Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-15 12:29:40

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57760) karmaresz válasza modflow (#57752) üzenetére


karmaresz
senior tag

Mivel nem vagyok sem szakember, sem érintett eARC témában, így ezt csak az innen-onnan összecsipegetett infók alapján írom, úgyhogy kezeld ennek megfelelően. :R

Pont a mai, CES 2021 tévék kapcsán beszélget FOMO és még két másik figura a XH90-es VRR problémájáról -ha jól emlékszem, kb. 43 perctől- és arról, hogy úgy tűnik, van megoldás rá. Itt beszélnek a hdmi 2.1-gyel kapcsolatos általános gondokról, köztük az eArc-ról.
Ahogy kihámoztam az elmúlt napok történéseiből, nagyjából az egész iparág úgy ugrott bele az új hdmi szabványba, hogy mindez még nem volt gyártásérett, nem forrta még ki magát eléggé, és a különböző implementációk meg jó eséllyel egymás közötti inkompatibilitást is hozhatnak. Ez akár azt is hozhatja, hogy a szabványhoz szigorúan ragaszkodó gyártó teszi problémássá saját eszköze együttműködését más, azt lazábban kezelő gyártók termékeivel.

A hiba elhárításában szívesen segítettem volna, de mivel egyelőre egy, lassan évtizedes Marantz HM erősítőt kapja optikán a jelet -ott meg semmi gondom-, így eArc híján nem tudom tesztelni a dolgot. Angol fórumokon viszont láthatóan sokan írnak a témában.

Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.