- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
-
samu2062
senior tag
-
ada19
őstag
A következő eszközök megléte esetén a Chromecast a legjobb választás (és sokkal többet is tud): Nexus 4 Nexus 5 Nexus 7 (2013) Nexus 10 Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy Note 10 (2014) HTC One M7 LG G Pro2 LG G2 and LG G3 running KitKat MR1 or higher.
Viszont ez eredeti kérdésedre nem tudok válaszolni.

-
Tegla80
addikt
Szia
Kapcsold ki az auto bejelentkezest a samu fiokodba,mert sztem az toltoget"kezdeti lepesek" felirattal jobb felul bekapcskor.
(Ha vegigvarod akkor smart feluletbe lepve alul irja,h milyen neven vagy belepve . Ha jol gondolom)A wifis smart eleres a vicc kategoria sztem,csak fanatikusok es nagyon raerosek foglalkoznak vele,mert kabelen sokkal gyorsabb es stabilabb minden. De onkinzasnak kivalo az amugy sem valami fickos smart rendszerekhez.

-
Flashget
félisten
-
Markizmark
addikt
-
DonMarco
aktív tag
-
crue
őstag
-
crue
őstag
-
Pow
tag
-
crue
őstag
-
garf78
csendes tag
(#55869) Ildikó91
Szia!Elég sokan megvannak elégedve a 6500-as samuval. Igen előfordulnak felhősödések ezeknél a készülékeknél, de azonos típusnál is lehet változó ahogy én itt olvasgattam. Sony-t nem tudom mennyire felhősödik! Ár érték arányban biztos nem vennék Sony-t! (nem is vettem) Számítottam egy két hibára amit itt olvasgattam a Samsungokról és még ezek alapján is mellette döntöttem, bár én a 6670-est vettem. Nem érzem úgy 50-60k-val többet érne egy Sony, szerintem iszonyatosan túl van árazva! De nektek kell eldönteni, ha van rá lehetőségetek próbáljátok összehasonlítani valamelyik műszaki áruházban őket, és szerintem az alapján döntsetek nektek melyik tetszik jobban!
(mint mindig most is félrenyomtam, hogy kinek írjak)

-
sajtos75
tag
-
Flashget
félisten
-
Treff
aktív tag
-
Treff
aktív tag
-
Real_Necro
veterán
-
thoma83
csendes tag
-
sandró60
addikt
-
krx21
nagyúr
-
sandró60
addikt
-
Teodor52
senior tag
-
sandró60
addikt
-
Teodor52
senior tag
-
Real_Necro
veterán
-
DonMarco
aktív tag
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
Batib
őstag
-
krx21
nagyúr
Mivel volt már egy 55" Panasonic VT30-as plazmám is ezért már 60"-ost akartam venni... A 65"-os már helyproblémás lenne egy kicsit... De sajnos a TV amit kinéztem abból nincsen csak 55"-ös méret...
A méret nagyon fontos a TV élményében, sőt olyan tulajdonság ami mindig jelen van bármilyen körülmények között nézzük... A fekete ami szintén nagyon fontos az már például csak sötét szobában dominál inkább...
Persze én is sötét szobában mozizok, tehát nekem minden fontos...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szívem szerint egy 84"-os elé ülnék és ha ez így folytatódik, még az életemben elérhető is lehet...
(A WestEnd MM-ban ki van téve egy 84"-es 4K LG TV... Lehet nyálat csurgatni potom 6 millió...) -
krx21
nagyúr
-
Inhouse
őstag
-
BBéci
legenda
-
Tigi
őstag
-
narancsnn
senior tag
-
nagysandor79
aktív tag
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
Samsung SPS
tag
-
lalakov
senior tag
-
Flashget
félisten
-
sandró60
addikt
-
DonMarco
aktív tag
-
jozsi252
veterán
Köszönöm a segítséget mindenkinek

Arra gondoltam hogy amit DonMarco írt hogy a fejen a 2db 2 kábelt megcserélem és akkor ezzel letudom tesztelni hogy a fejjel van-e valami.
Illetve hogyha majd jön esetleg szerelő arra az esetre felvettem ezt a hibát, mert pont olyan sorozat ment aminél csinálta. Tehát magán a felvételen is látszik ez a jelenség. Ha a tv-vel lenne valami akkor nem szabadna látszódia a felvételen nem? Tehát ami jön be koax-on azt közvetlenül rögzíti a beltéri a HDD-re nyers-en úgymond. Tehát a tv-t igazából így ki is zárom mert a felvett műsoron is látszik ez a jelenség. Szóval így erős a gyanúm hogy a hiba átkoncentrálódik a fejre - parabolára - kábelezésre.
Ha nem esik a hó megcserélem a 2 beltérinek a 2 kábeljét.
-
Borisz76
nagyúr
-
KovyBoy
tag
-
localhost
Közösségépítő
Nem hinném, hogy szeretném részletesen leírni...
Itt fenn a sarokban begépeled a keresőbe FUSO és nyomsz egy OKÉ-t.
UGYANEZEN topic 4111-es hozzászólásában ott a link. Ezt Te magad is megtalálhatod 2-3-4-5-6 perc alatt.
Ha én leírnám, az tovább tartana.
Remélem ez így is segítség. -
CoolBoy323
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
Digitális audio kimenet van - de ehhez átalakító szükséges - például egy ilyen -ebbe a tv-ből bemegy az optikai jel és L-R RCA (Chinch) dugókon kijön az analóg.
Van még a fül-(fej)hallgató kimenet, 3.5 jack.
Hangszóró kimenet nincs, tipikusan nem is szokás TV-re közvetlenül hangszórót kötni. -
eFeMeR74
senior tag
-
Tutu7030
veterán
Nem a tv lejátzójába kell beírnod, hanem a serviio alkalmazásba, amit a pc-n futtatsz.
Vagy megpróbálhatod a kicsomagolt netplayerB.zip-ben (netplayerB mappába csomagold ki) az /XML/videoList.xml fájlba is beírni, majd a netplayerB mappát egy pendrive gyökerébe másolva, a pendrive-t a tv-re rádugva a smart menüből elindítani az alkalmazást. -
zsozsi 78
tag
-
czakof1946
tag
-
Zsigi72
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alig látni a menüt tiszta zavaros stb.. Nagynehezen visszaállítottam gyári beállításokra,szoft frissítés is megvolt majd újra indít és semmi,mindíg ez jön be

Csepy