Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
válasz
sziszi014
üzenetére
én úgy tudom csak a smart tv-kre van 5 év garancia.
Más: miért van az, hogy sima analóg tv adásnál (upc) a képet huzza kicsit.. leginkább fejeknél vehető sézre hogy amikor áll akkor szép a kép, de ha bemozdul akkoz olyan mintha huznáa saját szellemképét. A képbiállitásoknál nem lehetne kikapcsolni valamit erre?
vagy tegyem fel az ujabb szoftvert? 
-
sziszi014
csendes tag
Sziasztok!
Elég jól visszaolvastam, és elhatároztam, hogy ue32d5000-t veszek. Arra kellene még válasz, hogy mi igaz az 5 éves gariból. Én innen tervezek vásárolni: [link]
Itt 2 évet írnak, ahogy a legtöbb helyen is. Ha jól tudom, erre jön még az 1 év főalkatrészre. Ennek az 5 éves "akció"-nak már vásárláskor ki kellene derülnie, vagy csak utólag, a samsung-nál való regisztrációkor kapnám meg?
Előre köszi ha valaki tud segíteni. -
Cat 02
csendes tag
Akinek nem megy, próbálja ki, hogy kilövi tűzfalát, nekem ment utána a sima AllShare, meg a Servioo is :%
-
Pinochet
tag
Nekem egészen addig nem látta a tv-t az allshare amig fel nem raktam a serviiot...nem voltam se türelmetlen se balfasz, de az allshare nem ment rendesen...amúgy meg a serviio a beállított mappákat nálam rögtön továbbítja az allshare meg újra elkezdi betölteni, 13000 fájlnál meg nem rövid idő!!!
-
szilacus
tag
Sziasztok.
Most tervezek venni egy UE32D5000-es LED. TV-t.
A kérdésem a következő:Mit jelent a Wireless LAN Adapter Support .
Összelehet-e kötni pc-vel routeren keresztül?
Vezeték nélküli kapcsolathoz, kell-e még hozzá valamilyen eszköz?
Jelenlegi ára az Euronics-ban: 99900 ft.

-
Drag77
senior tag
válasz
medek3
üzenetére
Szia!
A fil mappát nézed? Ha gen akkor oda csak azokat filmeket teszi amiről a file név alapján betudja azonosítani a neten, hogy melyik film a boritó ..stb, miatt.
Van a tv-n mappa vagy folder menu, na ott aztan konyvtár szerkezett szinten tudsz menni, ott megtalálod azokat is amiket nemtudott beazonosítani.üdv.Drag
Az új 6 os serviio már online netes tartalmat is tudd tovább lökni a tv- re. link
-
sandró60
addikt
Az,hogy egy pár embernél nemműködik az All-share valami miatt(beállitás-nemodafigyelés)
de szerintem türelmetlenség is közrejátszik.Nem azt jelenti,hogy jobb lenne az általad ajánlott program.Az elöző hozzászólásomban már leirtam gyakorlatikag ugyanezt.Kösz,hogy kiirtad a szóbeli kiejtését az All-share=(ÓLSER) a vége jó mert, bizonyos italfajta jut eszembe
-
Cat 02
csendes tag
No, Serviioval megy nekem is, sőt feliratot is megtalálta elsőre.
Viszont mobilról nem akarja még mindig lejátszani, pedig az is Samsung, AllShare programmal :/
-
Scoobyka
addikt
Hello!
Abbol lehet baj,ha a szervíz menüben a gamma értéket átkapcsoltam 0,98-ról M1-re? 40b650-es készülék,de gondolom ez meg van c és d nél is.
-
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss
üzenetére
Elindítod az allshare progit. A beállítások fül alatt találsz valami olyat, hogy mappa beállítások. (Nem emlékszem már rá pontosan mert letöröltem.)
Alapból van ott három mappa a C meghajtóról kijelölve : Képek, videók zenék.
Ezt kitörlöd, majd a mappa hozzáadásával megkeresed azt a mappát ahová a filmjeidet raktad, hozzáadod. Ugyan itt a beállításoknál van egy fül hálózati kapcsolatok, ott felsorolja a sajátgép , tv stb Jobb oldalon engedélyezheted vagy letilthatod a kapcsolatokat.
Engedélyezd. Le ok zod.
A bal felső sarokban van egy ikon ahol kijelölheted, hogy mit akarsz használni a jobbik a tévé.
Bal alul van egy + gomb megnyomod, feldob egy ablakot mire elkezdi frissíteni az eszközkezelőjét azokkal a filmekkel amik abban a mappában vannak amit az előbb beállítottál.
Ha végzett hozzá adhatod a filmet play és már tolja is át a tv-re. -
Cat 02
csendes tag
Szép napot. Vettem új ue32d6500 televíziót, de kisebb problémák vannak a hálózaton keresztüli lejátszással. Konkrétan minden videóra azt írja, hogy nem támogatott formátum. Próbáltam simán Windowsról Play to -> tv opcióval, illetve ezzel a PC-s AllShare programmal, egyikkel sem volt jó. Feltehetőleg valami a TV-vel van, mert pl Samsung telóval felvett videót se akar lejátszani (a videót magát látja, ha Smart Tv / Video menüból tallózom, csak lejátszani nem tudja :/) Valami ötlet esetleg ?
-
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss
üzenetére
próbálj mp3 at átküldeni, ha azt sem játsza le akkor a hálózattal van valami bibi.
A pc-d eszközkezelőjével kerestesd meg a tv-t ha megtalálta akkor van kapcsolat.
Avi filmre jobb klikk és lejátszás xxxtévével. Avit minden progi nélkül le kell tudnia játszani.
Milyen oprendszert használsz? -
BBéci
legenda
válasz
sandró60
üzenetére
Mint említettem, nekem is TP-Link routerem van, amit összehasonlítottam egy Linksyssel, két hónapig volt nálam kölcsönben. Ebből azt szűrtem le, hogy mellényúltam. A plazmás topikban többen kiosztottak, nem értették, hogy vehettem ilyen komolytalan eszközt. Na, mindegy.
-
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss
üzenetére
nem igényel semmi különöset.
Hálózati kábellel összekötöd a tv-t és a routert.
A pc-nek gondolom van wifi kapcsolata. Engedélyezed a pc hálózat és megosztási központ speciális megosztási beállítások alatt a média adatfolyamot. (Win7)
Telepíted az allshare progit és már filmezhetsz is.
Persze a router is igényel némi beállítást. -
sandró60
addikt
Az itt "Kinlodó"kollégákból szerintem kevesebb van. A többség betudta állitani az All-share programot,Csak egy kis odafigyelés kell és minden jól működik ebben a programban
A routerrel kapcsolatban meg szerintem ki mire használja.Egy mezei user nembiztos,hogy igénybe veszi az ilyen-olyan tudású routerek minden lehetőségét.Én pontosan a Linksys-től szabadultam meg.
Tapasztalatból ajánlottam Esbeta59 kollégának a TP-linket -
BBéci
legenda
válasz
Esbeta59
üzenetére
Tegnap írta valaki, hogy órákig kínlódott az All Share programmal, eredménytelenül. Aztán letöltötte a Serviio-t, azzal percek alatt összehozta a hálózatos megosztást, lejátszást.
Nem mindegyik tévé szereti a TP-Link routereket, nekem 941-es van, bánom, hogy nem valami komolyabbat, például Linksyst vettem. -
-
bluobluo
aktív tag
A 32D5000 típusra gondoltam
Abban kéne lennie wifi vevőnekAkkor most tisztázzuk:
Én olyan beállításra gondoltam, amivel meg lehet jeleníteni a számítógép tartalmát, akár teljesen akár a videó tartalmat.
Ez megoldható wifi routerrel?
Egyáltalán van ilyen magyar leírás valahol mit hogyan kell beállítani meg miket lehet ezzel csinálni?
Bocs de soha nem volt korábban semmilyen eszközöm ami a wifivel kapcsolatos így nem vagyok otthon a wifi terén
-
vlevi
nagyúr
válasz
jegenye77
üzenetére
Természetesen a háttérvilágítás erejétől nagymértékben függ. Fel lehet srófolni (az enyémet 150-160W-ra), talán 200 környékére is, de úgysem nézem állandóan 20-as fényerőn.
Ahogy néztem, kikapcsolt kijelzővel (az energiatakarékos beállításokban van ilyen opció, nem csak a háttérvilágítást nullázza le, hanem maga a panel sem kap áramot) 45W körül van a fogyasztása az enyémnek. Szerintem ez az érték egy LED-esnél is nagyon hasonló kell, hogy legyen, mert az már csak a megjelenítő elektronika áramfelvétele.
Valaki itt a PH-n összehasonlította a tavaly LED és CCFL világítású tévét, a LED-es 73W-ot fogyasztott neki, a CCFL pedig 81-et, ugyanolyan fényerő beállítások mellett.
A 2011-es tévék pedig még egy kicsivel kevesebbet fogyasztanak.porker: Na, ezt kipróbálom én is!
-
Mappa
addikt
válasz
Bull Boss
üzenetére
nem nagyon van kedvem átolvasni
..... picit furcsa hozzáállás na mind1 
recseg a hang ??? tv adásnál is vagy csak film,játék alatt? nagy hangzavart a tv-től mondjuk ne várj, abban nem erős
ha recseg mindenhol akkor szervizszoftverfrissítést lehet csinálni de nagy előre lépés nem lesz...
fehér pontok beugrottak - egy bizonyos filmnél? próbálgasd a formátumokat, akár egy pendrive-rol akár hálózaton keresztül
-
Bull Boss
őstag
nem nagyon van kedvem átolvasni
fentebb irtátok hogy valami progit kell a gépre feltenni és egyből jó lesz. meg van olyan beállitás ami ajánlott a tv-re? A hangja nekem rohadtul recseg, lehet rossz a hangszóró? a szoftverfrissitést meg szabad csinálni, nem lesz roszabb tőle a tv? filmezés közben néha kis fehér pontok beugrottak... meg néha picit belassult. -
-
pimpa35
csendes tag
Sziasztok!Szerintem most a MM-ba is jó áron adják 10.02-ig az ue32d5000-t 99990ft-ért az ue40d5500+wifi adaptert 169990ft-ért, mondjuk ez az szórólap csak a miskolci és a nyíregyházi MM-ra vonatkozik de hátha valakit érdekel.
-
Bull Boss
őstag
-
Esbeta59
csendes tag
Segítséget kérnék: UE40D6100SW Samsung SMART tv - hez szeretném a meglévő digikábel internetet megosztani a másik helyiségben lévő számítógéppel. Router még nincs. Sajnos már nem tudom, hol olvastam, hogy csak a Samsung gyártmányú routerrel működik kifogástalanul. Ennek az ára 50 000,- Ft. Tudnátok tanácsot adni: nincs olcsóbb megoldás ?
Kösz előre is.
-
Mappa
addikt
válasz
engine88
üzenetére
Input lagot felejtsd el.... nem fogsz csalódni a tv-ben garantálom (a tévedés jogát fenntartom
) de crt után biztos állad keresése lesz 
A képernyőt meg egyedi módon bekalibrálód ahogy az neked tetszik... de 143k ajándék a 40'' ..... hol kerül ennyibe amúgy???
én is xbox mellett használom
nyálcsorgatásnak
[link] -
€uro
őstag
válasz
Katumoto712
üzenetére
SSG-P31002 szemüveget vettem hozzá.
PC-vel HDMI kábelen keresztül kötöttem össze. Illetve CAT6-os kábellel csatlakozom a routerre. A 3D-t kivéve minden tökéletesen működik.
-
engine88
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Akkor nem sz@rozok, megveszem a D5000-et 143-ért.
Végülis sose volt még FullHD tv-m, 28-as CRT-t cserélem FullHD-ra, szóval így csak jó lehet.D5000-be mekkora az input lag? És abba nincs game mode?
-
nightshadow
veterán
válasz
engine88
üzenetére
Közbe látom, hogy neked X-box-hoz is kell a tévé. A Game Mode minden képjavító áramkört kikapcsol, így csökkenti az input lag-et, de a 6-os sorozatnál még így is 40ms, vagy afölött van, ami magasnak számít. Játékhoz azok ajánlottak, amik 30ms, vagy az alatt van az input lag-jük. A D5000 még épphogy belefér.
-
engine88
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Van benne Game mode
Ez mit jelent? Az input lag-gal csinál valamit? -
engine88
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Qrvaeget

Egyetlen egy negatív dolog miatt nem vettem még meg a D5000-t, az a kamu 100Hz..
Mert hogy ugye sportnézésre +xboxra kellene főleg. De arra plazma illik, de plazmát meg nem akarok venni, pedig van 46-os plazma 175.000ért már, új. -
nightshadow
veterán
válasz
engine88
üzenetére
Volt mellette egy D5520 158.000-ért. Az mivel tud többet? A Smart funkción kívül.
Tudja esetleg valaki hogy a D5520-asba is az a kamu 100Hz van-e, mint a D5000-resbe?Semmivel, a D5000 és az 5500 között csak a SmartTv a különbség. A „2”-es pedig designbeli eltérésre utal az alap 5500-as modelltől. Az 5-ös sorozat mind kamu 100Hz-es.
-
engine88
aktív tag
Tudja esetleg valaki hogy a D5520-asba is az a kamu 100Hz van-e, mint a D5000-resbe?
-
€uro
őstag
válasz
Katumoto712
üzenetére
Szia!
Két-három hete vettem ilyen tévét. Szép és jó, csak 3D-s filmeket még nem tudtam nézni rajta. Csak azokat, amiket a Smart HUB-on keresztül játszottam le. Kb. négy 3D-s filmet próbáltam már ki - egyik sem működik rajta.
-
engine88
aktív tag
Ma boltban néztem 10 percig a kis drága D5000-t, 40-es méretbe.
Verte az összeset képbe.. 143.000-ért volt kint. Annyiért szerintem magasan megéri.Volt mellette egy D5520 158.000-ért. Az mivel tud többet? A Smart funkción kívül.
-
Carlo009
tag
LE40C650-esem van. Ez a tv marha sokat fogyaszt! Rendben van ez így? Másnál is?
Pörgeti a villanyórát! Ha a tv ki van kapcsolva, bármit bekapcsolok alig cammog a villanyóra.
Amikor a tv megy, akkor egyból gyorsan forog. Nézzétek csak meg otthon, akinek ilyen tv-je van! -
Bull Boss
őstag
sziasztok! szerintem holnap beruházok egy d5000re az lenen akérdésem még, hogy tudom hálózatba hozni az asztai géppel, ami fizikailag távol van tőle? AZ ugy működni fog, hogy van egy Wi-fi routerem 300Nbps TP-link amire rá van kötve a net és akkor a HUB részére rádugnám a tv-t LAN kábellel, akkor látná az asztali gépet és lejátszaná onnan a filmeket szaggatás nélkül? Igy elvileg akkor wi-fin keresztül lenne a hálózat ha egyáltalán működik az amire gondolok. Jah és az asztali gépbe is ugyanigy 300mbps a hálókártya.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Az iránt érdeklődnék, hogy érdemes-e venni olyan Samsung LED Tv-t amiben van 3D converter. Ez mennyire jól alakítja át a 2D-s TV műsorokat 3D-re?
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Keresgettem itt a fórumon is,meg a neten is,de nem nagyon találtam különösebb infót a Samsung LE40CF1WXXH nevezetű TV-ről.Tudnátok ebbe segíteni,h megéri-e megvenni,milyen tapasztalatok vannak vele,milyen a képe upc-s kábeltévével?És hasonlók...Egyébként amennyiért meg tudnánk venni,az 108e Forint.
Köszi előre is!
-
sandró60
addikt
válasz
jegenye77
üzenetére
Szerintem a médialejátszótól függ,de általában elég áramot adnak a külső vinyóknak.2.5" winchesterről beszélünk.Mert a 3.5" van saját tápja
Ha nincs hozzá az a kábel aminek az egyik vége egyenes hengeres csatlakozó akkor reklamálni kéne annál a boltnál ahol vetted vagy veszel egy 5v hálózati adaptert,de vidd magaddal a winchester racket,hogy belepróbáld a csatlakozót. -
-
swis
tag
Tegnapi napon megnéztem ezeket a tv.ket amik szóba jöhetnek.
Kérdésem,hogy pontosan mi a különbség a 40d6100 és a 40d6500 között? Megéri azt az árkülönbözetet a 6500?
Melyik lenne a jobb választás? -
jegenye77
addikt
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!

Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, a TV választásban.105 e Ft-ért nem tudtam kihagyni és 32D5000 lett a vége. Első kipróbálás után nagyon meg vagyok elégedve vele, szép a kép, szép a forma, külső vinyóról lejátsza amit kell, a digitális és HD jelet fogja, nemsokára játékon is tudom tesztelni, összességében ár/értékben nagyon örülök neki!

Köszi a segítséget még1szer!

-
sandró60
addikt
válasz
jegenye77
üzenetére
Nekem is ilyen házban van egy 750GB-os WD-winchester és működik rendesen 1 usb kábelel.Lehet,hogy az a vinyó ami neked a házban van nagyobb áramfelvételt kiván.A hozzáadott másik usb kábelt is dugd a tv-be ami az áramfelvételt is stabilizálja,vagy egy külső 5v-os adapter is segithet

-
Katumoto712
tag
Sziasztok.
Kinéztem egy D6100at.Valaki tud vmit mondani róla?Negatívum,pozitívum?
-
vlevi
nagyúr
-
-
kismanús
csendes tag
Nem tudom hol nézted azt a sony tvt de az biztos hogy itthon 200 alatt nem találsz.Max netto 200 ba. Ha azok igazak amit mondtál a hz ről és a kontrasztról akkor felteszem a kérdést hogy jó az ha led be gondolkodok vagy vegyek sima lcd t? 150-200 ezer között gondolkozok csak egy kikötésem van hogy min 40" legyen. Samsungból mit ajánlotok. Nekem játékra kéne (pc) meg film nézés tv zés. Van a C6000 D5700 a B pedig nem tudom miért ilyen drága még mindig....
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Ettőla sráctól monduk (refurbished) melyik tv-t érdemes megvenni 150-160körül max? [link]
-
cápaFeri
csendes tag
válasz
csuszi
üzenetére
Nem tudom, mennyire hasonlít a többi samsungéhoz, de először én is azt hittem....aztán rájöttem, hogy a transzparens műanyag oszlopba az első becsavarásnál maga a csavar vágja bele a menetet, csak elő van fúrva egy kis lyuk neki. Szal csak bátran, de határozottan és egyenesen csavard be, menni fog az!
-
cápaFeri
csendes tag
Nagyon köszönöm Vlevi a választ, két perc alatt megoldottam! Ez hatalmas eredmény számomra ahhoz képest, hogy a Samsung Share programmal két órát szívtam és mégsem mentem semmire.

Ezta Serviio-t meg letöltöttem, felraktam és már fel is ismerte a tv-t. Kijelöltem a megosztani akaró könyvtárat és már be is tudtam lépni a tv-n a Media alkalmazásba és nézhettem a képeket! (Nem kellett a tűzfalhoz sem nyúlni, sem tv-t beállítani, felismerte egyből)
És egy kicsit nem csak Neked, hanem minden itt fórumozónak a témától függetlenül: Nektek köszönhetem, hogy ilyen szuper tv-t vettem, jótanácsok nélkül lehet rábeszéltek volna más típusra a boltban. Igaz amikor még elkezdtem érdeklődni Tőletek, akkor még a LE32B650 volt porondon, vagy ugyanez 37"-ban, de amikor nemrég eldőlt végleg, hogy tv-csere lesz, sok hasznosat olvastam arról, hogy ezt a C650-et kell megvennem és minimum 40"-ban, na meg a 37"-os felejtős és hogy mit nézzek, hogy jó panel legyen benne. Éppen ma 3 hónapja, hogy nem tudok betellni a képével...
Na ez egy kicsit ömlengős lett
, szal. csak örülök, hogy van a fórum!
Üdv! -
csuszi
aktív tag
Sziasztok! A gondom a következő: Vettem egy samsung le32c350d1w LCD Tv-t és már az elején meggyűlt vele a bajom. Akárhogy probáltam rögzíteni a talpat nem sikerült. Van hozzá három csavar, amit nem tudok becsavarozni a helyükre, mintha nem lenne menet hozzá. Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Valaki ötlet?
köszönöm szépen -
PLaci58
addikt
Az európai modellek között nincs (vagy csak nem tudok róla) 120 hertzes.
Gondolod, hogy gyártanak külön 100 és 120 Hz-est?
Az UE37D6000TW kezelési leírását néztem és abban azt írják, hogy USB-ről a lejátszható formátumok 6 - 30 Hz-es képfrekvenciájuak, illetve 24/25/30-asok. -
csabika777
csendes tag
válasz
csabika777
üzenetére
Megvan, a serviio console-ban kell beállítani a megosztást. És tud magyarul is. Csak most az a gondom, hogy az előbb a tévén ott volt az eszközválasztásnál, most meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy tegyem fel az ujabb szoftvert?

hogy kell csinálni? win7em van

..... picit furcsa hozzáállás na mind1
ha recseg mindenhol akkor szerviz