Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16209) mrfire válasza Drenadar (#16208) üzenetére


mrfire
őstag

Hát én mindenképp egy kereskedő hajót szerettem volna. Először Freelancerre gondoltam, valójában annyi is lett volna az optimális keret a játékra. De olyan csomagot szeretnék, amiben van valami gyűjtői doboz is.

Ha látnád hány ilyen doboz áll a szobában megértenéd. Ez a második nagy szenvedélyem.
Az a baj, hogy ezeknek a kiszállítása is jó pénz lesz + a vám. :((( Meg majd az is szép lesz, mikor megpróbálom meggyőzni a vámhivatalt, hogy a collector's box az nem a számlán szereplő 200 dolláros valami, hanem kb. egy 50 dollár értékű mellékes izé.

Sz'al úgy képzeltem, fogom ezt a Taurust és egy laza biztonságos zónában elkezdek vele szállítani, olyan napi 12-14 órában (vagy több ;]). A munkám mellett megtehetem, hogy ha csak pár kattintást igényel majd a dolog és nem kell nagyon odafigyelni rá. Autópilóta, csak lesz benne. Onnantól meg csak a be és ki pakolásra kell koncentrálni remélem.
A Taurust megvenni még van értelme, a nagy raktér miatt és mert ez a legolcsóbb ezüst gyűjtői doboz. Ha szorgosan dolgozgatok vele, akkor meg már hamar meglesz az Andromédára is úgy érzem (feltéve, ha arra akarok tovább lépni majd).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.