Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
aj
csendes tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Analóg kábelhez képest mindenképp előrelépés, csak sajnos 46"-on nem a legtutibb. Mondjuk 4,5 méterről már nem zavaró. Műholdas fórumokon azt írták hogy a többiek még ennél is rosszabbak. Talán a HelloHD még versenyképes, de ott most csődközel van és elég szerény lett ott is a kínálat.
Eddig ezeket tudtam összenézni és így néz ki a minőségi sorrend:
UPC digitális kábel
Mindig TV
UPC direct
Analóg antennaAz új előfizetők már mind irdeto-t kapnak ha nem kérnek beltérit. Ezzel nekem eddig nem volt bajom.
Az zavar hogy egyik digitális szolgáltató sem ad leírást, listát arról, hogy milyen bitrátával adja az egyes csatornákat. RTL, TV2 pl látványosan alacsonyabb bitrátával megy MindigTV-n mint a közszolgálati adók.
Jaj, igen majd elfelejtettem a váltás okát. Kukázni akartam a scart-os UPC kábel beltérit, de közölték hogy csak HD csomag mellé adnak HDMI-s beltérit. Közben kiderült, hogy a DIGI-s balhé óta UPC-nél is kérhető mezítlábas HDMI képes beltéri, de sehol nem reklámozzák és csak akkor ha személyesen rákérdezel.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! LE-40C650 LCD-m van! Tökéletesen meg vagyok vele elégedve! De lenne egy kérdésem! Ez pillanatnyilag a monitorom is. Az 1. HDMI-be van bedugva gépem, ami HDMI/DVI. Ez szép és jó, a TV-n beállítottam a forrásoknál a DVI-PC-t és brutál jó lett a képe, tényleg első osztályú, de akkor hang nincs, sehol nincs letiltva, az az alapértelmezett, minden beállítást próbáltam keresni, de nincs hang. Ha átdugom a másik 3 HDMI valamelyikébe van hang, de a kép nem olyan szép már. Valami megoldás van erre? Üdv
-
Sutty66
tag
válasz
sityupityu
üzenetére

-
-
Sutty66
tag
Közben itt találtam megoldási ötletet. ( üzleti mód kikapcsolása.) Mostmár erre nem kell segítség. (egyenlőre
) -
Sutty66
tag
Sziasztok megint.! 32D5000 készülékem kikapcs után elveszíti a beállításokat. (kép) Minden bekapcs után feltekeri a fényerőt meg a kontrasztot stb.... A manuálba sajna semmit nem találtam itt meg annyi az információ hogy nem tudom egyenlőre kiszürni. Ha van egyszerű módja hogy ne így legyen valaki pötyögje le vagy linkelje be az ide hajazó hszt.. Előre is köszi addig keresgélek
. -
krikri
csendes tag
Sziasztok!
Samsung D6500-as TV-m van és érdekelne h routeren keresztül UTP kábellel össze lehet-e kötni a TV-t a számítógéppel úgy, hogy lehessen filmet vagy képeket nézni rajta? -
didros
senior tag
Szerintetek lehetséges az, hogy a Samsung TV kinyírja a pendrive-okat? Elhalálozott éppen egy 16Gb-os A-DATA pendrive-om, ami elég sokat lógott a TV-n... Van még egy WD My Passport külső vinyóm, az is félelmetesen nagyot kattan, mikor kikapcsolom a TV-t. Tapasztaltatok-e Ti is hasonlót?? (40C650)
-
Flashget
félisten
Akik pendrive-ról néznek filmet, milyen márka/tipust használnak hozzá?
-
dave_gahan
aktív tag
Uff, pedig én is UPC Direct-en gondolkodom. Sajna nem sok lehetőségem van, pedig váltani szeretnék analógról digitálisra. Ahol lakom, csak UPC lehet, de kábelesnél a UPC nem ad digitális szolgáltatást beltéri egység nélkül. Márpedig én nem akarok set top box-ot/újabb távirányítót, ha már egyszer van egy D6500-am...
A UPC Direct-nél pedig hallottam, h problémásan működik conax kártyával + adapterrel - ezek szerint van megoldás.
Gondolkodom még a Mindig TV-n - náluk nincs zajosodás, alacsony bitráta? Kár, hogy csak annyi csatornájuk van, mint a mostani analógomon (kb. 30 db). -
kokeny92
tag
Sziasztok. Van egy adott tv-monitor (Samsung t24a350). Vettem nemrégen egy hdmi(1500 pénz) kábelt, amit hiába kötök össze a géppel, valahogy nagyon nem azt adja, mint amit vártam. Széthúzta a képet, betűk picit összefolynak..stb. Régebben azt mondták, hogy gyenge a gépem hozzá, de azóta már vettem egyet. ati 5770 vapor-x, x4 965be, giga 790fxta, 4gb geil ddr3.
Valakinek segítsen légyszives. Így nem igazán tudom kihasználni a monitort teljesen, hiába van rajta hdmi:S -
WolfLenny
senior tag
Sasmsiung D5000-nél hol tudom lementeni a csatorna beállításokat?
-
Tutu7030
veterán
-
bb.bocs
őstag
szóval szerintetek érdemes megtartani a monitor tvt vagyy több pixelesedés is várható? 1 nem számit. mire számithatok?
-
midian
tag
Sziasztok bocs a nem idevaló kérdésért.
De gondoltam ide írok mert ez a topic elég jól pörörg.
Szóval a problémám az hogy az erősítőm távján valamiért nem működik a volume gomb.
Lefelé simán megy de felfelé egyáltalán nem . Használtam és kinyomtam a filmet utána megint fel akartam kicsit hangosítani de már nem reagált .
Tudnátok segíteni mit lehet ilyenkor tenni
üdv G -
bb.bocs
őstag
a laptopomat viszem vissza, elvileg a videókari a hibás...
lenne 1 nagyon fontos kérdésem. ez az 1 pixel ugye hiba, kijött a tvn. azóta semmi még hozzá
kérdés, késöbb még jöhet ki pixelhiba? vagy a 72 óra ( szerintem nenm használták annyit) az alatt kijött az összes és nem lesz több? mert 1 pixel még nem pixel, tehát inkább megtartjuk akkor mivel jó áron volt
?és nyugodtan akkor merjem rákötni a tvre? mert mióta rákötöttem azóta halt be a videókari(hdmi)
-
aj
csendes tag
Nincs mit.
A UPC direct sajnos nagy csalódás. Zajos kép, alacsony bitráta, pedig 80-as tányért kapott. Maximumon megy a digitális és mpeg zajszűrés is és 20-on a képélesség. Így hunyorítva túlélhető. Csak jövő májusig kell együtt élni vele a hűség miatt. Hátha addigra bővül a MindigTV extra kínálata is.
Viszont a német adók (Astra) hibátlanok. SD felbontásban is nagyon jók, filmek esetén DD 5.1 sokszor eredeti angol hanggal is.
-
hugiii
csendes tag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Én is megszívtam
, használd a 0.72 verziót! 
-
Noorton
csendes tag
Szia,
nekem egy samsung UE40D5000 típusú tv-m van, és össze szeretném kötni egy 5.1-es erősítővel, optikai kábellel, de nem működik. Már két erősítővel is próbáltam, és nem jön ki semmi hang a tv-ből. Van valami speckó beállítás a tv-n, amit ilyenkor át kell állítani?
Az erősítő típusa egy Thomson DPL 660 HTKöszi a segítséget
-
Flashget
félisten
-
krikri
csendes tag
Sziasztok!
Nekem D 6500-as TV-m van és nem tudok vele feliratot lejátszani a filmekhez! Leginkább sima .avi filmeket nézek és ott van mellette a .srt felirat de miután elindítottam USB-ről a filmet nem rakja be a feliratot és "eszközökben" még csak nem is érzékeli h lenne (szürke marad és nem lehet rámenni a felirat logóra) Mi lehet a probléma? Előre is köszi! -
mrzed
senior tag
válasz
bb.bocs
üzenetére
Tényleg nem akarok okoskodni, de a kijelzők felé csak egyirányú a kommunikáció, sem egy pc, sem egy laptop, sem semmi nem kap ilyen irányú visszajelzést a pixelek állapotáról. Csak alapvető ún. EDID adatok érkeznek a kijelzőtől a meghajtó felé, támogatott felbontások, képfrissítési frekvencia, stb...
-
bb.bocs
őstag
udpixel nevü programmal teszteltem a laptopot, és a bal felsö sarokból középfelé 7 pixel van undead pixel névvel... igy visszaviszem gariba. aztmondják hogy ez a videókártyás gond lehet, mivel rátoltam a tvt... sok volt neki mivel pixeles... és a laptop is pixeles lett...
szbadszemel nem látom jelenleg, de ottvan a program szerint -
-
vilmaboy
őstag
válasz
kischico
üzenetére
Pár napja votl egy hasonló bejegyzésem ide. Nekem a tévémen /ue32d5000/ amit 2 hónapja vásároltam nincs magyar e-manual, csak más nyelvű. A cimbora vett egy ugyanijet 1 hete, neki meg van rajta... Felhívtam a samsungot, h én is magyarítanám.... közölték, h ez nem lehetséges...
Itt egy kedves fórumtag azért megtalálta nekem a megoldást... ennyit a samsung ügyfélszoliról.

-
bb.bocs
őstag
emberek ,most átom a laptop monitorom is pixelhibás. lehet hogy a tv töl átment a opixelhiba?
-
kischico
tag
Csak kíváncsi voltam mit válaszolnak:
Kérdés:
Most vásárolt Blu-ray BD-C5500-as lejátszómban nem található magyar nyelv. Lehet ezt orvosolni valahogy? KöszönömVálasz:
Köszönettel vettük érdeklődését.A BD-C5500-as készüléken a gyárilag beépített nyelvek közül lehet választani.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat
------------------------

-
vilmaboy
őstag
Hali!
Lehet nem pont témába vág, de ti biztosan tudok javasolni valamit. Van egy ue32d5000-em ami nekem elég is, csak szeretnék valakogy winchesterre rögzíteni, amit ugyebár ő nem tud megoldani. Milyen külső készüléket javasoltok ezen célra? Ti mit használtok? Az igények nem nagyok. Nem szeretnék űrtechnológiát, csak szeretném rögzíteni, azt amit nem tudok megnézni. Mondjuk az értelmes formátum minőség nem volna baj, de nem akarok rá "sokat" költeni... Kommenteket köszi!
-
DonThomasino
veterán
Jó választás?
[link] -
Psytróger
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszi szépen!
És akkor még valami... D6000 ügyben hívtam fel az árgép által legolcsóbbnak vélt opciót. A telefonban azt az infót kaptam hogy gyári, európai garancia van a tévén (amikor az oktogont említettem úgy tűnt nem nagyon vágja az úriember miről van szó. Ez az európai gari rossz nekem?
Csak mert mintha olvastam volna olyat hogy nem néznek rá jó szemmel a szervizek. -
Flashget
félisten
válasz
Psytróger
üzenetére
Garancia kapcsán már van minden féle a szürke import miatt.
van az un európai garancia amit itt is van meg a pc-álomnál is ez lehet..
az oktogon meg a samsung hivatalos márka szervize tehát akkor gyári garit kapsz a bolttól.
egyébként maga az users szerintem rendbe van mint bolt.van ott D6000TW is

elvileg betüvel a külsőben való eltérést jelzik a modelleknél (talp) vagy a színt (fekete káva, fehér káva) de itt szerintem csak a hanyag szöveg bevitelről lehet szó. Ugyanaz a tévé mind belső és funkció szempontjából. -
Psytróger
tag
Üdv!
Garanciával kapcsolatban lenne kérdésem, lehet inkább a Garis topikba kéne, de végülis Samu tévé. Szóval itt elég jó áron van a 32D6100 modell - bár épp nincs raktáron, de gondolkodom rajta hogy berendelem

A garanciára vonatkozóan az alábbiakat írják: "36 hónap Oktogon szervizben"
Ez mit jelent? Nem gyári garancia jár hozzá (ha jól tudom gyárilag csak 2 évet adnak)? Ez gáz? Úgy értem kijöhetek belőle szarabbul mintha gyári garis tévét vettem volna?Illetve mégg valami? D6000 és D6000T között van valami különbség? Vagy csak máshogy tüntették fel a nevet a különböző oldalakon? Itt látható hogy az első 2 T jelzésű készülék ~4 rugóval olcsóbb a sima 6000-nél.
Köszönöm!
-
-
bb.bocs
őstag
NAGYON ÉRDEKES DOLOG TÖRTÉNT! tegnap kipróbltam a nyomkodós dolgot, nem segitett. kikapsoltam a t tv t este, ma reggel bekapcsoltam, és nyoma sincsen pixelhibának! lehetséges hogy a zöld pixelhiba eltünt??? vajon előjöhet még valaha? vagy ha sokat használom elöjön?
-
sandró60
addikt
válasz
bb.bocs
üzenetére
Szerintem vidd vissza akitől vetted és olvasd el ezt pixel hibák próbálj ott kérdezősködni mert itt erősen off

-
sandró60
addikt
-
bb.bocs
őstag
üdv, ma hozzámkerült 1 p2270hd tv monitor. 1 db pixelhiba van benne, csak 1, de az zavaró a számomra mindig azt nézem...zöld. gondolom semitsem tudok tenni vele?... szoftfrissités sem segit? bár szerintem a legfrissebb van rajta... mit tudok vagy nem tudok tenni?[link]
-
Flashget
félisten
Ma 18:00-tól talán érdemes lesz nézni.
-
sziryboy
csendes tag
válasz
Freestyle79
üzenetére
Köszi szépen! Na ezt nem tudtam, jó hogy leírtad.
Tévesen azt gondoltam, hogy otthonról mindent helyre lehet hozni. -
vasza7783
csendes tag
Hello mindenkinek!
Végre elszántam magam, hogy 3d-és tv-ét vegyek.
Kíváncsi lennék mi a véleményetek a Samsung UE32D6510WS tévéről.
Ha tudok valamit, akkor légyszi írjatok.
Köszi. -
WolfLenny
senior tag
Van egy kis "problémám".
Sötét feilm jeleneteknél van egy kis "zaj csik csúszkálás". Kb. olyan mint amikor CRT monitorok képét lehet látni a filmekben. Persze nem olyan erős és nem olyan gyors. 1 csik kb. 5-10 másodperc alatt meg végig a képernyőn.Nem vészes, de lehet beállításokkal csökkenteni vagy eltűntetni, akkor szivesen veszem...

-
kicsi75
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!!!
Van 1 Thosiba regza(32av635d)típusú lcd tévém és szeretném összekötni a számítógépemmel (konfig:GigabyteM68M-S2P alaplap,AMD Athlon Dual Core 4050e proci,2gb ram,NVIDIA GeForce 8600gts videókártya:http://www.quietpc.com/files/images/products/msi-8600gts.jpg)
Illetve össze is kötöttem egy dvi-hdmi kábellel +a hangot az alaplapi csatiról amibe most is be van dugva a hangfal egy piros fehér rca kábellel de nincs hang a tévén mi lehet a probléma?
Köszönöm a segítségeteket -
szilacus
tag
Szia maj15!
Nekem is D5500-as tv.-m van, már a tv beszerzése előtt olvasom ezt a fórumot.
Még eddig nem sikerült olyan fórumtárssal csetelni akinek sikerült volna a böngészőt megoldania ezen típusú készüléken.
Milyen programot említesz, mert ha a buherált wikipedia app-ról lenne szó, na az nálam nem működik, vagyis hiába rakom fel webserverrel a tv.-m nem látja.
Ezen a böngészős dolgon rajta vagyok, vagyis keresem a megoldást.
Ha megosztjuk az infókat lehet hogy együtt sikerül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

, használd a 0.72 verziót!