Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Akkor még lehet várok vele egyszer majdcsak lesz hozzá magyarítás.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
marec1122
üzenetére
Akkor ez ennek a játéknak a sajátossága lehet, vagy esetleg nem találtál meg valami opciót, hogy ami megvan, azt a lemezről szedje be. Nem ismerem ezt a játékot, így többet én sem tudok, max rá tudok keresni a gugliban.
Az offline mód mikéntje pedig benne van az 1. hozzászólásban:
Játékok telepítése és játszása internet nélküli (offline) módban
Az Offline mód működéséhez legalább egyszer be kell lépni internetelérés közben (engedélyezni kell a jelszavunk tárolását belépéskor), majd a menüből kiválasztani az Offline módot. A játékok feltelepítése és a fiókba regisztrálása offline módban nem lehetséges. Teljesítménymedálok (achievementek) és statisztikák (beleértve a játszott órák számát) nem regisztrálódik offline módban, valamint a frissítések sem töltődnek le. -
Balazs_
senior tag
Aki nem tud fizetni bankkártyával, de tudna utalni bankszámlára, az New Vegast el tudom küldeni Giftként.
-
marec1122
senior tag
nem ez sajna továbbra is le akarja tölteni a teljes játékot ahelyett hogy lemezről akarna telepíteni
-
HS 2142
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ami főoldalon van, ahogy írtam azok magasabb kedvezményben részesülnek, de napi akciók tehát 19 órától következő nap 19 óráig kerülnek annyiba, utána jön a váltás.
-
horvathd
aktív tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
A tegnapi kiemelt akcióban lévő játékok árát emelték meg.
-
Serpiko
addikt
L.A. Norie azt megveszem asszem. Megéri? Vajon?

-
Kareszovics
addikt
4.99-es New Vegas... nagyon erős "mágnest" érzek köztem és a játék között.

-
HS 2142
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem új akciók, csak a százalék lett rajtuk módosítva. Amúgy feltehetően igen, de mint korábban is írták a Republic Commando kapcsán, előfordul olyan, hogy a kiadó utólag meggondolja magát és más árat választ a terméknek. A legjobb ha mindent wishlistre pakolsz ami érdekel, úgy szem előtt lesznek a dolgok.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
marec1122
üzenetére
Miért mit vártál? Gobbi Hildát motoron? Vagy meleg hógolyót?
Persze hogy letölti, ez a lényege...
re:#11083: itt a steamen ez úgy működik, hogy ha online veszel valamit, akkor azt a neten keresztül tölti le (hiszen valahogy el kell jutni a programnak a gépedre). Ez az alap egyébként, az, hogy vannak játékok, amiket megvehetsz boltban, majd beregelheted a steambe, de lemezről telepíted, az a kivétel. De ezt tudhattad volna, nyilván megnézed, mit és hol veszel.
szerk: ja, basszus, most esik le. Te lemezes AvP-t vettél, gondolom. Ebben az esetben, ha már lemezről feltelepítetted, akkor csak az azóta kiadott patcheket teszi fel neked, nem az egész programot. Így lesz naprakész a játék. Sorry.

-
Rabbitf_24
addikt
Most csak azok az új akciók, amiket kidob a főoldalra?
(Mert akkor nem nyálazom végig még 1x az egészet.. )
maerc1122:
amikor megvásárlod, akkor egyből felajánlja a letöltést,
és ha be van pipálva és továbbmész, akkor letölti.Nekem magyarul van, neked?

-
marec1122
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
jah bakter a játékot tölti!!!!!!!!!!! hát nem megvettem????????
utálom a steamet mint a sz@rt. ha van büntetés a játékosoknak akkor ez az.
eléképesztő. hét ki engedte meg neki hogy bármit is letöltsön
ha offline akaok gamelni nem lehet valahogy kikerülni ezt a marék füstöt? -
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ezért a kiadót lehet szidni csak. Én is szívom a fogam, de ez van. Amúgy az ME1-et billentyűvel már majdnem végigvittem, szerintem azzal könnyebb, de hiányzik azért a gamepad támogatás nekem is.
-
marec1122
senior tag
hali. vettem egy alien vs predatort és steammel kéne telepíteni.
de ezt irja ez a sz@r amikor inditani akarom a játékot
preparing to lunch AvsP
és itt megáll -
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem, nincs hozzá gamepad támogatás, én sem értem, miért nem csinált hozzá a kiadó.
-
Chiller
őstag
Továbbra sem vagyok képes elindítani a Renegade Ops-ot.
Vadonatúj Windows 7 SP1 x86 ENG, GTX 560 Ti (legújabb driver), 4GB ram, C2Quad.
Tölt egy másodpercet, aztán semmi.
Már kétszer leszedtem.Segítség

-
FrozeN`
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én sem, de nem is bánom, bár csak 1-2 dolgot szeretnék begyűjteni... nem baj ha marad egy kis pénzem későbbre.

-
JSaN
addikt
Hat ezt most kihagyom, ro2 megvan dobozossan es a VVVVvv is humblebol. A tobbi teljessen hidegen hagy.
-
Zamery
senior tag
New Vegas 5€? Ez kell!

-
BigBlue69
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
szintugy.. :-/
-
danih
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Keveset adtak el belőle

-
GeneraL_XTX
veterán
Frissült a deal, egész komoly a friss L.A Noir 25 fontért

de sajnos mai nap semmit nem veszek

-
Rabbitf_24
addikt
Egy kicsit off, de nem tudjátok, hogy a Mass Effect sorozatot lehet gamepadon is játszani Pc-n? Köszi...
-
JSaN
addikt
hali
Ki lehet valahogy kulon listazni a 66-75%-os akciokat? -
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
MIért a digital deluxe-t vetted meg?
-
Rabbitf_24
addikt
Nem semmi ez az akcióóóóóó

Be is újítottam 1-2 dolgot....
(crysis maximum ed, ME 2 Digital deluxe, DAO GOTY, TDU2, Trials 2 SE)Várjuk a ma estét...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lordjancso
senior tag
válasz
Ilsyde
üzenetére
Az options fájl kitörlésével visszaállt alaphelyzetbe a grafiaki beállítás (1024x768), utána visszakapcsoltam fullhd-ba, de kevesebb dolgot pipáltam be az advanced résznél, és így megoldódni látszik a probléma. Párszor újra is indítottam a Steamet, nem dobott vissza ablakba.
A Steam Uplink könyvtárában az Uplink.exe fájlra továbbra is be van állítva a kompatibilitás fülön, hogy letiltsa a képernyőfelbontás állítást magas dpi esetén. Lehet, hogy ez is közre játszott.
A lényeg, hogy működik. Köszönöm a segítséget! -
-
SQX_Barto
addikt
Steam Autumn Sale!

Meg is vettem a Protal 2-őt 2400ért
Kellene valakit találnom Coopra
Majd belesek a p2 fórumába. -
Ilsyde
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Es ezeket?
Masodik hozzaszolasban ir egy patch-rol (targytalan), egy inditoparancsrol (amit elvileg a readme.txt-ben is megtalalsz) meg egy konfig fajl kitorleserol.Tobbet sajnos nem talaltam.
-
Ilsyde
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Kipróbálom otthon.
-
lordjancso
senior tag
Azért ennyire mégsem egyszerű a megoldás. Szerinted nem próbáltam meg a Google-ben keresni?
Ha megnézted a találatokat, van egy csomó elavult fórumhozzászólás 2006-ból, amiből egy sem működik.
Nem igazán tippekre vagyok kíváncsi, hanem megoldásra első kézből, olyan embertől, akinek meg van a játék, találkozott a hibával és meg is tudta oldani valahogy...
Szerintem biztos van más is itt, akinek megvan az Uplink és nem ablakban szeretne játszani vele. -
Reinqe
csendes tag
-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
A megoldás marha egyszerű, barátod, a
medvesajtgoogle segít. -
válasz
lordjancso
üzenetére
Steam fórumán nézz körül, hátha van erre megoldás.
-
lordjancso
senior tag
Biztosan van valami fájl, amiben ezt tárolják, de nem módosítható szövegszerkesztővel, úgyhogy sajnos ez is bukta.
Lehet a Steamen a játékok Properties ablakában a Set lauch options résznél indító paramétereket megadni, de arra sem reagál.
Van pár játék, amiből ha néha Alt + Tab-bal kilépek, majd vissza, akkor ablakba teszi, de mindegyiknél működik az Alt + Enter billentyűkombináció, hogy visszatérjek fullscreen módba, itt viszont nem..
Teljesen tanácstalan vagyok, pedig elég jó játéknak tűnik, szívesen játszanék vele... -
válasz
lordjancso
üzenetére
Nézd meg a könyvtárában, hátha van valami ini fájl, amiben állíthatod vagy a felbontást, vagy a fullscreent.
-
AxBattler
félisten
Jut eszembe!
Anno úgy állítottam be a STEAM-et, hogy ne kérjen jelszót indításkor. Most már szeretném, hogy kérjen, de SEHOL sem találom azt a nyamvadt opciót...
Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom?
danih: Köszi!
-
lordjancso
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
próbáltam, nem működik.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
ALT + Enter
-
Reinqe
csendes tag
Az egyik legjobb 2d-s platform!
A 3., 4. részről van valakinek tapasztalata?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
SityiSXT
üzenetére
már nyárom is kérdeztem, most megpróbálom megint, ha már téma lett:
azokat a játékokat, amik a steamapps\common\"játéknév" alatt vannak, linkelem MKLINK-el, tiszta ügy
de azokat a játékokat hogy rakom át HDD-re, ami a "profilnév" alá ömlesztve pakolja a játékfájljait, nem a common-ba külön könyvtárba? ugye a VALVE-s játékokról van szó!
ötlet valakinek? egyenként linkelni a fájlokat?
tudom, vegyek nagyobb SSD-t?

-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Megvettem a Humblebundle csomagot, benne az Uplink nevű játékkal.
Első indítás után beállítottam a felbontást (1920x1080 - fullscreen), megcsináltam a tutorialt, kiléptem, majd amikor folytatni szerettem volna a játékot, az ablakban indult. Ráadásul egy 1920x1080-as méretű ablakban. Az options rész az ablak jobb alsó sarkában van, így lehetetlen elérnem azt, hogy fullscreenre állítsam újra a játékot.
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Így gyakorlatilag nem tudok játszani vele... -
SityiSXT
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Az igazat megvallva ennek sok értelmét nem látom. Induláskor ugyanis a Steam kliens átnézi a játékaidat, melyikhez jött frissítés - az meg mivel így amúgy is a HDD-n van, nem sok gyorsulással járna, plusz ott van a neted sebessége is, mint limitáló tényező. Maga a kliens ugyanis elég gyorsan elindul. Szerintem ha a játékaidat amúgy is a HDD-n szeretnéd tartani, jobb, ha az egész Steam mappád ott van. Ha pár játékot szeretnél SSD-ről futtatni, akkor inkább a Steam Movert használd.
-
Dungeon Defenders free DLC - dec 2-ig, utána már fizetni kell érte, ha addig nem "vetted meg" ingyen
-
olly
aktív tag
valaki találkozott már ilyen hibával?

elégé idegesít hogy most 14gb letölté sután nem megy :S
és ellenőriztem a file-okat! -
danih
veterán
Hmm nem értem miért dollárban kapom a steam árakat most? Magyar helyszín, magyar IP, ürített cache... most nem merem megvenni a portal 2-t

-
zseko
veterán
Na nem vacilláltam tovább, megvettem a Syberia pack-ot, meg a Sacred 2-t, ezeket már majdnem megvettem boltban az elmúlt hetekben. A MassEffect-eket meg majd megveszem máskor, azok nem izgatnak végülis annyira. Remélem be tudom magyarosítani őket.
Érdekes, a Sacred 2 mögé beírja azt hogy: (EU). Ez miben térhet el?
-
BigBlue69
őstag
Ezekket a "mezei" akciókat csak majd utolsó nap vegyétek meg nehogy valamelyik nap még nagyobb akció legyen rajta!!!!!!
-
maross
nagyúr
Aki rpg-s hack n slash-szerure vagyik, de megis valami ujra, ezzel sokat jatszottam, megeri a penzet. Sokfele karakter, epitheted a faludat, es le kell nyomnod az egyre erosebb monsztakat. Kis gazdasag, kis rpg, kis zuzas, minden van benne
.Hinterland 75 % $2.49 £1.74 €2.49
-
olly
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
nekem is ez volt a TDU2-vel és nekem nincs vírus írtom, 20%körül jártam amikor vissza ugrott 0%ra (meg egyik ismerősömnek is ez volt a tdu2-vel)
-
zseko
veterán
Ijjáááá, mennyi akció
A kívánságlistám 70%-a le van akciózva, na most gondolkozhatom melyiket vegyem
Szerintetek a Siberia I+II lesz olcsóbb karácsonykor? Igaz már most is jobb árban van mint boltban meg lehet venni. És vajon a Sacred2 lesz-e olcsóbb? most még csak -33%-on van, de február óta gondolkozom a vásárlásán és boltban is kb 2000ft.. MDK is érdekel, az is csak 5€ és nagyon jókat játszottam vele.. A vége az lesz, hogy addig vacillálok míg lejár és nem veszek semmit 
A TDU2 mennyire éri meg?(#10954) GeneraL_XTX én vagyok olyan hülye, hogy 2x veszek meg játékot
A mirror edge annyira bejött, hogy megvettem steamen is, igaz kifogtam egy érdekes akciót a tescóban, mert 990-ért vettem meg anno, + a mellette levő polcon meg 2000-ért volt
Azóta sem láttam ilyen árban sehol. "Tescó gazdaságos" kiadás volt, de be tudtam regelni Originen
És a FryCry-t is megvettem 2x 
-
DeFranco
nagyúr
Egy kérdés: a friendlisten én meg tudom változtatnia barátok neveit (magamnak)? Van egy csomó arc, akiről már azt sem tudom lassan kicsoda, és valahogy megjelölném, mi az "eredeti" nickje, hogy felismerjem.
Példa: úgy ismerem mint "Lajos" de a steamen a neve "[PRO]Kill4hd3v1lh4ck3rhcg4m3r666[HUN]". Azt akarom elérni, hogy a friendlistemen mint "Lajos" jelenjen meg.
@danih: szerintem sem éri meg várni, kicsi az esélye, hogy lényegesen olcsóbb legyen. Nekem így 2100 Ft-omba fájt, az már tényleg nem egy ökör ára ezért a játékért.
@ittakary: MSN-t nem használok mióta leérettségiztem
Ettől szerintem az igény jogos, sajnálnám, ha nem lenne rá mód. -
danih
veterán
Na nem várom meg a karit, kell a portal2

Valaki, two-pack?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal Gear Solid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Betáblázta magát az Oppo
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami