Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Szia.
Simán lehet gond a hálózattal, vagy a SIM-mel is, lehet túl új a telefonnak. Hagyd szerintem 2G-n, stabil az is, és a net meg mindegy
És az akkut sem eszi annyira. Android? egy másolatot ments SIM-re, ésnincs gond. Lehet exportálni szerintem a névjegyeket, de a SIM a legtutibb.
-
arkades
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Nem akarlak lelombozni, de nekem pl. moto V3-hoz nem tudtak már kódot adni.
Persze tudom, hogy két évvel idősebb, de sajnos régi telefonoknál ez előfordulhat.
De egy próbát azért nyilván megér. -
zorzy4
addikt
válasz
garga pista
üzenetére
Ha telekomos akkor elég lekérni a kódót, ha nem akkor csak gsm szerviz.
-
ferret77
aktív tag
válasz
garga pista
üzenetére
.
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Én mindkét típust használtam, Az N86 az a kijelző meg a kamera miatt jó, az N96 az a háttértár miatt. Meg ugye szép nagy a kijelző, de műanyag a telefon. Az N86 előlapja üveg- drága ha törik és nehéz súlyra. N85-öt meg felejtsd el, de az N95 (8gb) az jó.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Szerintem N86 +1!
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Akkor nem tudom, megkéne nézni, lebontani. mert lehet letört a panelról az érintkezó, lehet csak elhajlott, így nem tudom. Lehet SW is. nem lehet hogy csak lemerült?
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
a gomb külön van, nem a panelra forrasztva. Ha a gomb nem megy,akkor lehet cserélni, ha az kattan, akkora panelen törhetett le az érintkező. Javítható, de forrasztani kell.
-
zorzy4
addikt
válasz
garga pista
üzenetére
Nincs, minek!?
Egy kép a legelső, a legelső érintős, és a legutolsó symbianos telefonról. (a 7710 csak dummy)
[link] -
MurdR
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Nokia 6310i

-
zorzy4
addikt
válasz
garga pista
üzenetére
6233
-
meroly
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
6230(i) vagy 6151 (mondjuk ez utóbbi elég nehezen beszerezhető)

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Creality Nebula Camera
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És az akkut sem eszi annyira.