Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Elkerülte a figyelmem az előbb Őrület a hét közepén Dungeons and Dragons: aggerdale -50% 7,49 euro.

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Driver® Parallel Lines -66% 3,40 euro
-
SityiSXT
őstag
Nem vagyok ott olyan régen, így én sem tudok semmi biztosat - meg egyébként is zavaros egy kissé nekem is. Amúgy én felraktam két E.Y.E.-t, és úgy kaptam pontokat, ahogy fentebb írtam. Szerk.: Régebben legalábbis így volt, ugyanis így jött össze annyi pontom, hogy induljak az egyik giveawayen.
Szerk.: Az 5%-os szabály leesett végre. Akkor azt rosszul tudtam/fordítottam.

-
whatever
aktív tag
kliens újraindítása után elérhető a moh-hoz járó bf3 beta key.
-
JSaN
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Szia, kuldtem eggyet privatban.

-
válasz
SityiSXT
üzenetére
- te is teszel egy felajánlást, ilyenkor az USA nem akciós árnak megfelelő pontszámot kapod, szorozva a felajánlott darabszámmal
Erről semmi infó nincs az oldalon, te hol hallottad?
- minden sorsoláskor ha nem nyertél, a nyeremény pontszámának 5%-át jóváírják (felfelé kerekítve)
Nem. Minden nyeremény pontszámának 5%-át jóváírják mindenkinek, kivéve annak, aki feltette. Nem kell részt venni a sorsoláson a pontszámok megkapásához.
Meg szerintem hetente kapnak a tagok valamennyi pontot automatikusan
Nem.
-
SityiSXT
őstag
ollie, szerintem kicsit pontatlanul írtad le a SteamGifts működését. A lényeg az, hogy ha beregisztrálsz, kapsz 25 pontot, ebből lehet a felajánlásokra benevezni. Két módon tudsz pontokat gyűjteni:
- te is teszel egy felajánlást, ilyenkor az USA nem akciós árnak megfelelő pontszámot kapod, szorozva a felajánlott darabszámmal
- minden sorsoláskor ha nem nyertél, a nyeremény pontszámának 5%-át jóváírják (felfelé kerekítve)
Legalábbis én így értelmeztem az ott írtakat...
Meg szerintem hetente kapnak a tagok valamennyi pontot automatikusan, ugyanis valahogy csak nő a felhasználható pontszámom, pedig egy felajánlást tettem eddig mindössze... -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy valaki tudna nekem küldeni egy meghívót a steamgift-re?
-
whatever
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
steamworks egy elég tág rendszer, minden játék csak 1-1 elemét használja
a fear2 esetében ez a másolásvédelem, aminek köszönhetően a megjelenés előtt nem tudták annyira warezolni
de se achievementek se a multi nem a steamen át megy, előbbit egyszerűen a játék mentéseivel tárolja, utóbbira a gamespy rendszerét használja. -
válasz
polonic
üzenetére
Igazából a digitális disztribútorok harcolták ezt ki még akkor, amikor kezdtek megjelenni az első nagyobb nevek Steam exkluzivitással. Ugyanis nem akarták a konkurenciát népszerűsíteni a saját eladásaikkal is. Egy idő után az online shopok belenyugodtak ebbe, viszont a kiadók is rájöttek, hogy jobb nekik, ha nem kell minden eladás után részesedést fizetniük a Steam-nek, ezért vannak ilyen kiherélt játékok is.
-
válasz
polonic
üzenetére
Előfordul ilyen, viszonylag ritka, bár "sajnos" egyre többször találkozok ilyennel. Van olyan kizárólag digitálisan megjelent játék is, mely Steam-es szervereket használ multihoz, viszont a nem Steam-en kapható változatok nem Steam-esek, így multiplayer sincs benne. Ilyen pl. az AvP 2000. De ott van mondjuk a King Arthur is, annak is csak a dobozos/lemezes változata regisztrálható Steam-en, és mivel az is Steam-es multit használ, ezért a máshol vásárolt digitális változatok szintén nem tartalmaznak multiplayert.
-
FEAR 2 - 3.99 EUR
Steam-es-> Most tudtam meg, hogy ez a verzió nem Steam-es!(#8779) DeFranco: a fogyasztói csoportnál neked is kell adnod valamit a közösbe, itt semmit sem kell. De célszerű, ha azt akarod, hogy legyen értelme az oldalnak hosszú távon. Minden feltett játék - pontban kifejezett - értékének 5%-át mindenki megkapja.
Ha te teszel fel játékot sorsolásra úgy tudom, hogy minden jelentkező után megkapod a játékért fizetendő pontok számát, vagyis ha 10 pont egy játék, és 100-an jelentkeznek rá, akkor 1000 pontot kapsz (persze csak elméletben, mert egyszerre nem lehet több pontod 300-nál). De a lényeg, hogy semmit sem kell csinálnod, hogy pontokat kapj, mert minden feltett játék után kapsz. -
DeFranco
nagyúr
Azért ez engem is emlékeztet erősen a "fogyasztói csoport" néven elhíresült formátumra, mi szerint mindenki bedob valamit a közösbe, majd egy szerencsés viszi a bankot. Szofisztikáltabban, de erről van itt is szó.
Kifejtenéd hogy hogyan lehet pontot szerezni? Jól értem, hogy van egy alap pontmennyiség, és dobnom kell fel sorsolásra játékokat, ami után megkapom a játék értékének 5%-át pontban?
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Trine -75% 5 Euro
-
JSaN
addikt
Az elso privatban jelentkezonek tudok adni kodot most.
Tobbiek kesobb kapnak ha lesz meg ujabb pontom. -
Kephamos
addikt
Én arra gondoltam, hogy a júzer bámulja reklámokat az oldalon és a bevétel egy részét visszaforgatják különböző nyereményekbe. Szerintem ez egy sokkal életképesebb koncepció volna. A jelenlegi formájában ez egy szerencsejáték, melyet én minden formájában megvetek és leköpök.

-
gtamate2
veterán
Engem is érdekelne egy meghívó kód a steamgiftre
Ha valaki megajándékozna megköszönném -
Balazs_
senior tag
Megívó kódot a SteamGifts-re tud adni valaki?
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nincs DLC hozzá, szerintem te a Tales of Valorról beszélsz, ami egy kiegészítő, és ráadásul önálló (nem kell az alapjáték hozzá), ha jól rémlik. Ez a hibaüzenet akkro szokott előferdülni, ha kifogytak a kulcsokból. A hét folyamán várható, hogy kapnak, és akkor automatikusan működni fog a játék, nem kell aggódni.
-
Cybertrone
veterán
Gyerekek!
Megvettem a Company of heroes packot most a nagy akciókor... viszont csak 1 dlc müködik mert a többi nem tud csatlakozni a key szerverhez... ez mitől van?
Próbáltam utánnaolvasni, de steamen semmi utalás nincs ilyen gondra, viszont a game fórumjába nagyon sok ember járt úgy mint én!

-
válasz
Kephamos
üzenetére
Mit szeretnél tudni?
Regisztráció nélkül szinte ugyanazt látod, mint regisztrációval. Gyakorlatilag csak annyit nem látsz, hogy hány pont kell egy sorsoláson való részvételhez.
A sorsolások pontrendszerben történnek, vagyis minden sorsoláshoz való csatlakozáshoz annyi ponttal kell fizetned, amennyi a játék dollárban kifejezett értéke (mindig az USA árak a mérvadóak). Regisztrációkor mindenki 50 ponttal kezd (ha jól emlékszem), és a feltett sorsolások után kap mindenki valamennyi pontot (asszem 5%-át a játék értékének).
-
KubanitoS
veterán
Én is így gondolom. Mondjuk én úgy vagyok ezzel, ha például szeretnék egy játékot megvenni, ami mondjuk teljes árú Steamen, akkor megnézem a lehetőségeimet, de 100%, hogy nem megyek bele kétes eredetű dolgokba, csak azért, hogy spóroljak egy pár ezer forintot. Nem ér ennyit az account kockáztatása, inkább megveszem teljes áron (ha nagyon akarom) és megmarad a tudat, hogy semmi rossz nem fog történni.
-
válasz
Kephamos
üzenetére
Van 50 USD-nyi játék az accountodon?
Amúgy itt egy jó tanács lista mindenkinek. Vagy betartjátok, vagy nem, a ti dolgotok. Én ezekhez tartom magam, mert nem akarom kockáztatni a 3000 eurót érő accountom elvesztését. Ésszel használva, biztonságos az oldal.
1. mindig megnézem az ajándékozó Steam community oldalát, hasznos infókat lehet megtudni
2. soha nem veszek részt a sorsolásban, ha az ajándékozónak:
* van VAC banja
* a community oldalának le van tiltva a public elérése
* orosz/ukrán, vagy egyéb olyan országokból származik, ahol sok a csalás (persze vannak kivételek)
* alig van játék az accountján
* nincs meg az a játék az accountján, amit ajándékoz
* negatív visszajelzések vannak róla (pl: a nyertesek nem kapták meg a már korábban sorsolt ajándékot) -
Kephamos
addikt
Mostmár teljesen felcsigáztatok. Valaki küldhetne egy meghívót!

-
-
Csak hogy nem a Steam trading rendszeren keresztül fogod kapni az ajándékot, hanem emailben, ugyanis sok scammer (többnyire orosz) van az oldalon, és ha valaki nyer egy játékot, akkor különböző trükkökkel megcsinálják azt, hogy a nyertes nevében kapcsolatba lépnek az ajándékozóval, és kicsalják a nyereményt (nem megyek bele a részletekbe, mert nincs értelme). Sok ilyen történt az oldalon, és ezért direkt felhívják az oldalon a figyelmet arra, hogy mindenki csak emailben küldje el az ajándékot a nyertesnek. Az emailes ajándékozásra pedig nem vonatkozik az általad belinkelt oldal.
-
danih
veterán
Köszi hogy rendet tettél a fejekben ezzel kapcsolatban.
Acc bannal kapcsolatban viszont nincs igazad, kár a hangulatot kelteni, itt le van írva minden. Nem bannolnak és még csak nem is függesztenek fel, ha kapod. Ha adod, akkor igen, és akkor meg is érdemled. -
Teljesen biztonságos, ugyanis csak az account nevedet kapják meg ezek az oldalak, a jelszavadat nem látják. Belépésnél átirányít a Valve oldalára, és az dob vissza az érintett weboldalakra.
Ha kételkedsz benne, hogy biztonságos-e egy ilyen oldal, először lépj be a steam oldalára a böngészőben, majd úgy kattints a belépésre steamgifts.com-on (vagy bármi hasonló oldalon), és máris nem kell beírnod semmit, csak jóváhagynod a belépést egy gombnyomással.
A steamgifts.com-mal nem is ez a probléma, hanem az, amit már korábban is kifejtettem. Ajándékozhatnak lopott játékokat is, az meg problémás lehet, még ha utólag a Valve vissza is adja a letiltott accountot, ami - bárki, bármit mond -, nem garantált.
-
dbius
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Amíg nem jelentkezek be az oldalra, addig nekem is betölt, de onnantól kezdve, hogy a steam communityba be vagyok jelentkezve, a már írt hibaüzenetet kapom vissza és semmit nem tudok az oldalon megnézni.
Mintha nem tudná lekérni az accountomhoz tartozó játékokat. Csak ha törlöm az oldal sütijét, valamint kijelentkezek a steam communityből, akkor tudom ismét megtekinteni az oldalt.
-
JSaN
addikt
Amugy ismeritek ezt az oldalt?
Meghivo kodot majd tudok adni. -
HS 2142
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
Teszteltem, úgy néztem az egyetlen paraméter a dátum amit meg tudsz adni, így egy kicsit szelektálni kell majd az archiváltak között (mivel egy adott nap e-mailjeit így is letölti), viszont simán lementi őket eml kiterjesztésbe, onnantól simán használhatod bizonyítékként.
-
Dot
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
Hogy érted "a steam nem enged majd szerintem egyes helyekre"?
Úgysem hiszed el: Kölcsön adtam havernak, mert nem volt netem. Persze Ő tagadja, hogy csalt volna. Mondjuk azt nem tudom, hogy egy mezei pubadmin bannolhatja-e a steamet?
A másik, hogy mivel nem logoltam be fél éveig. Egy haverommal ez történt. Vagy Ő sem vallotta be, hogy csalt. -
jozsi252
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Nemfontos a dobozosra, ilyen dolog miatt kapsz a vásárlásokról mailbe visszaigazolást amiben bennevan minden adat. Ha van valami akkor aztis betudod másolni, illetve leírod bankártyaszámot amiről a tranzakció lett indítva vagy elég az uccsó 3 számot. Bár nemtom ezek azért bizalmasak így ezeket talán nemkérik, csak a vásárlásról szóló visszaigazoló mailt.
-
Dot
őstag
-
Dot
őstag
Hali!
Sajna bannolva vagyok VAC-ról. Azt írja, hogy a következő játékokat érinti:
Steam Client, Counter-Strike, TFC, DoD, Deathmatch Classic, HL
F, Ricochet, HL, Codname Gordon, HL
S
kb 2007-ben tiltottak ki.Tavaly megvettem pár játékot: GTA4, Company of Heroes, CS:S, DoD:S
A kérdésem a következő: Játszhatok-e ezzel az acc-al cb-n?
Ha beregelem cb-re akkor banned lesz-e a cb accom? /cod2 kulcs van regelve jelenleg cb-n./ -
KubanitoS
veterán
"Cheating in a Source Engine game that was released prior to Left 4 Dead will result in a VAC ban from Counter-Strike: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Day of Defeat: Source, and Team Fortress 2.
Cheating in a Gold Source engine game will result in a VAC ban from Counter-Strike, Condition Zero, Ricochet, Day of Defeat, Team Fortress Classic, Half-Life: Deathmatch, and Deathmatch Classic" -
JSaN
addikt
válasz
Kephamos
üzenetére
Magat az igazolo mailt, ami nekik is meg van az adatbazisukban. Igy konyen es gyorsan vissaz igazolhato, es mar kapod vissza az accountot.
Illetve van csomo dobozos game is, azokkal azt szoktak csinalni hogy meg kernek. Hogy tollal ird ra a jatek fuzetere a kod melle ujra kodot es az account nevet es mail cimet. Es ezt fotozd le dobozostul mindenestul, ugyelve hogy a iras jol latszodjon. Es maris kapod vissza az accountot. -
Serpiko
addikt
-
KubanitoS
veterán
Ki tudnad VAC bannolni a Valve multi játékokból. Értelme nincs, de nagyon kellemetlen. Kis túlzással játszhatatlan lesz a multi, mivel a normális szerverek mind VAC enabledek.
JSaN (#8693): Tudtommal a bruteforce próbálkozásokat a Steam észleli és az accountot lezárja (disabled) ameddig nem tisztázódik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macska topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

F, Ricochet, HL, Codname Gordon, HL
S

eami