- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Titán Kveszt jó játék, én is tudom ajánlani, én is ennyiért vettem annó, és ha az ár/belefeccölt idő arányát nézem, szerintem a legjobb vétel az accomon.
-
JSaN
addikt
válasz
Serpiko
üzenetére
Titan Quest meg veve 2,5 euroert, a tavalyi THQ heten ami pont 1 eve volt.

Az a baj hogy aki mar az elozo evekben akciok idejen be vasarolt, annak mar nincs semmi ujdonsag. Mivel szinte hetre pontossan ismetlik ezeket a heti kiados akciokat.
Reszemrol talaln karacsonykor lesz par ujabb learazott game ami erdekelni fog. -
Youri
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
German language only available in Germany. German low violence version only available with German language.
Vagyis a német nyelv, és a német csökkentett erőszak tartalom csak Németországban érhető el.
-
Youri
veterán
válasz
W h o z Z y
üzenetére
akkor nézd meg a spam mappát is
-
Youri
veterán
válasz
W h o z Z y
üzenetére
szokott késni, főleg csúcsidőben
-
W h o z Z y
tag
sziasztok
egy kis segítséget kérnék, újra kellet telepíteni a windows-t és most feltettem a steamet, próbálok belépni erre kiír valamit steam guard-os szöveget, hogy küldenek e-mail-t egy kóddal.
Na hát az e-mail az sehol nincs, így viszont nem tudok belépni....
valami ötlet? -
Youri
veterán
Kérdés: Végignézve a játékokat Steamen, mindegyiknél az van bejelölve, hogy ne frissítsen automatikusan, ezt valahogy át lehetne állítani globálisan, vagy pedig egyesével?
-
Serpiko
addikt
THQ következő nap: Titan Quest
Napi ajánlat: Jagged Alliance 2 Gold
-
BigBlue69
őstag
Szeretnék megkérdezni egy nagyfejest..
H ha én valakinek oda adom a firt acces kodot attol nekem lesz e valami rossz.. mert én szivesen oda adom ha abbol nekem nem lesz bajom. én biztos nem veszem meg soha! -
HS 2142
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A kódot hol találom? (Nincs cd-key fül, mint például a gta4-nél.)
-
Youri
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Melyik honlapon?
-
Serpiko
addikt
Őrület a hét közepén: Duke Nukem Forever Je!

-
Serpiko
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Azért nem olyan rossz most hallgatom másodszor.

-
ruti
Közösségépítő
most nézem, ma reggelre 5 euro a METRO, tegnap este még csak 2,5 volt

ugyanezt játszották a CoH -zal is múltkor, néhány óra múlva megduplázták az akciós árát.még jó, hogy a Metro nekem 2,5-ért lett meg, igaz a GG-ről.
-
danih
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
És a végén jön a
Friday, Friday! -
Franklin
addikt
válasz
BigBlue69
üzenetére
Ezek sztem nem a játékok kezdőbetűi lesznek, hanem a napok kezdőbetűi: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday. Vagyis hétfő, kedd, stb.
Tehát minden nap lesz egy THQ játék, ami akciós lesz. Ma a Metro 2033.
A weekend deal pedig a hétvégi akciót jelenti, ami péntek estétől vasárnapig tart.
SZVSZ :-)
-
Elrood
őstag
Nyomtam egy ellenőrzést, azt írta a vizsgálat sikeres, de közben elkezdett portal2-höz valamit tölteni (130mega), miután befejezte és felrakta, ismét elindul a játék.
Kösz a helpet, most vagy beragadt valami frissítés és azért nem engedte elindítani, vagy valami tényleg megsérült és újra letöltötte.
-
AMD_ok
őstag
ez se rossz, ha már az én javaslatom nem vált be

no végre működik

-
Elrood
őstag
Valaki járt már úgy, hogy nem indult el egy játék?
Adott a full legális portal2, ami kb. 4-5 napja még simán elindult, azóta nem volt telepítve semmi.
Bejelentkezek a Steam-n, semmi probléma, bejön az áruház és a többi.
Portal2 indítása: bejön a "Portal2 előkészítése..." ablak 1-2 másodpercig, majd eltűnik és semmi.
Net aktivitás nincs, tehát nem tölt semmit, feladatkezelőben csak a steam.exe van.Újraindítás, ki/be jelentkezés megtörtént.
Ötlet?
-
chatran
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Azt jelenti, hogy Steam Cloud támogatást adtak néhány THQ játékhoz. A Cloud meg azt jelenti, hogy a játék mentések/beállítások nem a winchestereden tárolódnak hanem egy központi Cloud szerveren. Így egy másik gépen, amelyiken van Steam, ugyanott tudod folytatni a játékot, ahol abbahagytad.
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Na ki mégis

Amúgy a metro2033 van egy steam felhő ikon majd mellette
Steam cloud has been added to many of your favorite thq games
Ez mit akar jelenteni? steam felhőhöz adj hozzá néhány fovirt játékod? thq-s játékot azaz
Amúgy a Weekend Deal alatt mit értenek? egyszerre több thq-s game lesz leárazva pl -75%-ra?
-
jozsi252
veterán
THX annak aki beírta a metrot, vártam hogy lelegyen árazva

-
VGYke
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Wolverine, daa-raa, Niczo, Lorenzo9 nagyon köszönöm! Egyébként a Fable 3-hoz jött a steam-en kód, el is mentettem, amit megtalálok még vagy fél évig, na de azután?
Meg nagy meglepi volt egy steam-es játéknál, hogy külön be kell jelentkezni kizárólag ennek kedvéért, a MS XBOX live-ra. Ki tud ennyi nevet, jelszavat, a többi bejelentkezős oldal/alkalmazás társaival együtt megjegyezni egy esetleges újratelepítésnél? Na mindegy! -
BigBlue69
őstag
Srácok.. Ezek a cuccok ugy lesznek mint a Paradox h minden nap lesz egy még extrább akció vagy végig minden ennyi lesz? Valaki jó angolos megmondaná ?

A betük alapján:
1.Metro 2033
2.Titan Quest
3.Warhammer
4. Th?? Az mih?
-
danih
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ha semmi sem lenne meg ebből tuti beneveznék rá, de így, hogy a nagy része megvan és nem kapom meg giftben még egyszer így kihagyom, talán metro 2033, ennyiért ingyen van...
-
Serpiko
addikt
-
danih
veterán
Várjatok, ez most komoly hogy Homefront, RF Armageddon, Dawn of War II meg minden csak 50 EUR vagy elkúrtak valamit?
-
Serpiko
addikt
THqweek október 10-17 ezt nevezem.
Napi ajánlat: Ancients of Ooga jopofának tünik.
-
Murder3
addikt
Valamiért nem akar a steam.exe elindulni, meglehetne azt oldani valahogy h a gta4 adatai ne vesszenek el?
mert reinstallnál törlődik a mentés és a játék is a gépről...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

H ha én valakinek oda adom a firt acces kodot attol nekem lesz e valami rossz.. mert én szivesen oda adom ha abbol nekem nem lesz bajom. én biztos nem veszem meg soha!

ő
elég érdekes valami ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na vajon?
Meg nagy meglepi volt egy steam-es játéknál, hogy külön be kell jelentkezni kizárólag ennek kedvéért, a MS XBOX live-ra. Ki tud ennyi nevet, jelszavat, a többi bejelentkezős oldal/alkalmazás társaival együtt megjegyezni egy esetleges újratelepítésnél? Na mindegy!
eami