Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Heraldry
üzenetére
Ma már nem tudsz normális képminőségű TV-t 4k nélkül venni. A Plex teljesen jó opció, csak utána kell nézned, hogy a NAS-od mennyire támogatja. Amúgy egy 4k képes médialejátszó is gombokért kapható (kb. 10-15e). Ha esetleg androidos TV-t vennél, arra telepíthető a Kodi, habár ezeknél kadencia problémák felléphetnek.
-
Heraldry
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Arra jutottam, hogy nem is érdemes nekem 4k-s tévébe ruháznom.
Mivel inkább mozizunk a tv-n, meg kell tartanom a kodi-t. (a smart funkciókat így nem is használnánk)
Valszeg továbbra is fullhd tartalmat néznénk, hiszen 4k-hoz még a raspberry-s kodit is valami drágábbra kellene frissíteni.
A 10 éves FHD-val csak az a bajom, hogy gyenge már a fényereje. (Kiállítási darabként vettem anno.) -
Celtis
veterán
válasz
peu407
üzenetére
Nekem S905x boxok vannak már jó ideje, azóta ilyen szinten nem követem. Itt érdeklődj.
-
Heraldry
tag
Jelenleg egy 10 éves fullHD tv-n, raspberry-n futó kodival nézek filmeket, amiket egy Synology NAS-ről érek el (samba) share. Ha beruházok egy RU7402-re, el tudom esetleg valamelyik Tizen alapú appal érni közvetlenül a NAS-t és így megspórolni a láncból a raspberry-t? Régebbi (DS213j) ARM alapú a NAS és továbbra is 1024p filmeket néznék.)
A google a PLEX-et és Synology DS alkalmazását dobta ki, de a gyakorlati tapasztalat érdekelne. -
PuMbA
titán
válasz
peu407
üzenetére
Hiába frissítenek szoftvert, a hardvernek kell tudnia
3-4x több teljesítmény kell az x265 dekódolásához az x264-hez képest, mivel úgy tudják elérni a tárhely csökkentést, hogy a kódolási algoritmus egyre bonyolultabb. PC-n ugyanez a helyzet, ha a VGA-d nem támogatja ezen kódolású filmeket, akkor a processzorod keményebben fog dolgozni. Az TV-kben lévő processzor meg csigalassú az asztali gépekéhez képest, mert 4-6W maximum fogyasztásba kell beleférniük, szóval az erőből megoldjuk megoldás kizárt. -
PuMbA
titán
válasz
peu407
üzenetére
Nem, hacsak nem full profi Samsungnál dolgozó mérnök és szoftverfejlesztő is vagy egyben és kiforrasztod belőle a SoC-ot, teszel bele olyat, ami ugyanolyan lábkiosztású és kompatibilis az alaplappal, de támogatja ezen formátumokat, ráflashelsz egy módosított szoftvert és már készen is vagy

-
peu407
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40ES6530 típusú TV-m. Nem mai gyerek az tény, de kiválóan teszi a dolgát. A kérdésem az lenne, megoldható-e valamilyen módon, hogy az újabb kódolású (HEVC, x265) filmeket is lejátsza külső merevlemezről számítógép használata nélkül?
-
salapp
addikt
Tudnátok segíteni? 65Q60R mellé kéne legjobb áron nem okos táv.
Eredeti, minél több gombbal
celtis: te még ide is irogatsz? Ne mondd, hogy szutyok Samsung tévéd is van? Mi sonysok vagyunk.
Vagy nálad is családtag rendelkezik samuval? -
b0077
tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Ez engem is érdekelne sajnos eléggé elrejtették a korábbi típusokhoz képest, hiányolom a funkció könnyű elérését, tényleg eléggé eldugták... De szerintem sajnos nem lehet ezt kalibrálni. Engem pl. abszolút nem érdekelnek a netflix és társa gombok sem, bármi más hasznosabbat szívesebben látnék ott...
-
Sziasztok!
UE55NU7652-höz kapott Smart Remote-ot lehet tantani?
Fontos lenne az elalvás időzítő gyors elérése, ami a mezei távkapcson a Tools-ban van, itt jelenleg még meg se találtam a tv-n.
A szines pöttyökre nem lehet valami funkciót beállítani? -
b0077
tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Én azért ilyen részletekbe már nem mentem bele, de most végigteszteltem a lakásban megtalálható tv-ket (van köztük régebbi, újabb, alsóbb és közép kategóriás is) és monitorokat, hát azt kell, hogy mondjam, hogy persze egyik sem tökéletesen homogén, de a Q60-as messze a legrosszabb, lehet, hogy a mérete miatt is jobban észrevehető az adott hiba... De hozzáteszem a Q60 a legdrágább típus amin teszteltem... Remélem az euronics nem fog variálni és visszaveszik teljes áron, főleg hogy ez kb. hibás termék kategória már a szememben..
-
szasza_1
senior tag
A 3. 65Q70 után azt kell mondanom, hogy mennyire lesz fehér fátyol a felirat körül, az példány függő. Én arra jutottam, hogy lényegében felhősek a panelok, ami a LD miatt nem látszik, csak ilyenkor jön ki. Az elő példányal lényegében nem lehetett trónok harca részeket nézni, mert folyamatosan előjöttek a hibák. Sima TV adás közben is lehetett látni őket. A mostani egész jó, de nem tökéletes, de már csak pár naponta látok rajta hibát, pedig már eléggé rá van állva a szemem. De pl a 2.on egész jól lehetett focit nézni, a 3.on nem nagyon lehet, vizszintes kamera mozgásoknál annyira kijön rajta a dirty screen effect... Nem könnyű...
-
b0077
tag
válasz
zsocy
üzenetére
Köszi az infot! Én is sejtettem, hogy ennyire nem durva a helyzet a kamera sokat tud csalni. Nem lesz ezzel a Q70-esel gond szerintem, valahol meg kell húzni a határt, ha csak nem akarunk 5-600 ezret, vagy még többet kiadni egy tv-re...

Még annyi, hogy pont most néztem egy filmet a Q60-ason, sajnos eléggé zavaró amikor a széles vásznú képaránynál az alsó és felső sáv le van vágva, ott eléggé nem fekete, ahol bevilágít meg egyáltalán nem. A Q70-essel mi a helyzet ezen a téren?
Na azt a Trónok harca részt nem tudom mire "gyártották"...
-
zsocy
őstag
válasz
b0077
üzenetére
Na ez egy szuper extrém kisarkított eset. Normál filmnél messze nem ennyire rossz a helyzet, legalábbis nálam sosem tünt fel ennyire.
Nekem nem is ilyen felirat körüli derengés van, hanem mintha az egész kép egy nagyon picit világosabbra váltana amíg a felirat a képen van, amikor eltünik akkor meg visszasötétedik.
Pl Mandalorian egy két sötétebb jeleneténél látszott, 2160P HDR mkv volt az alany.Aki viszont a Game of Thrones S08E03 Battle of Winterfellt akarja végtelenítve nézni annak a Q70 nem jó, sajnos oda már OLED kell
-
b0077
tag
válasz
zsocy
üzenetére
Én ebben a teszt videóban láttam a felirat "problémát".
https://youtu.be/RqvICH0kmFc?t=123
Valóban ennyire észrevehető? -
vasimnbt
tag
Üdvözlet!
Azt valaki meg tudja mondani,hogy a Samu QE55LSORAV típusú The Frame TV milyen "sorozatotú"? 6-7-8-9 ??
Köszönettel. -
zsocy
őstag
válasz
szoltan70
üzenetére
65Q70 van, én azért észreveszem feliratnál. Egy hajszálnyit kivilágosodik az egész kép. Ha gyorsan váltja hogy van felirat-nincs felirat akkor enyhén villog.
Egyébként nálam a local dimming high-on van, ha leveszem akkor szinte nem is látom, de akkor meg veszítek a feketéből.
Sajnos az LD sem csodaszer, és jelenleg úgy áll a dolog hogy vagy van fekete, vagy villog picit a felirat, vagy van mindkettő de a TV megfizethetetlen drága.
Én együtt tudok vele élni, de nézd meg téged mennyire zavar. Mondjuk a bemutatóteremben semmit sem fogsz látni, én is csak teljes esti sötétben látom zavarónak, fényben már nem.Bitang jó tv a Q70, de megvannak a korlátai, ez mégis csak egy majdnem belépő qled modell, van még felette bőven. Csak mivel nálunk/nekünk így is drága, talán többet várunk tőle mint kéne.
-
nitro16
senior tag
válasz
szoltan70
üzenetére
Igaz q80 de. [link]
"Fehér feliratoknál , objektumoknál nagy fény glória, amit menüból sikerült kicsit kompenzálni, jobb lett, de még mindig látható. Médialejátszóban szürke feliratnál eltünik, de a filmek eredeti nagy fényerejű fehér objektumai, eredeti feliratainál mindig is látszani fog."
-
szoltan70
tag
Sziasztok,
Erősen gondolkodom egy QE55Q70 vételén de ez az LD dolog amit írtok fehér szövegnél kicsit zavar. Csak felirattal nézek filmeket. Mennyire zavaró? Mennyire olvasható? Ha nagyon gázos, akkor inkább Q60. -
stilo18
addikt
válasz
zsoltika74
üzenetére
Q70/XF9005/XG9505 -50 zóna
Q80/85-96 zóna
Q90 55-ösnél 200-300 között rémlik, 65-ösnél 480 zóna.LG-ket nem tudom.
-
válasz
zsoltika74
üzenetére
Plazmát elsődlegesen csak egy OLED tudja megközelíteni. Aztán a QLED. Legolcsóbb vállalható TV ami hasonlít már egy plamához az a Q70. Rá kell keresni típusonként hány zónája van vagy itt fejből tudják egyesek,de nagyon erről nincs info. Amúgy meg már ami nagyon sok zónás az már milliós áron megy,akkor meg már egy OLED-et érdemes venni.
-
zsoltika74
tag
Sziasztok!
Melyik LED vagy Qled tv közelíti meg egy plazma tv képminőségét?
Az oleden kívül.
Illetve hol lehet utánna nézni, hogy mennyi zónára van osztva egy Qled háttérvilágítása? -
válasz
b0077
üzenetére
Q60-ban nincs is LD,mindeképpen jobb. Csak sajna kevés a zónája emiatt nem tud nagyon pontosan lekapcsolni zónákat. A Q90-ben ez még jobb,mert jobban le tudja kapcsolni a viláígtást és emiatt a fehér szöveg mellett is kisebb az átvilágítás.
Ma jár le a megrendelésem a budaörsi euronicsban,biztos lesz raktáron Q70-en
Én akciósan vettem máshol,ha már amikor odamentem náluk nem volt és még olcsóbban találam. Így jártak. -
b0077
tag
válasz
grabber
üzenetére
Köszi a válaszokat! Ezt mindenképp vissza viszem, mert ez nem maradhat, legalábbis engem zavar ebben az állapotában. Ha kifogok egy normálisan összerakottat szerintem ellettem volna vele, mert a UE55RU7402-nel semmi bajom ezen a téren, igaz a QLED hiánya azért meglátszik rajta még a Q60nal összehasonlítva is. De ezek után inkább hajlok a Q70 felé
Remélem a Euronicsban visszaveszik variálás és értékcsökkenés nélkül... Bár így, hogy félig meddig hibás illene nekik... Azért a felhősödés egy dolog, de ez, hogy kivilágítanak a ledek, az szerintem azért elég necces egy viszonylag drágább tv esetében... -
-
b0077
tag
válasz
zsocy
üzenetére
Igen, tisztában voltam ezekkel, csak kérdés, hogy mindegyik Q60as ilyen vagy nekem sikerült kifognom egy erősebben produkálót...? Összehasonkítás képpen van a családban egyszintén pár napos UE55RU7402-es, elvileg az is edge ledes, nem mondom, hogy full sötét szobában nem tudok minimális felhősödést találni rajta, ha több irányból nézem és direkt azt keresem, de közel sem ennyire észrevehető, azzal a mértékkel abszolút kibékülnék. Plusz az, hogy a sarkokból kiszűrődik a megvilágítás fénye az egyáltalán nem jellemző annál. Erősen gondolkodok egy Q70esen, csak a fém távirányítót sajnálom...

-
zsocy
őstag
válasz
b0077
üzenetére
Sajnos leírtad a edge led-ség minden hátrányát, ezek miatt (felhősödés, bevilágítás) nem igazán jó technológia.
Lehet hogy a tiéd különösen erősen produkálja ezeket, de mindben megvannak.
A Q70 nem edge ledes, az enyém nem is felhősödik és nincs oldalról bevilágítás.
Ezek (Q60-Q70) csak nevükben hasonlóak, ha teheted inkább a 70-est vedd. -
b0077
tag
Sziasztok!
Van valakinek gyakorlati tapasztalata a QE55Q60-as tv-vel? Én a héten vásároltam egyet (igazából egy QE55Q67R-t, de a keret színén és a prémium fém távirányítón kívül elvileg ugyan az a kettő), de nagyon nem vagyok megelégedve vele... Tudtam, hogy csak edge led megvilágítású, 1-2 ember panaszkodott is erre a neten, de a többség nem, többek között itt prohardveren lévő teszt cikk írója sem. Így meg mertem venni, viszont nekem eléggé "felhős", "foltos" az alsó sarkoknál (főleg a bal alsónál látható ez) sötét, de inkább fekete képek esetén. Továbbá ami számomra durvább, hogy egészen oldalról belenézve a sarkoknál látszik a megvilágító led fénye. Így nem tudom, hogy ez a széria ennyire gagyi vagy belefutottam egy félig meddig hibás termékbe. Nem tudom hogy gariba küldjem vissza, vagy álljak el a vásárlástól és inkább a Q70-es szériát vegyem-e. -
Akellla
tag
válasz
Bander78
üzenetére
Én is várom a 29. ét,de nekem az az alapvető problémám hogy megéri e több pénzt kiadnom,lesz egy jobb képminőségű tv m ez vitathatatlan de semmi plussz pl 2.1 csati dts de még smart rendszer is ugyanaz s ha a két tv nincs egymás mellett akkor az Ru is kifogástalan. Én lehet inkább az Ru 8002 t választom mert a Q70 sem jövőbiztosabb tv százezret pedig nehezebb megkeresni mint elkölteni...szóval ha mondjuk 290 a 8002 akkor nekem Q70 max 350 ér és akkor még kicsit hiányérzetem is van. Sokan írták itt az androidos tv k ről a negatív dolgokat,nos ismerőseim sem cáfolták ezt meg,nekik mégegyszer a portára nem kell ilyen sz.. azt mondták,ezért lövöm ki a Sony t pedig nagyon szép amit az produkál...hát nem egyszerű... Üdv
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. Ezt a pendrive-ot felismeri a LED tv és fel tud rá venni: [link] ? Soha nem láttam ilyen kis pendrive-ot. Köszi.
-
Bander78
tag
válasz
zsocy
üzenetére
Rádobok még pár10%-ot és veszem a jobbat - ezen mindig izzad az ember... Ja, ha meg már ilyen drága lett veszek hozzá kiterjesztett garit is, úgy sem tart örökké
Inkább afelé hajlok, hogy megveszem a még éppen megfelelő cuccot a lehető legolcsóbban. A droidról TV-re vetítésnek még utána nézek, ha ezt a két eszköz direktben nem tudja, az elég szomorú lenne.
-
taxi
aktív tag
Hali!
RU7102, és az RU7022 között van valami különbség a tuneren kívül? -
zsocy
őstag
válasz
Bander78
üzenetére
Ha "csak" filmezel akkor nem biztos hogy megéri a Q70, az tény. Bár a local dimming és a HDR miatt elég jó arra is, szerintem főleg játéknál domborít.
Viszont lehet én keverem már, de a Miracasthoz nem kell wifi? Simán két eszköz, aztán megtalálják egymást valahogy? Hihetetlen mire képes már a tudomány és a technika
-
Bander78
tag
válasz
predakon
üzenetére
A gyártó oldalán voltak elégedetlenek, nem nagy számban. Köszönöm a tapasztalatokat, szóval vállalható a cucc.
Egy általánosabb kérdés: a miracast-ot esetleg próbáltad? (A terv: gépről androidos mobilra átdobni a filmet (wifi direct), majd onnan át tv-re (miracast), persze minden vezeték nélküli legyen.) -
-
Hát én nem tudom ki kevesli ezt a fényerőt, én nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem az a gond, hogy már annyira túltelítődtünk tesztekkel stb stb.... hogy képtelenség választani. Engem a prohardver teszt és az rtings meggyőzött, apropó a phn azt írják a tesztben, hogy a régi sok gombos távirányító jár a tévéhez, na ez nem igaz. Ez az új design-os megoldás jár hozzá ami szerintem nagyon gyorsan kezelhető és kifejezetten kényelmes. Barátnőm keni vágja a használatát 1 óra után és higyjétek el nekem, hogy ez az ő esetében nagyon komoly dolog

-
Akellla
tag
válasz
Bander78
üzenetére
Üdv. Ru 8002 ről predakont kérdezd most vett ilyet,sz.tem teszteli már. Amúgy egy pár tv megnéztem már az Ru 8002 is teljesen jó abszolút vállalható,szerintem árához képest pláne, a Q60 nak nem láttam szebbnek a képét,aQ70 azért ütősebb de azért hogy megéri e a plusszt én is hezitálok 65 ben gondolkodom 29. -én eldöntöm.Üdv.
-
Bander78
tag
Sziasztok!
A következő 3 TV valamelyikét venném 29-én, ha még lesz valami jobb leárazás: Samsung UE55RU8002, Samsung QE55Q70RA, Sony Bravia KD-55XF9005B.
200-nál többet nem szívesen adnék ki, csak ha az utóbbi 2 lenne érdemben akciózva.
A kérdésem, hogy az 55RU8002 mennyire vált be annak aki már megvette? Többen panaszkodtak az alacsony fényerőre, bár inkább hálóban este lenne néha filmezésre használva. Egyéb gond van vele? -
Celtis
veterán
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Igen, a lap tetejére felgörgetve látod azt a jack-din átalakító kábelt vagy abból a kettőből is összerakható ugyanaz.
-
PuMbA
titán
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Görgess fel a linken és akkor látod a jó kábelt, mert a link nem teljesen jó
A fejhallgató kimenetre kell dugnod, igen. -
gyulazsolti
senior tag
-
Celtis
veterán
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Igen, jack-din. Ugyanazt linkeltem amúgy.
-
dandy91
tag
Sziasztok!
Az alábbi tv vásárlásán gondolkodom:
samsung ue55ru7402
Tudna valaki egy pár pro-kontrát írni?
Megéri az árát? -
Celtis
veterán
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Ha van 3,5mm-es fejhallgató jack aljzat a TV hátulján, akkor egy ilyen kábel jó valószínűleg jó lesz.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Sziasztok!
Van egy Samsung J5500 Televízióm. Azt meg tudom oldani, hogy erősítőként rákössem
egy moderato 1037 a-1 lemezjátszóra, és annak a hangfalán hallgassam?
Oda a magnó jelhez gondoltam. [kép] Ha igen, milyen kábel kell?Hopp, nem válasz akart lenni.
-
piero86
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nézd meg a router beállításánál milyen csatornán sugároz az 5GHz-es wifi. Lehet nem támogatja azt a TV. Nálam 48-on van a vezérlőcsatorna, ezzel mind a kettő Samsung TV látja a Wifi-t.
-
Sziasztok.
UE43MU6102 tv-n a Youtube pár hetente meghülyül.
Nem indul el az app, csak kiírja, hogy ismeretlen hiba történt, net van, mert hbogo/spotify működik!
Adatok visszaállítása után javul meg!
Más is tapasztalta a hibát? -
Kicsirics77
veterán
Sziasztok.
Létezik,hogy ebben a készülékben nincs 5GHz wi-fi
UE43RU7102KXXH,mert a hálózatnál csak a 2,4GHz wi-fit látja.Nemnagyon találtam infót.A régi 43J5500-ban volt. -
Celtis
veterán
válasz
torzsa3
üzenetére
Mondom, hogy ne TV típust keress, hanem pont ilyen tápegységet.
-
Celtis
veterán
-
junior19
senior tag
válasz
predakon
üzenetére
Hali!
Csak egy megjegyzés. Az Rtings-es beállítások a komplett kalibrálással válnak egységgé, ahogyan írják is, a fehéregyensúly és színkezelési beállítások szinte biztosan nem jók másik tévére. Viszont már alapesetben is azok a legpontosabbak, amit ajánlanak.
Gyakori hiba, hogy sokan nagyobb háttérfényhez vannak szokva, s beállítják azt az értéket, amik ők sötét helységre és 100 nits-re adnak meg. S persze nem tetszik a kép. Pedig csak a háttérfény értékét kellene megemelni.
[link] Itt Lg tévére leírtam, hogyan kell beállítani a tévét, de ez jó Samsungra is, csak a megfelelő opciókat kell használni. Ellenőrző ábrák is vannak benne, így azt is le tudod ellenőrizni, ahogyan neked tetszik, nincs- valami anomália.
Én a helyedben a film mód választásánál a színhőmérsékletet meleg2-ről meleg1-re állítanám, mert a színhőmérséklet most a mérés szerint nagyon meleg. Ezután pedig megcsinálnám a linken leírtak szerint a beállítást. Háttérfény igény szerint.
Sok sikert. -
Peat;)
veterán
válasz
predakon
üzenetére
Szia, a lábaknak csak egy-egy gyári hely van ugye? Nincs olyan hogy a két viszonylag széle helyett a tv közepéhez közelebb is legyen csatlakozó? A 65 öset fogom megvenni, de a tv állványom 90cm, és kb 110cm kéne ehhez a mérethez...falikonzolt is vennem kell ha nem variáható. Köszi
-
-
válasz
Akellla
üzenetére
Nehéz egy tv-ről írni mert ami nekem szuper az lehet, hogy neked nagyon nem jön be de részemről ez a készülék mindenben túlszárnyalja a régi lg-met (elég gáz lenne egy 2019es modell nem ezt tenné a 2008assal szemben
). Én 2 éve minden karácsonykor eljátszottam ezt a tv keresgélős szenvedést aztán hagytam a fenébe.
A távirányító is tök jó és a rendszer is gyors, fura volt hogy nincsenek rajta dedikált szám gombok de nagyon gyorsan átszoktam erre a vezérlésre. Egyébként nekem is 669S-em volt (fehér keretes), az ég világon semmi bajom sem volt vele. -
Akellla
tag
válasz
predakon
üzenetére
Üdv ! Köszi az infót. Szóval azt mondod minden tekintetben jobb az Ru 8002 ? Csak azért kérdem mert én is cserén gondolkodom már kb fél éve de még nem oldódott meg mindig, vannak kiszemeltek q60 q70 és az Ru 8002 is köztük van 65 ös méretben max 350 ezer a keret.Várom a csodát hátha a q70 becsúszna ide,ha hétvégéig nem történik meg asszem az Ru lesz. Az én Lg -m is 8 éves Lm 42 669s amúgy jó Tv csak nagyobbra vágyok. Üdv.
-
Itt is megosztom ezt, hátha valaki infót keres az RU8002ről

Ma összeraktam az 55RU8002-at, korábbaní írtam, hogy egy 8 éves 42LM660S-t váltott.
Ez a tévé az én igényeimnek tökéletesen megfelel, a dobozból kivéve is nagyon szép képe van és a rendszer gyorsasága is szuper. Két emberes volt az összarakás és az rtings alapján elvégeztem a beállításokat, hát ezzel kapcsolatban viszont meglepődtem mivel az out of the box beállítások nekem sokkal jobban tetszenek. Sima PS4 Slimem van és a Death Stranding a HDR-el más játék lett kb, biztosan van még ennek a HDRnek dúrvább és jobban érezhető foka de nekem tényleg tökéletes. Egy szó mint száz én úgy érzem ennyi pénzért (190.000ft) ez egy nagyon jó vétel, én személy szerint ajánlom ezt a modellt. -
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek,még tudja valaki mondani hogy 32"tv be jó e a 40" tàpegység úgyan az modell böl, köszönöm.
-
ZsoZso126
tag
Sziasztok
tavaly vettem egy tv-t 32M5502 típusú és az utóbbi időben olyant produkál hogy egy egy pillanatra elfeketedik a kép majd egyből visszajön.Mintha kikapcsolna a tv egy pillanatra.Volt esetleg valakinek már hasonló gondja?
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni
-
IG55
senior tag
válasz
mintech07
üzenetére
A Sony (android) TV-men is így van, ezért ennél is próbáltam, de úgy tűnt, mintha csak egy ki-be kapcsolást csinált volna.
Most megint megpróbáltam, és bekapcsolás után gyanúsan akadozott az oprendszer, mintha még nem töltődött volna be minden. Olyan, mintha áramtalanítás után kapcsoltam volna be.
Szóval úgy néz ki, ez mégis egy reboot.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3-4x több teljesítmény kell az x265 dekódolásához az x264-hez képest, mivel úgy tudják elérni a tárhely csökkentést, hogy a kódolási algoritmus egyre bonyolultabb. PC-n ugyanez a helyzet, ha a VGA-d nem támogatja ezen kódolású filmeket, akkor a processzorod keményebben fog dolgozni. Az TV-kben lévő processzor meg csigalassú az asztali gépekéhez képest, mert 4-6W maximum fogyasztásba kell beleférniük, szóval az erőből megoldjuk megoldás kizárt.

Vagy nálad is családtag rendelkezik samuval?