Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az adott játék exéjét kell átállítani rendszergazda módra, de elég az is, ha a Steam.exét állítod át, így minden játég automatikusan rendszergazdaként fog futni.
-
polonic
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Nálam már megy a steam... Közben a hétvégi akciós TR-eken gondolkozom megéri-e. Annó nagyon rég játszottam az eggyel, meg a kettővel, de a többi kimaradt, és én úgy tudom összefüggnek a sztorik(ha van neki egyáltalán). Ezek is ilyenek, vagy tévednék?
-
BigBlue69
őstag
Behalt a steam.. FAXA..
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem is szokta ezt csinálni, nem tudom miért, de a feladatkezelő megoldja.
Próbáld meg ezt.Asztali játék ikonra jobb klikk, és futtatás rendszergazdaként. -
TazLeacher
nagyúr
Még valami: egy LIVE-os játék LIVE firssítést kér. Amennyiben nem STEAM-es, akkor rendszergazdaként kell futtatni, és kilép ilyenkor játékból, és lefrissíti a LIVE-ot. (Ha nem rendszergazadként indítom, nem csinál semmit,miután kilép). Hogy indítom rendszergazaként a játékot? Próbáltam a STEAM apps-ból, de úgy nem jó, így meg nem frissít le a LIVE.
-
Franklin
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem a mostani TF2, CS frissítés kavar be?
-
TazLeacher
nagyúr
Az mitől van, hogy kilépek a STEAM-ből, de fut tovább. Elindítani nem tudom, mert azt mondja, hogy már fut (látszik a "Folyamatokba", de sehol máshol). A feladatkezelőben kell kilőnöm, hogy újra tudjam indítani...
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
5 gigát sajnálok amit foglalnak a winyón

én ugyan nem mondom ezt, de ez nem ér pénz és nem a rövidtsége miatt.
-
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
nem csak szerintem még warezre se érdemesek a minőségük miatt.
én speciel 5 gb-t sajnálnék egy homefront vagy mw vagy bc-re, ha nem lehet multizni vele. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
codot single miatt sztem már letölteni se éri meg, őst szerintem a bf meg többbi ilyen fps-t se.
-
BigBlue69
őstag
Jót fogok nevetni ha vasárnap berakják homefrontot -75% be

-
Nordic
Közösségépítő
AMúgy az érdekes, hogy a H5 meg a két kieg. együtt 35 euró, de ha hozzácsapjuk a Dark Messiah of M&M-et akkor meg csak 25 euró. Valaki meg tudja magyarázni, hogy miért is?
-
-
Serpiko
addikt
THQ: Homefront
Hétvégi cumó Tomb Raider
Napi ajánlat: Heroes of Might and Magic® V -
BigBlue69
őstag
Én is.. Én is a 75%re számitottam.. mindegy.. Megmarad hálaadásra meg karácsonyra a lové ..

De továbbá Tomb Raider Hétvége van!
-
JSaN
addikt
Homefront csak 50%? tobbre szamitottam.

-
Serpiko
addikt
Gabe papa a példaképem lassan felhízok az ő szintjére.
példaképem -
BandiHUN
veterán
válasz
üzenetére
Na ja,de én reménykedem,ezértis kérdeztem rá,ki mit tud róla...
Sok gém szinglije jó,de jellemzően azokért nem is ad sokat az ember,ha pár óra,vége,és lényegében nincs miért újrakezdeni,max 1x,hogy már rutinosabban az ember egyben lássa a sztorit.Meghát annó nyomták,hogy milyen jó is lesz ez multiban,de hiába,ha már nem játssza senki. -
BandiHUN
veterán
Guerilla megvan nekem is,én az Armageddonra gondolok....
Egyébként természetesen,megéri a guerilla ezt,alap megvenni,de az Armageddon az mégiscsak 12.50+dlc erre mondtam,hogy a single-ért nem venném meg,hisz a guerilla sincs végigjátszva.
Egyébként tetszett a guerilla,de én végülis elég hamar ráuntam,azóta se jött ki úgy,hogy feltettem volna,szóval nem hagyott maradandó nyomot... -
BandiHUN
veterán
Mit tudsz mondani róla,játsszák multiban?Mert offline-ra,főleg egy ilyen régebbi játék...
Érted? 
Viszont ha játszogatják a neten is,tényleg megér ennyit.Single-re viszont nem költenék,ha nem muszáj,nemsoká jönnek a "nagy" címek,az sem lesz kevésbe,gépet is kellene cserélni...Viszont 99%-hogy a hátralevő akciók karácsonyig,legalábbis a valamit érők meg lesznek a téli szünetben is ismételve,ahogy a Steamot ismerem... -
Srácok, vegyétek a Guerrilla-t meg az Armageddon-t, állat jó játékok!
-
Murder3
addikt
Steam.exe (main exception): CMultiFieldBlob(pSerialized)
ez volt a hibám
megtaláltam mi a megoldás ki kell törölni a steamappson és a steam.exe-n kívül mindent a steam mappába.
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Black opst nyomnék, de már második napja dobja ki azt, hogy ez a játék jelenleg nem elérhető...
Nem tudjátok ez mit jelent, mert kezd zavarni, hogy ezért fizettem...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem lehet ezt a Steam-et úgy beállítani, hogy gépinduláskor ne induljon el? Tényleg bogarásztam a beállítások között, de nem leltem rá a titokra.
-
Serpiko
addikt
válasz
üzenetére
18:58-tól két óra lehet felkötném magam kivéve, ha Kidus rakna ki azt bírnám.
Van neki steam accountja? Járhatna ide körünkbe. 
ProEvoFan: Nem csinálnék új reget elviselném asszem a dolgot. Lehet egy próbát megérne, de csak ha Kidus adná.
Remélem ezt daa-raa nem látja mert még megbeszéli vele. 
(#9231) daa-raa: Cool a steam hozzám igazodna ezt bírnám.

(#9232) JSaN: Nem csinálnék másik reget megvárnám míg vége a büntinek.

-
törölt tag
válasz
W h o z Z y
üzenetére
Meg van erősítve az e-mail címed? Elméletileg csak megerősítettre küld a Steam Guard levelet.
Serpiko: Kidus.
Kisebb banokra: minden nap 18:58-kor kiraklak 2 órára. Úgy jó lesz?
-
W h o z Z y
tag
válasz
polonic
üzenetére
az a helyzet, hogy nem játékkal van gond, hanem azzal, hogy a stem guard nem enged bejelentkezni, mert újra kellet telepíttetni a winfost. a steam guard azt írja, hogy küldenek e-mail-t a megerősítő kóddal, de tegnap 1 -2 órakor tettem fel a steamet azóta semmi e-mail....
-
danih
veterán
Nálam a kedvenc még mindig az első RF rész, imádom.
-
törölt tag
Csak sikerült kipakolniuk. [link]
-
Youri
veterán
Amúgy THQ szempontjából ma a Red Faction széria van terítéken, csak még elfelejtették kihírdetni

megelőztek
-
törölt tag
A THQ katalógust elnézve ma Red Faction nap van. 75% erejéig.
-
BioNiCMaN
addikt
Chessmaster® Challenge 3.06 €
-
polonic
félisten
válasz
W h o z Z y
üzenetére
Konkrétan annak a játéknak a kulcsát írd be, amiről szó van. Feltéve, ha játékkal kapcsolatban érdeklődsz.
-
Geri12345
tag
A legújabb Steam frissítéssel megoldódott az ékezetes karakter problémám a napok neveiben

-
whatever
aktív tag
válasz
W h o z Z y
üzenetére
az accountra regisztrált bolti játék dobozában található termékkódot, ha van.
-
W h o z Z y
tag
Sziasztok
Próbálok írni a steam supportnak, viszont van egy olyan mező, hogy cd-key, felette pedig account name.Az acc name az még oké, de a cd-key részhez mit írjak be?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

lol
Vagy csak hallottad, hogy szar? 

Van neki steam accountja? Járhatna ide körünkbe.
Kint van már szerencséjük.
eami