Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Végignéztem a keresésre kidobott találatokat, de még így is úgy érzem, hogy kérdeznem kell.
1. Adott egy oszott HDD, 100GB rendszer - 130GB játék darabolsában. Sajnos mindig elfelejtem a dolgot, és anno a Steam mappa a rendszerpartícióra lett installálva, ebből adódóan ma is 2 órát szarakodtam, hogy legyen végre 10GB szabad helyem ott. Meguntam. Ennek okán át szeretném rakni az egész Steam mappát/alkalmazást/játékokat, mindenestől a játék meghajtóra. Kérdésem a következő: ezt hogy teszem meg, ha mindent úgy szeretnék, mint volt. Autostart működjön, játékok a start menüben, ésatöbbi.
2. Amennyiben ez sikerül, úgy a 130GB-os vinyón 10GB szabad hely maradna. Ez vajon elégséges a futásra, érdemes így belekezdenem az akcióba?
Előre is köszönöm,
Ábel
-
danih
veterán
Én pont ezek miatt a szirszarok miatt nem akarok már belekezdeni a TF2-be, pedig már jó régóta megvan. Nem értem mik ezek és minek egy ilyen FPS-be, mmorpg-kben vannak ilyenek.
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ja, én konkrétan Portal 2-re cseréltem pár TF2-es sapimat. Egyébként van olyan sapi is, ami több száz dollár ér, és egyébként pénzért is eladhatod, az is legális.
(#9386) ProEvoFan: ez így nem igaz, hogy 1 sapka = 1 játék. Van olyan sapka, amiért 10 forintot sem adnak, de van olyan is, amelyért több tízezret. A legtöbb sapka amúgy alig ér valamit.
-
DeFranco
nagyúr
Játszottatok már a HL2 egyjátékos modjaival?
Egy City 17 polgárt bebörtönöznek, majd amikor Gordon arra jár, és rendet rak, ő is kiszabadul. A cél, kitörni a Citadelből, és menekülni amerre látsz.
G-Man szerint Shepard paracsnok eleget aludt az utolsó bevetés óta.
Ez nekem sajnos nem indul el. Játszott már vele valaki?
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ja jó'van, nem olvastam teljesen végig a hsz-t.
-
törölt tag
Valami Holy Hand Granade-es sapkáról van szó? Mert nekem fetreng egy olyan az Inventory-mban (az hogy lett magyarul műhely?).
-
olly
aktív tag
nekem ezek a cuccok vannak
[link]
valaki valamit érte?
amugy most nézem van valami új dolog steam-en
egészpontossan: ,,Műhely-fájlok megnézése" ez mit takar?
Így működik a dolog
Kezdetben a Team Fortress 2-ben, új tárgyakat (pl. sapkákat, fegyvereket, kitűzőket és egyebeket) alkothatsz meg és küldhetsz be annak elbírálására, bekerüljenek-e a játékba. Ha alkotásod elfogadásra kerül játékbeli terjesztésre, még részesedést is kaphatsz a bevételből.
Az elfogadható tárgyak, nevezési szabályok és díjak termékenként eltérhetnek, így gondosan olvasd el az útmutatót annak eldöntésére, hol kamatoztathatod legjobban érdeklődési köröd és jártasságod.
Beküldve egy tárgyat a Steam Műhelybe, vagy bevételrészesedést fogadva el egy tárgyért, elfogadod a Jogi megállapodást.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egy sapka = Portal 2

Én kb az év elején odaadtam egy havernak az összes sapkámat (5db), meg egy csomó más cuccot.Erre nyár közepén, vége fele, jött ez a szolgáltatás....
Szerinted nem voltam mérges magamra mikor megtudtam hogy egyesek sapkáért kapnak egy játékot?Egyik havernak így lett meg a Bastion....az első helyen áll a kívánságlistámon
-
DeadBullet
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
En amikor most 50%-ra volt learazva a Portal 2 megvettem es megerte. Nagyon tetszik. Imadom. Meg nem toltam vegig, de haladok vele. Tudjatok, hogy van van sok jatek, de keves az ido. De egy het mulva jovok harom het szabira es akkor vegig tolom a jatekokat amiket vettem most ebben a learazas hullamban.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én azt hallottam, hogy bizonyos értékes tárgyakat (sapkákat) már hivatalosan(?) is el lehet cserélni játékokra.
Legális?Nem tudom. -
-
whatever
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ahogy nézem csak ilyen kiegészítő cuccaid vannak. Ezek lényegében csak a karaktered színesítésére valók, gyakorlati haszna egyiknek sincs. Ha tényleg nem játszol vele akkor a wörms-ös sapit elfogadnám tőled

-
TazLeacher
nagyúr
Mi az, hogy ennyire buta lenne a STEAM? Már bocs, de nem a STEAM vásárol, hanem Te, tehát ha nem nézed meg a hardverkövetelményeket, azért nem a STEAM a hülye, hanem Te. És igen, valószínűleg valami szoftveres gond lesz, mert a konfigodon minden mai játéknak kényelmesen futnia kellene.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Azért itt kérdezem, mert itt sok az ismerős, és nem néznek hülyének..

A TF2-es tárgyak jók valamire? Mármint a játékban. Mert csak azt látom a tárgylistámban (nem játszom TF2-t), hogy 5. szintű, meg 50. szintű, de nem írja, hogy mit ad...gondolom többet a puszta kinézetnél...
-
VGYke
addikt
Lehet nem ez az a fórum ahol kérdeznem kellene, na de hát ha kapok segítséget.
Ugye megvettem és letöltöttem a TombRaider Anniversary, Legend és Underworld játékokat.
A lényeg, hogy az Anniversary és Legend nálam nem fut. Töröltem, újra "telepítettem", ellenőrizte a steam; ok!
A "menük" bejönnek, tudok állítgatni, de a játék kezdésénél fekete képernyő, középen a fehér egérmutató és semmi, csak a ctr-alt-del segít!
Ennyire buta lenne a steam hogy olyan játékot enged megvenni, ami nem fut a konfigomon?
Mi ilyenkor a teendő? Fizettem, oszt nem használható. -
VGYke
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Köszönöm válaszod! Már kezdtem aggódni, hogy öregszem és barátokkal találkozva, 10 sör után hazaérve, már nem emlékszem mit csináltam a PC-n... 
-
danih
veterán
Én már jó régóta várok valami ilyen körökre osztott fantasy-s játékra, de ez ilyen japános, azokat meg rühellem.
Ilyennel max mobilon játszanék. -
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: The Last Remnant
-
jozsi252
veterán
Vagy annyit tesz hogy vár 1-2 napot, vagy ír a steam supportnak.
Amit itt ér el steam support
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Ha már volt róla szó akkor bocs. Egyik barátomnak új gépe lett, és a steam nem küld ilyen ellenőrző kódot emailben. Ilyenkor mit lehet csinálni? Nem igazán találtam semmi email címet ahova írni lehetne. Köszi! -
DeadBullet
tag
válasz
whatever
üzenetére
Ertem. Majd elvalik. Egyelore ugyis Trackmania United jatekot szeretnem mar megszerezni es megunni. Azutan johet a Canyon is. De addig meg van mig el jon a megunas pillanata.
Feljebb kerdeztem, de meg nem valaszolt senki. Van-e esely hogy a Trackmania United-ot megtalaljam Steam Trade-en?
-
whatever
aktív tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
TM2-re ne nagyon számíts, a kapcsolódó maniaplanet oldal/bolt miatt nem valószínű hogy fogják a steamen árulni, pl crysis 2 is a hasonló mycrysis miatt lett törölve a rendszerből.
Hivatalos oldalán 20 eur egész jó ár érte, és bármikor letöltheted az installert 100 planet pont fejében (olyan mint a copper a korábbiakban). -
F_Zolee
nagyúr
Okok. Kösz az információt. De én más játékkal játszottam és furcsa volt, hogy ez is ott szerepelt. Nem jött fel az ajánlós ablak, na meg eléggé kezdő vagyok még a Steames világban.

-
DeadBullet
tag
válasz
wednesday
üzenetére
Ez tetszik es milyen igaz. A Steam tenylegy vasarlasra neveli az embert. Tapasztaltam, mert Steam elotti idoben oszinten megvallom csak warezoltam, de ma mar nagyobb elvezetet lelek az eredeti jatekokban foleg, hogy engem a multi jatekok hoznak lazba en imadom gruppenezest.
Mert regebben sokat LAN partyztam es sajat velemenyem szerint annal nincs jobb amikor ossszejon nehany ember es atjatszanam egy egesz ejszakat es nevetnek, hulyulnek es a sor irdatlan mennyisegbe fogyik. Ugy hianyzik az ilyen ossze jovetelek. Miota mind annyian dolgozunk reggeltol estig nem sikerul egy ilyet ossze hozni. 
Es manapsag nagyon nem szeretem a warezt.
-
wednesday
őstag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Én is ezért szeretem a Steamet.
A kiadókat se kell félteni, jól járnak ők is az extrém leárazással is. Egyrészt sok kicsi sokra megy. A pár euros játékból is össze lehet hozni, több tízezer esetleg százezer eurot. Méghozzá úgy, hogy nincs nagy bekerülési költségük, mint dobozosoknál. Amik több éves játékoknál már lehet elfogytak, ezért újra kéne nyomtatni, dobozolni őket, ami drágább lenne mint maga a játék.
Aztán előkészítik így a terepet az újabb részeknek. Ha tetszik egy játék a folytatását is nagyobb eséllyel megveszed. Aztán a Steam tényleg vásárlásra neveli az embert.
-
DeadBullet
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerintem is hatalmas benne a potencial van benne. Es igazad van az extrem learazban, mert szerintem mindenkiben van egy lelektani hatar amit ad egy jatekert. Es a legtobb jatek ara nem esik bele, de learazaskor nagyon jo vetelek vannak. Es pl extrem learazaskor olyan jatekokat is megveszek amit nem vennek meg alap esetben, mert nem annyira vagyok a stilus kedveloje, de nagyon nagy cim es illik, hogy legalabb egyszer vegig vigyem, hogy azert lassam milyen. Ilyen volt nalam a crysis pack es a metro 2033 a hetekben, mert meg nem vettem volna, ha nem lett volna learazva, mert engemet inkabb counter fele jatek erdekel, meg a racing.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeadBullet
üzenetére
A steamben hatalmas potenciál van, mert igaz, hogy extrém leárazások vannak, amik nyilván a kiadók profitját is csökkentik (hiszen rengetegen akkor veszik meg), de a másik oldalról meg így a vásárlási küszöb alá esik az ár, így sokan megveszik, akik egyébként nem, és - ami nagyon fontos - nem lehet használtan eladni. Így jól jár a kiadó is.
-
DeadBullet
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Hat igen, meg ott van, hogy ha dvd-vel tortenik valami akkor meg szivas. Mert kell igenyelni masikat, ha van ra lehetoseg. Egyszer peldaul az elozo gepem alaplapi driver cd-jet szedte szet az akkori cd-irom darabokra. Monjuk az a cd-iro vagy 3 cd-t szedett mar szet. Persze a cd-k se voltak tokeletes allapotba. Szereny velemenyem szerint a steam tenyleg tud vetelkedni a warezzal, nekem jobban bejon mint a warez sokkal.
Lenne meg egy kerdesem. Steam trade-en lenne esely hogy valakinel megtalalnam a trackmania united jatekot?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeadBullet
üzenetére
Ne is mondd... megvettem dobozosan a Batman AA-t, és azzal nyitott, hogy ha nincs bent a DVD, akkor nem indul. Hát tudod mit... megoldottam.

Hozzá vagyunk már szokva a kényelemhez.

-
DeadBullet
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pont ez az, hogy fontos hogy steames legyen, mert dobozosan megvehetnem kb. 5 euroert postakoltseggel egyutt, de nagyon szeretem a steam-et, hogy egy helyen vannak a jatekaim, hogy milyen konnyu egy jatek megvasarlasa, megveszem, letoltom es jatszom. Gepcserenel is konnyebb, mert nem kell mindent ujra feltenni. Egyszeruen imadom a steamet. Eloszor csak counter strike miatt regisztraltam a steam-en, de mar 23 jatekot osszekapargattam magamnak lassan ket ev alatt. Tehat akkor turelmesen kell varnom sokat.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
DeadBullet
üzenetére
Röpke 1,5 évet vártam a leárazásra, és akkor végre megvettem...ha nem fontos neked, hogy STEAM-es legyen, vedd meg dobozosan, úgy már nagyon olcsó.
Szerk.: ja, és karácsonykor sem volt leárazva, ez a kevés olyan játék között volt, amire semmilyen akció nem vonatkozott. (Vagy valami minimális 10%...) ezért nem vettem meg akkor.
-
DeadBullet
tag
Remelem lesz. Egyebkent a jatek amit nagyon akarok az a Trackmania United Forever. Most a nationst nyomom nagyon. Majus vegen amikor volt learazva mar nem volt penzem a kartyamon, mert honap vegere mindig kifogyok.

Es remelem a Trackmania 2 Canyon is lesz majd a steam-en valamikor.
-
KubanitoS
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Karácsonykor lesz.
-
Doki16
addikt
válasz
DeadBullet
üzenetére
Év végén biztos le lesz árazva amit kinéztél, mivel jön a nagy karácsonyi akció. Olyankor 1000-1500 játékot/kiegészítőt szoktak kisebb nagyobb értékben leárazni.
-
whatever
aktív tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Nincs meghatározott gyakorisága az akcióknak.
-
DeadBullet
tag
Sziasztok. Lenne egy kerdesem. Milyen gyakran szokott lenni Ubisoft het?
-
Ez a Renegade Ops igazán jöhetne már

-
danih
veterán
Hát ez az Orcs Must Die tök jó játék! TPS-Tower Defense keverék, minden klappol, az irányítás, a játékmenet, nagyon élvezhető, lehet osztogatni az orkoknak a heccsátot, nálam a "15 percre leülök a gép elé játszani" casual kategória jelenlegi királya

-
VGYke
addikt
Köszönöm! Verziókat innen vettem (Legend és Anniversary magyarítás).
Na most meg ez idegesít: Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution .
Megjelent a letölthetők közt de nem töltöttem le. Azt sem tudom mi ez! Volt tegnap haveri pár sör
, de annyi nem, hogy utána megvegyek valamit, amiről azt sem tudom mi.
Honnan keveredett ez elő? Ha vásárlok, a steam küld egy e-mailt. Erről nincs. Ilyenkor mi van? -
CsiguszMaxim
senior tag
Aki megvette a Max Payne-et és Window 7 alatt játszik annak ajánlom figyelmébe ezt, ha gondja van a hangokkal: [link]
-
bpx
őstag
-
wednesday
őstag
1. Úgy tudom a közép európai verzióhoz jött ki patch, (bár nem biztos). Szóval a "nyugati" és a "keleti" verziók nem kompatibilisek. Egyébként a Steam autmatikusan a legfrissebb verzióra telepíti a játékokat és ha utána jön ki patch azt is felteszi (persze ki lehet ezt a funkciót kapcsolni is). tehát patcheléssel neked nem kell foglalkoznod.
2. Nem tudod visszacsinálni.
Először mindig meg kell nézni a támogatott nyelveket, írja a Steam. Persze sok mindent lehet magyarítani. Nekem is van honosított játékom, aminek én magam raktam fel a magyarítását.3. Rámész a játékra Steam ablakra jobb klikk -> tulajdonságok -> Helyi fájlok (fülön) -> játékfájlok épségének ellenőrzése
Ha a hibás, hiányos részeket ilyenkor kicseréli és visszateszi eredeti állapotára. -
VGYke
addikt
Sziasztok, lenne 1-2 kérdésem. Tegnap vásároltam 3db TombRaider-t (Legend, Anniversary, Underworld).
1. Ugye a javításokért (patch) nem kell külön szaladgálnom, a steam automatikusan telepíti? Már csak azért, mert nálam nem. Pl. Underworld verzióm 1.0 és kapásból találtam ősrégi 1.1 javítást hozzá, amit persze nem enged telepíteni.
2. Underworld-ről mindenütt azt olvastam hogy magyar nyelv is választható (nincs is itt magyarítása). Közbe meg dehogy, a vásároltban nincs magyar nyelv. Gondolom így jártam, a vásárlást nem tudom visszacsinálni, hogy visszakapjam azt a kb.6 Eurót,
igaz? Bár nem azt kaptam amit vártam, miért ne gondolhatnám meg magam, 1 percet sem játszottam.
3. Sajnos magyarítottam a Legend és Anniversary játékokat. Persze a magyarítás nem jó hozzájuk, viszont kinyírtam a telepített játékokat, magyarítás visszavonása után játék indításnál fekete képernyő, ctr-ald-del segít csak. Hogyan tudom újra telepíteni, illetve lásd 2.kérdést, mert 1 percet nem játszottam. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Mindenkié
.
De ha hozza az első rész hangulatát, nekem már megérte
. Legalább szívhatok megint az utolsó pályával, amikor ki kell jutni a piramisból, vagy miből
. -
Nordic
Közösségépítő
Rábeszéltetek, Tomb Raider 3-as megvéve
. -
Youri
veterán
Max Payne megvéve, WH40K-val kapcsolatban, pedig nem eröltetik meg magukat az 50%-kal.

-
danih
veterán
A MP2-t megveszem, annak idején kimaradt!
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Emlékeim szerint igen. Annyiban, hogy a remake sokkal rövidebb. Jó pár rész hiányzik belőle ami az elsőben megvolt de ugyan azon a szálon megy végig. Tényleg az lett volna a király ha 1:1 az egyben változtatás nélkül kap egy grafikai tuningot de szerintem így is nagyon jó lett és kellemes nosztaliga

Apropó a Max Payne bundle nagy király. Kevés játék van a whislistemen de ez a kettő pont igen.
(#9303) jer1cho: [link]
-
Serpiko
addikt
THQ péntek: Warhammer 40,000
Napi ajánlat: Max Payne Bundle
-
BigBlue69
őstag
Huha Max Payne!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Tehát a régit és az újat? Tényleg 1:1-ben remake?
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én végigjátszottam

MOD: Mindkettőt
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem. Eredetileg arról volt szó, hogy megcsinálják ugyan azt jobb felbontásban, csak aztán rájöttek, hogy akkor kevesen vennék. Így én úgy tudom, hogy csak pár pálya került bele, a többi új...érdemes lenne utána olvasni annak, akit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm válaszod! Már kezdtem aggódni, hogy öregszem és barátokkal találkozva, 10 sör után hazaérve, már nem emlékszem mit csináltam a PC-n...

igaz? Bár nem azt kaptam amit vártam, miért ne gondolhatnám meg magam, 1 percet sem játszottam.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem az, hogy oldjam meg a dolgot. 
eami