Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Digitális földi adással is megküzd?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi az infót.
Akkor Ők jöhetnek szóba!
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani Wi-Fi hotspot képes telót?
N szériás Nokiára gondolok. Nem bízok a telefon specekbe.Köszi.
-
Stylewars_kp
őstag
Most mennyit ér kb egy Nokia 3720 c?

-
Stylewars_kp
őstag
Nokia 3110 nél a *#92702689# kódra miért nem ír ki semmit? Csak a címkékhez kis vonalkákat.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Szerintem N86 +1!
-
Stylewars_kp
őstag
Ez szerintetek real vagy fake:
Nem régiben jelent meg egy külföldi blogon hogy a Nokia és a Sony Ericsson szoftverjében egy 26 jegyű kóddal kilehet kapcsolni a teló függőségét. A kód nem minden telón müködik.
Na akkor nézzük meg mi is ez a kód.
*#33 telefon gyártási ideje pl: 20090101 körzet szám(20,30,70) ezután 36(az ország azonositója) IMEI első négy száma pl:5888(az IMEI kódot a telódból a *#06# kombinációval tudod előhivni) majd 0706 majd az IMEI kód utolsó 4 számjegyét(pl:8885) és végül zárjuk le *0*#-el.
Erre egy teljes példa:
*#33200901012036558807068885*0*#
Amennyiben ezzel kész vagy akkor már csak annyi van hátra hogy egymás után 4x megnyomod GYORSAN a zöld gombot. 4 x nyomd meg se többször se kevesebbszer.
Ha help kell irj komit és megpróbálok segiteni.
UI: Következő Post-omban megmutatom (leirom) hogyan lehet kártya nélkül használni Sony Ericsson telókat.
-
Stylewars_kp
őstag
lg g510 telóhoz akkut még lehet valahol venni?
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinek volt már hozzá szerencséje?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nincs valami jó állapotban az koma!

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Piros az már morbid.
Kékben nagyon jó lehet a 7110. Nem is értem miért csinálták azt zölden. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
bumbalaci55
üzenetére
Ha van egy jó megvásárolnám Én is.
Sok vállalkozó ismerősöm mai napig ilyet használ. A jó öreg 6310i-t. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
bumbalaci55
üzenetére
Annyira tökéletes telefon, hogy nem nagyon kell több. Esetleg 7110.

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nekem sok fajta K szériás mobilom volt és meglepő mód egyiknek se volt rossza joya. Egyszer se ment tönkre! Van egy ápolószere amivel ápolni kell és nem lesz baja!

-
Stylewars_kp
őstag
Helló srácok!
Most mennyit ér kb egy Nokia n91 teló normál állapotban tartozékok nélkül? Nem nagyon találok a piacon eladót.
Köszi!
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Aha, köszi!

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
És a telóra közvetlenül mobilnettel honnan tudom letölteni? Vagy lehet egyszerűbb ha gépre leszedem és átküldöm kékfoggal...
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok!
Nokia 2330c telóba lehetne belerakni egy csengőhang szerkesztőt?

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Írtam privátot!

-
Stylewars_kp
őstag
De utáltam Én ezt javítani...

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Én a SE K700i telómat nyúztam. Szerettem, de amikor már meg volt 2 éve akkor már nem vigyáztam rá, már untam, de az rengeteg mindent kibírt. Vízbe is esett kb 5 percre, de semmi baja se lett. Aztán volt még sok leejtés és végül az 4. emeletről való szabad ugrása után betört a kijelző hosszába, de még mindig működött...kijelző csere után kicsit nyeklén még lehetett értékesíteni pár Boci csokiért.

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Van rá esély, de Én jártam úgy, hogy azt hittem a kijelző szállt el közbe pedig az alaplapról lejött teljesen a csatoló felület...leszakadt.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Értelek...hát ahány ember annyi ízlés...

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
iPhone 4 telóm van.
Meg van egy iPad 3. Ezt a 6300i-t csak szórakozásnak venném, mert még nem volt ilyenem. Régen szerettem volna, de akkor még nem volt gempantoszom rá most meg volna... Egyszer volt ilyen alsó kategóriás androidom amit említettél. Nekem nem jött be. Kicsi kijelző és lassú instabil rendszer. Érintőkijelzője és borzasztó volt számomra. 
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Jut eszembe a 6300 ról. Valóban volt belőle wi-fi-s kiadás? És ha volt olyat honnan akasztok le?

Szerk.: Közbe googléztam egy jóízűt. 6300i De a kérdés fennál, hogy honnan lesz nékem ilyen...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
golya32
üzenetére
Hali!
Nekem most egy iPhone 4 telóm van. Előtte is volt az összes iPhone típusból szépen sorba az elejétől fogva. Itthon elsők közt vettem 2g-t. Rengeteg alkalmazással bírnak, szép kijelző, jó megjelenés, stabil rendszer, de akkor is csak egy telefon marad. Jó telefonok, de mindig volt mellette egy második telóm. Nem vagyok elfogult Alma buzi.
Múltkor megszámoltam és 82 telefonom volt 2007 óta az iPhone mellett.
Meg voltam elégedve a szifonnal, de mindig vágytam valami másikra főleg régebbi szériás telókra amiket 2007 előtt nem tehettem volna meg magamnak, hogy újba megvegyem. 
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem ne vált mert jók a szifonok!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
Na, erről beszéltem... horribilis árat elkér és még kamu is.
#minolta5: Járom a mobil boltokat eddig kevés sikerrel. Találtam mondjuk egy két jó mobilt, de nem fogtak meg... Egyenlőre maradok a szifonnál.
Szer.: Meg volt az egyik mobilosnál letétbe egy Nokia 3720 az még tetszett csak kicsit karcos volt.
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok!
Lehet már lerágott csont, de csak megkérdezem, sok itt a Nokia fan. Honnan tudok beszerezni nem kamu és nem horribilis áron Nokia 6310i vagy sima 6310 telót? Esetleg 6210 is jó! Egy a lényeg, hogy szép állapotú legyen, akku ne járjon ki...stb.
Köszi srácok!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Érdekel hozzá akku esetleg? Van itthon elfekvőbe! Meg van egy BL-5B is elfekvőbe!
Üdv!
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinek egy Motorola ssw-0622 típusú töltő?
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinek van Lg G510 hez akkuja? Megtaláltam ezt a mobilomat is, de ezt nem akarom eladni vagy kidobni. Rádugom töltőre aztán csak villog. Elkezdi tölteni aztán elugrik a kép aztán vissza. Így ment napokig és semmi.
area_51: Szerintem nem mérik abba. Ha úgy gondolod akkor adj már légyszi egy működő m35 öt az általad megnevezett egységbe!

-
Stylewars_kp
őstag
Valakinek Siemens M35 + Motorola c350? Ha nem kell senkinek mobil újrahasznosító kukába végzik.

-
Stylewars_kp
őstag
Bekapcsolt. Közel 5 év állás után bekapcsolt, de világít a kijelző meg néha be be ugrik valami kép. Kidobja a töltést, mozog is meg a siemens honlapját dobja be ami már Benq.

-
Stylewars_kp
őstag
Helló mindenki!
Siemens M35 mobilomat cserélném Nokia 3310-re vagy 3330-ra! Vagy egy jó ajánlat fejébe ( amennyire lehet jó.
) Nem igazán akar működni! Én akkura gyanakszom, mert működőképesen lett lerakva! Motiváció szempontjából írom, hogy mobil gyűjtő kukába végzi ha 1 hét alatt nem lesz vele valami. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nehéz lesz...