Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
üzenetére
Negligalo reszet a hsz-ednek megprobalom toleralni,mert ez az erosseged
!
Egy dolgot azonban magyarazz meg/eltekintve a Boing...sic! viccresztol/
Miert az a statusza a tokoli repternek,hogy..*nem nyilvanos le,es felszallopalya?*/En tudom,mert utannaneztem!/
Hiszen Te mindent tudsz ami a repulessel kapcsolatos!
Igaz,hogy a repter ott van 80 eve,es a beton kifutopalya*nemzeti ertek*
-mint megtudtam!
De a lenyeg az-most-miota a ruszkikat kisepruztuk,hogy van egy-ket ubercsoka,aki kitalalta,hogy a milkosok rabuktak a repulesre!Hat mi bajom van azzal,hogy ez a csoka milliokat fog ezzel keresni?
Nem nagy ar ezert az,hogy senki nem tud pihenni a repter kornyeken!
/Remelem,hogy lattad a riportot a TV-ben az uzletemberrol,aki vett 10 db.sportgepet,hogy tonkretegye 50000 ember nyugalmat,mert ez...egy q*rva jo uzlet lesz.../
Azota repul el a haztetom felett 50m-el ,5 percenkent egy sportgep!...egesz nap...neha ejjel is,mert...miert ne?
Ugyhogy csukd be l.sz. az aviatikai zsebkonyvedet,mert a repules ma mar nem arrol szo,hogy hany cm. a Cessna botkormanya...
Mellesleg-terveik kozott szerepel,hogy nemzetkozi repterre nyilvanittatjak a tokoli repteret,/a tanulmany-tervezet megtalalhato a szigethalmi konyvtarban!/es teherrepules veszi kezdetet,mert ott mar van ! egy *logisztikai kozpont*amit a Csepel-sziget tulajdonosa ! birtokol! Sugarhajtasu Boingek/sic!/ fognak ejjel-nappal fel,es leszallni a szigethalmi hazak felett,mert a *besiklasi szog*nem teszi lehetove,hogy NE a haztetok felett 50 m-el haladjon el a sugarhajtasu teherrepulogep!
Valoban szanalmas vagyok ezekkel a hsz-ekkel,,es szanalmas lesz az az 50000 ember is,aki Tokolon,Szigethalmon,Szigetszentmikloson,Halasztelken,Szazhalombattan fogja *elvezni* a repulest!
No!
Felvezettem egy temat!-ahogy kerted!
EZ az igazi repulos topik!
Amirol Te beszeltel,az nem repules,hanem irodalom,meg cukormaz...a repulesrol...
Az en kedvemert ne dozeroljak le a *magyar repulestortenet egyik kiemelkedo letesitmenyet*,csak legyen az-ami...emlek..muzeum...
Mert az ott elo emberek 99,99%-a nem pilota,hanem allampolgar...bizonyos jogokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Macska topik
- M.2 SSD hűtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kompakt vízhűtés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
-mint megtudtam!