- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game78
tag
válasz
Real_Necro #48727 üzenetére
Nálunk van Digi is meg Upc is...mindkettő volt ugyanazon a Samsung Led Tv-n és khm-khm...
Digi=szarcsifoscsi
Upc=GyönyörűMondjuk a Upc az Hd-s beltérivel jön,de nem azokat hasonlítottam össze...pl: Film+,Cool jön a Digi-n a legszarabbul,Upc-n hibátlan,már amennyire Sd adástól várható.
-
Game78
tag
válasz
marlboromen #47256 üzenetére
Én minden filmre használom a tv lejátszóját,8-10Gb-os Mkv is megy rajta...persze nem a gyári lejátszójával,hanem a nas-on is ,meg a pc-n is Plex server van,azzal eddig minden indult ami a beépítettel nem ment.
Samsung UE32EH5300
Egy példa amit a gyári nem vitt,Plex viszont igen,nas-ról.
File size : 8.27 GiB
Duration : 1h 47mn
Overall bit rate : 11.0 Mbps
Title : DTS5.1 @ 1510kbps -
Game78
tag
válasz
sepsi0 #46809 üzenetére
Szia!
Már odáig eljutottam,hogy a nas-on fent van a PlexMediaServer,azzal megy minden Mkv/7-12Gb-osak is/
A gépről meg nekem 1szerűbb Xbmc-vel.Már csak annyi a gond,hogy a Plex-et még finomítani kell a nas-on,mert valamiért az AllVideo-ba mégsincs all video bennenem lát csak párat,de a között van Mkv és elég gyorsan teker,lejátszik,stb.
Úgyhogy még vacakolok vele,de köszönöm. -
Game78
tag
Sziasztok!
Most vettem 1 Samsung ue32eh5300w tv-t,eddig minden ok,kivéve egy dolgot...nas-ról,meg pc-ről is próbáltam Gigabites switchen keresztül lejátszani mkv-t,2Gb alatti méretűt is és nagyobbat is,de 1-et sem támogat le.Pedig a leírás szerint megy rajta az mkv.Usb-vel nem próbáltam,hiszen belső hálóról mennie kéne,divx-el nincs gond.
Mi lehet a probléma?Azt nem hiszem,hogy pont az összes mkv olyan kódolású amit pont nem csíp....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest