Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just Cause 2 Complete Edition - 6.8 GBP
Jó játék, megéri az árát.
-
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Vagy az ex-asszony kollekciója...
-
csaba951
veterán
Szeretném, ha egy játék eltűnne az accountomról. A Support azt írta, hogy ezt nem lehetséges. Van itt valaki akinek sikerült töröltetnie egy játékot az accountjáról (Library)?
Tudom, hogy a játékhoz tartozó kulcs később nem lesz használható, és a boltban sem adják vissza a játék árát. De ez nem is érdekel.

-
-
zseko
veterán
Felment az oblivion, egy problémám van, gamepaddal nem az igazi, billentyűzettel meg úgy fut
az emberem mint a reumás csiga és akkor a sima sétálásról ne is beszéljünk... -
BioNiCMaN
addikt
-
DeFranco
nagyúr
Nem túl best buy még, de szeretem, hogy ilyen cuccok is kimennek a főoldalra. Egy új érdekes, ötletes platformer a Bionic Commando
earmed után: Rochard (a zene mondjuk wtf
)Ennek meg a zenéje jó, pedig nem is kedvelem különösebben a stílust: Sideway™ New York
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
Létezik hogy a steam lassan küldi ki még a jelszó pótláshoz is az emailt?
-
zseko
veterán
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Meg is vettem

Pont tegnap este töltöttem le a "virágbolti verziót"
kipróbálásra, mert néztem hogy drága steamen. De így, hogy ennyiért árulják, meg is vettem a Deluxe változatot
azt meg törlöm is lefelé! 
Remélem nem bánom meg, nem igazán az én műfajom az rpg, legjobban az fps-t szeretem, nem is igen játszom mással (kivéve Tomb Raider), de már beleuntam egy kicsit az ugyanolyan játékokba, az agyonscriptelt játékmenetbe, és a kötött útvonalakba.
A Sacred 2-t szeretném még megvenni mert azt is kipróbáltam, de valamiért kivették a mi régiónkból
A kívánságlistámban benne maradt, csak megvenni nem tudom
Lehet abból dobozos lesz, úgyse vészes az ára (2e) és legalább magyar is. -
chatran
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
A minap olvastam a GK-n egy hírt, hogy a Skyrimhez készített egy arc egy modot, ami a pókokat medvékké változtatta. Innen jutott eszembe és kíváncsi voltam.

Gondolom akkor már a Morrowindben is szerepeltek a nyolclábúak.
Amúgy eszem ágában sincs megvenni, úgysem játszanék vele. A Fallout3 elég volt a fejlesztőktől. -
Balazs_
senior tag
válasz
HS 2142
üzenetére
Én speciel most vagyok 18, de kb 2 éve még iszonyatosan tartottam a pókoktól. Pl.: WoWban sosem volt Night Elfem, mert volt olyan küldi... Nálam szerencsére ez a fiatalság, bolondság időszakba esett.

(Mondjuk a bazinagy pókok kicsit megdobogtatják a szívem, de már teljesen kezelem a helyzetet.)
Viszont az Obliért így nem fizetek most... 6.24€-t nem ér meg, hogy legyen +DLC-m. Ha esetleg lesz valakinek fölös példánya alapból, mert most megveszi a sokDLC-set, akkor azzal tárgyalnék.
. -
chatran
őstag
Az Oblivionban vannak pókok?
-
hoffman_
nagyúr
Tehát ez konkrétan azt jelenti, hogy ha egyszer már felraktad, játszottál vele, akkor azzal eldobod a lehetőségét, hogy továbbajándékozd. Hm, ez cseles, nem túl szimpi. Így csak azt tudod továbbadni, ami már megvan, vagy valóban nem kell. Ha utólag vált feleslegessé, akkor köszöni szépen, mégis marad. Azért köszi.
-
hoffman_
nagyúr
Einstein szerintem is nagyon okos volt. De a mai napig tartom, hogy megcáfolom a relativitás elméletet, mivel szerintem fénysebességgel utazni nem csak a fény kiváltsága

Na de komolyan. Mint kiderült(2 vasat tartok a tűzbe), a gift-re ez nem érvényes. És én ezt a sima GOTY verziót gift-ként kaptam. Így mi változott? El tudom ajándékozni például egy barátomnak?
HA igen, akkor élnék vele - de csak akkor, ha a dlc-ket fel tudom rakni hozzá külön. Erről tudtok nyilatkozni, hogy megy-e?
nem is lesz belőle két példányod
Ez mondjuk tök logikus, nincs is vele bajom.
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Igen, tudok okosat mondani: Einstein. Ő nagyon okos volt.

Na de komolyan. Nem, nem fogod tudni továbbadni a régit, és bele sem fogják számolni az árba. Sőt, nem is lesz belőle két példányod, csak egy, ugyanis csak annyiban különbözik a két kiadás, hogy több DLC van hozzá (vagyis a játék DLC listájába bekerül az összes, ami még nem volt, és ennyi lesz a változás).
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok! Erre tudnátok mondani nekem valami okosat? Előre is köszi!

-
Dodder
tag
75%-of. nem rossz ár.
-
HS 2142
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Az UT 3 steamworks támogatását is utólag oldották meg, eredetileg azt sem lehetett. A többi általad említett játéknak pedig egyáltalán nincs (és nagyon valószínű, hogy nem is lesz), így a Batman:AA sem lesz steamen regisztrálható. Ami a steam storeból megvásárolható, az nem jár automatikusan azzal, hogy a játék steamworks támogatással is rendelkezik. Kiindulási alap
-
SQX_Barto
addikt
Srácok egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbált már beregelni dobozos Batman Arkham Asylum-ot? Válaszokat előre is köszi (és bocs, ha volt már róla szó)
Steam elég rapszódikus retal regek tekintetében, ahogy észrevettem. UT III szó nélkül bement az accomba, CoD4 nem és Crysis + Warhead sem. CoD 4 nél még írtam is supportnak, azt mondták, bocs, de nem támogatják, azt ennyi... -
HS 2142
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Igen, még van 38 órád.

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Morrowind is nagyon jó volt.

Csak most nincs jó áron.

-
GeneraL_XTX
veterán
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Idézet a Steam-ről:
A The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition Deluxe tartalmazza a Knights of the Nine és a Shivering Isles kiegészítőket, plusz a Fighter's Stronghold kiegészítőt, a Spell Tome Treasures-t, a Vile Lair-t, a Mehrune's Razor-t.
+1.25 €-et megérnek a fentiek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Воланд
titán
Oblivion Game of the Year Edition vagy Oblivion Game of the Year Edition Deluxe?
-
HS 2142
őstag
válasz
Balazs_
üzenetére
Ez sok tényezőtől függ. Mivel megkérdezted, így ebből azt szűröm le, hogy nincs konkrét játék, amit karácsonyi leárazásban vársz. (Mellesleg emlékeim szerint tavaly karácsonykor is volt Oblivion akció, így talán idén is várható.) Ha szereted az RPG-ket, akkor szerintem mindenképpen ajánlott, 2006 legjobb (szerep)játéka legalábbis az én szememben. Mindenesetre van időd, nézz gameplay videókat, vagy fuss át néhány tesztet/összefoglalót.

-
HS 2142
őstag
A Midweek Madness keretébe az Oblivion GOTY most -75%-al olcsóbb. (5 euró) Nem mai játék, de nagyon jó és amíg a Skyrimnak lemegy az ára simán el lehet vele ütni az időt. (A steames változat szerintem ugyanúgy modolható is, de erre nem esküdnék meg.) Valamint mivel már többször volt leárazva, gyanítom, hogy olcsóbb sem lesz.

-
BigBlue69
őstag
-
válasz
lordjancso
üzenetére
RPG, a harc meg kb olyan, mint a guitar hero-ban (dallamot kell lejátszani).
Most próbálom a játékot, kicsit később írok róla.
(#10635) Youri: mi van az oldallal?
mod: úgy néz ki, hogy ez egy grindelős szerepjátél, amolyan JRPG beütéssel. A harcban egyszerre csak egy ellenfél van, és ütemre kell nyomogatni a kurzorbillentyűket (vagy a kontroller gombjait). 2 dollárt szerintem megér, de kell szeretni hozzá az RPG-ket...
-
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Az hagyján, milyen oldal?
-
( V )
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
ezt is ajánlanám figyelmedbe: Steam Tool Library Manager a már meglévő gamékat lehet áttologatni vele (hard link automatizálva), nálam működött amikor épp kifogytam a helyből

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Most elolvastam még egyszer, és láttam, hogy benne van az említett kitétel, elnézést, benézte, ha erre jár egy modi, legyen kedves, és törölje. Bocsánat!
-
AxBattler
félisten
válasz
KubanitoS
üzenetére
"Ha nem, akkor el tudsz menni akár addig is, hogy minden letörölsz manuálisan a steamapps mappán és a steam.exé-n kívül, majd úgy indítod az exével a klienst. Az frissíti magát (letölt minden fájlt amit letöröltél) és még a játékaid is megmaradnak."
Ezt be lehetne írni az első hsz-be...
-
KubanitoS
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Ha bármilyen probléma merül fel Steammel kapcsolatosan mindig az első dolgod legyen letörölni a clientregistry.blob fájlt a Steam főkönyvtárból. Ez általában megoldja a problémát. Ha nem, akkor el tudsz menni akár addig is, hogy minden letörölsz manuálisan a steamapps mappán és a steam.exé-n kívül, majd úgy indítod az exével a klienst. Az frissíti magát (letölt minden fájlt amit letöröltél) és még a játékaid is megmaradnak.
-
JSaN
addikt
Napi akcio: Alpha protocol. 6.80 Euro.elkestem

-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudom, alapból be van-e kapcsolva. Nézd meg a beállításoknál!
@ F_Zolee (#10614): Próbálj meg a http://store.steampowered.com/ oldalon belépni! Ha onnan sikerül, akkor a klienssel lesz a baj...
-
Niczo
senior tag
Napi ajánlat: Alpha Protocol 6,80€
JSaN: nem számít, volt már 2€ is, úgyhogy nem jó vétel

-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Nemrég voltak hírek, hogy feltörték a rendszert. Én azóta most próbálok bejelentkezni de nem tud. Először kiírta, hogy nem tud csatlakozni, most meg lefagy a program. Másnál megy rendesen?
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Steam menü -> Settings -> Manage Steam Guard Account Security
-
DonThomasino
veterán
Steam guard ot hogy vagy hol lehet aktiválni?
-
zseko
veterán
Oda már régen nem
csak a programok mennek oda. (Jó lenne ha bill bácsi végre ugyanúgy megoldaná mint ahogy linux alatt van.) De az tényleg jó lenne, ha meg lehetne adni a játékmentések helyét.(#10604) DonThomasino, hát igen, minden programtól elég nagy pofátlanság, hogy a saját könyvtárába teszi a dolgait

-
Wolverine
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
A megoldás: a Steamet eleve arra a partícióra telepíteni, ahová a játékaidat tenni akarod.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
A saját könyvtárába tölti. Oda telepítsd a Steam-et ahova szeretnéd, hogy töltse a játékokat, vagy használj hardlinket a játék könyvtárára.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Oda ahova a steamet telepítetted. Módosítani nem lehet úgy tudom.
-
DonThomasino
veterán
STEAM hova tölti le a játékot ?
Lehet ezt módosítani ha igen hol?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az emberem mint a reumás csiga és akkor a sima sétálásról ne is beszéljünk...

earmed után:

azt meg törlöm is lefelé!
A kívánságlistámban benne maradt, csak megvenni nem tudom
Lehet abból dobozos lesz, úgyse vészes az ára (2e) és legalább magyar is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami