Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Ismét felmerült, hogy veszek tévét, az ajánlós topikban ezt ajánlották: UE-55J6289
Gondoltam megkérdezem a véleményeteket erről.
Smart, 3D és 4K nem kell, szeretnék egy megbízható FHD készüléket, de ha a smart/3D nem kikerülhető az nem baj, csak legyen gyors és legyen rajta Netflix.
Főleg médialejátszóról nézek filmeket, tévé is megy, sokszor inkább háttérben (igaz napi 2-3 órát és hétvégén még többet), és néha játszanék is PC-ről, jó lenne, ha nem lenne lag és folyamatos lenne a megjelenítés.
Az ajánlott készüléket még nem néztem meg élőben, de tetszik, viszont sehol nem találok adatot a képfrissítésre vonatkozóan, csak azt, hogy 700Hz-es?
Szeretném, ha a filmek nem lennének elmosottak gyors mozgásnál, és menjen a 23,976-os lejátszás mozik esetén, szóval nem szeretnék problémát képfrissítési limit miatt. Illetve pontosabban ezeket kellene tudnia biztosan: 23,976, 25, 30, 50, 60.
55"-ös méretben gondolkoztam, de lehet elég lenne az 50"-es is bő 2,5 méterről?
A jelenlegi egy 42"-es plazma, szóval jó lenne a legközelebb kerülni a jó feketéhez és a meleg színek megjelenítéshez.
Jó a fenti készülék? Esetleg van más típus, amit tudnátok ajánlani? Sokszor elbizonytalanodom, amikor vízszintes sorok számáról beszéltek. Ez miben számít?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
hzcs
senior tag
Helló!
Véleményt szeretnék kérni 2 típusról. Szeretném a mostani TV-t (ami egy Samsung UE37C5000) lecserélni egy nagyobbra. A 2 kiszemelt a következő:
- UE48J5200AWXXH
- UE49K5502AKXXHKérdéseim:
A típusszám utolsó 5 karaktere az mi, és számít-e?Van-e valami tapasztalat az adott tévékkel? Gondolok itt pl a menü sebességére. Van egy LG32LF5800 tv is, annak pl elég lassú a menüje, és a távirányítója is jobb a régebbi samsungnak.
Amit viszont nem tudok, hogy a fent említett 2 samsungnak is olyan nehézkes a tv csatorna szerkesztése, mint a mostani C5000-nek? Mert ennél úgy csinálom, hogy csatornakeresés, usb-re exportálás, gépen megszerkesztés, majd visszatöltés. MindigTV Extra előfizetősünk van, és amikor 1 csatorna kikerül, és bejön egy másik, akkor ezt mindig el kell játszani.
Ha a C5000 felismerte és elfogadta a CI modult és a kártyát, akkor mennyire biztos, hogy a fenti 2 is elfogadja? Vagy tesztelni kell vásárlás előtt? Esetleg megkérdezni a MindigTV-seket, hogy milyen tévékkel kompatibilis?Hang milyen, a többi márkához, vagy típushoz viszonyítva? Ami van LG, annak sokkal rosszabb és dobozosabb a hangja, ráadásul sokat kell hangosítani/halkítani, amit a C5000-nél nem, vagy jóval kevesebbet kell.
Sokszor hallom, hogy gyengül a tv-k minősége, már csak a gariidőt, plusz 1-2 hónapot bírnak ki. Igaz ez a mostani tv-kre? Ami van, az megvan kb 2011 óta, de eddig nincs baja, igaz napi 4-5 órát megy max.
Hajlanék a 49-es felé, mert annak a talpa felférne a mostani szekrényre, a 48-assal az a baj, hogy a tv szélén vannak a lábai, és az lelógna. De ha annak a minősége jobb, kevesebb hibásodik belőle meg, akkor megoldanám valahogy.
Köszi, hogy elolvastad és válaszolsz

-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Láttam valami külföldi fórumot, ahol a servízmenüben bekapcsolták a J6-os tévéken a 3Dt.
Csak tudnám minek, mikor az egy bukott technológia![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PuMbA
titán
válasz
lapi78
üzenetére
Mivel a hangkikódolás PCM-re időbe telik és két különböző útvonalon megy a kép és a hang úgy, hogy a hang nagyobb útvonalat jár be az szerintem megmagyarázza, hogy miért van csúszás. Egyébként a neten rákeresve többeknél van ez a "hiba", szóval a Samsung ügyfélszolgálattal kéne beszélned.
-
FirstAndroid
tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
(Y)
-
lapi78
csendes tag
válasz
Celtis
üzenetére
Nem merült fel bennem......tudom hogy a kép játék közben nem késik. Ha játszol egy fps-el pl. a cod-al, akkor szemmel láthatóan a fegyver elsütése után jön a hang. Kb akkor mikor a lövedék becsapódik. A tv-ben lévő a/v sync csuszkára nem reagál.Hidd el tudom hogy mi késik.Ha a képfeldolgozás késne akkor már kapásból a kontroller mozdítására későn reagálna, de itt a hang van lemaradva.
-
Gepida75
csendes tag
válasz
Celtis
üzenetére
A Samsungtól kaptam egy kis táv segítséget.
Megnézte a szervizesük és nyugtázta hogy nem igazán ilyennek kellene lennie.
Megpróbált mindent, de nem sikerült csinálnia semmit.Ami jó hír, hogy anno nem voltam rest regisztrálni a Samsung oldalán a tv-t és így a kiterjesztett gari még él.
( el is felejtettem,hogy anno ezt megtettem)Így holnap/holnap után eljönnek érte elviszik és gariban megcsinálják.

köszönet a segítségért nektek is. 
-
Celtis
veterán
válasz
Gepida75
üzenetére
A TV öntesztjéből az látszik, hogy a panel jó. Valószínűleg az önteszt a dekódolásnál későbbi ponton adja be a tesztképet. Esetleg pont azért, hogy a user hülye beállításai ne befolyásolják.
Először is vedd le a színtelítettséget nullára és nézd meg, hogy továbbra is vöröses-e a kép.
Ha igen, ellenőrizd, hogy a fehéregyensúly beállítás nincs-e eltekerve. Illetve van egy zöld-piros színezet vagy "HUE" beállítás is. Az is legyen középen. -
-
thunder75
csendes tag
Megszületett: Samsung 55ks 8000 lett a befutó,pixel hiba nincs,a hátulja nem lóg,nincs felhősödés,de a tv picit dől jobbra ,nem veszélyes de azért ennyi pénzért szerintem tökéletesnek kellene lenni.
-
Gepida75
csendes tag
-
Gepida75
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni TV készülékem hibájának feltárásában és esetleges javításában.
Problémám a következő:
Készülékünkön a fehér szín eltolódott a piros/rózsaszín irányában és ezáltal élvezhetetlen a kép.
Mind tv adásoknál mind egyéb médiaformátumok lejátszása közben jelentkezik a hiba.T-home IP tv előfizetésünk van, Dekóder HDMI kábellel csatlakozik.
Több bemenetet is próbáltunk és másik kábelt is.
USB-s külső merevlemezről/pendriveról történő lejátszáskor fennáll a hiba.1.kép - TV adás

2.kép - USB Médiatár
A készülék öndiagnosztikai tesztképén a probléma nem látszik !!!
3.kép - Tesztkép
4.kép - 2 tesztkép
Adatok a készülékről:
Modellkód : UE40H6200AW
Szoftververzió : T-MST14DEUC-2860.2 -
gabo01
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Nekem ennyi elegendő!

Mozit úgyis a 110"-os vásznon nézünk projektorral ez tv nézésre kell!
A képe legyen jó és homogén a hang és a 3D nem számít!
-
-
gabo01
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Az nem lenne rossz mert a H6700-al nagyon elégedett voltam de az asszony vitte a válásnál és most vennék helyette valamit nem túl drágán ha lehet kicsit nagyobb méretben!

-
-
gabo01
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora képminőség visszalépés lenne egy Samsung 55H6700 után a Samsung 60J6240?

-
mrThomi
addikt
Most allok tv vasarlas elott
65meretben keresek foleg ps4 pro hoz filmhez 4-5 evre tvt.lattam jonnek a 2017samu qled tvk. erdemes inkabb azokbol valogatni vagy a 16os modelleknis epp ugyan olyan jok ?
2samut neztem eddig 60ks7090 v 65ks7590 de meg ezek is eleg dragak meg -
havri1
félisten
válasz
PuMbA
üzenetére
T-s árak, 2 év Samsung garival.
Köszi, akkor a UHD-sat rendelem, nem sok különbség van árban
Illetve még annyi, hogy a 6400-asban van ez a képjavítási funkció, amit a tv tud. Ezekben ez is benne van? Motion - kímélő stb.
Animációknál nagyon sokat dob a hatáson, így ez jó lenne, mivel gyerekszobába lesz, 99% mesére
-
-
PuMbA
titán
válasz
lapi78
üzenetére
Az optikai kimeneten a késleltetést valamennyire lehet állítani, legalábbis a 3 évvel ezelőtti olcsó TV-kben is lehetett. Nálam 30ms-en van alapból. Lehet, hogy ez HDMI-re is hatással van.
(#106066) havri1: Rendes garanciával, boltból, biztos nem ennyibe kerülnek ezek a TV-k, de csak kicsivel drágábbak
Mindkét TV jó, ami a KU6000 előnye, hogy 4K, tehát fotókat jobb nézni rajta, illetve 10 bites videókat is lejátszik a beépített lejátszója, ha ez fontos. -
lapi78
csendes tag
Üdv. kedves ks7000-res "sorstársak"

Ismét egy rettenetesen idegesítő problémába futottam bele.Adott egy ps4. (jelenleg hdmi 2-re dugva DD5.1 hangal) egy 49"ks7000 és egy onkyo házimozi erősítő (arc modba kötve a ks.-el). A probléma röviden annyi ,hogy a konzol hangja el van csúszva a képhez képest.Azt hittem hogy kábel bajok vannak ,de nem sajnos!Rájöttem hogy csak akkor csinálja ezt hogyha a tv-n bitstreamre állítom a hangot. Ha átállítom pcmre akkor tökéletes az a/v sync , semmi csúszás.Nem jut el a tudatomig hogy 2017be nem tudnak egy olyan opciót bele rakni egy ilyen értékű tv-be hogy HDMI HANG ÁTERESZTÉS.Nem is értem mit kell egy tvnek egyáltalán a Dolby digitál vagy a Dts hangokkal bíbelődni.A tv saját hangszóróján is ,illetve az erősítőn is kb. egyformán késik a hang.2 napi gyomorideg után gondoltam leírom nektek a gondomat.Fw.verzió a legújabb ,azt hiszem 1160. -
havri1
félisten
Helló!
Az alábbiak közül melyik a jobb vétel?
UHD egyáltalán nem kell, tehát az nem szempont.
6400-asom van, ahhoz képest ezek jobbak/rosszabbak minőségben?Samsung UE40K5500 Full HD LED Smart TV 117000 HUF
Samsung UE43KU6000 LED Ultra HD Smart TV 124000HUFKöszönöm!
-
Deylath26
csendes tag
Sziasztok!
A TV, amivel rendelkezik a családom: UE50HU6900
1. Szükségünk lenne egy külső merevlemezre, amire lehetne felvenni TV adásokat ( és valószínűleg képek és egyebek tárolva lesznek rajta később ). Specifikációkat illetően: 1TB os tárolókapacitás, itthon kapható, minimum 2 év garancia, de ha van valami bevállt/nem annyira bevállt HDD akkor javaslatok jöhetnek.
2. Van egy Medion P83770 ( MD 90146 ) külső merevlemezünk, az mivel magyarázható, hogy néha nem ismeri fel a HDD-t, de semmi babrálással ( ki-be húzgálást kivéve ), hirtelen rendesen felismeri és lehet a rajta lévő videókat/képeket nézegetni?
3. Van értelme a szoftverfrissitésnek? Tud-e több videófájlokat kezelni, gyorsabb lesz a böngészés tőle, stb ?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Jack@l
üzenetére
Lesz az még a 8K előtt .... a "legújabb" HDMI-t nemrég jelentették be, lemez (szabvány) szintén van, amin elférne a 4K 3D és elektronika is biztos lenne hozzá csak egyelőre még drága (a gyártónak), net sávszél meg már sok helyen elég lenne hozzá, szerintem idén és jővőre eladják a jelenlegi 4K-ból amit csak lehet, utána jöhet a 3D mint "újdonság", utána meg a 8K 2D ésigytovább .... üdv a fogyasztói társadalom és a "tervezett avulás" világában ....

-
Jack@l
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nincs lemez, csatlakozó, net sávszél, meg még tán elég gyors panel elektronika se perpill hozzá. 8K tévével talán majd bepróbálják a passzív 4k 3D-t.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Meg a jelenlegi "technikai akadályok" mellett gondolni kell a megfelelő profitra pár év múlva is, most "megvetetik a néppel" a 2D 4K TV-t, a 2D 4K BD player meg a 2D BD lemezeket, majd hamarosan jön a "nagy bejelentés", hogy mindez 3D 4K-ban is megvehető .... újra .....

-
dethroner
veterán
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Nekem van egy ilyen a falon, és ha gondolod, megalkudhatunk. Még 9 év gari van rá

-
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"jelenleg "technikai okok" miatt nincs 4K 3D"
Szerintem is mindössze ennyiről van szó.

-
sandró60
addikt
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Ezt nézted?[link]
-
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Szeretnék a Samsung UE32J6200 tvhez egy full motion fali konzolt.
Olyan kéne ami tényleg minden irányba állítható. Főleg a magasság állítás illetve balra jobbra forgatás fontos.
Ár mondjuk 20 ezer ft,de nem gond ha olcsóbb
Ki mit tud ajánlani? -
lanikai
aktív tag
üdv,
TV-t vásárolnék a közeljövőben és az egyik kiszemeltem az UE49K5500 (volt), de olvastam, hogy az 5xxx széria nem igazán ajánlott. Esetleg tudnátok ajánlani 170-80e forintos kategóriában más/"jobb" modellt? (43", de inkább 49"-es méretben)
-
mbelaba
csendes tag
Sziasztok! Splitteren át 9V-ot kapott a Samu TV antenna bemenete, szerintetek javítható? Típusa: ue40eh6030wxxh
-
törölt tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Ha nem kell feltétlen UHD, akkor van még az összefoglaló(fent) szerint is ajánlott FHD típus, igaz ez már 60"-os, de hátha elfér ez is: UE60J6240 Innen ráadásul 2 év gyári jótállás lesz(feltétele a vétel utáni regisztrálás). Ha mégis kell a magasabb felbontás, akkor is inkább az 55KU6400-at nézd meg.
-
sugarforce
addikt
válasz
gduck
üzenetére
Te leszűkíted a mozibajárás és azon belül a 3d nézést a saját lakhelyedre, vagy a legközelebbi mozira. Én nagy átlagról és sok moziról beszélek. Persze van ilyen is, amiről te írsz, de nem ez az átlag és nem ebből adódik össze, hogy nagyságrendekkel többen ülnek be olyan filmek 3d vetítésére, amiből párhuzamosan futnak 2d-s vetítések is, nem is kevés.
"És bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t"
Miről beszélsz? Azért nem vesznek most 3d tv-t, mert a gyártók kivették a funkciót, csak 1-2 tényleg drága tv-ben hagyták benne, ezzel is arra sarkallva a az arra érdeklődő embert, minél több pénzt költsön el. Nincsp rofit? 2-3 éve boldog, boldogtalan 3d tv-t vett, mivel nagyjából csak a legalja kategóriában nem volt benne a funkció. Ebből mégis hogy szűröd le azt, hogy nem vett senki 3d tv-t? Nincs élményfaktor?? Hogyne lenne. Én személyszerint nem szeretem a 3d-t, de sok igazán jó filmet és mesét láttam már, amiben kifejezetten jó volt a 3d és sokat hozzáadott az élményhez.
Persze értem én, hogy te nem szereted a 3d-t mert nem kaszálja le az orrod a vászonból kijövő sarló, ettől nem bukott meg. -
Urak,
Van valakinek tapasztalata a ue55ku6000wxxh szériával?
Gondolkozok egy 4k tv-n, még megfizethető kategóriában, és ebből az 50 és 55 colosak ára egész barátságosnak tűnik.
Viszont ha már ennyit kiadok érte, nem szeretnék mellé nyúlni.Előre is köszönöm

-
válasz
gduck
üzenetére
"És bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t mert egyszerűen nincs akkora élményfaktora."
Ez egy hülyeség. Az emberek azért nem vesznek 3D tévét (legalább is a samsungnál), mert egész egyszerűen kivették belőlük, illetve prémium kategóriába rakják csak be. Még több pénzt akartak kisajtolni az emberekből, ezért inkább kivették és jött az ívelt tévé (már megbukott) 4K HDR stb.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
gduck
üzenetére
Ha otthon 3m-es képen néznéd a 3D-t, akkor más lenne a véleményed .... az elterjedt 40-50" otthoni körülmények között (átl. 3-4m-ról nézve) még egy normális mozizásra sem alkalmas, nem hogy 3D-re .... és amíg "hálivúd" sorra gyártja a 3D filmeket, addig nem igazán lehet arról beszélni, hogy megbukott, jelenleg "technikai okok" miatt nincs 4K 3D, ezért nem is "eröltetik" az új TV-k ben ....

-
válasz
kezdonokia
üzenetére
De ez egy samsung topic, van külön lg tévéknek is.

-
gduck
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Megyeszékhely, 2 db terem.
Kisterem: 16:9-es vászon, gagyi hangtechnika.
Nagyterem: Mozivászon, jó hangtechnika. Itt csak 3D-s vetítések mennek. Nálunk ezért járnak az emberek 3D-re
És bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t mert egyszerűen nincs akkora élményfaktora. Mára már "alapfelszereltségnek" kellene lennie a 3D-nek. Ezért a megbukott jelző, ha tetszik ha nem! Sajnos, ha valami nem terjed el, nem hoz elég profitot (TV üzletágnál), az ilyen jelzőt kap..
És néha kirepülhetne film közben valami a vászonból, főleg ha 3D-s akció filmet nézek

Amúgy meg gratulálok az előttem hozzászólók hozzászólásának a minőségéhez.

-
sugarforce
addikt
válasz
gduck
üzenetére
Ja, értem, neked nem tetszik a 3D, ezért megbukott?? Ugyanmár. Moziba sokkal többet nézik a 3d-s vetítéseket, mint a 2d-set. Ez nem épp megbukás. Mondom ezt úgy, hogy én kifejezetten kerülöm a 3D vetítéseket, ettől függetlenül rohadt népszerű. Nem attól lesz valami extrán jó 3d, hogy 2 percenként leveri az orrod a kávéscsésze, vagy a lerepülő visszapillantó.
-
blakey
titán
válasz
kezdonokia
üzenetére
A lejátszódon valamelyik menüpontban van ilyen.
-
blakey
titán
válasz
kezdonokia
üzenetére
RGB-re kell állítani a kimenetet a lejátszón, Ha yCbCr-re (YUV, komponens) van állítva akkor Scarton fekete-fehér lesz a kép.
-
sandró60
addikt
válasz
kezdonokia
üzenetére
Kérdésedet az LG topikban is felteheted
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy az UPC-ben is -
kezdonokia
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy az LG tévémhez van egy upc-set top box és egy dvd lejátszó amin feket fehér a kép.Mi lehet a gond?Volt egy korább dvd íróm amin 2 scart csatlakozó volt a mostani lejátszón csak 1 van.lehet ez a baj.vagy rosszul dugtam össze valamit?A lényeg hogy mindhárom készüléken 1 scart van.
-
KD6-3.7
őstag
Na fel lehet kötni a gatyeszt srácok, mert jönnek majd a vásárlók, hogy 150-180-ért akkor mit is lehet venni, mert az új TV-k baromi drágák lesznek!

-
PuMbA
titán
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Hagyd, ne fáraszd magad! Az ilyenek miatt vannak azok a fajta 3D efektek, hogy a szereplő által eldobott tárgy "kirepül a vászonról". Akkor mindenki a gatyájába élvez a teremben és ha van még 2 ilyen jelenet a filmben, akkor utána fülig érő habzó szájjal mesélik egymásnak azt amit láttak. És ha a film ettől függetlenül mind látványban, mint tartalomban egy kalap szart sem ért az sem gond, mert "kijött a nézők közé a felirat, bammeg
".
És az ilyenek dumálnak arról hogy a 3D megbukott
-
-
gduck
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Én se szeretem ezt a kifejezést, de szerintem is megbukott a 3D, nem csak a TV-nél hanem a moziban is. Mert egyszerűen NINCS igazai 3D-s mozifilm. Nem IMAX 3D élményt szeretnék, de ha a GRU2 rajzfilmben a végén lévő felirat alatti 2-3 percben meg tudták csinálni hogy az egész "KÉPERNYŐN KÍVÜL AZ ORROM ELŐTT JÁTSZÓDOTT", akkor a 90 perc alatt ilyen miért nem volt ilyen 3D effekt egy másodpercig sem a rajzfilmben? És a mostani filmekben/rajzfilmekben ezt miért nem alkalmazzák? Nem 90-120 percig, de legalább a film 10-20 százalékában? Simán vannak olyan történések, amikor ezt ki lehetne használni. De a 3D kimerül abban, hogy picit térben látni a dolgokat. Jah és ráadásul a mozis szemüveg még egy csomó fényt is elnyel, ezért sötétebb a kép

-
Clever0
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Az a lényeg, hogy a monitor érzékelőjét letakarjad valamivel - lehet ez ragasztószalag is -, hogy a távirányító jelét csak egész közelről vagy egyáltalán ne vegye.
-
Flashget
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Nálunk már 5. éve ez a szitu mivel egy szobában a tv és tuneres monitor, amit van aki alufóliával oldott meg én egyszerűen mindkét távkapcsolóba 1 jó 1 kevésbé jó elemet raktam. Így csak a sajátjukig jut el a jel a másikhoz már gyenge nem kapcsolja.
-
szupermacs
veterán
Sziasztok. Egy olyan problémám van, hogy vettem egy Samu tévét és van már egy másik tv-monitor amit használok régebb óta. Az egyetlen gondom az, hogy az új tv távirányítója működik a monitorral is. A monitor a PC-hez van kötve, a forrás is a PC. Mégis ha kapcsolgatom a csatornákat a tévén, a monitor is átkapcsol. Van valami megoldás arra, hogy ne csinálja?
-
fisco
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a tv-ben található panel szerintetek jó vagy nagyon gagyi (elromlási arány a többihez képest)?
Elvileg ilyen: D = CMO (Chimei Innolux / Chillin /)
És ez most Edge vagy Direct ledes mert ezen is vannak viták mostanában. A válaszokat előre is köszönöm.
Adok egy képet, és egy linket is.https://prohardver.hu/dl/upc/2017-02/13/418057_fqxmtog8gahiucot_20170213_130700.jpg
-
opti06
aktív tag
válasz
partyanimal
üzenetére
ha más márka is játszik, pana 40dx600 képre veri 40" os mezőnyben mindenkit kb.
hivatalos helyeken 5év gyári garival adják 160e körül -
savoo
addikt
válasz
partyanimal
üzenetére
Panasonic 40DS630E
-
Rp526
senior tag
válasz
partyanimal
üzenetére
Vagy amit néztél, vagy esetleg egy nagyobb méretű KU6000. Jobbat a Samsung palettájából ennyiért nem tudsz venni, mint a KU6400.
-
partyanimal
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Szüleimnek szeretnénk megrendeli a upc dilgitális csomagját és ehhez keresnék nekik tvt. Nekem egy f6400 szolgál már pár éve, viszont ilyet már sajnos nem tudok szerezni nekik. 40-es méretben kellene egy normális minőségű tv, ami 99%-ban tévénézésre lenne használva. 180.000-Ft a határ amit belőttem. Olvasgattam itt a hozzászólásokat, de már nem tudok eligazodni,hogy a ku6400-at vegyük-e meg vagy a sima tv nézéshez jobb lenne valami más modell. Sportot nagyon szeretik, íveltet nem szeretnék mert nem szemből fogják nézni.
-
Clever0
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Keress és olvasgass: KU6000
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Van egy Samsung UE50H6400-as TV-m amivel nagyon meg vagyok elégedve, az én igényeimnek tökéletesen megfelel. Szeretnék mellé még egy UE60KU6000-as TV-t. Az lenne a kérdésem hogy ez képminőségben (és itt nem felbontásra gondolok, hanem kontraszt, képfrissítés, élénkség, stb...) hozza a H6400-as szintjét, esetleg jobb-e annál?
Előre is köszönöm!

-
gduck
addikt
válasz
Dodeszh
üzenetére
30 méter elég hosszú, de azzal az erősítővel szerintem rendben van. Amikor a hossz miatt gond szokott lenni, akkor általában kisebb felbontásban szokott kép lenni, nagyobban már elmegy. Ha 4K-n van kép, akkor valószínűleg nem a kábellel lesz gond. Esetleg próbáljad meg úgy hogy mindkét kijelzőt 720p-re állítod, bár mint mondtam szerintem nem a kábellel lesz gond.
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Ismerősöm szeretne TV-t, nem sok igénye van:
120 cm képátló, jó képminőség, okos eszközök (Android, iOS) csatlakoztatási lehetőségei. Az összes többi nem releváns. Ezt néztem ki neki:
SAMSUNG UE49K5500A
Vélemény, esetleg javaslat más modellre a ~150K-s árkategóriában?
Köszönöm a válasz(oka)t! -
Dodeszh
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Ha nem lesznek itthon a gyerekek, kipróbálom egy röviddel. A korábbi TV esetében nem volt vele gon, igaz, ott csak SD volt a TV, de volt rajta kép ugyan ezzel a kábellel.
Most is van kép bizonyos esetekben - pl. a boot logo megjelenik a TV-n is, ezért gyanakszom beállítási gondra. -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Remélem az ívelt fos hamarabb megbukik mint a 3D a samsungnál..
-
Dodeszh
tag
válasz
gduck
üzenetére
Köszönöm!
30 m kábel, a TV felőli végén jelerősítővel, kb. a felel feltekerve, mert akkora hossz nem kell. (Típust nem tudok, nincs rajta, vastag kábel, vetítéstechnikai cég használta korábban egy-két alkalommal. Az erősítőn tudok állítani valamit 8 értéken, és az is jelölve van, hogy az erősítőnek a megjelenítő felé kell lennie, fordítva nem is ad jelet.) [kép]
A TV-n csak akkor van jel, ha a Radeon beállításokban az Eyefinity menüben próbálozom, de akkor akár 4k felbontású jel is van a TV-n. Viszont így egy asztalt próvál kiterjeszteni, és a két eltérő felbontású kijelző miatt ez nem megoldás, mert beállítástól függően vagy az elsődleges asztal alja nem látszik, vagy a a TV-n van egy széles fekete sáv, ha a monitorhoz igazodik a felbontás. (ez a beállítás akkor működik jól, ha játékhoz 2-3 azonos monitorból akarsz egy asztalt összerakni.)
A Win10 képernyőbeállításaival viszont nem jutok előre.
Radeon menü - képernyők: [kép]
Rendszer: [kép]Képernyő-beállítások: [kép]
Elvileg így kellene lennie 4K képnek a TV-n, de csak azt írja, hogy nincs jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Autós topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- LEGO klub
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az mostani Blu-ray-eken 4K 60 fps szabvány létezik, amibe simán belefér a 24 fps a két szemnek, összeadva 48
".