Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pedig siman meg er annyit, en 15 euroert vettem meg nyar eljen.
-
Sziasztok
A Witcher 2-n gondolkozom, hogy megvegyem, -25%-os akcióban van, de nem írja az adatlapon a magyar feliratot, valakinek esetleg megvan és tudna nyilatkozni róla, hogy van e rajta -
chatran
őstag
Serpiko 3 tized mp-cel megelőzőtt
Mostanában elég sokszor akciózzák a játékot, legutóbb talán a nyári akcióban lehetett kedvezményesen megvenni. -
Serpiko
addikt
-
BigBlue69
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Ha lenne pénzem megvenném..XD Amugy jo az csak sztem még 10 eurot se ér.. Mármint 4 ora játék.. jóó a co-op is 4 óra de már azt is kivittem.. de valaki csábitobbnak találja a 20 juros árat és nekem akarja dobni a másikat szivesen várom.. végig vihetjük mégegyszer.. xD
Steam bigblue01

-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csatlakozom megvárom én is a -75%-ot. Lehet karácsonykor lesz -75 akció előbb biztos, hogy nem.

-
danih
veterán
Portal 2 Midweek Madness! 11,25 EUR - nem rossz.
-
HS 2142
őstag
A napi steam ajánlat keretében most 66%-os leárazás jár a Runaway 2: The Dream of the Turtle című point and click kalandjátékra.
-
Ilsyde
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Angliabol tudok neked giftelni ha tudsz Paypallal utalni.
-
whatever
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
SEGÍTSÉGET kérnék!
Olyan valakire lenne szükségem, aki tudna nekem gift-et küldeni, USA-ból, vagy UK-ból. Szükségem lenne egy játékra, de itthonról nem elérhető.
Előre is köszi.

-
Gery15
addikt
Jó reggelt! Lehet, hogy rossz topikba írok, de kérem segítsetek, ha tudtok.
Vettem párnapja egy Sapphire 6950 Dirt 3 Editon vga-t amihez ugye jár Dirt 3 kupon is. A sapphire oldalán beregisztráltam a kártyát, de semmi felé serial-t nem kaptam a játékhoz... Nem tudnátok esetleg segíteni, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy még is megkapjam a serialom-at? -
TazLeacher
nagyúr
Napi ajánlat:
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: [Avadon: The Black Fortress]
Avadon: The Black Fortress
-
Geri12345
tag
Sziasztok!
Kb. egy hete az a problémám a Steam kliensemmel, hogy a napok nevében, az ékezetes karakterek helyett kérdőjeles rombuszt ír. Probáltam már újratelepíteni a Steamet többször is, javítani, letörölni a mappájából a Steam.exe-én kívűl mindent és frissíteni, de sikertelenül. Valaki tudja, hogy lehet megjavítani?
-
danih
veterán
Skacok mi ez a payday? Kiadják a Kane and Lynch 2 multiját külön?

Trailer alapján kb 3-5 eurót ér meg. -
Niczo
senior tag
humblibumblihoz már jár a Trauma című game is

mivel steames ide is belinkelem -
Serpiko
addikt
[link]Napi ajánlat: Transformers™: War for Cybertron™ -75% 7,50 euro nem rossz ajánlat. A játékok nem ismerem sajnos nem tudom milyen, de az ajánlat jó.
-
csoli31
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kifelejtettem egy betűt a végéről steamgifts. Remélem így már világos a kérésem.
-
csoli31
aktív tag
Kérnék szépen valakitől stemgift meghívó kódot (privátba). Előre is köszönöm!
-
danih
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Én simán áthelyeztem intézőben, aztán letöröltem a clientregistry.blob fájlt, elindítottam, helyreállította magát és ment.
-
danih
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Sehogy, de az egész steam könyvtáradat átpakolhatod máshová!
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ahova az elején a steam mappádat telepítette oda fogja leszedni az összes játékot. Ha keresgélsz találsz rá módot hogy ezt áthelyezd. Azt hiszem van ilyesmi megoldás.
danih: 4 mp

-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Steam-ről akarok leszedni egy megvásárolt játékot.
Hogy tudom elérni, hogy ne a C:\...\Steam alkönyvtárba pakolja?
Nem találtam sehol se erre vonatkozóan beállítást.Köszönöm a segítséget.
-
jozsi252
veterán
Én vagyok csak vak vagy télleg nincs még bf3 vásárlására lehetőség steamen?
-
SityiSXT
őstag
Hétvégi akciók:
Post Apocalyptic Mayhem - 5 € + ingyen játszahtó a hétvégén
Blood Bowl Legendary Edition - 8 €
Dungeon Siege III - standard 25€, deluxe 27,49€Napi akció:
Starscape - 3,40 € -
olly
aktív tag
Sziasztok!
megvan a magicka játék, és azt szeretném kérdezni ha rá teszem ezt a magyarítást (1.4.0.6. a játék és ez a verziójú) ha rá teszem kaphatok VAC ban-t érte? mert ha nem megfelelő verziót tezsek rá, akkor azt írja móddolt a játék..
[link]
erröl lenne szó -
Chiller
őstag
Nocsak, kijött steamre is a Supreme Commander 1 és a kiegészítő Forged Alliance is.
A kettő együtt 15 euro -
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Beza...
Bárcsak a BF3-at adnának így. -
Serpiko
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Köszönöm a helyetesítést. Család dolog volt sjana az izgulos topikomban részleteztem. Nem tudok sajnos itt logni egésznap pedig jó lenne. Igazából jó ez a -75 %, de nekem nem jönnek be az ilyen szerepjátékok.

(#8819) daa-raa: Vettem a lapot főnök mostantól linkelni fogom.

-
danih
veterán
Van új humblibundli.
Pontosabban úgy látom "csak" Frozen Synapse
-
HS 2142
őstag
Hol van ilyenkor Serpiko, hogy beírja, a Riftre most van -75%-os akció?
-
chatran
őstag
Rákerestem ma a Rage-re Steam-en, de csak egy trailert hozott be. Úgy rémlik korábban elő lehetett rendelni. Mégse lesz elérhető a Steam-en?
-
Dragonshard - nem rossz RTS.
Baldur's Gate sorozat
Icewind Dale sorozat
Planescape Torment
Demon Stone
Neverwinter Nights
The Temple of Elemental Evil
Daggerdale
Pool of Radiance Ruins of Myth Drannor (na ez sincs meg, erről is elfeledkeztem)És persze vannak még az ősrégi SSI féle szerepjátékok (a régi Pool of Radiance sorozat, Dragonlance sorozat, stb), de ezek persze nekem sincsenek meg, de jó párral játszottam annak idején.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ékezetes karakter van a Steam mappa elérési útjában.
-
Winne
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Korábban volt gond azzal, ha nem a C-n volt a steam, nem tudom megoldani, hogy nagyobb legyen a C-s partíciód?
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Gondom akadt. Friss telepített rendszer, friss telepített STEAM a D:-re. Rákattintok a telepítésre bármelyik játéknál, és azt írja, hogy szabad terület 0 Mb. A C:-n van 28 Gb-m, a D:-n, amin a STEAM van, 700 GB szabad hely van. Mi lehet a gond?
-
Nordic
Közösségépítő
Asszem mindkettő kimarad. Hiába szeretem a D&D-t ez a 49-es értékelés riasztóan kevés, a Driver, hát az se sokkal jobb.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Abból egyedül az első rész jött be.
eami