Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Adrian Mole:] Friss konfig, Win 11, gyere rám
- [Re:] [bitpork:] Fogyasztásra ítélve
- [Re:] Kempingezés és sátrazás
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Dilikutya
félisten
Birra Morettit nagyon régen ittam valamikor, kintről hozottat. Nem nagy durranás, kb. olasz Soproni. Horizontot ismerem, találkoztam vele már fesztiválon csapon, a Japán Búza nem tudom, mitől japán, de finom. Faxe nem rossz, egy házi sörözésre vittem a literes dobozosból, megittuk. Nem rossz helyett mondok inkább ihatót, végülis nem drága, általában elmondható a kukoricamentes sörökről, hogy még ha nem is nagy kaland, de legalább nem csirketáp ízű, melegben, hidegen jó szolgálatot tehetnek. És néha nincs lehetőség mást inni, csak nagyon kommerszt.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)