Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nagyon kösz mindenkinek a tippeket, remek ötleteket adtatok. A Dead Cells például egy olyan ami nagyon tetszik, de nem értem miért ilyen népszerű még mindig ez a pixel art stílus.

    Persze itt elég igényesen meg van csinálva, de pl a Broforce meg a FEZ, nálam az a kategória, amit még a titus the fox, is hozott grafikában, ami legalább 20 éves játék. Nem akarok én senkit megbántani, a játék maga tetszene, de engem sajnos taszít az ilyen grafika. Ori and the Blind forest, pl nálam magasan a csúcson van grafika, színek hangulat terén, a Trine is elég szép játék, A Superhot, egy nagyon egyedi játék, minimal grafikával, de mégis nagyon egyedi és elegáns (kár hogy a MIND CONTROL DELETE, évek óta csak beta) és most ez a GRIS is tetszik, egy kicsit továbbgondolt LIMBO-nak tűnik.

    Ez a pixel stílus azoknak jön be leginkább, akik nosztalgiázni akarnak, v pont a fiatalabbaknak akik még nem éltek akkor mikor ez volt a standard szint?

    Annyit még kérdeznék, hogy a steam, nem ajánlott semmi mega dealt, mint pl a *ornHub, a karanténozós időszakra? Pl ez a "kulcsbolt" mit jelent? Onnan meg lehet venni legálisan a 20 eurós játékot kicsit olcsóbban?

    Kösz még egyszer, királyok vagytok.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés