Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vinikorn
aktív tag
Samsung D6500 gond:
1: M1, M2, DunaTV csatornát nem találta meg. Miért?2: Csatornát hogy kell törölni?
-
kapampa
csendes tag
Sziasztok!
Nem sok időm van böngészgetni a topikban...Valaki írja már le, hogy lehet megnézni, hogy egy d6500 as tv mennyi időt volt bekapcsolva? -
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung LE46C530 LCD Tv, a probléma az hogy hogyan lehetne a tv hangját erősítőn hallgatni (RCA,Scart)?
Várom válaszotok!
Üdv. mdani01
-
JoeYi
őstag
Media MArkt-ban megnéztem az új E generációs TV-ket. Hát nem lettem elvarázsolva. Aki tavaly beszerzett egy D szériást annak nem sok oka lesz E-re váltani.
A 7-8 széria upgrade megoldása meg szerintem parasztvakítás. Max 1 upgrade lesz, aztán jön a "nem elég erős a hardver az új szoftverekhez"
-
gymrobi
csendes tag
Hello! Valaki használ SamyGo t? D szeriás TVn?nekem nem müködik feltelepitettem de át van húzva 1 piros USER felirattal és nem indul el.Mit tudok vele csinálni? Hálózati meghajtóra szeretnék rögziteni Digitális adást. ha valaki tudna nekem segíteni írjon már privit!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bodzsi
üzenetére
"amit a beltéri dekódol"
Fordítva. Elvileg azért van benne DVB-S tuner, hogy ne legyen szükség a dekóderre. Azthiszem. De azért nézz utána, mert ebben nem vagyok teljesen biztos.
Pont úgy, mint a digi kábel előfizetők, akinen DVB-C tuneres tévéjük van, azok a digi settopbox nélkül tudják nézni az adást. -
Bodzsi
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni, h DVB-S* -es TV-re ha rákötöm a sat. dreambox beltérit koax kábellel akkor tudom róla nézni az adásokat amit a beltéri dekódol?
a dreambos DM500s nem HD-és, gondoltam így tudnám vele fnézni a TV-re kötve az Antenna Out-tal a HD adókat) -
humax
senior tag
közbe találtam itt, úgy latom másnak és volt eszel gondja:
[link]
sekerult véletlenül kincsere a szerviz menüben az adatokatkerek segítséget:
akinek van ilyen típusa:
Modell: UE46D6570WSXXH ( UE46D65XXWSXXS)
service menu:
Type.......
Local Set..........
Model.........
Tuner........
Front Color.....
előre és köszönöm -
skater86
tag
Sziasztok!
Samsung PC Share Manager 4.2-essel osztom meg a filmeket a D5000 és a PC között. Olyan gondom van, hogy ha pl. a megosztott mappából kitörlök egy almappát, filmmel együtt és ezek után a programban frissítem a megosztást, akkor a TV-ben a könyvtárak ugyanúgy látszanak, de a filmek amik benne vannak már nem. Ebben tud valaki segíteni?
Köszönöm! -
kischico
tag
válasz
kischico
üzenetére
2 rész:
Reggel hívtam az ügyfélszolgálatot, elmondtam hogy mi a bajom a tévével. A prémiumkártya számát hiába diktáltam be, nem tudták ki vagyok.

Fél óra múlva hívott a szerelő. Elmondtam hogy csíkos a kijelző. Ki sem jön megnézni, hanem rendeli az újat. Kb. 2 nap amíg megjön és hív újra, kijön és otthon kicseréli. Legalább nem lesz összekarcolva szállításnál...
Folyt köv... -
antocskin
tag
Üdv Mindenkinek!
SAMSUNG LE32C530F1W 32" tip. LCD TV-vel lenne egy kis problémám.
Használat alatt egyik napról a másikra a be-és kikapcsolási időzítő behalt. Vagyis a beállítások-időbeállítás résznél inverz a kurzor, nem engedi kiválasztani az időzítő funkciókat. Az automata kikapcsolás működik rendesen, azt lehet állítani, hogy pl. 30, 60, 180 perc múlva kikapcsoljon a tv, csak a konkrét időpontbani be és kikapcsolás nem mükxik. A pontos idő be van állítva a tv-n.Valakinek valami ötlet?
Köszönettel...
-
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn
üzenetére
A b650-nél a hangerő le, majd rögtön utána az enter(ok.) gomb, de azt már nyomva is kell tartani. Kb 10mp után megjelenik a lista mentő menü. Próbáld meg, hátha az 550-en is működik. (türelem játék, mert jól kell eltalálni a ritmust. 650-en is van, hogy csak sokadjára jön elő a menü)
-
humax
senior tag
sziasztok
valaki találkozót mar ilyanal:? a barátom tv így prodokal 6500 lcd.
( kicsit játszót a szerviz menü val.)amikor szeretnek játszani 3D filmet, csak így tud játszani a tv, a felső fele fekete az alsóban részben csak játszik a film?
ami a feketén csillog az nem hiba az vaku)
-
vlevi
nagyúr
A valódi 100Hz, az a 100Hz.
A samsung D5xxx tévéinél vezette be a led villogtatós 100Hz-et. Azaz nem csinál olyan harmadik interpolált képkockát, mint a 6-os sorozatú tévék, ehelyett azzal próbálja meg látszólag folyamatosabbá tenni a képet, hogy a két képkocka között van egy fekete is. A gyakorlatban ezt pedig úgy oldják meg, hogy a kép vetítésének idejének a felére lekapcsolják a háttérvilágítást. Ez persze azzal a következménnyel jár, hogy jelentősen leesik a fényerő. Én pl. a mediamarktban néztem, és ezzel a módszerrel még 20-as fényerőn is túl sötét, élettelen volt a kép. Tudom, hogy a mediamarkt egy erősen túlvilágított helyiség, de akkor is az volt a helyzet, hogy sötét a kép. -
HofiZoli
senior tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Nem tetszik neki a fájlrendszer. FAT-re formázd ne ntfs-re.
-
kenesei1982
aktív tag
Hi,
Van egy D5000-esem. Szeretném lementeni a csatornalistát. Rádugtam a pendriveot, fel is ismerte, mert látta rajta a dolgokat. Belementem a csatornalista lementése menübe, kért vmi pin kódot (0000). Elfogadta a kódot, ott van az export, import menü, de amikor exportálni akarok, azt írja, hogy nincs USB kapcsolat. Ötlet?
-
Bizony van különbség,amit előttem le is leírtak. És látványra is szerintem csak az nem veszi észre a különbséget aki nem akarja. Ha akarsz 3D-t ha nem,ha teheted valódi 100Hz-es tévét vegyél mert minőségibb képet kapsz. Nem véletlenül lett kitalálva a 100Hz már a 3D előtt. Egy B650 után meg eleve nem adnám alább.
-
Faby
senior tag
válasz
sandró60
üzenetére
Nincs túl sok mappa, és eddig látta is. Olyan, mint ha egy régi állapot ragadt volna be, mintha egy korábbi állapotot jegyzett volna meg. Most megpróbálom egy másik mappába átmásolni csak a filmeket, kompletten, és az eredeti helyéről szintén egyben törölni. Tényleg, lehet, hogy van egy cache, ami beragadt? Lehet ezt üríteni (ha egyáltalán van ilyen)?
Másik gondom: a TV-vel kaptam 2 db SSG3050GB szemüveget (megj elég gagyi, az utólag vásárolt sokkal jobban tetszik), és egyet nem tudok sehogy életre kelteni. Az egyik minden gond nélkül megy, a másikat meg nem tudom elindítani. Elem garantáltan jó, de be sem tudom kapcsolni. Találkozott már valaki ilyen gonddal?
-
-
Sped
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Hali!
Mit jelent az hogy "valódi 100Hz"?
Most cserélném a 32B650-es samut egy 40D5000-es modellre, de most elbizonytalanodtam.
A B650-nél van 100Hz, ennél a D5000-esnél is 100-at írnak, a kettő között van különbség?
-
Faby
senior tag
válasz
utánvétel
üzenetére
Sziasztok!
Hasonló problémával küzdök, csak nálam nem oldotta meg a leírt exit-majd újra belép a problémát.
Adott 40D6570 TV és egy 320GB 2,5" Maxell külső vinyó, NTFS fájlrendszerrel, sok dologgal rajta, többek között 3D filmekkel. Régebben megnéztünk 2-3 filmet, mostanában meg egyszerűen a TV nem lát semmi filmet erről a HDD-ről. Annyi történt, hogy rendeztem a filmeket, mindegyiket külön mappába mozgattam át, azóta nem hajlandó látni még azokat sem, amikhez nem nyúltam, az átmozgatott filmek helyén egy háromszög felkiáltó jellel, és a fájl nem elérhető szöveggel fogad.
Szgépen nézve természetesen ott vannak a filmek, ahogy kell, de a TV az istennek sem látja. Mi lehet a megoldás? Újraformázni a lemezt nem szeretném, nincs annyi helyem, ahova biztonsági mentést tudnék csinálni.Segítséget előre is köszönöm!
-
deakferenc75
tag
-
matth78
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
És ez garanciális hiba? Azaz ezzel az indokkal cseréltethetem? (tegyük hozzá, van egy pixelhibám is, mivel pénteken vettem a garanciális 3 napban még benne vagyok)
-
sonkamiki
tag
Köszönöm a tanácsokat!
Akkor nem frissítem
. -
kischico
tag
válasz
deakferenc75
üzenetére
Tudtam hogy gyenge lábakon állnak még ezek a tévék, de venni kellett valamilyent.
Az 5 év miatt választottam a samsungot.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz gyors az ügyintézés a prémiumkártya miatt.
Örültem mert eddig nem voltak felhőim, de lehet panelcsere után már lesznek...
-
vinikorn
aktív tag
Nagyon tervezem, hogy a Media Marktban veszek egy 32" Samsung D6100-et. Vélemény róla? Kapni még D6500-et is. Mi a lényegi különbség a kettő között? Megér + 30.000 Ft-ot?
-
utánvétel
aktív tag
válasz
deakferenc75
üzenetére
Valószínűleg a tied nem volt garanciális

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Nekem a multkorival mukodik az Internet@ , de kedden irok nekik, hogy mizujs az egy éve nem mukodo youtube kedvencek linkkel, hogy állnak a technikusok.

-
m4csk4fogo
tag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Sajnos továbbra is hiba van a YT alkalmazással

Jobban megnézve a bal felső sarokban a megjelenő ikont egy Flash ikon és benne egy 9-es sárga háromszögben.A SmartHubot visszaállítottam alapra, de a hiba maradt

Megoldása van valakinek?
-
matth78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
UE46D8000 tulajoknak szóló kérdésem lenne (vagy aki találkozott vele): monitornak használom a drágaságot, vagyis elég közel ülök hozzá, és a kép bal fele piros árnyalatú a jobb fele meg zöld (átmenetes). Ez a típusra jellemző, vagy valami bug?
Köszönöm!!
-
utánvétel
aktív tag
-
hami85
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki arra megoldást, hogy a Samsung D6500-as TV miért csinálja azt hogy rákötöm a merevlemezt, lejátsza a videókat, majd lehúzom a TV-ről, rákötöm PC-re, rámásolom a filmet, majd újra rádugom TV-re és ideig óráig nem látja a rámásolt mappát, majd egy idő után igen? Erre van valami megoldás, mert elég bosszantó!
Köszi előre is!
Üdv -
Cufter
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Viszont ugyan ehez a tipus/merethez is olvasom, hogy atallitas utan tobbe a gombok nem mukodtek meg visszaallitas utan sem.
Kozben a bithibaaranyt sikerult lecsokkenteni 4 ala manualisan atallitva a digitalis csatorna frekvenciajat 506000-rol 506150-re. Ha valakinek ugyan ilyen problemaja lenne, erdemes megprobalni.
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81
üzenetére
Itt is a topicban valaki 5800-ra okosította a gombok nem működtek. majd visszarakta 5003-ba és ezután sem..csak a reset után tudta újra használni a gombokat.
-
válasz
istvanszucs
üzenetére
Köszi.

-
válasz
sonkamiki
üzenetére
Szerintem hagyd úgy ahogy van. Én kétszer frissítettem(már bánom)és semmi javulást,változást nem vettem észre. Illetve annyit,amit már te is írtál,hogy csak butább lett a tévé.(kurtított szervizmenü,scart-on a hangkimenet kilőve) Szerencsére az aktivált Pvr nem tűnt el.
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek frissítsek-e a szoftverén a tv-nek ( 40C650) mivel biztosan javítottak valamiket rajta, vagy ha nincs vele bajom (kopp-kopp) akkor ne tegyem mert esetleg nincs annyi javítás benne ami megérné? Régebbi hozzászólásoknál figyeltem, hogy pár dologban romlott a "tudása" a gépnek ( főleg a médialejátszónál). Szal a tulajok válaszát várnám elsősorban, hogy Nekik megérte-e a frissítés?
Köszönöm. -
-
Cufter
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Szia!
Koszi a gyors reagalast! Az altalad irt modszerre irjak tobben is hogy a tvn levo gombok ezutan nem mukodnek. Ez mindig igy van vagy esetleg firmware fuggo? -
Richard!
addikt
válasz
attamero81
üzenetére
nem tok belépni factoryba

-
engine88
aktív tag
A TV-re van kötve a hangrendszer, és azon szoktam zenét hallgatni, van hogy egész délután megy 7-8 órát a zene menü.
Nem kell félnem beleégéstől? Pl szövegek, vagy lejátszási csíkD5000 LED
-
attamero81
senior tag
válasz
Cufter
üzenetére
hello!
factoryba belépsz imigyen:
standby módból indulva info - menü - mute -power gombok egymás utáni lenyomásával.Ezután rögtön option menü-be tovább lépsz és a D5003 modell nevet át állítod 5800-ra.Ezután nyomsz egy powert és kikapcsolod a tv-t.Újra bekapcsolva már az USB játsza is a kért dolgokat.Garancia nem vész el miatta.
Az antenna problémádra csak annyit,hogy nagyon érzékeny tunerre van a samuknak és ha nem jó minőségű,erősségű a jel akkor te nem tévézel. -
Cufter
tag
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne amiben kernem a segitsegetek.
Most csereltuk le az lg tvnket egy ue40d5003-ra:
- eddig a foldfelszini digitalis adas tokeletesen fogtuk, most azonban a kep csunyan kockasodik. Lehet, hogy ennyivel rosszabb a dekoder es erosebb jel kell neki, vagy esetleg gyari hibas a keszulek?
- amint rendezodik az elozo kerdes szeretnenk okositani a tvt mkv filmek lejatszasara
Van erre mar valami tuti megoldas aminel a tvn levo gombok is mukodokepesek maradnak?
Garanciat vegulis erinti ezen modositas?
Koszi elore is! -
vlevi
nagyúr
Kell neki. Ha szabványos kártyát adnak, akkor mindenképpen. A Samu C650 ugyanis képes a DVB-C adás vételére. Most is veszi, sőt a műsorújságot is megjeleníti, csak a csatornánál kiírja, hogy kódolt jel.
u.i.: Én is jó néven venném, ha kidobhatnám ezt a 15-20W-t napi 24 órában zabáló vackot. (A boxra gondoltam). Szintén C650 tévém van.
-
-
Richard!
addikt
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
nálam hiba nélkül megy.32d6100
-
-
Szerintetek kb két órányi monoszkóp okozhat kárt az lcd kijelzőén? Tegnap bealudtam a retek klubbon és hajnalban a sípolásra ébredtem.

-
m4csk4fogo
tag
A Youtube nálatok sem elérhető a TV-n?
Elindul a betöltés, de a bal felső sarokban Flashhiba (felkiáltójel van a flashp. ikonján) szerepel

A TV egy 40d6100.
-
vinikorn
aktív tag
Samsung 32" D6100-ben van PVR funció és adás közben képlopás (Print Screen)?
-
fer
őstag
Most megy a Sky kapitány... az m2-n! Érdekes módon csak 2.0-ás a hang! Most az m2 nem adja 5.1-be, vagy a TV-m nem képes rá (LE37C550)? Sajna más adóm nincsen amin ki tudnám próbálni!
-
unforgiven1
csendes tag
Sziasztok,
Egy Samsung ue32d5500 tv-t egy sima VGA kábel segítségével összekötöttem egy laptoppal. Nagyon szép a kép meg minden, viszont van egy gond, ha a laptopon elindítok bármilyen filmet, akkor csak a laptopon jeleníti meg a képét, a TV-n nem(de az asztal, tálca meg minden egyéb más az megjelenítődik a TV-n). A TV-n csak fekete háttér jelenik meg, a film nem. ATI kártya van a laptopban, szerintetek mi lehet a gond? Videókártya beállítás, ha igen, akkor mit kell beállítani?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
UE40D7000 forever. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem nem kell írnom egy több fejezetes ponyvaregényt