Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz GiGaBiTeX #43798 üzenetére
Nem tudom mit csináltok, nekem HotS előtt és után is ugyanúgy fut egy i3-2120 + 6850 + 4GB RAM kombón. Maxon, FullHD-ban. Még sosem szaggatott, talán csak replay-ben max sebességen egy kicsit. Nem babráltam vele semmit, sem ini-ben sem loaderrel. SSD-re van telepítve.
Igaz csak 1v1-et toltam, valaki ha ad egy problémásabb 4v4 replay-t megnézem szívesen. Lehet hogy nem 100FPS, de semmiképpen sem játszhatatlan szint.
Egyébként meg inkább ez legyen, hogy 3 éve szidjuk a grafikát de játszunk vele, mint hogy 2 hónapig csodálva nézzük milyen szép és jó aztán elfelejtjük mert csak egy techdemo...
Szerk: bár lehet nem max, de úgy rémlik - rögtön megnézem
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Na megnéztem, minden extreme-ultra-full, 1v1-ben átlag bőven 30 felett, csatákban sem esik be 20 alá (amit néztem ott creep-en 130 supply-nyi marine, medevac, mine, scan, vs. baneling, speedling volt)
Nyilván egy 800 vs 800 csatában nem bírná, de egyrészt olyan borzasztó ritkán van, másrészt rá se fér minden a képernyőre, harmadrészt ott nem fogsz mikrózgatni közben, negyedrészt ez egy bőven közepes konfig...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
nepszter1
addikt
PvT ben korai reper rush ellen mit lehet tenni ?
-
--Rawlings--
tag
-
föccer
nagyúr
válasz --Rawlings-- #43805 üzenetére
Akkor nekem is szerencsém van.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Eyesis
őstag
első
BÚÉK
Eyesis
-
adrian360
őstag
Buék mindenkinek !
Aki kis csemegézéssel akarja tölteni a mai napot, ime egy best of 2013 a teamliquid jóvoltából : [link] -
BeLucZ
addikt
tényleg szánalomtenger lett ez a ladder, 2v2-t toltam pár rankedet, besorol silverbe, azt folyamat masteros meg ilyen full high skill playereket meg csapatokat ad, csak vért izzadva lehet így nyerni, ez minden csak nem szórakoztató, régen nem volt ennyire kemény
-
BeLucZ
addikt
még annyit akartam mondani, hogy nem csodálom ha elmegy a kedve egy kezdőnek vagy annak aki régen játszott, nincs már igazi bronz liga se, az is kő kemény előbb kínkeservesen győztem le egy silveres playert aki ex-diamaster, szal ilyen kamu silveres, mindezt protossal tudásom legjavát adva full végigfeszülve, kb 1 zealoton múlott , annyira szoros volt és nem élveztem asszem megyek vissza 4v4zni, az legalább kikapcsol
-
Eyesis
őstag
válasz BeLucZ #43816 üzenetére
hát én próbáltam játszani egy kezdő barátommal, és nálunk is volt sok dia, master páros, akik silveresek voltak teamben...
sőt a végén még nooboztak is
ez egy ilyen világ... mivel tényleg a játékokkal sorol be a rendszer, ilyen mindig előfordulhat...
szerintem kéne nézze az apm-et is, és mondjuk 100-as apm-el ne lehessen senki bronzos
na meg nem a top playereknek kellene kedvezni, hanem a lowoknak... Lehetne mondjuk 3*szor ennyi liga.. mondjuk mint LOL-ban... bronz 1 bronz 2 bronz 3 bronz 4 silver 1 silver 2 és így tovább..Eyesis
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Eyesis #43817 üzenetére
APM méricskélés nem mindig mérvadó, van pár low bronzi/silver aki összevissza spammel, aminek a 90+%-a ineffektív, de papíron tényleg jól mutat
EPM (effektív) már más jó lenne viszont minden fajjal külön ladder.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Eyesis
őstag
válasz Foxmulder89 #43819 üzenetére
nem tudom, de ez a mostani nem jó na...
nem szabadna, hogy az embernek megérje bármilyen oknál fogva, hogy alacsonyabb ligában játsszon, mint ahova való, mert ebből van itt a probléma mindig.
két masteres akármennyire is béna együtt ne legyenek mar bronzban 2v2-ben....Eyesis
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Eyesis #43820 üzenetére
Valamit változtatnak majd 2.1-ben a ladderen, vagy az csak az 1v1-re vonatkozik? amúgy ez mikorra várható? sc1 terran mjúzik elég op
[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Winner_hun
titán
válasz Foxmulder89 #43821 üzenetére
Petőfi rádió ópébb
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #43822 üzenetére
Jah, tolhatnál inkább nyan cat-et.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
execute93
őstag
PvZ Én Vs JimRising ( na top gm).
Akit érdekel egy jó p all in.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Van köztünk valaki aki hasonlóan GTX780Ti videokártyával játszik Sc2 ahogy én?ÁdiBá
-
execute93
őstag
válasz --Rawlings-- #43827 üzenetére
Addigra kijön 1 zealot bevédeni a falat.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
sh4d0w
félisten
válasz --Rawlings-- #43830 üzenetére
Mire lesz 20 ling, addigra a fal mögött lesz stalker is szvsz.
https://www.coreinfinity.tech
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Ma jött meg a gépem, majd a jövőhéten rakom fel az SC2-őt rá. Ha van valakinek kedve majd teamelni akkor majd írjon Warcraft 3-aztam kb 7 évig benne voltam top3 magyar playerben. Sc2-őt nem toltam csak fél évig ott már nem emlékszek milyen ligába sikerült besorolódni (max közép)
-
execute93
őstag
válasz --Rawlings-- #43830 üzenetére
Photon overcharge lesz + az msc is sebez.
Csináld úgy, mint én a rep alapján.[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
-
netpeti98
addikt
Balance változások várhatóak: http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/11040734962
-
oxox
addikt
válasz sh4d0w #43838 üzenetére
20ling Vs 1zea.
protoss gg-zhet is. 2utes 1ling a zeanak, upgrade nelkuil..egyszerre ket ling tamadja...nem szedsz le 4-5nel tobbet...a maradek 14-15ling meg kitakaritja a bazist.meg egy cannonal is buko lehet siman, ha van speedjuk....magadra kell zarni a bejarot...aztan cancelezheted ha elment a kedvuk...nyilt terepen meg ha nincs holdon 4lingel veszteseg nelkul meglehet enni egy zeat..
ohh tenyleg tegnapi jatekunk. ZP Vs PT (mi), scout dupla stargatet mutatott...kronoztam is a phonixeket.
a wm elintezte Petinel az elso oracle-t...majd 5phonixel ugy szedtem le 3+1 voidot, hogy nem buktam egy phonixet sem ...pedig nem menekultek, csak mikroztam...nagyon vicces volt[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz execute93 #43842 üzenetére
20linget mire az leszed....a nagy elonye, hogy a nexust tamadjak a lingek...de ha bejutottak, es kihuzzak a hatokorbol, kivarva haaat nehez ugy.
mint irtam nem lattam a replayt, nem tudom, hogy ffe-e...az sosem jo ha 20lingel tamadnak 1 zealotot, mert bejutnak, ha van photon ha nincs, ez itt mar nehez ugy...zaras az en elvem. a lingek meg kaparasszanak.
arrol nem is beszelve ha bejutottak jon az utanpotlas.[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Haverral szeretnénk multiban stratégiai játékkal játszani. A SC-ot régen is szerettük, most lehet kipróbálnánk a 2-őt is.
Kérdezném, hogy hol és milyen verziót érdemes most megvenni? (kiegre érdemes-e áldozni?)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
oxox
addikt
válasz execute93 #43845 üzenetére
igen a scout alap...ez a falazashoz is kell, akkor mar imadkozhatsz ha megjelenik a zeadnal 20 sppedling, neked meg nincs kozel tavol probe-od, sentryd, vagy stalkered.
Alg - igen. Teamben is igy megy. DPetivel rengeteg sajtot fogtunk meg ugy, hogy a falunk kb ketszer bentebb lett a vegere, mert a cannon vagy/es a korai unitok leszedtek az epuleteket...ha jol scoutolok (es szerencsere mostanaban a megerzeseim is bejonnek), es ha a tankig Peti kitechel akkor ki is lephetnek.
ket-harom hete egy GM-es accountos embert fogtunk, mert kiszagoltam a proxy starge-et is. Biztos maphackre gyanakodtak utana, mert meg is talaltam a kikoldott probe-ommal elsore (pedig elrejtette)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz execute93 #43849 üzenetére
ezt mondom en is, egy zea nem eleg, falazni kell...MSC-vel kergetozzel lingek utan , annak is 2loves tuti egy ling, de lehet harom, es kb fele olyan "gyors" ....10ling ide 10ling az expre...gg
q13579 olyan mintha narkosokat kerdeznel, hogy izlik-e az anyag? miota nyomjuk intravenesan? 3-4eve?
igen megeri[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest