben a pakk
Én teljes áron vettem minden DLC-t és az alapot, megért minden pennyt.Battleforge béta verzióját szénné játszottam anno, imádtam azt a játékot. Viszont a PvP része nem érdekelt, a PvE-t meg kimerítettem úgyhogy megjelenéskor nem vettem meg.
Ollie szerintem erre gondolt: http://www.magicthegatheringtactics.com
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Van olyan változata is.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Ilsyde
üzenetére
Inkább a Magic része vonz. Régebben játszottam ilyen kártyajátékokat, a Magice-t is kipróbáltam. Egyedül azt sajnálom, hogy a kártya része nem olyan, mint a Battleforge. (Tehát nem lehet benne boostert venni, bontani, lapokat cserélgetni, paklikat összerakni..stb.) Ha olyan lenne, akkor a teljes árat is szó nélkül kiadtam volna érte.
-
Ilsyde
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mindenképpen megéri ha szereted a stratégiát. Nekem is megvan mindketto, van bennuk pár száz órám.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Magic jónak tűnik. Rágódom rajta egy kicsit, de szerintem beruházok rá. A 2011-est addig húztam, amíg megjelent a 2012...
-
viktor82
őstag
üdv
GTA4-et lehet aktiválni steam-en? -
tupacamaru
veterán
Napi ajánlat: Frozen Synapse 7,81 euro.
Magic 2012 Gold Game Bundle. -66% -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az nagyon jó, semmi kedvem Win7-et venni... remélem megoldható lesz ez valahogy.
Az az ötven dodós limit hamar meglesz. Bár a 25$ is úgy van meg, hogy DoA + Team Fortress 2 + Portal

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valaki már szerencsés volt, és aktiválta...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ja,erre nem is gondoltam!köszi a tippet!

Én teljes áron vettem minden DLC-t és az alapot, megért minden pennyt.
eami