Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
Srácok, lehet, hogy lesz BarCraft a MAlom Bisztróban november 8án...
ugye 20:30tól lesz a Blizzcon sc2 verseny kb hajnali 3ig...
idealis alkalom sorozeshez jönnétek, jöttök?Eyesis
-
ignorant
senior tag
Kivancsi lennek hogy van-e itt olyan user aki linux alol futtatja es hogy mik a tapasztalatok?
thx
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
NaNiwa vs. Revival BO5 november 5-én (kedden, ma) lesz 20:00-tól. Stream: http://twitch.tv/WCS
Csak a győztes kerül be a Global Finals-ba, ami november 8-án (pénteken) 20:45-kor kezdődik, az első meccs 21:15-kor kezdődik.Készüljetek BarCraft-ra is!
Hamarosan érkezik a cikk hozzá!
Ami biztos, hogy lesz BarCraft, ismét a Malom Bisztróban.
Ami még nem biztos, hogy melyik napon/napokon. November 8-án (pénteken) este, vagy november 9-én (szombaton) este.A WCS Global Finals elődöntők november 9-én (szombaton) este 20:30-tól kezdődnek, az első meccs 21:00-kor kezdődik. A tervek szerint november 10-én (vasárnap) hajnali 0:30-kor kezdődik A DÖNTŐ!
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Eyesis #43160 üzenetére
bakker, hogy nem volt egy hozzászólás sem azóta
most 3. lesz zsinórban facebook event[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #43164 üzenetére
Pics, hogy kiment a fejemből
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #43167 üzenetére
Ezen a videón csak nekem nincs hang?
mod: jó hogy törelmes vagyok, valahol a 2 perc körül megjött a hang.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hobizoli
nagyúr
válasz BeLucZ #43033 üzenetére
nekem 631-s 4core A64 van 8Gb DDR3-l meg 560Ti-1Gb-l es 68-70fps-l megy a bal felso sarokban kijelzett ertek szerint, amikor 2v2-ben mindekinek a osszes egysege bevetve egy naaaaagy osszecsapasban, akkor belaggol meg bezuhan 8-10fps-re, de amugy semmi
1920x1080-ban megy, minden ultra beallitasokban van
kiprobaltam high-ban is, de abban se gyorsul be, vagy marad el a bekohoges naaaagy csata kozben par sec-g, aztan amikor elhullanak az egysegek, akkor ujra gyorsszerintem itt inkabb a video RAM az, ami hianyzik neki, kene neki a 2Gb ekkora felbontasban
Nexus-ban mar lattam is parszor amikor kiirta, hogy butitsam a video beallitasokat
több drón kell ;P
-
BeLucZ
addikt
válasz hobizoli #43169 üzenetére
hidd el a procid miatt "köhög" be, az amd proci a legrosszabb a sc2-nek amit csak adhatsz neki , mivel az 1 magra jutó cpu erő rendkívül gyermeteg sandy bridgetől felfelé érdemes próbálkozni ha fullon élvezhető sebességet akarsz extrém fiziksszel, próbálj ki egy 4 v 4 et garantálom hogy már az elején betérdelne az amd ultrán
-
Eyesis
őstag
válasz Tuco Ramirez #43172 üzenetére
de mit is várunk? egy replay is úgy működik, hogy leírja ki merre kattint, és "lejátsza" a meccset, hasonlóan megy a multiplayer is. Attól, hogy Te nem látod, 4v4-ben bizony 8 ember dolgozik a gépeden. Minél több egységgel kell bajlódni, annál több cpu kell neki.
Az egy óriási hibája az sc2-nek, hogy csak 1 magot használ a procikból. Talán a következő kiegészítőre ezt is megcsinálják nekünkEyesis
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #43172 üzenetére
en azt vettem eszre, hogy amikor 200-250(-300) egyseges osszecsapas van a kepen, csak akkor rottyan le a fps 2-3sec-re, de amugy nem
több drón kell ;P
-
BeLucZ
addikt
válasz ignorant #43182 üzenetére
és ki állította ennek az ellenkezőjét ? a nem tapasztalt akadást az lehet 60 fps is kezdésnél ami szépen be fog droppolni mid gamera ahol ha nincs nagy csata még gpu limited is lehet akár amd-vel.
nos nekem előtte 7970 volt és hots megjelenése utána szarul ment a játék az én szememben, amióta 670 van 2x annyi az fps még vga limitnél, hidd el , sc2 >>>> intel+nvidia kombó
-
hobizoli
nagyúr
válasz BeLucZ #43181 üzenetére
ja en azzal nem szoktam foglalkozni, hogy ott a tomegben, amikor azt se tudom melyik egyseg az enyem a , akkor mi van - all in, oszt kesz
Colossus-k meg a repulos egysegek kozt elvesznek a foldi egysegek, ugysem latszik szar se a sok energiasugartol meg robbanastol amugy sem
több drón kell ;P
-
föccer
nagyúr
-
netpeti98
addikt
válasz BeLucZ #43189 üzenetére
Majd ha egyszer lesz saját keresetem.
Mondjuk már eszembe jutott a kártyát cserélni egy GTS 450-re (nem mélyedtem bele, csak gyorsan ránéztem az apróra), de egyenlőre marad ez a konfig az biztos. Gondolkoztam még a proci 4 magosításán, de ahogy olvasom nem lenne sok haszna.
Mindenesetre a minimum grafnak is megvannak az előnyei, például az ellenfél observereinek gyorsabb kiszúrása.Üdv netpeti98
-
ignorant
senior tag
válasz BeLucZ #43187 üzenetére
/rant on
Tavol alljon tolem a fan boi hozzaallas, egyik ceget sem tartom tobbre a masiknal, de
sajnos az amd totálisan leszarja az sc2 támogatottságát hots óta
Elsosorban egy szoftvert fejlesztenek adott hardware-ekre, es nem forditva. Driver updatekkel lehet neha javitani, de foleg a szoftver fejlesztoin mulik minden. A jatekiparban, sokszor ez azon dol el h melyik ceg fizet tobbet (sajnos).
mindenhogy jobbak lennének az nvk
Valamelyik jatekban/felhasznalasban kicsivel az egyik jobb valamelyikben a masik csapat.
Egy jo proci ala teljesen mindegy, hogy milyen fajta GPU-t teszel, AMD-vel es nvidiaval is tokeltes elmenyt erhetsz el SC2-nel.
nálam a tökéletes 60 felett kezdődik
40-60 kozott egy emberi agy nem fogja fel a kulonbseget, nem beszelve 60 feletti FPS-rol foleg ha 60hz-es kijelzod van
/rant off
-
oxox
addikt
nekem a vesa local bus-os S3 diamond-al szaggatott...upd-eltem TSENG-videokarira, de igy sem megy flottul
nemigaz, hogy csak a procin mullik[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
pincehely
addikt
Sziasztok! Segítsetek rajtam légyszi.
Be akartam jelentkezni a játékon belül, amikor is közölte, hogy olyan helyről próbálok belépni, ami nem a megszokott(2 éve nem játszottam máshonnan, vagy másik gépről), és keressem fel a battlenet password reset szolgáltatást.
Megtörtént, megadtam a biztonsági választ. Majd az oldal közölte, hogy vegyem fel a kontaktot a supportal, mert le vagyok tiltva.
Jelenleg nem érem el neten még a blizzard.com-ot, vagy a battlenetet sem.....
http://kefetemap.deviantart.com/
-
föccer
nagyúr
válasz pincehely #43197 üzenetére
Jó eséllyel megtörték az accountodat.
I’m currently locked out of my account.
Ha ez nem segít akkor alatta a
I think my account may have been hacked.
Kelleni fog valamely, az accont regisztrált játék cd kulcsa.
Sok sikert.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz pincehely #43199 üzenetére
Valahogy bizonyítanod kell, hogy tiéd az account. Egyébként lehet beállítani autentichatort az accounthoz. Ingyenes app androidra és ios-re biztosan van, de lehet, hogy WP-re is.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest