- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
stefi68 #118495 üzenetére
Szia. Én egy 40j5500-at használok másfél éve , teljesen rendben van a tv. VA panel , nulla bevilágítás, wifi, bluetooth , hibátlanul működik. Mindent formátumot le tudtam eddig játszani vele pendrivon . Beépített hangszórói meglepően szépen szólnak. A pásztázó mozgásoknál jön elő az 50hz hátránya, picit olyankor darabos, de semmi utánhúzás és egyéb probléma nincs, pedig nézek focit, teniszt, nagyon szép az adás rajta . Én ajánlanám az 5ös szériát bártan ebben az 100-130 ezres ársávban. Mondjuk arra figyelnék, hogy VA panel legyen benne.
-
Tutu7030
veterán
válasz
stefi68 #106790 üzenetére
Ezt találtam.
"P (program mód): a hangolás
befejezésekor a térségben fogható
műsorszolgáltató állomásokat a
készülék a P0–P99 pozíciószámokhoz
rendeli. Ebben a módban a csatornát a
pozíciószám megadásával választhatja ki.
C (antennával fogható csatorna mód)
/ S (kábelcsatorna mód): ebben a két
módban az antennával fogható, illetve
kábelcsatornákhoz hozzárendelt számok
megadásával választhat csatornát." -
Flashget
félisten
válasz
stefi68 #83101 üzenetére
Szabad ilyet megvenni? Nem műszaki szempontból értem. Gondolom aláírtak vele 2 év hűséget.
Attól még eladhatják? Ha én megveszem, származhat belőle később valamilyen kellemetlenségem?az eladásról írjatok papírt így ha garanciáztatni kell ne legyen gond a másik cím és név miatt.
Erről valahol olvastam is samsung oldalán...
A hűség pedig az előfizetésre van nem a tv-re...
Tudod mennyien vesznek áruhitelre dolgokat a nagyik nyugdíjas szelvényére? Tv, BD lejátszó, hűtő,mosógép,bútor stb. -
Flashget
félisten
válasz
stefi68 #46438 üzenetére
nekem pont ugyanez az APC van. de nem a villámlás miatt vettem (szerintem nem védené meg a készüléket tőle) hanem a fesz ingadozás miatt. pl. elmegy az áram majd visszatér..na akkor érheti a tévét vagy PC-t stb. olyan dózis ami nem egészséges az ellen viszont megvédi.
nagy nyári viharok esetében ha otthon vagyok én biza kihúzigálom a 220-ból -
imrufo
tag
-
RudY
addikt
válasz
stefi68 #46020 üzenetére
A Nexus kábelek elfogadható minőségűek, ezt mint felhasználó és mint a forgalmazásával foglalkozó állítom, továbbá a vásárlói visszajelzések alapján. Viszonylag sok fogy, panaszmentesen.
Az elfogadható szó szerint azt jelenti, amit, van ennél botrányosan gyengébb minőség, DE van sokkal jobb is! Megfelelő marketing van mögötte és nem szutyok az alapanyag. A gyártónak egyedül a Nexus névvel akadt idáig jelentős problémája, így gyakorlatilag ilyen néven már kifutónak számít. Új megnevezése delight, a gyártói cikkszámok is változatlanok. A kábelek minőségében nem történt változtatás, azonban a csomagolás valóban gagyi lett, pl. amit [linkeltél] és ennek az új [változata].
BBécinek igaza van a jelölésekkel kapcsolatban is, hivatalosan nem lehet a verziószámot alkalmazni, se a csomagolásnál, se máshogy, azonban a gyártót és a forgalmazókat is "meglövik" a vásárlók azzal, hogy márpedig az ő készülékén 1.4 aljzat van, akkor olyan kábel kell neki nem pedig hablaty, hogy high speed és egyebek.
Gyakorlatilag tehát nyugodtan megveheted, ha hibás lenne esetleg a kábel rögtön észreveszed és azonnal cserélik, de ahogy mások is írták a nyilvánvaló tényt, léteznek ennél sokkal jobbak...és rosszabbak is -
BBéci
legenda
válasz
stefi68 #46028 üzenetére
Van olyan kábelem, ár/érték aránya egyenesen szuper, szívből ajánlom!
Azért az OPPO-hoz a lap alján taálható AudioQuest Vodka madzagot használom, de csak azért, mert tesztelésre kaptam. Jobb az említett másiknál, de nem 8-10x. Azt persze senki nem várja el tőle, mert a minőség javulása soha nem emelkedik lineárisan (vagy párhuzamosan) az árral. Nem is lehetne, mert a KCE-HH tényleg remek madzag. -
BBéci
legenda
válasz
stefi68 #46023 üzenetére
Egyetértek, mert kábelt ugyanúgy csak kipróbálás után szabad venni, mint hangdobozt.
Viszont van egy minimum szint, ami alá nem szabadna menni és az a madzag az 1800 Ft/5 m árával nagyon a legalja. Nem hiszem, hogy egy 130-150000 Ft-os, netán még drágább tévéhez ne futná kiegészítőkre plusz 2-3000 forint, amennyivel többe kerül egy megbízható HDMI kábel.(#46026) DeckardCain
Könnyen lehet, hogy a merevlemez áramigénye magasabb, mint amit a tévétől kap. A túl hosszú és/vagy vékony USB madzag is szokott okozni problémákat. -
Tegla80
addikt
válasz
stefi68 #46020 üzenetére
szia
nekem 3d mentesen,de ilyen márkából van a kábelem.
sztem megfelelő a minősége,(duplán szigetelt,triplán árnyékolt szövet borítású az enyém: "EZ")
bár a helyedben Én nem azt,de márkánál maradva igaz dupla annyiért,de pl "ezt"vennémpár hsz el feljebb írtam,pont az "ethernet"funkcióról ,mire is használtam épp ki.
-
BBéci
legenda
válasz
stefi68 #45935 üzenetére
Jól gondoltad a kalibrálás menetét és azt is, hogy érdemes a kalibrálást legalább évente egyszer megismételni, de nem kötelező. Ha valaki nagyon precíz, és a tökéletességre törekszik, 3-4 havonta célszerű ellenőrzést lefuttatni.
Nem szabad keverni a monitorok, laptop kijelzők és a TV-k, vetítők kalibrálását! Csak az elv azonos, a gyakorlatban teljesen másképp történik.(#45938) Jovanny2
Semmiféle kárt nem okoz, ha átállítja másik profilra, a beállítások nem vesznek el.
Egyébként a Film-et szokás kalibrálni. -
*Ropi*
félisten
válasz
stefi68 #45935 üzenetére
"Szóval, ha jól értem, kalibráláskor vagy egy laptop van HDMI-n a tv-re kötve és azon fut egy kalibráló szoftver amely tesztképeket küld a tv-re, vagy egy DVD-n lévő tesztképek megjelenítésének színhelyességét vizsgálja."
Majdnem.
A szoftver színárnyalatokat küld a monitorra és azokat méri vissza.
Itt és itt (meg még pár helyen
) már leírtam régebben a kalibrálás menetét.
Úgy van, ahogy gondolod: a forrás eszközön fut egy mérő program, ami a hozzá csatlakoztatott szenzoron (ez a koloriméter vagy a spektrofotométer) keresztül visszaméri a (szintén hozzá csatlakoztatott) megjelenítőn látható színeket és összehasonlítja a saját referenciáiával (amit egy korábbi hsz.-omban írtam, hogy 478 referenciaponton mér), majd az eltéréseket egy speciális monitor színprofil fájlban tárolja el. Egy segédprogram az oprendszer indulásakor ebből a fájlból betölti a videokártya memóriájába a korrigációs értékeket, azok pedig lejátszás közben úgy módosítják röptében a képadatot, hogy a lehető legközelebb legyenek a színek a referenciáikhoz. Röviden ennyi.
"A színhelyesség korrigálása a tv színbeállításainál történik, majd a végeredmény paraméterei lesznek átmásolva (manuálisan) a többi HDMI és a TV mint forrás színbeállításaihoz.
Ezt a beállítást pedig érdemes megőrizni valamilyen formában, mert mondjuk egy full reset során ugye elvesznek és lehetne újra kalibrálni."
Amit a TV-n állítasz be, az a hardver kalibrálása, a folyamat első fele. Idővel "elmászik" (hogy mennyi idő után és milyen mértékben, az a konkrét TV-től függ: a gyárban, a futószalagról egymás után lekerült két, elvileg teljesen azonos készülék között is nagy különbségek lehetnek). Nagyban függ a környezeti hőmérséklettől, a páratartalomtól, ezek változásaitól (mint minden elektronikus eszköznél). Ezek alól csak a professzionális felhasználásra kihegyezett megjelenítők kivételek: az Eizo monitoromnak 1 év után is takkra ugyanott állt az elektronikája, mint ahogy bekalibráltam.
Viszont a Dell monitorom már 1 hét után is elmászik, ha éppen olyanja van...Szóval elmentheted a beállításokat, de a következő kalibrálásnál már úgy is finomításra szorulnak majd.
"A tv élettartama során nem változik a színhelyesség?"
De változik: ahogy az alkatrészek elöregednek, úgy a működési paramétereik is változnak (romlanak). A hidegkatódos (CCFL) világítású monitorokban látványosan tud csökkenni a fényerő az idő múltával. A LED-es világításúaknál a korai RGB LED-es modellek között volt olyan, amelyeknél az egyik színcsatorna 2x gyorsabban öregedett, mint a másik kettő (ha jól emlékszem, a vörös). Ha pedig a fényerő csökken, akkor a fehérpont és a színkonvergencia is elmászik, aztán egyszer csak azt veszi észre az ember, hogy kalibrálhatatlan a megjelenítője. Mondjuk ez ilyen fiatal készülékekre nem jellemző, de korai TN panellel szerelt monitoroknál (~5+ éves modellek) már nem eggyel találkoztam, ami letérdelt ilyen szempontból.
" Nem kell mondjuk 3 évente újra kalibrálni?"
Ha tényleg folyamatos színhűséget akarsz, akkor minél sűrűbben kell kalibrálni, annak függvényében, ahogy a megjelenítő elmászik. Ha nem fotót szerkesztesz a TV-n, akkor rád van bízva: elég negyed-félévente.
Az eltéréseket egy átlagos szemű néző már DeltaE 2-től észreveszi, ennek a dupláját simán téveszti egy átlag monitor fél év alatt.
-
Black Phone
senior tag
válasz
stefi68 #45669 üzenetére
Nincs mit Mede8er MED600X3D
-
vacs
veterán
válasz
stefi68 #45200 üzenetére
Ahogy ígértem tegnap este/éjjel kipróbáltam (megint) az időzített felvételt.
Ezerrel figyeltem a tv-t mikor elindult a felvétel, de a kijelző nem kapcsolt be.
Ugyan olyan tök fekete volt, mint előtte kikapcsolt állapotban.
Felvétel közben a távval bekapcsoltam, néztem, majd újra kikapcsoltam.
Ilyenkor sem szürkésre váltott a kijelző, hanem teljesen kikapcsolt, de a felvétel ment tovább.
Lehet, hogy az FW miatt van, nem tudom. Gyárilag ez volt rajta, nem frissítek, mert lehet csak rosszabb lenne. -
Gojko Mitic
csendes tag
-
-
Tegla80
addikt
válasz
stefi68 #45036 üzenetére
Szia.
Minek is kellene?
1szerre bemehet a két jel,a TV kezeli sztem.
(nekem van analóg adásom és ugyan az digiben is, látom mindkét kiosztást,igaz egy bemeneten,de sztem lényegtelen mennyin kapja)
Arra meg elég kb 200 forintért a sima "T" is.
(a plusz táv meg a váltogatás a "jelek" között felesleges,ha 1szerre is megeszi a tv. )
de ,mint mondtam "elmélet" de kb 200ft ráfordításból kiderítheti -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
stefi68 #44889 üzenetére
Elsőre én is a smart-os ütemezőt próbáltam, de hamar rájöttem, hogy nem megy, aztán a beállításokban amit írtál is, ugye van 3 lehetőségem is amit beállíthatok (kikapcsoláshoz is) de nem működik. Egyébként a kikapcsolás sem működik nálam.
Szerk.: Ha a TV be van kapcsolva, akkor a smart-os ütemező viszont működik, bár gondolom a kettőnek nincs köze egymáshoz.
-
-
BBéci
legenda
válasz
stefi68 #44642 üzenetére
Ahhoz, hogy az 50 GB-os ISO képminőségének előnyeit lásd, élvezd, legalább 55 colos ES7000-re van szükség, de azon is csak az ideális távolságból nézve. 3 méterről ember nem mondja meg, hogy BD50, vagy BD25 az éppen futó film. Igazából 2-2,5 méteres vászonra vetítve jön elő a BD minőségi többlete.
1 TB-os merevlemezzel nem kezdenék akkora filmeket gyűjteni, mert tényleg gyorsan megtelik. Jelenleg 3 db 1,5 TB-os a filmtáram és összesen kb. 20-25 BD25/50 van a birtokomban, de tárhely gondokkal küzdök. -
kovadika
őstag
válasz
stefi68 #44638 üzenetére
Blu-ray lejátszó. Pioneer BDP-150, 40k körül a legajánlottabb ebben a kategóriában. 3D ISO tartalmakkal is megbirkózik némi trükközés után. Mkv fájlokból, ahogy az össze BD lejátszó csak 4.1-est tudja, ami a későbbiekben okozhat némi fejfájást.
Én csak akkor javaslom a Blu-ray lejátszót, ha tényleg lemezeket akarsz lejátszani. Amennyiben inkább külső merevlemezről, vegyél médialejátszót. Összehasonlíthatatlanul egyszerűbb, jobb a kezelése és sokkal több formátumot támogat, feliratkezelés, hálózati lejátszás, stb. BD lejátszót is be lehet fogni médiásnak, de sokkal több kompromisszummal és bele fogsz futni olyan fájlokba, amikbe beletörik a foga.
(Ajánlott) 3D-s médialejátszók: Mede8er MED600, Dune 303D -
Jovanny2
őstag
válasz
stefi68 #44638 üzenetére
Nem vagyok teljesen tisztában a 3D Bluray lejátszó árakkal, de szerintem a te becslésed is kicsit túlzó... Eléggé leszűkítve a keresést, 3D, új, bontatlan, újszerűre.
-
tomy0628
aktív tag
válasz
stefi68 #44600 üzenetére
Nincs mit, én is most állítottam át mert elég homályos volt a kép de így is csak 60HZ a max, (59-nél foltok villognak) és jobb lett a kép, próbáltam filmet is az ugyanolyan.
Direkt VGA-m nincs csak prociba integrált vezérlő( HD2000) gondolom ezért akadnak a 3D MKV filmek. -
sb
veterán
válasz
stefi68 #44384 üzenetére
Ez a befelé-kifelé nem a filmtől függ, hanem a V mérettől. Egyszerű fizika.
Ha egy kis dobozban nézed, ami a látótered kis részét fedi le akkor doboz hatást fog kelteni a 3D, befelé lesz térérzeted. Ha nagy a TV és/vagy közel ülsz hozzá és a látótér nagy részét lefedi akkor lesz "kifelé", igazi 3D érzet.Egyszerűen amiatt, hogy bármi ami nem pontosan középen helyezkedik el a perspektíva miatt kifelé, a kép szélei felé fog jönni ami kis TV esetén borzasztóan korlátozott. Így a kereten belül maradó objektumok távolinak hatnak, nem olyan, minta "körülötted" történne az esemény.
szerk: Persze a normális 3D hatású film alapfeltétel hozzá. De ha érzékelted a 3D-t, csak "befelé" akkor a nagy része már a méreten múlik.
-
-
BBéci
legenda
válasz
stefi68 #44384 üzenetére
Amióta megjelent az Avatar BD, azóta azzal tesztelek lejátszókat, képmegjelenítőket. Olyan mértékben kijönnek az alakok a kép síkjából, hogy önkéntelenül elhúzom a fejemet, amikor Jake tesz egy fél fordulatot és a fegyvere csöve végigsöpör a szobán. A tölcsér formájú, érintésre összecsukódó növények széle karnyújtásnyira előttem van. A dzsungel apró repkedő bogarai a hátam mögül a vállam felett repülnek előre.
Amikor csak a TV síkjától hátrafelé látható térhatás, az egy kalap szamócát ér!
-
lacko6
senior tag
válasz
stefi68 #44384 üzenetére
Én a MM-ban néztem 3d-s műsort igaz ES7000-en,de az kifelé volt térhatású.A haver es6100-án viszont az 3d.mkv-k befele térhatásúak.Valakinek nincsen tapasztalata 3d képes media playeren (Pl.DUNE TV-303D,Egreat EG-R6S) nézett BD3D-ISO val,hogy kifelé térhatású e vagy mkv féle?
Az tuti hagy nem lessz 6100-böl7000 képminőségben.Kár hogy 6100-ason nem ment ugyan az a 3d-s műsor.
Kiváncsí lettem volna hogy az 1 vagy 2 magos tv-k között milyen a képminőségbeli (térhatásbelí) különbség. -
csab2
veterán
válasz
stefi68 #44384 üzenetére
Én az Avatart moziban láttam annó. Moziban is inkább mélysége volt a filmnek, csak kevés jelenetnél volt olyan hatás, amit írsz. Mondták is többen - akik már láttak más 3D-s filmet is moziban - hogy kevésbé volt 3D mint más filmek, kevés volt benne ez a "képből kinyúló" hatás. Gondolom, 3DBD-n is ilyen.
-
vacs
veterán
válasz
stefi68 #44014 üzenetére
Nekem is 3,5"-os külső HDD van a tv-re kötve, de eddig mindig felvette amit beállítottam.
Ha napközbeni időpontra van állítva, akkor munkába indulás előtt bekapcsolom (ilyenkor összesen akár 5-6 órát is "feleslegesen" megy) a vinyót, és mikor hazaérek akkor ki.
Vagy, ha estére van beállítva, akkor a kezdés előtt kb fél órával szoktam bekapcsoltatni az ősökkelés mikor hazaérek, akkor kapcsolom ki.
Nálam működik.Lehet jobb lenne egy 2,5"-es (külső táp nélküli). Azt a tv kapcsolgatja ki/be ??
Vélemény, valakinek tapasztalata ?? -
Jovanny2
őstag
válasz
stefi68 #44014 üzenetére
Szerintem előtte (1-2 perccel) meg kéne próbálni időzítve bekapcsolni a TV-t, nem? Csak mert ha a felvétel kapcsolná be, akkor nincs ideje (kb. fél perc kell) a vinyónak az inicializálásra. Gondolom bekapcsol a TV, rögtön elkezdene venni, de még nem kész a vinyó, akkor dob a TV egy hátast, hogy nincs hová rögzíteni. Csak egy ötlet.
-
JoeYi
őstag
válasz
stefi68 #43882 üzenetére
eszerint a leírás szerint a 8600 már az
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #43810 üzenetére
Na, megoldódott az időzített bekapcsolás.
Nem tudtam, hogy a beállításoknál is van olyan, hogy "Bekapcsolás időzítő".
Ott beállítva a megfelelő időpontot, csatornaszámot, hangerőt, esetleg ismétlést, azt végrehajtja a tv.Nem úgy mint a Smart résznél az Ütemezéskezelő - Nézésütemezés-t. Itt hiába állítom be ugyanazokat az értékeket, nem csinál semmit.
Vagy lehet hogy ez a nézésütemezés nem is az mint amire én gondoltam? Akkor meg mi a szöszre való -
Inhouse
őstag
-
Jovanny2
őstag
válasz
stefi68 #43378 üzenetére
Az jó leírás, nekem nem volt teljesen 1értelmű, de sikerált.
Lövésem nincs, mi van a 1032-ben, nem találtam leírást róla. Felajánlotta, feltettem, nem látok különbséget.Ha te találsz változáslistát, szólj. Nem cseszett el semmit szerintem, sőt, mint írtam, a kalibrált beállításaim is megmaradtak szerencsére.
-
Pow
tag
válasz
stefi68 #43197 üzenetére
Ez tudom ajánlani.
Samsung SmartView -
gejzinho
csendes tag
válasz
stefi68 #42851 üzenetére
Az én ue 40 es6540-sem is szlovák
és hogy honnan lehet tudni? Onnan mindenképp, hogy rajta van a dobozon hogy made in slovakia
természetesen bejönnek a magyar tartalmak a smart és webes alkalmazásokban. Sőt, megnyugtatlak, szlovák tartalmak alapból egyáltalán nincsenek benne -
gejzinho
csendes tag
válasz
stefi68 #42815 üzenetére
Hozzáteszem nem vagyunk egyformák, ahány ember annyi fajta szem, ízlés, stb. Szóval erre nincs recept. Két ugyanolyan típusú tv között is lehet különbség, és nem megbántva a "felhősödés-vadászokat" jómagam (egy Samu ue 40 ES 6540-es tulajdonosaként) ezt egy nagyon erősen feltupírozott problémának tartom. Lehet hogy nekem van szerencsém, és az én slim tévém erre jóval kevésbé hajlamos, de már próbáltam fekete-sötét képfelületeken ezt koncentráltan hosszabb időn át vizslatni, de még ha nagyon oda akartam felhősödést képzelni, akkor sem nagyon találtam.
Személyes véleményem :
Ha nem az a dolgod/hobbid/hivatásodhogy óraszám sötét, fekete képernyőket, képeket bámulj Samsung slim led tv-n -
vagy ha a film, műsor, adás, közvetítés tartalmára, színvilágára, élességére, mondanivalójára koncentrálsz, ergo azt teszed amit egy átlagember tévézés , filmnézés közben -észre sem fogod ezt venni
-
sandró60
addikt
válasz
stefi68 #42196 üzenetére
Ha ezt a hozzászólást olvasod talán okosabb leszel az idei F-sorozatú tévékkel kapcsolatban idei tipus
A helyedben én nem várnék arra,hogy az E-sorozat olcsóbb lessz.Tavaly is sokan arra vártak és mégse lett ocsóbb a kifutó széria -
Bogyi007
veterán
válasz
stefi68 #42075 üzenetére
Szia, lehet hogy a fórumon így írják, de biztosíthatlak hogy nálam a Samsung T27B750EW tévémnél működik a dolog. Mintahogyan RudY is linkelte azzal a progival frankón meglehet csinálni a vinyót akár több parira is, majd az egyiket a samsung tévé alatt kiválasztod felvevősnek a többire meg mehet a film, zene, kép.
Ákinard ez a tévé egyébként neked méretben biztosan jó lenne, csak hát az ára a sok belepakolt extra miatt biztosan nem volna jó neked
-
RudY
addikt
válasz
stefi68 #42075 üzenetére
Pedig egyszerűen kivitelezhető. A TV a saját felvételek tárolásához azt a partíciót formázza, amit te kijelölsz és engedélyezel. Ezen kívül akár tetszőleges számú egyéb partíció is lehet a wincsin.
Akár egy freeware partíciókezelő is megteszi pl. ez [link], a felvételeknek szánt területet tulajdonképpen bármire elkészítheted, a TV úgyis felülírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest