- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok! Bocs, hogy ide írok, de nem találtam kifejezetten Samsung monitoros topikot, ami élő is lenne. Szóval adott egy Samsung Odyssey G5 G51C monitor. A problémám, hogy minden egyes indításnál végig pásztázza az összes portját, ráadásul 2x is. DisplayPort-tal van rádugva a VGA-ra, és emellett van még 2 db HDMI portja is (azokon nincs rádugott eszköz). Startkor szépen felvillan a bal felső sarokban a HDMI1 felirat, majd a HDMI2, aztán a DisplayPort1, és aztán újra ugyanez, majd bekapcsol a monitor. A kérdésem, hogy ez így normális? Mi értelme ennek? Elmegy vele kb.10-15 sec, mire bekapcsol. Amúgy minden ok vele, nincs működési hibája, de ezt furcsának találom. Előre is köszi!
-
Thread62
csendes tag
Éredmes USA vagy valami más régiot beállitani az új tévén? A samsung tv plusz vagy egyebek miatt?
-
Thread62
csendes tag
válasz
Thread62
üzenetére
Lehet hogy az időnként előforduló artifactok miatt letiltották a tv (interlaced) jeleknél? Nekem azok nem voltak annyira zavaróak, inkább legyen az alap mozgásátvitel jobb. Ha 50p-nél engedi a led clear motiont 50i nél meg nem, az csak azért lenne furcsa mert a tv is csinál deinterlace-t.
-
Thread62
csendes tag
Nem jött még meg a neoQLEDem, qn90F, de az 50i adásoknál, amire 99%-ban használnám, nem megedi a LED clear motiont. a 10 éves JS8500 engedte.
chatGPT:
A Samsung UE55JS8500 (SUHD 2015-ös modell) valóban engedte a LED Clear Motion-t 50Hz-es és 50i-s jeleknél is, és ez az egyik oka, hogy a mozgásmegjelenítését sokan jobbnak tartják a későbbi modellekhez képest – különösen élő TV-adásoknál, sportnál.
--------------
50p-nél engedi? mert állitolag 50i-nél nem.
külső 1080i deinterlacer HDMI-n, na olyan meg sztem nem létezik.
Az EU tv adások terén visszalépés van a samsung tv-technikában? -
alaves
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
Ez okozza a problémákat. Minden TV-t érintő felületen magyar régiónak kellene lennie. Samsung acc. is, ha pedig UK-s vásárlás a TV, akkor gyári visszaállítás mindenképpen, hogy magyar régió beáll. legyen. Jó nagy idiótaság tudom, dehát minden a pénzhúzásról szól sajnos.
-
rainman72
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
rtings azt írja inkább ne vedd meg Q7F

A Samsung Q7F összességében egy elég rossz tévé, és nem érdemes megvenni. Házimozihoz alkalmatlan a gyenge feketeszintjei, a tompa színei és a gyenge HDR fényereje miatt. Mivel a tévé SDR-ben halvány, és a tükröződéskezelése is gyenge, jól megvilágított helyiségekbe sem alkalmas. Ha modern konzollal játszol, ez a tévé nem fogja kihasználni a konzolod képességeit, mivel 4k @ 60Hz-re korlátozódik, és nem támogatja a VRR-t. Valójában senkinek sem jó választás, különösen az árat tekintve. Ha ezen tévé megvásárlásán gondolkodsz, tégy magadnak egy szívességet, és szerezd be helyette a hasonló árú Hisense U65QF-et vagy a TCL QM6K-t . Mindkét modell lényegesen jobb képminőséggel és teljes játékfunkciókkal rendelkezik, így sokkal jobb válas
-
rainman72
nagyúr
-
alaves
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
A 'nincs elég hely' üzenet valamilyen szoftver problémára utalhat, amely akadályozhatja a store-ban megjelenített app lehetőségeket. Visszaállítás után lehetsz biztos benne, hogy van-e még támogatás az app-hoz. De mondom lehet időleges kiesés is, nem folyamatosak az app-ok jelenlétei a store-ban.
-
alaves
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
Az valószínűleg ugyanaz, csak a 'TV névjegye'-nél írja a tizedes számot. Ha megvolt a visszaállítás is és nincs max, akkor sajnos megszűnt a támogatás a TV/max vonatkozásában. Akkor külső eszköz kell sajnos (TV stick vagy pl. szolgáltatói smart box-ra telepített app).
Még rákérdezhetsz esetleg a samsung.hu chat-en, mert pl. éppen egy hónapig nem volt az app store-ban YettelTV app a 2023-2024-es TV-kre. -
alaves
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
Időnként egyébként is érdemes a gyári visszaállítás. Egyébként igen, alaphelyzetbe áll, mint amikor megvetted. Elképzelhető, hogy USB-ről kisebb helyet igényel, nem ismerem a folyamatot, online lehet hogy előbb letölti a TV tárhelyre a telepítő fájlt és csak utána telepít. USB-ről pedig lehet, hogy közvetlen telepít és nem másolja át a TV-re. Ha szertnél max-ot, akkor szánj rá időt (de így sem biztos hogy lesz). Nekem 30-45 perc alatt szokott menni 0-ról.
-
Tybike81
őstag
Sziasztok!
Van egy 2025-s Samsung okos tv-m amin van youtube. Olyan problémám lenne, rengeteg videó van a profilomba feltöltve, pc-n, mobilon el is érem de a Tv-n nem látszódik. Csak úgy tudom megnézni őket, ha telefonon elindítom és tv-re átküldöm. Mi lehet a probléma??? -
venom8888
őstag
De azt irja a tv hogy a szoftverfrissites nem ment vegbe mert nincs elég hely, de csak 3 app van frnt a netflix,disney,youtube, nem akarometorolni öket. Ilyenkor mit csinaljak?
Termeszetesenax ot is irtam az app keresöbe. -
venom8888
őstag
Sziasztok. Van egy ue65nu7409 tv-m nem talalom a hbo maxot rajta, appok között sem. Nem.letezik hozzá?
-
Just486
senior tag
Valakinek volt már itt "szerencséje" a Samsung 2025-ös (F sorozat) smart TV rendszeréhez? Szerintem lesújtóan rossz, nektek mi a véleményetek?
-
bableves88
csendes tag
[kép]
Sziasztok! Ilyenből létezik egyenes ? Nem tudom behuzni a kábelcsatornàba. -
python1
veterán
válasz
rainman72
üzenetére
Köszi Srácok!
Az igazat megvallva, másodlagos megjelenítő lenne nappaliba, youtube meg sorozatokhoz.
Mivel vetítek 3m szélességben, valami nagyobb TV kell, hogy ne távcsővel kelljen nézni lényeg, hogy nappali fénynél látható képet produkáljon, nálam a méret többet számít TV-ben egyelőre.
De amint lesz 100 +"-os miniled, térek át arra. -
python1
veterán
Sziasztok!
Érdemes egy ilyen TV-t megvenni?
Samsung UE85DU7172UXXH Crystal UHD , a képméret fontos lenne, hogy minél nagyobb legyen.
Válaszokat előre is köszi! -
Atish19
őstag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszönöm szépen
Közben rálestünk egy áruházban és igazából tetszett is, de szüleim szeme megakadt az Oled tévéken így aki ezt kapta volna az megkapja szüleim Nanocell tévéjét szüleim meg beújítanak egy nagyobb Oledet
Egyébként szerintem teljesen vállalható. Gyors menü és kategóriájához képest szép kép. Ha valaki gondolkozna rajta még ebben a hónapban a sima QLED tévékre van 20% kedvezmény SAMXOTP kuponnal a Samsung webáruházban. -
rainman72
nagyúr
válasz
Atish19
üzenetére
Nagyon új model ez még nem biztos hogy vettek itt már.
Egy belépő model sztem Q60 szint képben ami 120ért megéri.
Viszont az fura h edge led létére 2szer olyan vastag mint a tavalyi modelek pl Q60.
Nagy problemák nincsek amúgy a Samu modelekkel ami miatt nem kellene ajánlani vmelyik tipust. -
Atish19
őstag
Üdv Topiklakók. Családtagnak keresek TV-t és egész konkrétan ezt sikerült eddig kinézni: Samsung QLED QE43Q7FAAUXXH
Van esetleg valakinek itt ilyen tévéje? Van valami akna amibe belefuthatok vele vagy vehetem nyugodtan? Elég jó áron hozzátudnék jutni ami olyan cca 120e Ft. Ennyiért megérős lehet? Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni tapasztalattal
-
ρσгτσ
addikt
Plex szerveren a Beállítások, Nyelvek alatt Automatikus felirat és hangsáv választás mellett szedd ki a pipát. A Felirat üzemmód pedig Kézzel választott legyen.
Ezt próbáld meg. A TV -n pedig a film elindítása utána dobj be valamilyen feliratot.
Így is lesz megakadás? Gondolom a feliratozás rendesen megy?
-
alaves
addikt
-
-
Mc'
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung QE55Q60AAUXXH tv-m, amin plex-et használnék, de pár másodperc/perc után megakad és 'váratlan lejátszási hiba' üzenettel nem is megy tovább.
Van esetleg ötlet miért nem működik? Ti tapasztalatok ilyet?
(Egy routerbe van kábellel bedugva a szerverrel, pingeltem a tv-t, tökéletes a kapcsolat, nem gyenge a szerver pc, nincs fájl átalakítás a háttérben, semmi nincs túlzottan leterhelve, bármilyen más eszközzel hibátlanul megy a plex) -
Little_Gaara
tag
Köszönöm mindenkinek a választ, holnap repül vissza az Euronicshoz
Esetleg ha nem akarnák visszavenni,kekeckednek mivel tudnám őket "rávenni" hogy jobb ha visszaveszik -
alaves
addikt
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Ezzel az üzemóraszámmal a TV jelenlegi értéke ~120 eFt. Tisztességes üzleti magatartás az, ha ráírják az üzemórát és értékcsökkent áruként adják.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Little_Gaara
üzenetére
A szervíz menüben meg lehet nézni a vásárlás (első beüzemelés) napját, ide a Samsung ügyfélszolgálatos is be tud lépni távolról, be is fog ha valami hibát jelentesz be. Én nem vacakolnék ezzel, ahogy előttem is írták, azonnal vedd fel a kapcsolatot a bolttal és állj el tőle/add vissza stb.
Ez már nem az első eset hogy a Euronics-szal megszívják az emberek.Szerk.: alaves megelőzött
-
alaves
addikt
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Továbbá, ha kekeckedik az euronics, akkor hibaként jelented a Samsung-nak. A chat nem mondott igazat. A menüben engedélyezett 'Távkezelés' opcióval a support azonnal látja az üzemórát. Ha nem oldja meg az euronics és/vagy a Samsung, akkor erre nagyon ráfaraghatnak.
-
alaves
addikt
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Az üzemóra alapján gyakorlatilag a modell megjelenése óta munkanapokon folyamatosan ment a TV napi 8 órát. Vidd vissza még 3 napon belül vagy. Nem használt TV-t akartál venni, hibás terméknek számít, visszavételi kötelezettség terheli az eladót.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Ha nem jelzik sehol, hogy kiállított darab, akkor vissza kell vinni a TV -t, mert egy használt terméket kaptatok. Nem újat. Intézzétek 3 munkanapon belül, de lehetőleg minél hamarabb, hogy abba se tudjanak belekötni.
Előtte fel is hívhatjátok a problémával az Euronics -ot. Rögzíteni fogják a beszélgetést, így lesz nyoma.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Euronics, szóval simán lehet. Meg nyilván az óraszám is ezt mutatja.
Online vásárlás vagy személyes? Valamilyen papírra rákerült, hogy kiállított darab volt a TV? A garancia teljes?
-
Little_Gaara
tag
válasz
Little_Gaara
üzenetére
-
Little_Gaara
tag
Üdv mindenkinek
Most vett apósom egy "új" tv-t, egy QE55Q70DAT típusut ami utolsó darab volt mert kifutó termék és kiállított darab elvileg "2-3" napja.
Na most nekem csak itthon jutott eszembe hogy smartthingsel megnézhettem volna a tv megjelenítési idejét ami most azt mutatja hogy 3167 óra.
Röviden, átbaszták vagy hiba a rendszerben?
Samsung élő csevegésben a hölgy azt állította hogy nincs rálátásuk erre és hogy nem is adhatják ki ezt az információt. Vélemények? -
Soulfly842
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Én a helyi hálózat megosztásaival jártam hasonlóképpen már kétszer is.
A tv gyári visszaállítása oldotta meg.
-
HoppMaster
aktív tag
Használ valaki NAS-t Samsug TV-n?
Nekem Synology van, de már 2szer eltünt a TV-ről és most vissza se tudom sehogyan sem hozni a NAS video tartalmakat. -
Tybike81
őstag
2025 65 colos QN80F-re tudnátok egy ideális kép beállítást adni?
-
Ciccuka
veterán
Samsung H6400-as TV-nk elment nyugdíjba 8 év után

Lila folt jelent meg rajta
Lehet a nagy meleg hozta előÁllítólag ezt kell cserélni benne, de kérdés hogy a gyárihoz képest mennyivel lesz rosszabb
-
maglew
aktív tag
Kinézetem egy ilyen tv-t, csere készülék beszámítással olyan 220 ezer körül lenne.
50" QLED 4K Q8F Vision AI Smart TV (2025)
QE50Q8FAAUXXHErről a készülékről mit lehet tudni, van ilyen valakinek használatban?
Szép a képe, youtube nem akadozik?
Beépített chromecast van benne? -
maglew
aktív tag
Tcl esetén sokan problémának írják a Google appot, hogy nagyon akadozik. Ez mennyire valós lehet?
Hisense nem ismerem, ott melyik lehet a jó?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Samsung Qled Tv mennyire rosszabb minőségű mijta régi lcd?
Állítólag halványabb.
50 colos ban 200-240 ezer körül melyik az ajánlott típus?
-
Soulfly842
addikt
A TV ragadt be végül a régi konfignál. Gyári visszaáállítással megoldódot. a Serviio-t az Universal Media Playert és a windows media playerrel megosztott hálózati tartalmakat is látja most már

-
Soulfly842
addikt
IPv6-ot kikapcsoltattam (ismét, mert firmware-rel újra belőtték) és használhatatlan volt a gép.
Amióta viszont átnyomták (egykori upc, majd voda) Azóta az istennek se akar megjelenni a hálózati meghajtó (Windows media Player-rel volt megosztva). Már Próbáltam Serviio-t, Universal media servert is. Átnyomtam 2,4 GhZ onlyra a wifit, de semmi

Egyszerűen nem tudom miért. Universal Media Player pl. látja a tv-t, de fordítva a Source alatt nem jelenik meg semmi....
Mi a fenéért lehet ez? Semmi más nem lett átkonfigolva az UPNP-t a routeren engedélyeztem (más ez irányú beállítás ezeken nincs)
-
maglew
aktív tag
Sziasztok,
Samsung UE37ES5500W TV
Ma délelőtt bekapcsoláskor nem kapcsolt be, a piros készenléti LED duplán villan 5 alkalommal, majd utána egy kis szünet következik és és újra dupla villogás 5 ször (ez így folyamatosan van.)
Mi lehet a hiba?
Érdemes javítani?
Ha nem, akkor milyen új, megbízható TV-t tudnátok ajánlani kb 150 ezer forint körüli összegért?
Samsungban nem biztos, hogy meg tudok bíni, főleg hogy 3 éve hasonló hibával már javították (valami biztosíték csere volt). Nem tudom miért ennyire problémásak. -
francz'70
senior tag
válasz
gab1ka
üzenetére
Igen, Film módban tényleg ki van kapcsolva a Kontrasztjavító, ha bekapcsolom akkor tény, hogy világosabb lesz, de Normál módban még így is látványosan jobb. Mivel alapból kicsit sötétebbek itt a HDR filmek, így ha bekapcsolva hagyom akkor is egész jó a kép számomra.
Amúgy tényleg nem egy mai darab ez a 65MU7002 es de még mindig szép a képe és 7 éve hibátlanul teszi a dolgát, nem beszélve a dizájnról, igényes/minőségi külső + connect box, dts, stb. ami nekem anno és ma is fontos, de nyilván ettől még ez egy régi tv. Van mellette még másik három Samu de kb. ugyanez az évjarat, sőt, még egy H6500-as is napi szinten dolgozik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
~360 nitre képes
Én úgy tudom 400 nit és a csúcsfény 600,... bár szerintem nem oszt nem szoroz
Köszi a segítséget
-
gab1ka
senior tag
válasz
francz'70
üzenetére
Film módban is kb ugyanolyan világosnak kellene lennie, de lehet, hogy abban a módban épp a Kontrasztjavító az, ami ki van kapcsolva gyárilag. Nem emlékszem minden beállításra név szerint.
Ezt ki is kellene igazából, mert a gyakorlatban csak ront a képen. Ettől speciel épp világosabb lesz pár jelenet, de nagyon látványos black crush-t, azaz a sötét részletek elvesztését okozza. Nézd meg neked hogyan tetszik jobban.
Ha jól emléklszem, akkor egy MU7000-ről van szó. Ez a tévé ~360 nitre képes, ráadásul nem mai darab, meglehet hogy már annyira se.
Nem véletlenül és nem gúnyból írtam korábban, hogy ezen kicsit felesleges a HDR-rel foglalkozni. Ez roppant alacsony fényerőnek számít, szinte mindegy mit hova hogyan állítasz, ha nagy vagy nagyobb fényerőt szeretnél, akkor ahhoz másik tévé kellene, a fizikai korlátokra nincsenek titkos beállítások.
Ha kb tetszik így, akkor nincs is probléma, de ennél sokkal többet sajnos nem tehetsz. -
francz'70
senior tag
válasz
gab1ka
üzenetére
"érdemes lenne egy "kép visszaállítása"-ra nyomni a Haladó/Szakértői beállításokban (alul) amikor egy HDR film fut, azaz HDR módban van a tévé és utána csak a Normal módot kiválasztani.."
Visszaállítottam és így Normál módban tényleg jó a HDR, bár még így is néha kicsit sötét a kép, de ez már annyira nem zavaró, nem úgy mint pl. Film módban, ott zavaróan sötét és nem is nagyon tudok világosítani rajta
Többi beállítást se piszkáljam HDR alatt? Pl. Így Normál módban a Helyi sötétítés és a Kontrasztjavító is most maxon van, ja és a Háttérvilágítás is, de ahogy néztem azt az összes módban fullra teszi, gondolom kell is mivel ezek a HDR filmek eléggé sötétek.
Tulajdonképpen jó így csak azért tudnék kicsit finomítani rajta, de ha ez a Netflix-es HDR ilyen, akkor sincs gond, így Normál módban már rendben van (számomra)
-
gab1ka
senior tag
válasz
ProdyG
üzenetére
Az állításomat tartom továbbra is, bele sem kezdenék a felsorolásba hogy miket lehetne nyűgként felsorolni a tévék kapcsán, nem csak egy adott modell esetén, hanem általánosan.
Ez még nem jelenti azt, hogy minden egyes legyártott tévé garantáltan gyári hibás és időzített bombaként bármelyik pillanatban tönkre fog menni vagy ilyesmi. Ennyire azért nem fogalmaztam korábban sem szélsőségesen. Szerintem is túlzás, hogy csoda ha valami 5 vagy 10 évig működne, viszont erre senki nem fog tudni válaszolni, hiszen senkinek sincs 2022ben legyártott 10 éves készüléke.
Örülj az új szerzeménynek, használd, lehetőleg mindenféle teszt meg kukacoskodó hibakeresős videókat nélkülözve, az csak ártani tud. Tök jó tévét vettél baromi olcsón, ki kell élvezni és nem merengeni óraszámokon meg hogy mi lesz 10 év múlva
-
ProdyG
őstag
válasz
gab1ka
üzenetére
Oké, ezt én is így gondolnám, és mi még ettől is "gyengébb" ütemben fogjuk használni a TV-t (egy nyaralóba került).
Csak pl pont te is írtad, hogy "megannyi más nyűgje baja van már ezeknek a vackoknak" - szóval ez az amit én nem annyira tapasztalok, mint amennyire mindenki mondja, nekünk ha tönkremegy bármi a háztartásban, az általában 10 év fölötti cucc. lehet csak szerencsések vagyunk
de az akkor is túlzás szerintem, hogy manapság csoda, ha valami 5 évig működik... mert ezt már annyiszor hallottam. -
gab1ka
senior tag
válasz
ProdyG
üzenetére
2700 óra 2.5 év alatt gyakorlatilag semmi, ez miatt nem aggódnék. Az hogy ez meddig fog működni, annak az ég egy adta világon semmi, de semmi köze nincs ahhoz, hogy valami teljesen más készüléked mióta megy. Reméljük nagyon sokáig. [Ez] alapján ha te is ilyen ütemben fogod használni, akkor még a szemmel szinte érzékelhetetlen degradációtól is hosszú évekre vagy.
-
ProdyG
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Bocs a késői reagálásért... Bevállaltam

Szóval 2 és fél éves QE65QN90BAT, eddig minden szuper vele, nagyon brutál a képe...Megnéztem az üzemidőt a Smart Things-ben, reméltem, hogy 2000 alatt lesz, de 2700 óra. Ez se rettentően sok, de azért talán nem is kevés. Létezik olyan gyártói adat, hogy nagyjából hány órát kéne ezeknek bírni?
Annyira mondja mostanában mindenki, hogy minden gyenge minőségű, meg hogy sose vegyek TV-t használtan... meg hogy 5 évig se működik már semmi... de nekem semmi ilyesmi tapasztalatom nincs. most is van két 10 év fölötti TV a családban, meg egy 6 éves, semminek sincs baja... szerintem ennek se lesz
-
hematoma1
senior tag
Vettem bele egy olcsó videokártyát most már jó, hogy a fene egye meg.
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
hematoma1
üzenetére
Na akkor fussunk neki megint mert ha nem részletezed a cuccokat, akkor sosem kapsz választ :
Milyen VGA ?
Milyen oprendszer ?
Milyen TV ( pontos tipus ) ?
Milyen kébel ?
VGA Driver fent van ?
TV-ben képre vonatkozó beállításokat nézted ?Persze a régi gépen volt videokártya, itt nincs.Lehet hogy az a baj?
Igen lehet baj.
Ha a CPU-ba integrált VGA-hoz nincs fent a driver, akkor nem is fog rendesen működni.
Milyen alkatrészekből áll a PC ?
Most talán ez a legfontosabb kérdés.....
Részletezd !
Mert kb most azt írod, hogy nem megy az autóm... :
Milyen autó ?
Benzin , Diesel ?
Évjárat ?
Tünetek ?
Aksi jó ?
Üzemagyag van benne ?
Ugye érzed a lényegét..a kérdések fontosságának? -
margithid
veterán
Távirányítót szeretnék rendelni samsung TV-hez.
Minden utángyártott távirányító jó lesz, vagy mi alapján tudom majd, hogy müködni fog-e a TV-vel? -
hematoma1
senior tag
Persze a régi gépen volt videokártya, itt nincs.Lehet hogy az a baj?
-
hematoma1
senior tag
A tv egy Samsung qled 80c tipus.
-
hematoma1
senior tag
A pc-be van dugva egy hdmi elosztó.Ide csatlakoztattam a monitort és a tv.Videokártya nincs a pc-ben, ezért gondoltam ezt a megoldásr de nem jó.Bekapcsolom a pc-ét majd a tv-én beállitom a megfelelő csatlakozást akkor jó, de ha kikapcsolom a monitort hogy ne zavarjon akkor nincs kép a tv-én sem hogy miért nem tudom.Ha újra inditom a pc-ét ilyenkor van kép mind a két helyen de a felbontás át ál 640x480 van de miért azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Közben rálestünk egy áruházban és igazából tetszett is, de szüleim szeme megakadt az Oled tévéken így aki ezt kapta volna az megkapja szüleim Nanocell tévéjét szüleim meg beújítanak egy nagyobb Oledet
Egyébként szerintem teljesen vállalható. Gyors menü és kategóriájához képest szép kép. Ha valaki gondolkozna rajta még ebben a hónapban a sima QLED tévékre van 20% kedvezmény SAMXOTP kuponnal a Samsung webáruházban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)