- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
sepsi0 #51256 üzenetére
Ezek szerint Te még nem tudod, mire képes a tévéd. A beépített lejátszóhoz képest egy célhardver sokkal többet nyújt szolgáltatásokban, kép- és hangminőségben. Ami a legfontosabb, nem csak felezett felbontású mű 3D-t tudnak lejátszani, hanem a Blu-ray lemezeken lévővel egyenértékű frame packed, más néven szekvenciális változatot is. Ezek nem említhetőek egy napon az SBS és OU tákolmányokkal.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
sepsi0 #49578 üzenetére
Mondjuk már attól is jobb, hogy így kommunikál a PC a TV-vel ismét
A többi szolgáltatás engem nem igen foglalkoztat (Fuso, stb...)
Azért is köszöntem meg, mert korábbi posztban problémaként feltettem a kérdést, hogy mi lehet a megoldás, de nem kaptam választ... így viszont megoldódott.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
sepsi0 #49560 üzenetére
Bocsi, hogy bele vau...
Kínlódok itt két napja a Samsung Link-el, egyszerűen semmit nem lát vele a TV (6100), pedig korábban kiválóan működött.
Na mondom mivel más nincs, egy életem egy halálom kipróbálom a Serviio-t (az ajánlásod alapján)...
és láss csodát!A Samsung Linket el is távolítottam
Köszi! -
Saua
tag
válasz
sepsi0 #49558 üzenetére
Win7 és Win8 alatt nem használok semmi különösebb programot, az adatátvitel a PC és a TV közt így történik:
1.bekapcsolni a TV –t.
2.a számítógépen a lejátszandó film, zene, kép jobb klikk és a legördülő menüben megjelenik a " Play To TV UE26EH4500 " menü …… és a TV-n már megy is a film.Serviio mivel tud többet?
-
vacs
veterán
válasz
sepsi0 #47223 üzenetére
" A fenti kis gépen vettem észre, hogy a router mellett ott a tv wifi jele is. "
Bocsi, hogy kinevetlek, de szerintem hatalmas hülyeséget írtál.
Ha jól értelmezem, akkor egy pc-n/laptop-on te látod a tv-d által sugárzott wifi jelet?
A tv nem sugároz wifi jelet, ő veszi a router jelét!Flashget: Nekem kábellel van összekötve a tv és a router, de néha bizony meg-meg akad az adás a youtube app-ban. Akkor úgy fogalmaznék, hogy a Smart Youtube app a hibás.
krx21: ma és holnap ünnep van, semmi sincs nyitva, még az MM se.
-
krx21
nagyúr
válasz
sepsi0 #46897 üzenetére
Ahova edzeni járok, ott 6 éve megy 8db samsung plazma 24 órában!... Egyiknek sincs semmi baja... Ez a tény gondolom teszt értékű nem? Vannak a plazmának gyengéi: a fényerő, a vibrálás és a statikus tartalmakra érzékeny, de általános képminőségben kenterbe veri az lcd-t az nem vitás... (Színek mennyisége, mélysége, fekete szint, kontraszt, mozgásmegjelenítés stb.) A gyengébb fényerő és a tükröződő üveg miatt kevésbé feltűnő a megvilágított áruházakban az lcd mellett... Sötétebb helyen mutatja meg mit tud... Igazából pont az ellentéte az lcd-nek... Ami az egyik erőssége az a másik gyengéje...
Egyszer 1.5 év után egy Panasonic 55VT30 helyére beállítottam egy 55D8000-es lcd-t... Azt a különbséget nehéz leírni... Talán úgy fogalmazhatnám, hogy egy számítógépen butított, konvertált képet láttam a plazmához képest... Én sem gondoltam volna annyit mondhatok... Az ilyen különbségek észrevételéhez hónapokig kell nézni a plazmát, hogy megszokja az ember azokat a finom részleteket amelyek az lcd-ből hiányoznak... A minőségi lépcső mindig jobban érződik, ha lefelé lép az ember.
Ezektől függetlenül most, nem házimozira lcd TV-t keresek, persze nem a plazma helyére... -
panpeter92
tag
válasz
sepsi0 #46897 üzenetére
Vannak tudatos LCD vásárlók is, nekik megvannak a maguk érvei. A másik dolog, ami az LCD-k felé billenti a statisztikák mérlegét, azok a tévhitek: A mai plazmákban nincs ventilátor, nem fűtenek, kb 5cm szellőzést igényelnek és fogyasztás szempontjából havonta +párszáz forint többletet jelentenek egy LCD-hez képest. Konzol is sokkal jobban mutat a plazmán, mert gyakorlatilag 0 a válaszidő. Szerintem a felhasználók töredéke akarja a 40"+ tévéjét monitornak használni. Beégetni sem egyszerű őket, persze nem arra valók, hogy éjjel-nappal a retekklubb menjen rajtuk.
-
Game78
tag
válasz
sepsi0 #46809 üzenetére
Szia!
Már odáig eljutottam,hogy a nas-on fent van a PlexMediaServer,azzal megy minden Mkv/7-12Gb-osak is/
A gépről meg nekem 1szerűbb Xbmc-vel.Már csak annyi a gond,hogy a Plex-et még finomítani kell a nas-on,mert valamiért az AllVideo-ba mégsincs all video bennenem lát csak párat,de a között van Mkv és elég gyorsan teker,lejátszik,stb.
Úgyhogy még vacakolok vele,de köszönöm. -
bakancs446
csendes tag
válasz
sepsi0 #46657 üzenetére
A Youtube tölthetne többet is előre, de nem tud, mert annyi nem megy mát...lehet hogy a routernek is köze van hozzá mégis hidd el...Mert ha rossz minőségű filmet játszol le, akkor a buffer szépen végigmegy lassan a végéig a filmnek, de ha HD film van, akkor alig van a piros elött a kis bufer töltés, tehát nem megy át annyi a másik szobába a router miatt. AMúgy meg 10/2-es nettel akadnia kéne..., van egy fullos routered és egy szar neted, nálam fordítva van, van egy nagyon gyors netem, de a wifi routerem kicsi és nem tud annyit átküldeni, magyarul egy ilyen komoly routerhez ami neked van, kellene egy 50 megabites net minimum a HD filmekhez. Ugyanis 20-30 megabitek röpködnek egy HD film lejátszásánál, ez kéne neki mint sávszélesség a másik szoba fele minimum...
-
bakancs446
csendes tag
-
-
AsusBoy
senior tag
válasz
sepsi0 #46515 üzenetére
sepsi0:
Ez érdekesen hangzik .
"szabad csatorna keresése mondjuk a mobiloddal..."
Ezt mégis hogy ?
Iyenről még nem hallottam
Batib :
Miért kellene külső merevlemez ?
Már teszteltem ki egy 1 perces full hd-s 3d-s kis filmrészletet pendriveon és jól vitte a tv-m, akkor miért kellene külső merevlemez ? -
mts
tag
válasz
sepsi0 #45346 üzenetére
Az is aktív volt. Próbáltam már mindent állítani de nem akart eltűnni. De mondjuk csak a perspektívát tudom állítani, de azon kívül, hogy a kép szélén fekete sáv lesz meg szellemképes sok hasznát nem is látom. Egyébként az mire lenne jó mármint a perspektíva, meg van valami 3d optim.-is, de azon is hiába állítok semmi különbséget nem tapasztalok.
-
-
Batib
őstag
válasz
sepsi0 #45290 üzenetére
Nem mindegy hogy milyen az elérésed. Van előfizetéssel Nagra3 (Philips 8xxx és Humax box) kodolás ahhoz nem lehet saját kártya-box.
Van előfizetéssel Cryptoworks kódolás (Philips 4xxx és 6xxx boxok) ehhez CW kártyaolvasó kell. Van az uj fajta csak kártya box nélkül ide Ice-Irdeto olvasó kell. Te tudod neked milyen van. -
JoeYi
őstag
válasz
sepsi0 #44787 üzenetére
sőt, nekem 2.4GHz-en is mennek, bár én miniDLNA-t használok. Sokan itt tévedésben vannak a wifivel kapcsolatban, még ezek a nagyon jó minőségben tömörített filmek is csak 2-4MB/sec adatforgalmat generálnak, amit még egy 54Mbites-es szávszélesség is elbír.
Akinél gond van annál általában a gyenge jelerősség okozza
-
Gojko Mitic
csendes tag
válasz
sepsi0 #44517 üzenetére
hello
Ez csak egy beidegződés hogy a WMP kalap izé... meg hogy ez nem működik meg az.Teljesen korrekt módon működik szerintem. Már + kodek sem kell nagyon hozzá de lehet tenni azt is,hálózati lejátszásnál csak streameli a műsort.A lényege hogy ez legyen az alapértelmezett lejátszó és az mkv kivételével szinte bármit átjuttat a tévére.MKV-t meg egyszerűen átkell csomagolni mp4-be tehát nem átkonvertálgatni órákon átVLC is képes ilyesmire de sokkal bonyolultabb azt beállítani,és minek ha ez így működik (azért mert a VLC streamelné még nem lesz szebb a kép
-
Flashget
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Akciókamerák
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest