Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek ,adót egy ES6100 tv az lenne probléma hogy web böngésző állandóan lefagy és újra indul, de a többi applikációk se működnek rendesen ,mi lehet a probléma?
-
Tegla80
addikt
válasz
tomy0628
üzenetére
erre sajnos passz,mert most változott ápr 15 el a "dolog.".
(nekem és sokunknak itt 3év van így regeléssel. Én pl 2015 dec ig kaptam, de hogy jelenleg mit dob a gép arról nemtok,mert senki nem reklámozta mostanában,"h regelte és ennyi t kapott pluszban" szóval :passz ) -
D5500-ra nincs esetleg új szoftver? 016-os van még nekem.....
-
Flashget
félisten
válasz
Black Phone
üzenetére
..+ Ebben már micro dimming is van (javítja a kontrasztot a sötét és világos képrészletek között)
-
Wajk
addikt
hali, na szétnéztem egy helyen találtam is ES6100-es modellt, egy volt raktáron, de azt mondták ott, hogy inkább fizessek +5.000Ft-ot és adnak egy ES6540-est.
Szerintetek?

-
Tegla80
addikt
válasz
tomy0628
üzenetére
szia
"Samsung termékregisztráció", itt tudod intézni
(regelj először simán előtte,majd utána a terméket,mert így 1szerűb lesz megadni a dolgokat
)
a hologrammos garipapír,"még nem tuti siker" ,az eladó is számít a "hivatalos M.országi garinál.
szerk: tavaly decemberben, haverom 32eh5000 es tv jét beregelve, +1 évet kapott,mint Én is az 40es5500 re, voltak,vannak ilyen "akciók" is .Wajk
sztem a "+5e"es verzát válaszd.
-
Garsza
veterán
válasz
sandró60
üzenetére
Két rooterrel is próbáltam mind a kettővel ugyan az volt. Pontos tipusokot most sajnos nem tudok mert melóban vagyok. Az első egy TP-Link egy antennás régebbi 150 Mb/s a másik Levelone WBR-6012 dupla antennás. Azt használom most. Lejátszani pedig az Allsher segítségével próbàltam mkv és avi filmeket egyik sem ment.
-
Flashget
félisten
válasz
dodopek
üzenetére
Valami .txt file-t kell módosítani, vagy mifene...
bahangolod a tévét majd egy pen segítségével a listát kimásolod egy fat32-re formázott penre. PC-re telepíted a samsung chanel editort betallózod a fájlt, megszerkeszted a sorrendet amilyenre kell, majd visszatöltöd a tévére.
Amennyiben digikábeles vagy akkor automata keresés és hálózati legyen a beállítás így behozz minden csatornát. Más szolgáltatónál nem tudom mi a jó beállítás. -
Great_Muta
tag
Üdv!
Nemrég vettünk egy Samsung ue40es6540 tv-t. Nagyon jól mükődik, semmi gond vele. HDMI kábellel összekötöttem a gépet és a TV-t, így szoktam a gépen levő filmeket megnézni (AMD Eyefinity).
Igazából a kérdésen a Motion Plus-al lenne kapcsolatos. Nekem nagyon tetszik, hogy ezáltal szép folyamatos a kép a sima tv adásoknál, nincs villódzás stb..Ha a gépről elindítok egy full hd filmet és áthúzom a lejátszót a Tv-re, ott is szépen simán megy a motion plusnak hála, nade vannak filmek, amiket viszont nem lát el automatikusan motion plussal.. mi lehet ennek az oka? Talán hülye kérdés de nem értem, hogy egyikkel simán megy a másikkal meg nem.
Viszont USB-ről való lejátszásnál nem tesz különbséget, minden film "suhan".Köszi a válaszokat, ha lesz.

-
dodopek
addikt
Sziasztok! Leírnátok nekem részletesen, hogy hogyan lehet legegyszerűbben csatorna listát beállítani a 32"-os 6030asomon? Valami .txt file-t kell módosítani, vagy mifene...
-
BBéci
legenda
-
Wajk
addikt
válasz
Jovanny2
üzenetére
nem vagyok az a tologatós fajta, inkább úgy értem ha megéri a töblet, akkor olyanba ruháznék.
Na igen, így már jobban emlékszem. "hátsó LED megvilágításos" amire mondták hogy vastagabb, de jobb az ilyen TV.na akkor még utána járok, aztán lehet még kérdezek, köszi az infót.
-
Jovanny2
őstag
Az nem tudom, milyen az az oldalról bevilágítós, az ES széria Edge Ledes, azaz körben mindenhonnan világít befelé. Az EH (és a vastagsága alapján az F is) az teljes hátsó LED megvilágításos, azaz hátulról, mátrixszerűen elhelyezkedő LEDekkel van megvilágítva. Annyi előnye van, hogy nem hajlamos annyira felhősödésre. Mindenki hosszabb távra szeretne vásárolni, de nem hiszem, hogy ezt úgy kell elérni, hogy mindig csak toljuk a vásárlás idejét.

-
Wajk
addikt
válasz
Jovanny2
üzenetére
igazad van

de ha már írod, esetleg érdemes az F szériát preferálni (OFF)(hosszabb távra szeretnék vásárolni...)(/OFF)mert olvastam olyat félszemmel, hogy az idei szériában más technikát kezdtek használni (oldalról bevilágítás vs...). Bocs ha hülyeséget mondok, csak a vastagság engem nem érdekel, a szebb kép vagy hosszabb élettartam előnyt élvez.
(#46266) Ernest.: egyet értek
sok TV-t néztem már és a 102cm-es TV nekem is sokkal jobban bejöttek mint a 82-9x-esek. -
Ernest.
tag
Múlt héten szerencsés tulajdonosa lettem egy SAMSUNG UE32EH5000 TV-nek. Igazából teljesen meg voltam vele elégedve, kimondottan jó a hang, szép a kép, ilyen 3D meg Smart dolgokra nem vágytam (3D-t kimondottan nem szeretem, Smart meg nem kell, mert amúgy is PC-re kötve használom).
Annyi volt a baj vele, hogy nem volt meg a waooo érzésem, pedig egy hálószobában használom. Felhívtam a webshopot, és mondták, h gond nélkül becserélik. Megvettem helyette a nagytesót SAMSUNG UE40EH5000 ami már minden szempontból elnyerte a tetszésemet.
Igazából mindkét modellt ajánlani tudom, de szerintem megéri azt a plusz pénzt az különbség, mert érzetre, mintha kétszer akkora lenne.
-
Garsza
veterán
válasz
sandró60
üzenetére
Szerintem is kábel lessz a dologból nem akartam de nincs más választásom. Telómmal például a TV mellett teli wifi jel van. Megpróbáltam közelebb tenni a rootert a TVhez, úgy hogy a rooter kb 3 méterre volt a TV től közvetlen rálátással úgy is csak 4 egységnyi jel volt a TV-n. Nem akartam kábelezni de szerintem az lesz. Pedig direkt ez miatt vettem egy dupla antennás wifi rootert.
-
narancsnn
senior tag
Szerinteteke ez alapbeállításnak jó lehet, vagy más ötlet?
-
chester99
aktív tag
Üdv
Lenne egy T22A300-as monitor és tv egyben. Ugye ez 21.5 colos. A gondom az lenne vele hogy a monitor hangszórói abszolút nem adnak mélyet. Nem létezik hogy ez gyárilag ilyen lenne. Vagy igen?
Akinek van ilyen monitorja az írja már meg a tapasztalatait.
A tv.m is Samsung 80 cm-is Led-es, azzal se ilyen problémám nincs.... -
Garsza
veterán
Helló segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy UE40ES6800 TV -m és wifivel csatlakozik hálózatra az All Share segítségével szeretnék filmeket nézni rajta a PC -mről ami kábellel csatlakozik a rooterhez.
A megosztás megy is de olyan mintha lassú volna az adatforgalom. Ha elindítok egy filmet, akkor kb 20s tölt és lejátszik 2-3s utánna megint tölt és így tovább. Mi lehet ennek az oka? A WIFI jel erőssége a TV szerint 3 egység. -
kodoboy
tag
Tv-m UE50ES6100
Több dolog is van!
1.
Próbálgatom a 3D-t, megvettem az Avatar 3D-t, szóval "minden" tökéletes. Vagyis csak tökéletes lenne, ha be tudnám lőni pontosan a 3D beállításokat! Összességében nagyon szép képe van a filmnek, de helyenként a kontúrok kis mértékben, de szellemképesek. Nem mindig, de előfordul egyes jelenteknél. Inkább a kevésbé fókuszált részeknél látható! A 3D perspektívát állítgatom -5 és +5 között, érdekes módon olyan, hogy tökéletes beállítás nincs, valahol valami mindig "szellemképes" egy kicsit! Feliratosan nézem, általában a felirat éles, de egyes jeleneteknél az is szellemképesedik, szóval nem tudom pontosan belőni. Ezzel érdemes foglalkozni vagy ez csak ennyit tud?? A jobb-bal képváltás mire jó? Nekem csak az egyikben élvezhető, a másik nézhetetlen.
Pl. smarton keresztül a Food Fight-ot nem tudom olyan szépen belőni, mint mondjuk ahogy azt az MM-ben láttam korábban.
2.
Amikor a 3D-t állítgattam, meghülyült a tv, mindenféle színes dolgot rajzolt ki a képernyőre, ki sem tudtam kapcsolni, teljesen áramtalanítani kellett. Azóta működik rendesen! Ilyen előfordult már valakinél?3.
Hardveres kalibrálásban ki tud nekem segíteni?Köszi
Attila -
*Ropi*
félisten
A tegnap éjszaka és ma hajnal folyamán az UE40EH6030 tévénk többször bekapcsolta magát. Korábban ilyet soha sem csinált. Hálózati mikrokimaradásra lenne érzékeny? Van egy Kameleon all-in-one távirányítóm, ami arra is képes, hogy előre beprogramozott időpontban bekapcsolja a távvezérelt eszközöket, de kivittem a szobából és akkor is újra bekapcsolt a TV később (először arra tippeltem, hogy a Kameleon kattant meg, de ezek szeint nem). Valakinél történt már hasonló?
-
narancsnn
senior tag
VALAKI tudja, hogy lehet Mac-el az AllSharét összekombinálni?
-
szaki86
csendes tag
Üdv!
Tv vásárlás előtt állok és ezt néztem ki magamnak: Samsung UE32EH4003. Van valakinek ilyen készüléke, vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?

-
Winne
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Ma este viszem haza, csak furán jön le tudod, hogy vettem nektek egy TV-t, de várjatok még eldöntöm melyik lesz a tiétek.

Valamilyen módon ez lesz pedig, nekik a TV adás a fontos, én meg hdmi-n használom jóformán csak számítógépről filmezésre. Érdekes lesz, hogy melyik melyikre jobb.
-
don.racz
csendes tag
Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy Samsung C550-es készüléket lehet-s felugradelni hogy smart tv legyen.?
-
khorvat
senior tag
B650T2 biztos hogy nem IPS? Oldalról ha nézed eltudsz rajta olvasni pl. egy doksit vagy összemosódnak a betűk! Nekem is LE32B650 LCD TV-m van eddig abban a tudatban voltam hogy IPS panel van benne!
Amúgy ki kell próbálni, hogy az adott panel milyen a Panaban és milyen a Samuban és válaszd azt a TV-t ami neked jobban bejön a napi használatodhoz mérten!
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Itt is megkérdezem, hátha. Szüleimnek vásároltam egy IPS-es Pana TV-t. Véleményt szeretnék, hogy ezt érdemes-e magamnak meghagyni, vagy a mostani ugyanekkora Samsung B650T2-t, ami nem IPS-es, de 100Hz-es? Ők csak TV-t néznek rajta, én meg jóformán csak kijelzőnek használom hdmi-n a gépre kötve.
Köszi
-
Flashget
félisten
válasz
JamesHun
üzenetére
4xxx csak HD ready azaz 1366 pixel x 768 pixel
5xxx csak 50Hz..
ennek a kettőnek a fő hátránya, hogy nem FHD illetve nem valós 100Hz és kevés csatlakozóval bír.
Viszont ha játékra kell az 5000 jó választás.ha teheted 6030-at vedd meg..bár nem írtad mire kell, de ha digikábeles vagy vagy tudsz HD adásokat nézni akkor 6xxx tv-t vegyél.
-
nismoka
addikt
válasz
kucseranor
üzenetére
Van amiben lehagyja valamiben utoléri és van amiben lemarad.

Az IPS-nek jobb a betekintési szöge, nem torzul oldalról a szin de a fekete és a kontraszt gyengébb. A Samu VA-panelnak jobb a fekete megjelenítése és a kontraszt, de gyengébb a betekintési szöge és a reakció ideje. A 200Hz-nek jobb a mozgókép felbontása, egyenletesebb élesebb valamivel, a 3D is jobb rajta. -
kucseranor
tag
Sziasztok!
Nyáron valószínűleg benevezek egy Samsung UE40F6100-es led tv-re. Arra lennék kíváncsi van-e különbség a 100 és 200Hz-es tv-k között, és hogy ez számít-e valamit? Képminőségben mennyire van rendben, gondolom nem ér utol egy IPS paneles Dell monitort?!
-
sandró60
addikt
Nyugodtan vedd meg a kiszemeltedet.A led ilyen.Az egyik tévé "felhősebb" a másik tévé kevésbé.Szerencse kérdése,hogy te melyiked veszed.A beüzemelésnél derűl ki otthon.Az üzletben nemfogod észre venni mivel a fény viszonyok nem olyanok..Általában teljesen sötét képernyőnél észlelhető(csatorna váltás)
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Valakinek van rossz tapasztalata ezekről a készülékekről?
UE 32 EH5000
UE 32 EH4003
UE 32 F4000AWXXH
UE 32 EH6030 -
Wajk
addikt
olvasgattam a témában és annyi kérdésem lenne, hogy az ES6100-esnél van jobb választás jelenleg ebben az árkategóriában? Egyedül a "felhősödés" amiről olvasva kicsit tartok, de élőben nappal nagyon szép.(üzletekben) Éjszaka kellene bemenni és csekkolni

van ami ebben az árkategóriában szebb képet ad? (3D nem érdekel, Smart jó lenne)
köszönet -
Tegla80
addikt
válasz
tomy0628
üzenetére
szia
sokadszorra feltett kérdésedre,megpróbálok válaszolni.
-nemtom milyen tv-d van ,de ha esetleg 2magos procis,akkor azokról lehet olvasni,h "jobban melegednek",vagyis a készülékház.(sok hőt termel a "dualcore",ennyi).Ezeknél ha pl megnézel 1 filmet a "YT"on és utána rögtön kilövöd,akkor elképzelhető,mert "bent kb 50c van"(vagy több),kint meg "csak" 2x c fok és ahogy hirtelen visszahűl,pattoghat sztem.(készülékház,műanyag alkatrészek,bármi
)
(PS3 ra is jellemző ez a dolog,de "user" függő is,mert pl az enyém nem csinálja,de igaz,Én "multy" után járatom "üresben" 10-15 percet,h visszahűljön "alapra",majd csak utána off-olom.)
-esetleg a 220 as kábel végét ellenőrizd,h "koppanásig" bedugtad e,mert pc-nél jártam úgy,h picit,de kicsúszott a gépnél a dugó és ez időnként fura hanggal járt(recseget-ropogot mikor ,h volt érintkezése,de végig ment közben a gép! elég nehezen is jöttem rá
. Mint alternatíva ezért ide írom ezt is.)
-ténylegesen gondja van a tv-d nek,és szervíz!
(garis vagy sima,de alapban javítani fogják sztem,mert nem hiszem, h ez miatt csere lenne)más,nem ugrik be,ami szóba jöhet.
(biztos van,de nekem most fejben nincs meg más,mint alternatíva) -
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható tv szervizt /Samsung led esetemben/ akik jól dolgoznak és nem aranyáron?
Tolna/Baranya megye lenne a legjobb de ha máshol van az sem akkora gond.köszi
üdv.: D -
tomy0628
aktív tag
TV hátuljából jövő pattogás mitől fordulhat elő? Kicserélik?
-
SütiGTi
senior tag
Digisportank nincs valami olyan alkalmazása hogy élőben lehessen nézni a focit rajta? fuso-hoz hasonló program amit úgy kell rá bütykölni? Vagy nem is tudom....
-
JoeYi
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
nem lehet hogy wifin és lanon is rákötötted a routeredre?
-
ImpersonatoR
addikt
Van valakinek ötlete, hogy miért látszik kétszer a [[TV]UE40ES6100] a hálózati listában? Ip cím / MAC -azonos de a sorozatszám meg az egyedi azonosító más ha rámegyek. Másnál is így van?
-
narancsnn
senior tag
válasz
narancsnn
üzenetére
Sajnos elírtam srácok, az akart lenni, hogy azok is bejönnek, csak telefonról voltam és siettem...
De egyébként, ezt soha nem értem, hogy miért kell a másiknak ugrani ilyenekkel, hogy miért vagy akkor ebben a topikban...
Szívesen beszélgetek ilyen témákról, a másik meg az, hogy most veszek egy led tv-t. És azért veszem ezt, mert van ps3-am, és ezt személy szerint(lehet máshogy gondoljátok) jobbnak tartom játékra...
De ha valakit megsértettem ezúton elnézését kérem...

-
kovadika
őstag
válasz
narancsnn
üzenetére
Ha a plazma tettszik miért vagy a Samsung LCD topicban? Akik a plazmát preferálják, azért teszik, mert azonos áron jobb képminőségű és/vagy nagyobb modellt lehet belőle venni, mint LCD-ből.
Persze megvannak a maga hátrányai, azokat szépen összefoglalja a Plazma TV topic első hozzászólása. -
egerj
tag
Van egy C650 samsung készülékem. Eddig meg voltam elégedve vele. Most nem mountolja fel a külső vinyót. Tegnaptól pedig teljesen véletlenszerűen nem látszik a kép, van amikor a dekódolásra hivatkozik (Mindigtv extra) máskor pedig antenna jelet hiányol, vagy az erőssége kevés...
Keresek egy TV szerelőt: dél pest megyében dabas környékén. Segítsetek !
-
Flashget
félisten
válasz
zsotesz81
üzenetére
ES6710: sokat pörögtünk rajta a fórumon, de úgy tűnik csak a színében tér a 6500-tól. Ugyanis ezt csak fehérben kapni itthon. Persze szinte biztos hogy technikai paraméterben is van eltérés, de nem jöttünk rá mi lehet az. (update: egy service manual szerint valamelyest más panelt kapott mint a többi 6xxx modell, de továbbra sem tudni miben más)
részlet a tudástárból.
-
sanzi46
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Viszont akkor felmerül bennem a kérdés, hogy akkor egyáltalán van e garancia a TV-re, vagy hiába van hivatalos magyar nyelvű gari levelem, kitörölhetem vele?
-
BBéci
legenda
válasz
narancsnn
üzenetére
Változó, amit éppen tesztelek, azt használom. Ha lehet, plazmákat kérek, LCD-ből pedig csak a csúcsmodelleket vállalom el, mert általában még azok képminőségével sem vagyok elégedett.
Az "olcsóbbat" szerintem meg sem közelíti az árgép színvonalát, konkrétan egy forintot nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

2 hónap is valami. Bár lehetne több is.

)

Minél nagyobb annál jobb!

. Mint alternatíva ezért ide írom ezt is.)