Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nekem az Idle Master már jó ideje nem megy (fut, de a kliens nem mutat semmi aktivitást). Azóta áttértem a Steam Game Idler-re, elég kényelmes (ugyanúgy sessionId+steamLoginSecure kell neki a böngésző developer toolbarjáról kilopva, hogy működjön).
-
Spet
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Steam Idle master még amit lehet használni erre a feladatra.
Hátránya, hogy böngészőből kell megadni a steam cookie-t, hogy az accountal összeköthesse (kérdés, hogy mennyire bizonságos, nem exploitolták), régen nem fejlesztették (attól függően tavaly még műlködött).
Előnye, hogy tud több játékot párhuzamosan futtatni.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Jó bonyolult a progi, és kb 2 hónapot jelez a 2500 kártyához...
-
Šolaire
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Jóvan már! Egyétek a bejglit meg a tőtött káposztát.
Egyébként Boldog Karit mindenkinek.
-
Segal
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
"Ami miatt érdemes izgulni, azok az epices ingyenes játékok."
Elnézve az idei felhozatalt amit eddig adtak most lefogadom hogy lesz benne több ismétlés, több olyan aminél még a vágyat sem fogja érezni az ember hogy kettőt kattintson hogy a könyvtárában tudhassa és 1 vagy talán 2 ami jól hangzik.
Az ismétléssel persze páran jól járhatnak, a többségnek gagyinak is biztos örülni fog valaki és az az 1-2 meg a többségnek lesz jó. Viszont nagyon izgulni szerintem nem érdemes. -
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Az elődje (meg a 6 év várakozás) miatt. A Hollow Knight-ot 2020-ban játszottam végig, azóta belement a Steam szerint 400 órám (pedig single player és offline). Azóta is próbáltam találni olyan metroidvenia játékokat, amik csak kb. megközelítik minőségben (a világ kidolgozottsága, mérete, atmoszféra), de nem nagyon van még csak hasonló sem.
Ahogy haladsz előre, mindig kiderülnek új részletek, kapcsolódások, és szép lassan feltárul a világ, amit a készítők megálmodtak.
Nem akarok regényt írni, leginkább úgy tud kiderülni, ha kipróbálod.
Nálam a Silksong tuti day1 vásárlás lesz, soundtrack-kel, all in. -
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Már itt is? Már vagy 10 éve lopják a Steam fiókokat.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
yepp, beléptek, értesítést kikapcsolták és agyerekek pénze huss, pár dota hulladékra elköltve, ami semmit ér, de nem is játszunk vele.
Szerencsére a fiókot nem vitték, csak a pénzt. Steam szerint semmit nem lehet tenni. Szerintem meg igen. 0 naposan ne adhasson el, legyen egy confirm email a vételről, és már nincs is ilyen lopás. -
ripla
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Netherworld Covenant.
AI generált intró, a menüben Blade Runner 2049 zene, a játékban Diablo hangeffektek (pl. csontváz).
Ezeket feljelenteni kellene lopásért, nem árulni, jézusom.... -
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Google első találata volt.

-
De4d
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Szerintem nagyon nem egyre gondolunk, vagy én vagyok aki nem ért valamit.
A keresőbe nem lehet beírni hogy rpg nincs ilyen játék, oda csak játék címeket lehet megadni. -
bul07
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
-
De4d
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Az maga a kereső beírod a játék nevét és megtalálja
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Teljesen tiszta a Steam-em, soha semmilyen bővítményt nem használtam hozzá.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Köszi
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Köszi!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Hova kell bemásolni?
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Azt honnan kellene kimásolni? Nem lehet megnyitni a játék oldalát, csak a Steam fő oldalát hozza be a link.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nekem meg az a bajom vele, hogy állandóan e-mail-eket küldözget. Annyi, hogy én beállítottam egy minimál árat, szerintem azt figyeli és akkor küld.
-
VGYke
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Próbáltam én mindenhogy fizetni, mert idegesített hogy 1,99€-t miért nem tudok kiegyenlíteni. Böngészőben bankkártyával egymás után sokszor, majd PayPal, aztán kliensben ugyan ez, bankkártya, PayPal.
Anélkül hogy bármit bárhol (bank vagy Steam, böngésző, Eset biztonságos bankolás stb) állítottam, módosítottam volna, másnap délután ismét megpróbáltam és mint ha mi sem történt volna, a tranzakció végbement. Megnéztem, a banknál ezen időszakban nem volt karbantartás, rendszerfrissítés ilyesmi. -
Ferke[HUN]
tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Igen, ezt írtam én is neki.(#111134) Szóval lehet előrébb lennénk, ha tudnánk, hogy mondjuk androidos mobil appban, a pc-s kliens-ben, vagy a webes böngészőben is ezt írja-e.
Mondom, engem mobilon szivatott, vagy két napig szenvedtem vele, mire hirtelen felindulásból beültem a gép elé, és megvettem a kliensben. 
Update: a Steam alkalmazásról beszélek, nem a Paypal.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
B-terv, mobilkliens lehet még, én pl. ott vásárolok+telón, weben aktiválom be, ha keyt veszek, mostanában akkor megy a gép, ha használom is...
PayPalt használok.
-
VGYke
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
"Megpróbáltam fizetni PayPal-al is, annyi a különbség, hogy nem jön a fenti üzenet, de nincs kifizetve az ár."
-
ooloo
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Megvoltak ezek is , de hasztalan ... , de azért köszönöm !
wjbhbdux : A gépen win11 van .
pingtest: A szándék is fontos ...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
A naprendszer másik bolygóin.
-
VGYke
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Köszönöm, tudom. Mondjuk el kell szórakozni a telepítésével egy kis időt (közönséges halandónak nem is biztos hogy sikerül), de itt a lényeg mégis csak az, ha nem tartalmaz magyarítást, miért írja az adatlapja hogy igen?
-
De4d
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Azt a 11 játékot végigkattintani nem nagy idő, illetve még akár meg is tetszhet valami, került már így fel jó pár játék a kinvánságlistára

-
pingtest
tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Én is így vagyok vele. Régebben mikor ''barátkoztam'' láttam ilyen profilt is. Ki volt írva neki, hogy acsi vadász, közben meg csalta le egészet. Na ezekre az emberekre nem vagyok kíváncsi.
-
törölt tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem tudom, én vagy kiizzadom vagy leginkább elengedem ha túl sok idő és túl értelmetlen játékstílusban lehet kinyitni.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem steamen belül, de hátha segít ez a lista:
https://www.pcgamer.com/epic-games-store-free-games-list/Elvileg up to date.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Anonymusxx
üzenetére
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Mi is ez pontosan?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem lényeg, úgy látom van egy kurátor, aki megcsinálta, a legutolsó 2-3 hónap kivételével..
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Na de a developer meg a publisher más. Persze sok játéknál előfordul, hogy a kiadó magában a fejlesztő is, de ez két különböző entitás.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ugyanannál a játéknál? mert a követhető oldal csak azoknak a kiadóknak van, akik beállították azt.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
én is ezen agyaltam pont, de nem vagyok benne biztos hogy mindenki tudja hogy van ilyen lehetőség. Sőt.
-
bepken
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
próbáld meg így rendezni a könyvtáradat:

ha minden igaz, akkor a könyvtárhoz adás dátumának megfelelően a legrégebben hozzáadott, de még sosem játszott játokod lesz legalul
bár erről 100%-ban nem tudok nyilatkozni Neked így 10 év és 1000+ játék után, hogy az én listában legalul szereplő cím valóban időrendben a legrégebbi, még sosem játszott cím e....

(de egyébként pontosnak tűnik első blikkre) -
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Vagy - magambol kiindulva - yt-ot bamulnak, netflix-et bámulnak.
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Vagy játszanak
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Support oldal mit mutat?
https://help.steampowered.com/hu/wizard/HelpWithGame/?appid=570
-> Nincs a könyvtáramban
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Így én is megtaláltam, köszi. Közben utánanéztem és csak a GOG-nak szokása kézikönyveket is mellékelni a játékaihoz, a Steam sajna nem ilyen.
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
A szokásos dolog megy, mint a korábbi években, hogy a felfedezési lista végigkattintgatásával ad egy kártyát, amit 5 centért el lehet adni plusz ad egy semmirevaló matricát?
Ezeken kívül van még valami említésre méltó? -
Serpiko
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Bizony nem sajnos pedig régen milyen jó volt.
-
gejala
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy kulcsboltokban az esetek 98%-ában úgyis olcsóbbak a dolgok, különben nem lenne értelmük. Amit meg csak Steamen lehet megvenni, azzal úgyse lehet mit csinálni. Vagy kell vagy nem.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
De hogy rákeress, kell lennie kategóriának, nem? Most meg arról szólt a vita, hogy nem kellenek kategóriák.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Mert ha pl FPS-hez (vagy bármi más kategóriához) van kedvem, megnyitom a kategóriát, és megnézem melyikkel lenne leginkább kedvem.
Plusz a játékaim többségéről nem tudom fejből, hogy milyen játék (több ezer van), így rögtön látom, hogy milyen kategóriába tartozik. És persze nem is emlékszem mindegyik nevére. -
Healbacsi
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Pontosan ahogy irod, nev szerint ra lehet keresni, miert kellene szetszedni oket kategoriakra?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem, dehogy... Olyan 2018 körül rémlik a dolog, az már erősen 5 éve volt. Még talán a discord lehetett? De mindegy, elnézést az offért.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
A választ savior-nak küldöm.
Diablo 3, de például nagyon szeretem még a Torchlight 2-t is. Elég jó kis játék, modok is vannak hozzá. Elég sok játékórát bele lehet tenni.

Diablo 4-re meg nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle. -
savior
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
D4-en meg gondolkozom, de az meg csak honapok mulva jon.
Koszi rakeresek, -
bul07
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Gyűjtögető életmód

És minek a 17db al fiók
A kártyák miatt, most is sikerült kivenni majd 30€ kp-t, igaz ez múlt téli vásár is benne volt
De legalább így a pár évenkénti BF rész ingyen van
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
be kell jelentkezni steamladder.com -ra, nyomni egy updatet talan a jobb felso sarokban. En is most csinaltam meg, elokelo #45. helyig jutottam.
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nyilvánosra van állítva a könyvtárad?
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Mindegy, Tiny Echo elengedve.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
A nagyobb kiadók eddig is az ajánlott árazás fölé lőtték be, simán 1 usd 1 eur váltással. Hiába volt 60 dollárra 50 eur javasolva. Most hogy 70-be kezdenek kerülni az alapjátékok az annyi is marad majd, euróban mint az MWII-nél.
Inkább az indie játékoknál fog ez meglátszani akik az ajánlott árra támaszkodnak mert nincs kapacitásuk 25 pénznemben konvertálgatni maguknak napról napra ahogy változik az árfolyam.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
nekem sim kártya nélküli telón van a steam ill. guard.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
OK, de 14 darab összesen!
Amúgy, jogos, az eredeti árra legalábbis. Főleg, hogy nekem például a régi SW űrszimek megvannak vagy 3 példányban is, az első még FAT12-es CD-ROM, a win10 meg se szagolta, így bizony megvettem a Steam-en is, ami szépen fut, mert megcsinálták. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem linkelem be, mert 18+, de lett egy átmeneti megoldás. 95%-os discountot adnak rá bundle-ben, már ahol működik. Nekem mondjuk nem volt meg egyik sem, de kellően zseniálisan groteszk, hogy most 1,14 fontért (~500 forint) meglegyen mindkét verzió... .)
-
Segal
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Tőlem is eltűnt. Nagyon nem hullajtok könnyeket érte. Még egy gamestaros kulcsosztogatásnál szereztem be. Kipróbálni jó volt, de pénzt tutira nem adtam volna érte
-
Joccc07
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Gabe Newell mondjon le!!!

-
Farkas86
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Pár hete nálam is megjelent ez a szöveg
-
csaba951
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
#104533 csaba951
Te is benne vagy a 28%-ban!
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Anonymusxx
üzenetére
+ Frontier
De amúgy "bírom", hogy az UNO nevű játék megvan steamen, de a uplay kliens is kell hozzá, így ha indítom a játékot, akkor a uplay-t is megnyitja hozzá.
Pesze ha trükkös vagy, gondolnád, eleve uplayből indítod, ami működik, csak épp hozzányitja a steamet

Ha pedig szeretnél kieget venni a uplayes játékhoz, ami steamen van, a DLC-t is steamen kell majd megvenni, különben nem fog működni, ha uplayen veszed meg. Mert ugye steames kulcshoz nem köthető a uplayes dlc...
Szal mindenki jól gondolja meg hol veszi a játékot, bár én személy szerint jobb kedvelem ha minden steamen van meg. -
Winnie The P
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Szerintem nem annyi, egy kicsivel több (50.000 ft).
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Lehet, de ez már tényleg nagyon király.
Between Two Castles - Digital Edition
Ingyen megtarthatod, ha márc. 30., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
pingtest
tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nálam nem elérhető.
-
rinsz
tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Neeee!

-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
A developer meg a publisher sem semmi...
-
SP4C3
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Már vártam, épp a minap gondoltam rá, hogy valakinek csinálnia kell egy ilyet.
Mondjuk én a Pestis KFT, vagy a Bio KFT: Megváltás mintájára készítettem volna.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Meg.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Hirtelen megijedt és megjavult magától..
Ma csakúgy heccből rápróbáltam 1órája..és akárhányszor elindítom jó...fura...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ezen a 3napba kb 10x voltam túl.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Hát az nagyon kegyetlen.

-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Keress rá Youtube-on csak az alkalmazás nevére, és látni fogod. Sandbox cucc. A kisgyerekek szeretnek játszótéren játszani. Ez (és az említett Minecraft, valamint a többi sandbox típusú játék -mert van például olyan, ahol az univerzummal "játszhatsz"-) a nagyobbak játszótere.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Minecraft abban a játékmódban amiben azt csinálsz ami akarsz, miért olyan népszerű? Szerintem ugyanaz a kategória a kettő.
-
sagem
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nincs olyan ami azonnal
Idle Master, aztán majd esik valamikor. -
Defy94
tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ezeknek általában nem kell indok..

-
Tybor66
tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
5-ös szint szükséges. Amennyiben ez nincs meg, de a sale ideje alatt eléred, visszamenőleg megkapod a kártyákat.
-
Arkennys
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Sticknettel nekem sem azt hiszem, de arról se szórakozik (otthon laptopról úgy járok fel). De ebben nem vagyok biztos teljesen, majd megnézem

-
Arkennys
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
én gyakran merészelem használni, de sosem csinált ilyet

-
tomsolo
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
mivel steam kulcs - nem hiszem

-
maross
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
ugyanez a szivas megy nalam enemy withinnel.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Én is az alapjátékra vettem meg a GOTY-t, és olcsóbb volt, mintha csak a DLC-ket vettem volna meg. Most is le van árazva, ennél olcsóbb nemigen lesz.
-
csaba951
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ez direkt így van kitalálva! Skyrim ugyanez. Mindkettőből vehetted meg a GOTY-t, mert jobban megéri, mint csak a hiányzó dlc-ket megvenni. Mindkettőnek a Bethesda a kiadója...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
GOTY edisön 8,7 euro jelenleg. Inkább vedd meg azt, jobban jársz.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Csak az újonnan vásárolt termékekre érvényes.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
El is felejtettem, hogy a magyarosítás lehet a ludas.

Köszi, holnap ki is próbálom most viszont mennem kell melózni.
-
djculture
félisten
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nyugi amúgy meglesz a duke nukem forevered vagy a blood dragonod..Én még gyűjtögetek, cél a bf4 egyet már beváltottam az is meglett..
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Kb a nyereményjáték apróbetűs részében olvashattál volna erről...
-
djculture
félisten
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Agyas a facebook fióknak is van email cime
Szerinted miért van egyre több nyeremény játék ott azért mert kisorsolnak 1-10 nyereményt több ezer megszerzett email cim fejébe amit átadnak 1000 cégnek reklám és piac szerzésre. -
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Szerinted? Épp a facebooktól tudják hova kell, amit ott megadtál... 
Lekérik az adataid ilyenkor fb-ről.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
igen, teljesen. FF alatt.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Én meg pont azért írtam neki, hogy nézze meg a storeban, mert tudtam, hogy ki van írva, hogy magyar nyelv is van benne.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Mi meg nem arról.
-
Youri
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
dee a painkillernél igen

-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
De ezt írja.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom, engem mobilon szivatott, vagy két napig szenvedtem vele, mire hirtelen felindulásból beültem a gép elé, és megvettem a kliensben.

eami