Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Overlord RTS-TPS keverék, nem rossz. Szerepjáték elem nem igazán van benne (valamennyit fejlődsz).
(#9847) lordjancso: a játékban te vagy Cuthulhu, és az a feladatod, hogy megmentsd a világot. A játék maga JRPG, és gyakorlatilag paródia, jókat lehet röhögni. Szerintem nagyon megéri ennyiért (már ha szereted a játékstílust).
(#9868) maross: nekem mindkettő kifogástalanul fut Win7 64 bit alatt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KubanitoS
veterán
Karácsonykor a Steames kínálat 90%-a akciózva szokott lenni. A maradék 10% a pár napos, vagy pár hetes új játékokat érinti, azokat nyilván nem fogják leárazni.
A játékok kaphatnak 25%-tól 90%-ig kedvezményt, ezen kívül lesznek napi akciók, amikor 5-7 játék egy napig még jobban le lesz árazva. Általában a 25%-osok szoktak kapni egy 66% vagy 75%-os engedményt, magyarán érdemes a tényleges vásárlást a legutolsó napra halasztani, nehogy közbejöjjön egy napi akció valamelyik játékra. Persze ha valamit 75 vagy 90-os kedvezménnyel árulnak, akkor ott nem valószínű a napi akció.
Lesznek még pakkok is 50 és 75 százalék körül, például ID Collector pack, Valve Complete pack vagy az összes THQ játék, ilyesmik.
Szóval van mire várni, ha szeretnél venni egy-két cuccost.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
HS 2142
őstag
válasz m1sk4r #10876 üzenetére
Az a nagy különbség, hogy a GMG-nél bizonyos játékokat miután már megvettél, de nem akarsz vele többet játszani, visszaadhatsz és egy bizonyos összeget (ez függ a piaci viszonyoktól) kapsz érte. Ha jól időzítesz még nyerhetsz is vele. (bár nem sokat)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
m1sk4r
aktív tag
válasz m1sk4r #14823 üzenetére
Köszönet .tnm fórumtársnak, akinek a segítségével teljesítettem a feladatot. Egy 25%-os Valve kupont ajánlott fel, amiért nem kért semmit. Persze szenet kaptam a feladatért.
Eddig:
HL2 Ep.1 gift (lakótársnak ajándékoztam)
Anomaly Warzone Earth gift (tetszik, kibontottam)
6 szén
25% Valve kupon (amit .tnm-től kaptam)Csinálnám a Jamestown acsit, de nem elérhető a játék, mással tudok játszani.
Lehetséges, hogy OFF lesz, mégis itt teszem fel:
Van arra lehetőség, hogy letiltsam a steamen belül a flash player használatát? Erre azért lenne szükség, mert az ünnepekre hazajöttem és itthon telefonról megosztott 2 GB-os korláttal rendelkező mobilnetet használok. Ha használom az áruházat és megnézek egy játékot, akkor ugyebár elkezdi tölteni a videót, ami jelentősen növeli az adatforgalmat.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Źşë'
addikt
válasz m1sk4r #14974 üzenetére
én is mostanában csak szenet kapok, már van 15 :s jó lenne ha valami normálisabb cuccot is adna, elég nehéz acsikat csináltam az utóbbi időben és nem hinném hogy ez járna értük.. na mind1
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
Ilsyde
őstag
válasz m1sk4r #16527 üzenetére
Ezzel én is szívtam eleget. Ha megvan a játék akkor elkuldi az ajándékot, megkapod az e-mailt is de nem tudod beváltani. Még az inventorydba sem teheted. Egyszeruen nem torténik semmi, hiába kattintasz az átvételre.
Csak annak tudod átruházni akinek még nincs az accountján. E-mailt is csak kétszer kuldhetsz ugyanarra a címre (visszavonás nélkul), de olyat csinálhatsz hogy elkuldod a meghívót saját magadnak és kimásolod a levélbol a linket amin aztán bárki átveheti a játékot.
Ilyen formátuma lesz:
http://storefront.steampowered.com/redirect/?ackgiftpass=XXXXXXXXXXXXXXXX -
BandiHUN
veterán
válasz m1sk4r #18160 üzenetére
Jól néz ki,de szerintem sok érte még...de lesz ez majd akcióban is.
Még a Portal 2-t is végig kéne játszani...bár aki azokat végigvitte,és kell hasonló,teljességgel bevállalhatja szerintem.Én fel is dobtam wishlistre...Apropó sorsolás:mikorra várható,avagy már lement és senkinek semmi?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Agyzuzo
addikt
válasz m1sk4r #18160 üzenetére
Ezt neztem en is, nalam kerult is be a wishlistbe, maj -75%-os akcioban bezsakolodik.
En most a Rochard-dal jatszom, nagyon hangulatos jatek, ajanlom mindwnkinek. Akciosan az 5 eurt maximalisan megerte.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Źşë'
addikt
válasz m1sk4r #22823 üzenetére
jaja, akkor 22,48 volt
nekem, quake3, bad company 2, gta4, killing floor, cod4, borderlands goty, gta episodes from lc - ebben a sorrendben, a többi 60 óránál kevesebb amiket steam ill xfire nyilvántartott - ennek ellenére gta sorozat nőtt a szívemhez a legjobban!
(#22827) DeFranco sokat vártál SA után gta4től, nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeket, engine, fizikai motor, multi - free mod, coop kampány, sztori, még ha ki is volt herélve de azt mondhatom hogy gta sorozat a világ legjobb játéka szvsz
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest