Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem véletlenül emelték a kezdő árat. A legtöbben a minimumot fizették a Royale Bundle-knél, és így remélik a nagyobb bevételt. Csak nehogy pofára esés legyen belőle.
Egyébként meg mindenkinek szimpatikusabb a Humble Bundle, mert egyrészt nincs minimál ár, vagyis tényleg te döntöd el, hogy mennyit adsz, több platformra megkapod a játékokat, és még jótékonykodhatsz is.
-
cskamacska
addikt
És játszol is ezekkel a játékokkal?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk ez a Humble Zsákbamacska Bundle már a pofátlanság határa, annyira az impulzus vásárlókra hajtanak, hogy már azt sem árulják el, hogy mit kap az ember olcsóé.

Egyébként elég döcögősen halad ez a Royale dolog, a 2. kör 30000 eladása a fasorban sincs a Humbliék 800000 Voxatron eladásához képest. -
JSaN
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Csak egy kodot kaptam, amit meg nem tudok felhasznalni. Majd ha megjelenik akkor ott a jatekok is megjelennek. Szal fogalmam sincs mik vannak benne.

En eddig minden humblet, es indie royalt meg vettem, igy ez mar nem szoroz hogy laltatlanban vettem meg.A masik meg az hogy most nem tudni mikor jelenik meg, es ha jopar oraval kesobb veszed meg.(nalam valoszinu lenne) Siman tulmegy szerintem a minimal ar az elovasarlos arrnal.
-
JSaN
addikt
válasz
maross
üzenetére
Szerintem nem sok az a 3 dolcsi, a 4 alap es 2 plusz jatekert. Amikor steamen ezek eggyutt 40+ euro kb.
En most pl ebben a pillanatban elo vasaroltam az indie royale "The Really Big Bundle"-t, 3.99 dolcsiert. Ennel olcsobban ugysem kapod meg nagyon, mivel gyorsan megy fel a minimal ar. Es utolag barmit adnak hozza azt mar meg kapom. -
horvathd
aktív tag
Az Indie Royale "The Really Big Bundle" előrendelhető $3.99-ért. Plusz változtattak a szabályokon. mostantól nem előre bejelentett időpontban indul az árusítás. A minimum ár $2.99 lesz.
A twitteren írták, hogy egyik most megjelenő játék sem volt még benne egyik Humble Bundle-ban. Nem garantálják, hogy az összes játék Steames lesz, de a többségük igen.
-
horvathd
aktív tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
A PayPal-os fizetéshez sem kell itt regisztrálni, simán meg lehet adni a kártyaadatokat is.
-
DeadBullet
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
A fentebb emlitett Humble Bundle-t akarom megvenni, de csak szivok a google checkouttal. Most azt hiszem varok holnapig es holnap folytatom. De ha esett van tapasztalatod a google checkouttal oszd meg es szivesen veszem a jo tanacsokat. De szerintem ebbol paypal lesz a vegen. Csak oda meg regiznem kell. De nekem kell ez a humble bundle pack. Jo ejt mindenkinek.
-
DeadBullet
tag
En legalabbis nem telepitettem ujra. En ugy voltam, hogy vettem uj gepet es mindent atmentem a merevlemezemrol az ujra es windows reinstall utan mikor inditottam a steamet lazan ment. Csak elso inditas tovabb tartott. Ha esetleg valami gubanc adodik akkor clientregistry.blob fajlt torlod es azutan inditod a steamet. Ez altalaban mindig helyre teszi a steamet. Csak legyen a steam masik particion amikor ujra instalalod a windowst.
-
Amur
addikt
válasz
DeadBullet
üzenetére
magát a steam progit sem telepítsem újra? csak inditsam el a még XP-re felrakott steam-et és menni fog?
-
DeadBullet
tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Valaki tudna nekem segiteni a humble bundlelal? Akadt egy kis problemam.
-
DeadBullet
tag
KubanitoS lenne nehany perced?
-
DeadBullet
tag
Ha atteszed a a steam egy masik particiora akkor momcs semmi gond. Meg ujra se kell instalalnod windows reinstall utan, csak az elso inditas nehezebb lesz, ameddig a steam "bekoltozik" az uj rendszerbe. En hasonloan jartam el nehany honapja.
Xp-rol valtottam 7-re es meg gepcsere is volt ez alkalommal. Es ment minden rendesen. Persze ha jol tudom nehany jatek lehet ra erzekeny, de nekem ilyen problemam nem volt.
-
Amur
addikt
Jól értelmezem az 1.hsz-t,hogy ha a steamapps mappa tartalmát lementem akkor rendszerújratelepítés után nem kell újra letöltenem minden játékot? (igaz nem rendszerújratelepítésre hanem más particióra mozgatásra írtátok).
Tapasztalat? az esetleg bekavarhat hogy XP volt a régi rendszer és Win7 az új?
ráadásul maradhat is ugyanazon a winyón. -
-
FZoleee
tag
Új Humble Bundle [link]!
Uplink, Darwinia, DEFCON, Multiwinia, emellett, ha az átlag felett fizetsz, akkor Aquaria és Crayon Physics Deluxe. -
Serpiko
addikt
Mai napi kuka
Dream Chronicles®: The Chosen Child™ -
olly
aktív tag
azért durva, tudnak ám jó akciókat tartani

Magicka: Collection€19.79
€19.99Save 1%
[link] -
polonic
félisten
Most nézegettem a statisztikákat.
Eléggé megdöbbentő adatokat látni.Az olnine lévők számának a csúcsa eddig 4.710.951 volt. A most is olnine lévők száma pedig 3.381.599. Na ez nem semmi.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére

-
horvathd
aktív tag
válasz
Kephamos
üzenetére
A pontokat az összes felajánlott játékok után kapod. Azaz, ha valaki felajánl egy $20 értékű játékot, akkor mindenki kap 2 pontot. Tört pontokat felfelé kerekítik, azaz $1 után a 0,1 pontot is 1 pontra kerekítik. Maximum 300 pontot lehet összegyűjteni, az a fölött kapott pontok elvesznek, amíg nem jelentkezel egy sorsolásra.
-
maross
nagyúr
Kozben beregeltem steamgiftre...semmi infot nem latok az oldal mukodesere, de jol sejtem, hogy skyrimet a 3000+ jelentkezo kozott sorsoljak ki, es elvesznek toled 60pontot a jelentkezesert?

-
FZoleee
tag
SteamGifts-en nyertem egy Magicka-t, érdemes néha belépni és elnyomni a pontokat

-
zseko
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
De találó

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
állat

-
BigBlue69
őstag
Készüljetek a holnaptól kezdődő hét közepei akcióra!! Szülinapom alkalmábol tuti összeszedik magukat!

-
cskamacska
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Na akkor megpróbáljuk Leszarom® tabletta nélkül is.

Napi ajánlat: Cold Fear -50% $4.99 USD £2.49 GBP 2,49€ EUR $4.99 AUD
A játék kicsit grafikában már öregecskedő(mondjuk reálisan nézve a RE4 még randább, szóval tán ezt vissza is szívom
), de játékmenetben egész jó túlélő-horror, amolyan tengeri Resident Evil. Rettegésügyileg szerintem jobb, mint a sokak által dicsőített Dead Space vonal(ami ugyan egész jó, de néhol erősen lövölde), 2,5 euróért simán jó vétel. 
-
KubanitoS
veterán
Figyeltétek, hogy egy hete sincs kint még a Saints Row 3, erre már van 3 DLC hozzá. Epic p.h.a.i.l.
-
DeFranco
nagyúr
-
KRi2
aktív tag
Jártam mamuszos saturnban és csomó 9900-es Skyrim volt még a polcon. De félig lengyel az egész doboz, ami miatt én nem veszek ennyiért.
Ez az account eladás dolog. Nemhiszem hogy csak rosszakaró emberek lennének, nem mindenki akarja a másikat csakazértis átverni. Nyilván vannak kockázatai, nem a saját magad által választott neved lesz, de nem mondanám hogy "soha" nem éri meg.
Mintha csak a kiadó érdekét hangosítanátok. Mindenkinek saját account, mindenki vegyen újat, jó sokszor! -
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Accountot soha nem szabad venni, tanulj belőle.
-
JSaN
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem lesz gond, de jol emlekszem akkor a steam acc nevet ott sem lehet megvaltoztatn. (amivel bejelentkezel) De ezzel vissza elni illetve hatrany nem lesz.
Amugy hivatalossan tilos a steam accountokkal kereskedni, de ha ezt nem hangoztatod illetve azota mindnt megvaltoztattal igy problema nem lesz belole. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Kb annyira problémás, mint ha úgy vennél autót, hogy nem lehetne átírni a nevedre.
Az érték nyilván más, de érted... ezek az accok soha nem lesznek a tiéd, az eladó akkor veszi vissza amikor akarja.
-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem tudom mi vesz rá arra, hogy accountot vegyél. Én biztos nem vennék, ugyanis az ex gazdájának csak 1 emailjébe kerül, hogy visszaszerezze tőled, miután már fizettél. Elküldi a számlát és a scannel cd kulcsot a Blizzardnak, azzal a szöveggel, hogy ellopták/feltörték/stb. az accountját, és visszakapja.
Plusz ott van még JSaN válasza is.
-
JSaN
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
En nem vennek hasznalt bnet accot. Bar emailtol kezdve a tartoszkodasig mindent lehet modositani.
Viszont a polgari nev mezot nem lehet torolni, amit oda egyszer be irtal az orok. Es ha netan valami gebasz van az accal (elfelejtet jelszo, elloptak stb) akkor a support kerni fog a szemelyidrol egy fenymasolatot. Es ha nem ugyanaz hiaba rinyalsz nem fognak eggyut mukodni.szerk:
Illetve ugye ez kozos acc minden blizz jatekra, ha netan kesobb veszel mas blizz gamet (pl dio3) akkor jobb ha egy sajat nevu accodon van minden. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Gondolom megadja a felhasználó nevét és a jelszavát azokkal belépsz, és megváltoztatod a jelszót, illetve a mail címet is, hogy a te címedre menjenek a levelek, vagy kérd el tőle a mail címét is.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Valaki a 10811-re esetleg?

-
KubanitoS
veterán
válasz
AMD_ok
üzenetére
Itt a lista, amely felsorolja a Steamen aktiválható játékokat. Ott van a GTR is, szóval alaptalan a félelmed.
-
AMD_ok
őstag
Én 5,08 fontért látom, ahogy én elérem a Gamersgate-t
Ja, és ha emlékszel, amit privátban nézegettünk GTR Evolution-t, visszaírtak, hogy nem jó steam alá a kulcs,én meg azon simán használatba vettem, most akkor m van?

-
Rabbitf_24
addikt
Nem ide tartozik, de hátha vki tudja...
vennék egy starcraft 2-t battle.net accounttal együtt.
Hogy tudom átvenni a hatalmat az eladó battle.net accountja felett?
Köszi a válaszokat. -
Metro 2033 - 3,38 EUR
Ha valaki lemaradt volna a múltkor... Igen, Steam-en kell regisztrálni.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az első hsz-t, kerestem is, de nem leltem pontos választ a kérdésemre.
CoD: MW3-mal játszok, hamarosan win7 telepítés lesz, mert rakoncátlankodik a gépem. Sokat haladtam már a játékkal, nem szeretném, hogy elvesszen az elért szintem. (MP-re gondolok, a single nem baj ha elveszik.) A kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi szintemet hogyan tudom majd visszaállítani win telepítés után? Játék után mindig Steam Cloud frissítés van, ez esetleg azt jelenti, hogy a Steam magától elküldi egy központi szerverre az adataimat és következő alkalommal onnan szedi le?
Szóval, ha jól tévedek akkor elegendő lesz win7 telepítése után a játékot ismét felrakni, steamet letölteni és onnan folytatom, ahol abbahagytam, nem kell kimenteni semmit a steam mappából, biztonsági mentést készíteni a játékról, stb?Köszi!
-
7
addikt
Itt egy ideig akciósan 29 fontért meg lehet venni, ha nem akarsz várni.
Ez jelen árfolyamon (mocsok forintgyengülés) átszámítva mintegy 10.700 HUF, ami sajnos még mindig drágább, mint a CD Galaxis 9890 Ft-os ára. Egy Steames ismerősöm innen vette meg, minden probléma nélkül beregisztrálta és használja azóta is.
-
cskamacska
addikt
Ha Steam-en nincs is fent, az alter onlány boltokon azért megtalálható, Green Man Gaming oldalán találtam legolcsóbban 40 euróért(az most 12500 forint körül lehet), és ha akad valami játékod ott, akkor esetleg beválthatod még azt is. Tudomásom szerint nyugat európai változatot kapni itt, így valszeg időben hozzá lehet majd jutni a kiadott DLC-khez(ehh ezt is megéltem hogy egy játékhoz már biztosra veszem a DLC-k kijövetelét
). -
cskamacska
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Szerintem inkább a Cenegát kell megkérdezni, hogy miért trollkodnak még mindig a kelet-európai játékpiacon. De legjobb esetben is koprodukció, New Vegasnál is elintézték hogy mi egy Eastern European Edition-t kapjunk(igen, külön Steam ID-vel, külön bolti lappal), hónapos DLC késésekkel.
-
Anomaly: Warzone Earth a napi deal. Eszméletlen jó stratégiai játék, veri a nagyokat is, vétek kihagyni!
-
KRi2
aktív tag
Hátja, a józan paraszti ész az ellenkezőjét mondaná. Ami még dobozos is, boltot is fenntartani, cd legyártani, szállítani, annak drágábbnak kéne lennie mint egy megnyomom a gombot szolgáltatásnak. Ilyen a világ.
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

eami