Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
üzenetére
Negligalo reszet a hsz-ednek megprobalom toleralni,mert ez az erosseged
!
Egy dolgot azonban magyarazz meg/eltekintve a Boing...sic! viccresztol/
Miert az a statusza a tokoli repternek,hogy..*nem nyilvanos le,es felszallopalya?*/En tudom,mert utannaneztem!/
Hiszen Te mindent tudsz ami a repulessel kapcsolatos!
Igaz,hogy a repter ott van 80 eve,es a beton kifutopalya*nemzeti ertek*
-mint megtudtam!
De a lenyeg az-most-miota a ruszkikat kisepruztuk,hogy van egy-ket ubercsoka,aki kitalalta,hogy a milkosok rabuktak a repulesre!Hat mi bajom van azzal,hogy ez a csoka milliokat fog ezzel keresni?
Nem nagy ar ezert az,hogy senki nem tud pihenni a repter kornyeken!
/Remelem,hogy lattad a riportot a TV-ben az uzletemberrol,aki vett 10 db.sportgepet,hogy tonkretegye 50000 ember nyugalmat,mert ez...egy q*rva jo uzlet lesz.../
Azota repul el a haztetom felett 50m-el ,5 percenkent egy sportgep!...egesz nap...neha ejjel is,mert...miert ne?
Ugyhogy csukd be l.sz. az aviatikai zsebkonyvedet,mert a repules ma mar nem arrol szo,hogy hany cm. a Cessna botkormanya...
Mellesleg-terveik kozott szerepel,hogy nemzetkozi repterre nyilvanittatjak a tokoli repteret,/a tanulmany-tervezet megtalalhato a szigethalmi konyvtarban!/es teherrepules veszi kezdetet,mert ott mar van ! egy *logisztikai kozpont*amit a Csepel-sziget tulajdonosa ! birtokol! Sugarhajtasu Boingek/sic!/ fognak ejjel-nappal fel,es leszallni a szigethalmi hazak felett,mert a *besiklasi szog*nem teszi lehetove,hogy NE a haztetok felett 50 m-el haladjon el a sugarhajtasu teherrepulogep!
Valoban szanalmas vagyok ezekkel a hsz-ekkel,,es szanalmas lesz az az 50000 ember is,aki Tokolon,Szigethalmon,Szigetszentmikloson,Halasztelken,Szazhalombattan fogja *elvezni* a repulest!
No!
Felvezettem egy temat!-ahogy kerted!
EZ az igazi repulos topik!
Amirol Te beszeltel,az nem repules,hanem irodalom,meg cukormaz...a repulesrol...
Az en kedvemert ne dozeroljak le a *magyar repulestortenet egyik kiemelkedo letesitmenyet*,csak legyen az-ami...emlek..muzeum...
Mert az ott elo emberek 99,99%-a nem pilota,hanem allampolgar...bizonyos jogokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Steelcase Think v2 - irodai forgószék
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
-mint megtudtam!