- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovrityp
csendes tag
-
lovrityp
csendes tag
válasz
Chabee
üzenetére
Szia!
Én is vacakoltam vele, hogy melyik legyen és az f6400 mellet döntöttem. 2 magos proci van benne és plusz egy smart távirányító ami a 6100-ban nem található! Ha már ennyit költök egy tv-re akkor nem kifutó szériát veszek, én legalábbis így gondolkodtam és nem bántam meg!
-
lovrityp
csendes tag
Samsung Galaxy S2 telefonomat nem tudom összehangolni a tv-vel ( samsung 46f6400). Sem allsahre, sem bármilyen dlna programmal. Valakinek van esetleg ötlete?
-
lovrityp
csendes tag
Lenne egy problémám! Tegnap vásároltunk egy 46f6400-as led tv-t és az istenért sem tudom összehangolni ( allshare ami már samsung link) a laptoppal vagy a telefonommal ( samsung galaxy s2). Olyan mintha a tv nem adna ki jelet. wifin keresztül már összehangoltam a nettel, azzal semmi baj. Csak valahogy ez nem megy.
Találkozott valaki hasonlóval ?
Köszi -
lovrityp
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 46f6400-as tv vásárlása előtt állok. Valakinek esetleg van már tapasztalata a tv-ről?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csepy