Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz MegalodonS #104799 üzenetére
Humble bundle-ból.
-
Golden9
addikt
válasz Golden9 #104766 üzenetére
Átírták a 10 órát 22-re.
Black Desert Online
Ingyen megtarthatod, ha márc. 10., 22:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Hearts of Iron IV - Két napig ingyen játszható.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Metro 2033
Ingyen megtarthatod, ha márc. 15., 18:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Ivanh
senior tag
válasz MegalodonS #104799 üzenetére
jaja, új gépen is megpróbálom.
remélem, sikerül küldeni nekik egy ticketet...
Ha mégsem, akkor fogyasztóvédelem.
amúgy is rájár a rúd a sok senkiházi közösségi(?) platformokra...és virtuális szolgáltatókra...
velejéig romlott, mocskos banda, nem csoda, ha elégedetlenkedem...Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
bepken
veterán
válasz Golden9 #104808 üzenetére
nincs, de szerintem nincs is rá szükség. ez a support felület nálam eddig mindig működött, ha valami nyűgöm volt, ráadásul a legtöbb esetben meglepően gyorsan kaptam meg a választ is!
azért a Steam nem egy olyan szolgáltató, akihez 0-24h telefonos elérhetőségre volna szükség
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz chris0000 #104811 üzenetére
egyébként tapasztalatom szerint kb tőmondatokban válaszolnak. a leghosszabb része a válasznak az aláírás
ezt csak arrafel mondom, hogy szerintem nagyon kevés angol tudással bárki, gond nélkül le tudja levelezni velük a maga kis problémáját.
(sőt, azt is megkockáztatom, hogyha te magad magyarul írod le nekik a problémádat, arra is meg fogod kapni a választ)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Segal
veterán
válasz bepken #104812 üzenetére
don't understand you
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz mmdms #104814 üzenetére
Nálam is minden okés volt 8086k 1080Ti és 16 giga ram.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
SenorGrande
senior tag
válasz mmdms #104814 üzenetére
Elmúlt szűk 1 évben játszottam végig a 33-at és abból a reduxot Win10-en, semmi gond nem volt. (R7 2700, 1050Ti, 16GB mem.)
Az adatlapodon lévő konfiggal? Mert azon elképzelhető, hogy ennyit tud.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
mmdms
addikt
A reduxal nekem sincs gondom. A sima sz@r.
SenorGrande: ez egy régi játék. fhd highon szépen megy a redux ezen a régi vason is. Az összes Teljesítményt sikerült elérnem
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Segal
veterán
válasz mmdms #104819 üzenetére
De ha megvan a redux miért szeretnél a simával játszani?
-
Redneck
nagyúr
-
eami
Topikgazda
válasz Redneck #104823 üzenetére
hát,,,, nem is tudom. nekem az eredeti jobban bejön
(#104825) Redneck : oops, félre értettem
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Arról írtam, amit írtam. A 2033 és a Last Light is eredeti formájában jobb, szerintem.
Szerk:
Erőforrás optimalizálás miatt változtattak a grafikán. A side-by-side videókon, helyenként elég látványos a downgrade.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Ivanh
senior tag
válasz bepken #104807 üzenetére
szia
köszönöm, hogy ezt a képernyőképet megmutattad.
Nekem ilyen nem jelenik meg.
Hasonló igen, kevesebb mezővel, és kevesebb infót kér.
De ami szomorú, nincs direkt mailcím, és telefonszán sem.
Ennek ellenére, kereskednek, és keresnek is rajtam, szerintem , nagyon lájtos a szabályozásuk.
Rossz idők jönnek, mert ez így nem korrekt.
Egy hét alatt semmi nem történt.
Kénytelen vagyok más platformokat megmozgatni.
Egyébként is eltúlzottnak tartom, hogy Istenként tisztelik az internetes platformokat.
Ráérős időmben ennek a megtörésére fogok törekedni. (értsd, nem tisztelem tovább a szabályaikat.)
A végén úgyis az állambácsi áll, és azt védi, akiből több haszna van...Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
wjbhbdux
veterán
válasz Ivanh #104826 üzenetére
A fenti linken először megadod az email címed, erre ha ellopták és átírták ki fogja írni hogy nincs találat, de utána már megadhatod a fiókod nevét amit nem tudnak megváltoztatni, utána arra nyomsz hogy nem férsz hozzá a telefonszámhoz (ha van hozzá csatolva), nem férsz hozzá az új email címhez, és ekkor kell megérkezned a fenti képernyőhöz.
/s
-
Ivanh
senior tag
Köszönöm a jó tanácsokat, és köszönöm a támogatást, de az én példámon okulva, kérek mindenkit, szabályozzuk a hasonló eseteket, és megnyilvánulásokat.
Tőlem pusztán ellopták azt, ami vagyok.
A bankkártyámon kívül mindent.
Okuljatok belőlem, mert jelenleg nincs védelem.
ELLOPTÁK A FIÓKOMAT, AZ ÖSSZES SZEMÉLYES ADATOMMAL EGYETEMBEN!!!!!!!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Cs1csó
félisten
Üdv, ha a böngészőben belépek a Steam fiókba - jön a kód kérés az email címre a kódot beírom pipát teszek, hogy jegyezze meg stb. - majd bezárom a böngészőt és újraindítom akkor már megint ki vagyok jelentkezve és persze ha bejelentkezek küldi a kódot az email címre aminek a bevésése után enged csak be.
Mint ha korábban nem ez lett volna (ritkán lépek be a Steam fiókba a böngészőben) ez normális, ha nem akkor mit kellene tennem, hogy megjavuljon, megjegyezze a böngészőt a gépet stb.?
-
Cs1csó
félisten
Nincs, egyéb oldalakra pl. PH! rendesen be tudok lépni. Passz. Most végigmentem a beállításokon de semmi olyat nem találtam. Most játszottam is egy kicsit, tehát aktív is voltam. Érdekes, hogy EDGE böngészőben is hasonló a helyzet. Mindegy majd rájövök. Szerencsére nem nagy gond, csak kicsit zavaró.
A lényeg, hogy tudom, elvileg működnie kellene az automatikus bejelentkezésnek, magyarán a hiba valahol nálam van.A cookie-kat is megnéztem az összes Steam-es meg van tartva. Már próbáltam letiltott kiegészítőkkel is - ugye bármi bezavarhat - bár az Edge-ben semmi kiegészítő sincs ott is kiléptet.
Ha rájövök megírom.szerk.:
Ki vagyok véve a NAT mögül és kvázi fix IP címem van (amikor kivetettem maga a NAT alól akkor az ügyintéző bediktált egy IP-t és azóta is az van, papíron dinamikus publikus cím jár de ez fix, és még így sem jegyzi meg érdekes. (korábban belépve maradtam és az IP-m sem változott tehát az utóbbi pár napban történt valami.)[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Ivanh #104829 üzenetére
most már érdekel: pontosan hol és milyen személyes adatokat adtál meg, amit ellophatnának? csak mert akkor lehet, hogy nem is ugyanarról az oldalról beszélünk....
a "legszemélyesebb" adat, amit nekem eddig meg kellett adnom, az egy név és egy számlázási cím.
az pedig, hogy ellopták a belépési adataidat, még véletlenül sem a Steam hibája...tekintettel arra, hogy konkrétan a Te jelszavad sehol sincs tárolva szerver szintén, csupán annak egy "lenyomata" (hash) - tehát, ha lopják a jelszavad, azt csak valamilyen kétes eredetű linknek, weboldalnak, programnak, stb köszönheted. sajnálatos, de mással is előfordult már ilyen.
vagy másképpen fogalmazva: a Steam-nek nem feladata megóvni a Te jelszavadat, hisz erre nincs is szükség. nekik annyi feladatuk van, hogy a belépést megnehezítsék az illetéktelenek számára, erre szolgál pl a F2A (kétlépcsős azonosítás), amivel Te a saját bevallásod szerint nem éltél. innentől....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lm83
őstag
Sziasztok,
Steamen nem megvett játékot tudok hozzáadni a játékkönyvtárhoz ugye? Jól néztem?
Minecraft dungeon-t próbálnám hozzá adni, ilyen ms csodákkal is működik vajon?
Van itthon egy steam link, aztán azzal próbálnák a tévén játszani vele.
Gyerek jobban élvezné ott nagyobb képernyőn.
De ha nem megvalósítható, akkor neki se állok most előkeresni
Köszi, -
lm83
őstag
Szuper,
Köszönöm -
Boti80
lelkes újonc
Hello, van,ahol lehet értesülni a napi akciókról steamen?
-
Joccc07
addikt
válasz Anonymusxx #104840 üzenetére
Gabe Newell mondjon le!!!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
-
Cs1csó
félisten
válasz munky #104843 üzenetére
Az a tippem, hogy ha nálam/nálunk is van a hiba, az valami változás eredménye, mert ugyanazok a programjaim beállításaim már hónapok óta és korábban be tudtam lépni. Pontosan nem is tudom mióta csinálja - nagyon ritkán szoktam a weboldalra benézni - de valami nem tetszik neki a vicc, hogy az IP címem is ugyanaz már kb. egy éve.
Amúgy egy tippem van, amikor frissen telepítettem a Windows-t majd utána a Steam klienst és telepítettem az 1db játékomat és utána indítani akartam a játékot akkor a Steam frissítése lement rendben, és a játék grafikai beállítási panelje is rendben megnyílt (PES 2021) DE utána feljött egy kis Windows-osra hajazó szürke kis ablak, hogy nem vagyok online és online kell lenni vagy valami ilyesmi ott okéztam újraindítottam a gépet is majd ezután már rendesen indult a játék, korábban ilyenem nem volt.
Jah és Firefox böngészőm van (minden kb. a legfrissebb) de az előretelepített Edge-el is ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
A pörkölt is majdnem kiesett a számból, amikor ezt a kérdést megláttam
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
bepken
veterán
válasz Armagedown #104848 üzenetére
maga a kérdés egyébként nem teljesen hülyeség, sőt! a kérdező egyébként jó eséllyel e konkrét videó kapcsán kérdezi azt, amit: UNLIMITED STEAM KEY FARMING WITH EA PLAY IS BROKEN - Steam Is Perfectly Balanced With No Exploits - a lényeg innentől: [link]
ui.: már nem működik. még mielőtt valaki nagyon rákattanna a témára.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz bepken #104849 üzenetére
Ennek az lett a következménye hogy az EA fogta és törölte az összes kulcsot a Steamről (azoktól is, akik régen vettek EA játékokat), így akinek kulcs kell vmihez pl BFBC2 most külön írnia kell a supportnak aztán a Steam az EA-hez küldi ők meg origin keyt adnak csak ha igazolod a vásárlást.. egy vicc ahogy megoldották.
[ Szerkesztve ]
/s
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest