Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39031) #45997568 válasza TESCO-Zsömle (#39028) üzenetére


#45997568
törölt tag

Ez eleg tagas lesz a kepek alapjan belulrol, meg lehet majd Squasholni is benne ha eppen ures a raktered. Akar pakolhattok bele ladakat okosan elhelyezve es amig repultok addig lehet kabitofegyverekkel szorakozni sotetben :)

Az elso komolyabb ipari gep ami bekerul, kivancsi leszek az uzemenyag begyujtesre es feldolgozasra, idealis penzgyujto hajo, szallitani jo, uzemanyag mindenkinek kell, a tulelo kepessege majd kiderul, egy Vanguard meretu hajo egeszen biztosan gyorsan atharapja, az most nagyon el lett talalva. 1580 (asszem ennyi most)-as cruise-val nem sok minden fog elole elmenekulni, eszmeletlenul birja az uteseket es ha megharap ott ko kovon nem marad.

Drenadar: Kingshipre meg ne szamitsunk egyelore, hiaba prioritas, SQ42-on kivul PU-ben nem sokat fogjuk latni, minel nagyobb egy hajo annal ritkabb lesz es jol el fogjak dugni oket, strategiailag fontos hajok csak akkor vannak szem elott ha akarjak, ezek vagy felvonulas vagy ha mar "lonek" teged. Dokkokhoz nem fogunk odaferni, ha veletlen odacsoppensz egy utkozetbe akkor akcio kozben meg nagy esellyel el fog feled tevedni egy lovedek...

Nathan: Korvett meg jo lehet, 120-150m korulire tippelem, kelleni fog ra legalabb 8-10 ember hatekony uzemelteteshez, elegge elterjedt lesz, de hosszu tavon nem sokan fognak radarok meg mindenfele kutyuk elott ulni minden nap mosollyal az arcukon, bar remelem sikerul lekotni oket is minijatekokkal, az fontos hogy azokat jol kidolgozzak.

Kedvenc hajoosztalyom, erdekes hogy mostanaban az oroszok tartanak belole sokat rendszerben, pedig kivallo hajok, sokoldalu, gyors, eros es kicsi :) Kalozoknal sok lesz belole, Vanguardokkal es par kisero hajoval lehet rajuk szamitani. PMC-k szamara a tokeletes valasztas, 4-5 ilyen hajoval minden feladat megoldhato, kulon kulon is lehet dedikalni kuldetesekre kiserettel, en inkabb ebben gondolkodnek, zsoldos csapat. Oda megyek ahol megfizetnek spartai modra, leszervezni a melokat tobb penz mint egy hajoval megoldani oket, bar nem annyira izgalmas.

Amugy Korvett => Kingship nem olyan utos kihivas mint az Aurora => Bengal :) Poe vs Nathan 1-0 ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.