- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Én kedvelem az ASRock lapokat, de a jelen körülmények között alsókategóriásak. Nekem is volt egy db, s nagyon meg voltam vele elégedve, miután kiölték belőle az energiatakarékosságot még stabil is volt.
Viszont elég sok VGA és MEM kompatibilitási hibája van - legalábbis a 4CoreDual-VSTA sorozat válogatós, bár erre is találtak megoldást (csökkentett órajelek).
Ált. az extra vezérlők, modern chipsetek hiányoznak a palettáról, s természetesen a túlhajtás. De nem is arra lettek tervezve. Ismétlem, hogy nem leszólni akarom, de nem sorolnám a középategóriába a lapjaikat. A CPU támogatásuk, pedig tényleg elismerésre méltó, hisz a "nagyobb" gyártók már rég el is felejtették az RD480-at, amivel ők Phenomot üzemeltetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest