- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #5413 üzenetére
Nem értem. Ha veszek egy 7xx-s lapot sb600-l az szar? Az is k10.
Mert szerintem nem. Proci meg még tavaszra jön. Én az x4-t nem tudom kihasználni. Az ára mire lemegy az egy év. Marad az x2. Az meg kb nyárra lesz itt.
Ha jól látom az amd terveit. Mert ugye idén ha sikerül akkor lesz karácsonyra x4.
Ha meg jól sikerül a k10 akkor a mostani 6000+ ára még ennél is alacsonyabb lesz.
Azt lássuk be egy mezei user mint én azzal elkarcol egy darabig.Meg mint mondtam szerintem még mindig jobb egy 7xx sb600 deszka mondjuk egy 4000+-l mint félévet várni. Akkor mivel új olcsó nem igen lesz az a k10 x2.
Azt se értem mi a radai rossebnek a 790-t hozzák ki először. Örülök én annak, hogy elvileg 4 vga-t rakhatok bele, csak annyi esélyem van rá mint lónak háton úszni, vagy disznónak balettozni.mod: példának okáért az egész 740-s chipset fölösleges. Egyrészt ha olcsó kell ott a 690-n. Másrészt ha dx9-s int vga kell ott a 690.
Jövöre már lesz pista sp, meg közbe terjed is így fölösleges a dx9 eröltetése.
Erre a sok faszságra meg el az amd kapacitásának egy része. A 770-n is halál felesleges.
Mert aki olcsót akar az vegyen 780-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest