Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolások :
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition
Na talán ezek a nyeremények felkeltik az érdeklődéseteket

Köszönöm a felajánlöknak !!!
-
Serpiko
addikt
Mi ez a Playblink kód dolog? "Steamon" keressem mert osztogatni akarom mint mások is.
-
Zamery
senior tag
Playblink kulcs kell valakinek? bc383250f170c0f489b3
Hogy ON topic is legyek: A RO2-öt sikerült mindenkinek hiba nélkül elindítani? Nekem folyamatosan kilép. A szervereket még megtalálja, majd kifagy és ennyi. Valami ötlet? Ez a Punkbuster miatt van?
-
NFL#13
tag
válasz
üzenetére
"pedig elég WWII szegény PC-s játék időket élünk..."
RO1, RO2 mond valamit neked?
A RO2 nem ,hogy a Második Világháborús játékok közül emelkedik ki, hanem a összes mai lebutított FPS közül is. (Főleg a mostani formájában)Most nézem mit keres ott a célkereszt egy ilyen játékban ?
(tudom már a RO2-ben is van olyan mod amiben van, de azzal csak a codosok játszanak) -
törölt tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Haverral néztük, de Youtube béta videók alapján nagyon kudarc szagú... pedig elég WWII szegény PC-s játék időket élünk...

Let's Play Iron Front: Liberation 1944 #1 - Gameplay-Walkthrough mit der Beta-Version
Arma II engine ide vagy oda....
-
pethYeti
addikt
Iron Front: Liberation 1944-ről mit lehet tudni, se ár se semmi

-
Sonja
nagyúr
Nekem már naponta van új PlayBlink kulcsom, szóval akinek kell, írjön PÜ-t!

-
Tom6
aktív tag
Itt is egy playblink kulcs, ha kell valakinek: efd6f8a4169e4b734cd5
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Confrontation
-
Spet
addikt
Na akinek kell kulcs playblink-re küldjön egy Pü-t
-
Źşë'
addikt
hol lehet megnézni ezeket a kódokat? lehet én is tudok egyet adni akkor
-
a178
tag
Ha valakinek van egy szintén felesleges Playblink kódja, szívesen elfogadom priviben. Ma épp csak 2-ről maradtam le.
Köszönöm szépen! 
-
psycroptic
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm szépen!

-
morvaigaben
tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Ment PÜ
-
psycroptic
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem is küldene valaki? Előre is köszönöm!

-
BigBlue69
őstag
Változáshock Badam Tsu
Rainbow: ment PÜ
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Én is kérnék szépen priviben egy playblink kódot. Ez már a sokadik amiről lekések.
Köszi -
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Egyébként meggondoltam magam, a kulcs szabad, azért tényleg köszi

-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ja, és GOTY lett, illetve Red Orchestra 2 Free Weekend van
75%-os akcióban van.Ennyit tölt le csak úgy
Nekem a sima van meg tavaly karácsony előtt óta, de lehet Deluxe Upgrade-et megveszem 2.5 € -ért 
-
lordjancso
senior tag
Playblink kód: e9a3c23fe16a8711a54d
-
törölt tag

2008-óta ilyen üzivel sem találkoztam még

Na ezt szépen megcsinálja, aztán backupolom megint

-
Akos2110
tag
Vki esetleg küldene egy playbink kódot nekem pmbe? Mindig lemaradok róla amikor vki linkel egyet. Előre is köszi.
-
Exon
tag
Mégegy playblink.com meghívó

b57ae034b660f48ed59b
-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
A PlayBlink a SteamGifts és egy F2P MMO furcsa keresztezése. Jóval kevesebben vannak még regisztrálva, mint a másikon, így matematikailag sokkal jobb esélyed van nyerni is. Az itt megnyert dolgokat el is ajándékozhatod, esetleg eladhatod-cserélheted máshol. Hátránya, hogy pénzért előnyhöz lehet jutni a nem pénzes felhasználókkal szemben.
Összességében nekem a PlayBlink rendszer szimpatikusabb. Sokoldalúbb, interaktívabb. Ha nem szeretsz olvasni, akkor itt egy rövid videó róla.
-
Spet
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Olyan mint a steamgift. Itt minden el van magyarázva róla
-
csaba951
veterán
www.playblink.com meghívó
9db9da37d5129446770f
-
TommyX_
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Próbáltam magam lebeszélni a vételről, de nem bírtam.
Így megvettem a Digital Deluxe-t
(Ezzel befejeztem egy időre a játék vásárlást(de ez alól kivétel, a Spec Ops: The Line
) -
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
NEM MMO!! Próbáld csak ki..
És már Red Orchestra-ra is free weekend van.
-
Saints Row: The Third - 10.18 EUR - Steam
És... jönnek a filmek a Steam-re, itt az első.
-
salieven
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
akkor simán csak a Program Filesből kell átmásolnom és minden működni fog vagy mást is esetleg át kéne másolni?

-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne felétek a következő miszerint .... ha egyik gépről szeretnék átpakolni mindent (telepített játékokra értem mint pl L4D, L4D2, Nuclear Dawn, stb.) akkor ha a steam mappát átmásolom az úgy működni fog? Vagy újra le kell szedjek mindent megint? Segítséget előre is köszönöm

-
NFL#13
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Kár, mert ennek a játéknak az a fő erénye. A single-t ebben a formában felesleges volt beletenniük.Jobb lett volna ,ha nincs is ,mint az első részben. (Bár én is örültem volna a megszokottól végre eltérő egyjátékos kampánynak.)
(#23444) judek : Szerintem gyorsan menj el ,mielőtt lenyilaznak!!!
-
cskamacska
addikt
válasz
NFL#13
üzenetére
Lesz az, csak kicsit később. Az már sajnálatosabb, hogy a RO2 ingyé hétvégéje egybeesik a Civilisation V-ével, de hát ez van, ezt kell szeretni.
Még így is sokkal több reklámot kap így, mint a közvetlen konkurens II. VH-s tankos FPS Iron Front: Liberation 1944, ami holnap 7 felé fog megjelenni, pont egy Civ és Red Orchestra 2 free weekend kellős közepén, úgy, hogy közben az ARMA tábor is menthetetlenül bele van buzulva a The Walking Dead utánérzés DayZ modba(és ezért veszik is az ARMA II Combined Operations változatát a népek mintha ingyen adnák
). -
NFL#13
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A multi része nem vonz? Mert az a teljes árat is megéri ,nemhogy az akciósat!
-
judek
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy megkaptam letöltve a Sniper Elite 2-őt és miután telepítettem és indítanám akkor beindul a Steam is (ami a gyári MW2-el települt ugye) és a játék már nem indul el mivel gondolom nem gyáriba vettem.
Nincs valami ötletetek, hogy tudom kilőni a steamet, hogy ne lásson rá erre a game-re?Előre is köszi

-
NFL#13
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A single csak azért van benne ,hogy legyen az is. (Multi botokkal, nem több sajnos)
A multi a lényeg, az felülmúlhatatlan. (mondjuk az első rész ,az azért összetettebb)
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szerintem nem.
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Kicsit szomorú vagyok, hogy elhappolta a Civ V előle a free to play weekend "címlapos" helyet...
-
Debilon
addikt
szerk: mire megírtam kollega linkelte már

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha nekem megvan egy játék (Dead Island), attól még megkaphatom giftben (4es pakk egy példányát), hogy a későbbiekben tovább ajándékozzam?
-
danih
veterán
Kijött egy Metro: Last Light élőszereplős felvezető short, egész hangulatos (bár én röhögtem azon ahogy a moszkvai lakosságot bemutatják)
elnézést, a linket elrontottam és nem tudom hogy tegyem be a megfelelőt, a bal oldali videóról van szó -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
BigBlue69
őstag
Napi : Metro 2033 2.5 euro
Free Weekend: Mint ha mást vártunk volna...
Sid Meier's Civilization® V 7,50
Goty: 9.99 ejro -
csaba951
veterán
playblink
1) Hogyan lehet lemondani a belépésem egy blinkről?
2) A mini gamenél később van lehetőségem megnézni a pontszámomat? És a sorban lévők pontszámát? -
AxBattler
félisten
Moon Breakers!
Tutijó, hétvégén ki is próbálom! -
Amantius
senior tag
3-an vagyunk a Dead Island 4 pack-ra. Ha valaki megvenné most, az ne fogja vissza magát, ugorjon be negyediknek..
-
Pangelus
tag
playbink kód: 3960e0630ae774a16ff5
-
Ha valakinek még nincs meg:
Metro 2033 - 2.49 EUR - Steam-es
-
Serpiko
addikt
Origin 10 euro kedvezményre jogosító kódom van. Kell? -ingyen természetesen-
-
Alien83
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mivel digitális formában kapod meg nem ELŐRENDELÉS, hanem elővétel.
Kifizeted a játék árát, megjelenés előtt néhány nappal letöltheted és megjelenéskor aktiválódik...azaz játszhatsz vele.
-
sagem
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Igen, némelyiket előre le is lehet tölteni, s a premier napján lehet vele játszani.
-
gyáliSanyi
őstag
Steam-en lehet előrendelni játékot?
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlue69
üzenetére
Nem a Gold volt, csak a Galleans Return, a Goldban az elfes kiegészítő is benne van.
Viszont a Capsule klienst nem nagyon szeretem, nem lenne baj, ha normális áron inkább be lehetne váltani másra. Persze jó kérdés mire, Green Man szereti az árait felfelé kerekíteni, náluk a 75%-os akciók is 66-50%-nak néznek ki.
-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Sztem a gold volt.. mert én is azt vettem meg havernak 2 ref-re..

-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Most volt, van valamelyik bundle-ban..
playbink kod: c5a4b28f8601101c0124
-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nem hiszem, hogy megváltoztatnák, az adatlapján jelenleg: This game cannot be traded in.
-
morvaigaben
tag
Be is lehet elvileg majd cserélni.

"If Disciples 2 isn't your thing, don't fear! From Saturday, you'll be able to trade in Disciples for $5 / £3 credit towards ANY game on the site!...Combine that with some of our pre-order offers and you could be picking up games like Sleeping Dogs for under £20!"
-
Youri
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Ingyen van, írták facebookon, de a capsule miatt inkább nem

-
morvaigaben
tag
wétéef?? kár hogy nem a steames
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(tudom már a RO2-ben is van olyan mod amiben van, de azzal csak a codosok játszanak)

Köszönöm szépen!

)

eami