Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
-
karmaresz
senior tag
válasz modflow #58194 üzenetére
Bár ez tényleg Zidoo problémának tűnik és nem Sonynak, de itt egy link, hátha segít:
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/zidoo-z9s-image-quality-problem-image-foggy-or-grained-black-is-green-in-some-scenes.75101/
Ahogy mondtam, elég sok angol nyelvű anyag érhető el az elevated blacks.
Írj a gyártói supportnak, ha ezek alapján sem sikerül megoldást találni.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
karmaresz
senior tag
Ha igaz a teóriám és tényleg a PS5 4K/120Hz/VRR/HDR probléma miatt késik a javított FW az XH90-es tévénkre- nehogy az XSX hamarabb menjen gond nélkül, mint a PS5-, akkor ez alapján tavasz elején számolhatunk az igért VRR/ALLM patch-re.
[link]Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem régiben hozzám került egy Sony Bravia KDL46x3000 készülék. Bekapcsolás után valami hang jön a hangszórókból, kép nincs, majd kb. 15 másodperccel később kikapcsol és 5-ször villan a piros led. Utána érdeklődtem a hibának, háttérfény inverter problémát mondtak rá többen is. Hogyan tudom a valódi okot feltárni?
Szívesen megjavítanám én magam, nem akarom kiadni a kezeim közül. Valaki tudna segíteni? Multiméter, eszközök adottak..[ Szerkesztve ]
-
kolosszus87
senior tag
válasz modflow #58203 üzenetére
Már régebben írtam egyszer...65 XH90-em van és Zidoo Z9S media playert használok hozzá, de nekem nincs problémám a HDR filmek megjelenítésével. Nem torzulnak a színek és a fekete sávok sem szürkék nekem, nem értem nálad mi ez a jerlenség...
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
modflow
veterán
válasz kolosszus87 #58208 üzenetére
De megnéznéd azt a tesztvideót a linken?
Elég az egyikből az elsőt, hogy nálad hánytól villog, ill. a másik mappából a HDR10-eset, hogy a PDF szerinti első képet látod-e. -
ginola
addikt
Sziasztok
Érdekes dologra lettem figyelmes.
Megjelenítő XF 9005.
Adott pár 1080p HDR anyag, amit X922 (Bellink GT-king) lejátszómról nézve 40 másodpercenkénti egy pillanatra történő kép kifehéredésével játszik le. Ugyanezen agyagok a tv belső lejátszóján hiba nélkül futnak.
Mit kéne megnéznem a tv-n, esetleg rossz a beállítás? -
pws
aktív tag
Hali
Az 55xh90 ára lement 299k-ra az MM-ben. Ezért már érdemes ráugrani?
köszi -
kolosszus87
senior tag
válasz modflow #58209 üzenetére
Megnéztem a tesztmintákat is sötét szobában. Olyan amilyennek lennie kell. Az első típusú tesztminták esetén 64 a referencia fekete, attól felfelé villog. 66-nál még éppenhogy csak, de kb 1,5 méterről nézve látszik h haloványan villog az is, ha oldalról nézed a tv-t ahol veszít a betekintési szögből ott meg már egyértelműen látszik h 66-tól villog.
A másik típusú tesztábránál is azt látom amit kell. Látom középen mindkét oszlopot és haloványan mindhárom négyzetet a kép szélén.[ Szerkesztve ]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
törölt tag
válasz #79622400 #58207 üzenetére
Valaki kérem tudna segíteni? Nem akarom, hogy elvesszen a kérdésem.
"Sziasztok!
Nem régiben hozzám került egy Sony Bravia KDL46x3000 készülék. Bekapcsolás után valami hang jön a hangszórókból, kép nincs, majd kb. 15 másodperccel később kikapcsol és 5-ször villan a piros led. Utána érdeklődtem a hibának, háttérfény inverter problémát mondtak rá többen is. Hogyan tudom a valódi okot feltárni?
Szívesen megjavítanám én magam, nem akarom kiadni a kezeim közül. Valaki tudna segíteni? Multiméter, eszközök adottak.." -
kolosszus87
senior tag
válasz #79622400 #58225 üzenetére
Ezt a kérdést inkább ebben a topicban tedd fel: [link]
Ide járnak szakik akik javítanak tv-ket, főleg axlrose32-t kérdezd. Ő vágja a szervíz témát.[ Szerkesztve ]
-
pvil
tag
Sziasztok!
Korábban olvastam már, de most rengeteget visszakeresgélve nem találtam, hogy mi oldja meg azt a problémát, hogy van net de nem mennek az alkalmazások /netflix, youtube/ xe90 a készülék. -
Derron
aktív tag
Sziasztok,
XH90 elődje XG90? mennyiért volt kapható tavaly tavasszal?
Mennyire mehet még le a 65XH90 ára? -
kolosszus87
senior tag
válasz Derron #58232 üzenetére
XH90 elődje az XF90 volt, XG90 ilyen különc modell volt, csak 49"-os verzióban volt kapható és az XG95 kicsit butított verziója volt.
-
Gigicuci
senior tag
Kifutó modell lesz lassan, az árukereső szerint a legalacsonyabb ár 399e Ft volt, és most is kapni ennyiért. Általában a standard központi akciós áron elkezd kifogyni a készlet és a maradékot, ha megmarad, lokális akciókkal elkezdik kiszórni. De megjósolni nem tudja ezt senki. Ha tippelnem kéne akkor talán 350/340e-t mondanék mint legalja. Meg kell várni mire bejönnek az új modellek, akkor lesz talán egy újabb csökkentés. Most még lehet kapni sok helyen és nincs helyettesítő termék/utód. Márciustól nagyobb az esély jobb árat kifogni
-
Joshi
titán
A 65XH90 vagy a 65XH95 felsőkategóriás LCD-nek számít, persze van még ezen felül is, de az már kevésbé pénztárca barát kategória. Ezek a modellek ~400k körül megvásárolhatóak akciók során. Szerintem ez már bőven elfogadható ár egy ilyen tévéért. Napi szinten nézni kell az árakat és amikor annyi, le kell csapni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ck.
addikt
Üdv,
Konkrétan erről a típusról nem talaltam itteni tapasztalatokat, összeségében milyen egy 43”-os XH-81 4K tv, illetve milyen panelt használ? Mit érdemes tudni róla?
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
válasz Gigicuci #58234 üzenetére
BF idején, pár napra 350e volt a 65"-es -én annyiért vettem- és 250e az 55-ös verzió. Szerintem, a korábbi trendek alapján ezt az árat nem fogja elérni, vagy csak kiállítási darabok esetén. Talán az új modellek piacra kerülésekor még lentebb megy 20-30e Ft-tal.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Fuvaros
senior tag
sziasztok van jó minőségű pár éves 3D-s Sony tv 47-50" körüli méretben a piacon? vagy inkább LG (az LG42LB650v sajna már kicsit lassú és kéne kicsit nagyobb 3D-s) A nappaliban nagyon bevált az XE8505 tipus de az nem 3D. Tipusokat írhattok, amely 3D és már modern és gyors
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy 65XF9005--nél hogyan lehet az optikai kimeneten megjeleníteni a hangot? Összekötöttem erősítővel, eddig a PS4 ment az erősítő ugyanezen bemenetére optikán, de mivel a PS5-ön nincs optikai kimenet ezért a TV-ből vinném a hangot az erősítőbe. A PS HDMI jelét nem szeretném az erősítőn átvinni, mert a TV-n külön bemenetre szeretném kötni, hogy ne kelljen a játék és a film módok között váltogatnom.
Szóval a lényeg, hogy hiába kötöttem össze optikával a TV-t és az erősítőt, nem szólal meg a TV-ben lévő hang az erősítőn.
ARC-ot nem szeretnék, mert megpróbáltam, de nem úgy működnek a dolgok, ahogy elképzeltem.
A TV hang menüjében már mindent állítgattam.Köszönöm a segítséget.
-
-
Fuvaros
senior tag
65XE8505 nálam 2 db hdmi kábellel csatlakozik az onkyo erősítőhöz. a tv bekapcsoláskor indítja automatikusan az erősítőt és a tv jelre kapcsol az. kikapcsoláskor kikapcsolja. arra nem emlékszem, van-e még plussz optika is...egy sörért megnézem
[ Szerkesztve ]
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest