Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsorsi
tag
Szerintetek melyiket vegyem?? ES6100 vagy ES6800? És miért azt?

-
törölt tag
Egy kis segítség kellene:
Jelenleg analóg kábel tv van nálunk, de ma feltettem egy tetőantennát, kíváncsi voltam mit tud digitális adásban. Automatikus keresésben meg is talált mindent, tárolta azokat.
Ezek után visszatettem a kábel tv-t, viszont kezdhettem újra a programozást.
Ez így működik? Nem tudom úgy eltárolni őket, hogy kábel csere esetén hozza ami hozzá tartozott? -
marlboromen
aktív tag
No megvan a tv, UE32F6200 lett a kiválasztott
. Az összes digitális adót megtalálta(a HD adókat is) a digi kábelen, szóval örülök. Wifin gyönyörűen látja a Synology nas-t, 720-as filmeket felirattal hiba nélkül viszi, egy-két értelmes app is letölthető, elégedett vagyok. Köszönöm a segítséget. -
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit aki olcsóbban meg tudja szerezni usb wifi kulcsot mint a bolti ár,most néztem hogy 13000 Ft,kicsit sokallom érte,de ha valaki olcsóbban meg tudná szerezni az jó lenne,egy ES5500V samuhoz kéne
-
sb
veterán
"Az európai felhasználásra gyártott tévék 50, 100, 200, 400, 800, 1000, 1200 hertzesek."
A matrica szerint...Másik eset: Ha a 100Hz-es TV 100Hz-es, akkor 60Hz-es (pl. 1080p) forrásról hajtva hova szúrja be az interpoláció az extra képeket? 100Hz és 60fps mellett már csak 40 frame marad, nem jut minden kép közé interpolált kép? Szerintem elég használhatatlan eredménye lenne...
-
nightshadow
veterán
Samsung UE46F6800: tévé jó áron, egyedi dizájnnal [link]
-
BBéci
legenda
Az európai felhasználásra gyártott tévék 50, 100, 200, 400, 800, 1000, 1200 hertzesek. Egyes országokban, ilyen az USA, 60, 120, 240, stb. hertzesek a tévék.
(#47282) demon686
A 10 pontos fehéregyensúlyhoz 10 éves TV tesztelői gyakorlattal a hátam mögött sem nyúlok kalibráló műszer (spektrométer és/vagy koloriméter) nélkül. -
sb
veterán
Pedig jó lett volna, ha felveszed, mert az 5:5 biztos, hogy működik több TV-n is.
Épp azért, mert a 100Hz-es TV 120-as a valóságban. Itt a tévedés és sajnos ebből indulsz ki.
Szerintem......vagy igazad van és akkor rengeteg teszt egy kalap sz*rt sem ért az utóbbi 4-5 évben ahol 5:5 pulldown-t néztek.
-
heckbert
csendes tag
Sziasztok, vettem egy ES6100-at, de nem tudom működésre bírni a távkapcsolóját. Kell valahogy párosítani a TV-vel, vagy működnie kéne rögtön és hibás a távkapcsoló? (Természetesen az elem jó benne.
)
Más kérdésem, hogy mások, akiknek ilyen TV-je van, milyen beállítást használtok 3D-hez, és a 10-pontos fehéregyensúlyhoz? A többi képbeállítást belőttem nagyjából, ahogy nekem tetszik, de ezekkel nehezen boldogulok. -
Sup
tag
Abban tudnátok nekem segíteni hogy arra van valami módszer hogy ha gmail-ben email-t írok,böngészőben, akkor hogy tudok új sort kezdeni, mert ha írok, és nyomok egy entert akkor befejezi az írást, és bezárja a billentyűzetet, és utána se kezd új sort.
Valamint valaki eltudja mondani nekem hogy a feliratot hogy kell csinálni, egy mappában kell legyen vagy hogy?
Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget.
-
Sup
tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Nekem is ez jelenik meg.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Gond van tesóm tévéjével. Samsung 6030. Wifi-n keresztül próbál kapcsolódni a laptopjáról a routerre, ami kábellel van összekötve a tv-vel. Mindegy, hogy serviio-t, vagy Samsung Allshare szoftvert használ-e, telepítés után működik addig, amíg a gépet újra nem indítja. Utána vagy nem találják egymást, vagy ha sikerül is csatlakozni, minden file-ra azt írja, hogy nem támogatott. Legyen az a legegyszerűbb JPG, vagy egy FHD .mkv...Előre is köszi!
Dodo -
Flashget
félisten
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone
üzenetére
Akkor már csak a 18 éves korlátozás feloldását kellene megoldani.
-
nismoka
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Nem lehet, csak az evolution kit-el, ES7000, 8000 alkalmas rá.
-
stefi68
addikt
Többször elhangzott már a Youtube alkalmazás "bénasága", hogy nem kezeli a billentyűzetet (egyiket sem).
Gondoltam ránézek hogy is működik.... A távirányítóval valóban kínszenvedés beírni a keresett tartalmat, viszont rátaláltam egy remek funkcióra. Lehet, hogy csak nekem volt újdonság, de miután kipróbáltam, egy fél délután csak videókat néztem (az újdonság erejével).Szóval a smart youtube alkalmazásnak van egy olyan remek funkciója, hogy PÁROSÍTÁS. A TV-hez lehet párosítani egy telefont, vagy táblagépet, így azon sokkal egyszerűbb a keresés, a lejátszás pedig a tv-n történik.
Eddig is próbálgattam megosztó alkalmazásokat, melyek a telefonon/táblagépen lejátszott tartalmakat megjelenítették a tv-n. Ilyen pl.az androidos iMediaShare, de ezeknél a lejátszás magán az eszközön történt és csak a megjelenítés zajlik a tv-n.
Ennél a párosításnál (ha jól sejtem) a lejátszást a tv youtube alkalmazása végzi, csak a keresés, vezérlés történik a mobil eszközön, nincs számottevő adatáramlás a tv és a mobil eszköz között.Egy dolgot nem tudtam csak megoldani eddig. Egyes tartalmaknál kiírja, hogy nem vagyok még 18 éves és így nem jeleníti meg a tartalmat. Gondolom valahol meg kellene adnom, hogy ez nem így van. A mobil eszközön ugye egy megerősítés után gond nélkül lejátszik mindent.
Nem tudom a tv-n hol lehetne ezt megoldani. A smart youtube alkalmazásban nem találtam ilyet
-
nylontacsko
senior tag
Biztos marhaságot kérdezek:
egy idén vásárolt ES6100 esetében lehet frissíteni a Smart Hub-ot 2.0-ra?
Vagy (ha jól sejtem) ez csak magasabb ser.-nél létező dolog?
...vagy most hogy is van ez?
-
krx21
nagyúr
válasz
lovrityp
üzenetére
Vedd meg és írd le a tapasztalatod! Akkor már lesz fórumtársi vélemény is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsi vagyok én is... Bár a fórumtársi vélemény még inkább zsákba macska, mert nem mindenki "szakember" és mindenikek más elvárásai vannak... Persze az sem mindegy, hogy milyen TV-t vált az adott modell... -
krx21
nagyúr
-
lovrityp
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 46f6400-as tv vásárlása előtt állok. Valakinek esetleg van már tapasztalata a tv-ről?
Köszi! -
Krike
aktív tag
válasz
marlboromen
üzenetére
Saját vélemény, de ha megteheted ne Wi-Fi-vel, hanem kábellel kösd be a TV-t, azt nem is zavarja semmi, és nagyobb a sávszélességed. Én az AllShare progival szoktam kiküldeni a filmeket a tv-re, ha nem a csatlakoztatott HDD-n vannak, és szépen lejátszik mindent, sőt, hálózatban levő gépeket is látom, és ha van mediaplayer, akkor onnan is lejátssza a dolgokat, bár nem az a tökéletes.
-
vittorio7
őstag
válasz
hangyaqtya
üzenetére
Szívesen. Ha tudok, akkor máskor is segítek.

-
Game78
tag
válasz
marlboromen
üzenetére
Én minden filmre használom a tv lejátszóját,8-10Gb-os Mkv is megy rajta...persze nem a gyári lejátszójával,hanem a nas-on is ,meg a pc-n is Plex server van,azzal eddig minden indult ami a beépítettel nem ment.
Samsung UE32EH5300
Egy példa amit a gyári nem vitt,Plex viszont igen,nas-ról.
File size : 8.27 GiB
Duration : 1h 47mn
Overall bit rate : 11.0 Mbps
Title : DTS5.1 @ 1510kbps -
marlboromen
aktív tag
Meggyőztetek
Hálóban lesz a tv, nagyobb nem fér el, és nincs is rá szükség. Köszönöm a segítséget. -
nylontacsko
senior tag
válasz
marlboromen
üzenetére
40ES6100-am van és csak dicsérni tudom. A belső média lejátszója ez eddig mindent lejátszott. Feliratokat is rendben kezeli.
Azt gondolom, hogy ár/érték arányban kifejezetten jó készülék jelenleg. -
oimuka
tag
válasz
marlboromen
üzenetére
bár nem tudom ezek a tévébe épített média lejátszók mennyire jók, feliratkezelés milyen, mindent lejátszik-e stb.
Sokan itt az oldalon csak "bizgentyűknek" nevezik a tv beépített médialejátszóját, de én meg vagyok elégedve. Túlzás lenne azt mondani, hogy mindent lejátszanak. Az avi, divx, xvid, mp4 biztos nem okoz neki gondot. A HD felbontású mkv fájlokban néha belefut az ember egy egy olyanba, amit - minden elfogadható magyarázat nélkül - egyszerűen nem játszik le. Minden 25 mkv fájlból 1-2 "hibás"(úgy értve, hogy a tv médialejátszója nem játssza le, a PC viszont gond nélkül viszi). Ha belefutsz egy ilyenbe, vagy letöltesz egy másik változatot, ha pedig nincs, akkor letöltöd avi-ban és megnézed úgy. Legrosszabb esetben összekötöd a tv-vel a számítógépet és lejátszod arról.
-
mihaly13
tag
válasz
marlboromen
üzenetére
32ES6100 a legg olcsóbb amiben Wifi is van,de vehetnél egy 40" és egy picivel többe kerülne kb.160000 ft.
-
Flashget
félisten
válasz
marlboromen
üzenetére
mennyi pénz van rá?
-
kalap12
tag
válasz
marlboromen
üzenetére
eh5300

-
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. Ajánljatok nekem légyszi egy 32-es led full hd samu tévét, amin gond nélkül műxik a digi hd adása, és normális hangja van. Köszönöm.
-
Batib
őstag
válasz
perfegor17
üzenetére
Elméletileg jónak kellene lenni. A többi :rálátás. távolság, antenna nyeresége, csatlakozások,. sajna innen én többet nem tudok segíteni és azt hiszem ez már nem is ebbe a topikba való. Marad az előző tanácsom.
-
Anhel
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben cseréltem le Orion készülékemet egy Samsung Le32C350-re, meglepődve tapasztaltam, hogy nincs a media playben videó lejátszás.
A szerviz menüben átállítottam a modellt 450-re, és a tunert is véletlenül.
Visszakapcsoltam a tv-t a mediaplay működik, de a csatornák nem (gondolom rossz tunnerre állítottam vissza) sajnos nem találtam meg, hogy mi lenne az alapbeállításom, ezért egyesével elkeztem kipróbálni,
de az 5. próbálkozás óta nem kapcsol be a készülék.
A led villog, érzékeli a kapcsolást, de nem kapcsol be. Próbáltam áramtalanítani hosszabb időre, hogy nem-e a sok ki- bekapcsolás ellen védekezik, de eredménytelenül.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Batib
őstag
válasz
perfegor17
üzenetére
Itt egy lefedettségi táblázat A kereskedelmi adók a C multiplexen vannak,
úgy látom a magasabb frekvenciákon, Olyan antenna kell ami jól működik a 700 MHz és a fölötti tartományokban is. Ha egyedül nem megy fordulj antenna szerelőhöz, mást nem tudok tanácsolni. -
Batib
őstag
válasz
perfegor17
üzenetére
Nézd meg hogy az Antenna Hungária oldalán hogy az a 2 ado melyik multiplexen van. Valszeg azon a frekin nem elég nagy az antennád nyeresége. Melyik adotornyot fogod?
-
tjnet
aktív tag
válasz
perfegor17
üzenetére
Szerintem lehet, hogy egy antennás boltot kellene felkeresned ahol laksz, ott kellene tanácsot kérned, és ugye az antennának a tetőn a helye, megfelelő koax (3szor árnyékolt) kábellel összekötve.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok olyan problémám lenne hogy van egy samsung LCD tv-m amin a mindigTV ingyenes adását szeretném nézni a tv-ben beépített tuner van.Eddig erősítős lepke antennával néztem de szétesett a kép meg volt mikor nem volt kép.Vettem egy hozzá való dvb-t antennát egy szaküzletben.De ezzel nem jön be az rtl,tv2 meg néhány csatorna csak az m1,m2,duna.Hogy lehet ez? és Milyen megoldás lenne rá?
-
Flashget
félisten
Szerinted a Pioneer BDP-150K BD lejátszó más fajta youtub appot használ? Mert szerintem nem csak hardver terén jobb a cucc benne mint a tévében. DLNA-ban is simán viszi a 24p filmeket legyen az 50GB-os 3D.
Én most is azt mondom a tv a hunyó a youtube terén.ma és holnap ünnep van, semmi sincs nyitva, még az MM se
kisboltok nyitva vannak különben szomjan haltunk volna ma délben
-
sepsi0
őstag
-
Jovanny2
őstag
Na akkor most fordulj a fal felé szépen, és püföld bele kicsit a buksi fejed így:
.
Már ne haragudj, hogy kinevetlek, de megérdemled, ha nem tudod, hogy a TV tud hotspotként viselkedni, és egész jó hatásfokkal. Legalábbis a 6-os szériától felfelé biztosan. Tehát lehet fogni a TV wifi jelét. Ha valamivel nem vagy tisztában, előbb tájékozódj, mielőtt butaságot írsz. 
-
válasz
sepsi0
üzenetére
" A fenti kis gépen vettem észre, hogy a router mellett ott a tv wifi jele is. "

Bocsi, hogy kinevetlek, de szerintem hatalmas hülyeséget írtál.
Ha jól értelmezem, akkor egy pc-n/laptop-on te látod a tv-d által sugárzott wifi jelet?
A tv nem sugároz wifi jelet, ő veszi a router jelét!
Flashget: Nekem kábellel van összekötve a tv és a router, de néha bizony meg-meg akad az adás a youtube app-ban. Akkor úgy fogalmaznék, hogy a Smart Youtube app a hibás.
krx21: ma és holnap ünnep van, semmi sincs nyitva, még az MM se.

-
garcia66
tag
Sziasztok.
Van egy LE40B550-es tévénk, amelyen pendriven keresztül szeretnék filmeket megnézni. Mivel ez a készülék erre nem képes, ezért két kérdésem lenne.
1. Érdemes-e átállítani, hogy a 650-es tudása legyen? (olvastam, hogy sok filmet már nem játszik így sem le)
2. Esetleg 650-es alaplapot venni bele? (mennyiért lehet most beszerezni, ill. úgy tökéletes lesz-e?)Ui:nem szeretnék tv-t cserélni

A választ előre is köszönöm.
-
hangyaqtya
csendes tag
-
nismoka
addikt
Van mikor úgy van a kamera szöge amikor a samsungnak kedvez, mégis roszabb. Ami viszont mindenképpen jobb a W9-ben az az input lag, tehát játékra jobb és nálam ez nyomós érv. Na de mindegy is mert jó tv mindkettö, izlések és pofonok ugye.... Mindenesetre általában nekem a sony-k jönnek be, nameg kevésbé is foltosodnak mint a samuk.
-
sepsi0
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Szia!
Pont ma cseréltem a routeremen firmet (Vargalex WDR4300). A fenti kis gépen (kb. 8m 3 vasbeton fal) vettem észre, hogy a router mellett ott a tv wifi jele is. A routernek 5-ből 4 csík, tv-nek pedig 3 csík ....

Nem is olyan gyenge a tv wifije, ja és csatlakozni tudtam rá telefonnal (Blade III) az említett szobából és DLNA lejátszást indítottam a tv felé...
Nem is olyan gyenge.... (ES6560)
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Végre valami 5.1 dolby digital adás élőben az m1-en Euroviziós dalfeszt.

-
krx21
nagyúr
válasz
nismoka
üzenetére
Hát ezen a W9 vs F8-as teszten még a videón is látszik, hogy nem ugyan úgy van bekalibrálva a két TV...
Meg legalább középre tették volna a kamerát azonos betekintési szög miatt...
De biztos pazar TV mind kettő... Bár 3D-ben a Sony-nál több az áthallás, de egyébben lehet jobb mint a samsung... -
nismoka
addikt
-
Tibcsi68
tag
Ha a tv menűjében nincs böngésző, akkor nem is lehet utólag rátenni? (UE40C7700)
-
-
Batib
őstag
Sziasztok!
Pusztán kiváncsiságból kérdem, mert maga a műsor engem nem tulzottan érdekel.
Az RTLMost Silvrelightot igényel amit a Tv nem tud, ergo nem megy a müsor.
Akkor hogy lehet az, hogy nálam a Mentések között ott virít az RTLMost és működik is.
Nem tudom, hogy és mikor került oda. A tv ES6100-as.Flashget: Ha nem az appal nézed hanem böngészőből, akkor is gond van a lejátszással?
-
Flashget
félisten
5. A Youtube app nem tökéletes, nem a tv-d hibája, másnál is meg-meg akad néha.
cáfolom.
tévén néztem youtube filmet majd úgy 30. perc környékén masszívan kimerevedett és game over.még csak nem is HD filmről volt szó.
elkezdtem nézni ugyanazt a filmet a BD lejátszó youtube appal és simán végig ment.
ez biza tv hibája vagy a beépített gyenge wifié, de ha az utóbbi lenne akkor 30 percig sem ment volna. tehát marad a tv hiba. -
nismoka
addikt
[Triluminos-quantum dot] Az F8000 sem olcsóbb...

-
válasz
maglew
üzenetére
1. Nem fog működni a silverlight miatt, mert a Microsoft csak pc-n engedi !!
2. Az MTVA videótár már hónapok óta rossz, nem feltétlenül a Samsung sara, mert nem ők fejlesztik az app-ot.
3. Nyomd meg a "C" gombot, vagy vegyél billentyűzetet.
4. Csak ES7000 és ennél magasabb típusú tv-n érhető el.
5. A Youtube app nem tökéletes, nem a tv-d hibája, másnál is meg-meg akad néha. -
nismoka
addikt
A Triluminos a tesztek szerint is jobb képminöséget, szineket tud. Kék LED fényét eresztik át zöld és piros Quantum dot-on, ezzel olyan hullámhosszú fény képzödik amivel több árnyalatot és tágabb szinteret lehet megjeleníteni. A samsungnak ehhez semmi köze. LED-es TVk között referenciaként emlegetik.. [W9 teszt] Az F8000-nél jobb képe van, tehát az F7000-nél jóval jobb.
-
RudY
addikt
válasz
hangyaqtya
üzenetére
D5500 is tud (pedig ez messze van a felső kategóriától) DD vagy DTS 5.1-et optikai kimeneten, de ez - kiegészítve vittorio7 hozzászólását -, a TV által lejátszott anyagra vonatkozik. A beállítást pedig ne "alaphelyzetben" végezd, hanem az adott film lejátszása közben! Ekkor lesz választható pl. a DTS, amennyiben a film valóban tartalmazza. Tehát egyszerűsítve, a TV abból a jelből tud választani, amilyet kap.
Itt belinkelve ugyanazt a filmet láthatod, DD magyar, DTS eredeti, angol sávval:
[link]
[link]
Előbb a filmnél választom ki (TOOLS), utána a TV audio beállításánál. -
krx21
nagyúr
válasz
nismoka
üzenetére
Pont ezt nézegetem (KDL-55W905A)... De kíváncsi lennék, hogy ez a úgynevezett Triluminos technológia mennyire jó, vagy csak csináljunk valami újdonságot és többet ártunk vele dolog... Lásd RGBY a Sharp-tól...
Egyébként pedig Samsung panel van benne, ha minden igaz (PVA)... A sony 800-asba pedig LG (IPS) és passzív 3D persze, W905-el ellentétben...
Ez aztán a koncepció a Sony-tól, amilyen panelt kap a piacon, olyan a 3D-is...
Tehát nagyon meg kell nézni mit vesz az ember, mert össze-vissza szerelgetnek minden honnan...
Azért is hajlok a samsung felé, mert annál tudom mit veszek, szeretem a menüjét, kevésbé összevásárolgatott technológia stb...
Nagyon szívesen megnézném egymás mellett a W905-öt és egy F7000-et... Egy sötét szobában persze...BBécinek vagy Valakinek van valami tippje a különbségeket tekintve?
Tibcsi68: Ott kell hogy legyen valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.