Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:44:49

LOGOUT.hu

Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25801) draco31


draco31
veterán

Sziasztok!
1 éve nyúzza öcsém ezt a telefont, most azt vettem észre, hogy alul végig mozog a kijelző, és jobb felül is kb a telefon közepéig mozog. Ez tipushiba?

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#25802) Aurig@ válasza darvinya (#25800) üzenetére


Aurig@
őstag

Miért ne lenne?
Egyébként, ha mobilon átkapcsolok asztali nézetre, akkor sincs semmi olyan, mint nálad!


Ez az asztali nézet, mobilon. Mit nem lehet ezen olvasni?

Az előző kép:

pedig mobilon, a mobilnézet, amin szintén olvasható.
Mobilon írtam egész nap /mobilnézetben/, ott is állítottam be a sorkizárt megjelenítést.

[ Szerkesztve ]

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#25803) Jabby válasza draco31 (#25801) üzenetére


Jabby
őstag

Az egy év során, mióta A1-em van, végigolvastam mind a 25.800 bejegyzést, s nem emlékszem hasonló jelenségre. Tuti nem "típushiba".

(#25804) draco31 válasza Jabby (#25803) üzenetére


draco31
veterán

Akkor egyedi eset. Egy gyenge pillanatomban majd újraragasztom.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#25805) Jabby válasza draco31 (#25804) üzenetére


Jabby
őstag

Ajánlom a B-7000-et erre a célra.

(#25806) draco31 válasza Jabby (#25805) üzenetére


draco31
veterán

Van még azt hiszem ilyenem, illetve kétoldalas ragasztó több fajta. Korábban sok kijelzőt cseréltem.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#25807) darvinya válasza Aurig@ (#25802) üzenetére


darvinya
titán

Szerinted Chrome, meg hasonló izéknél van normális szöveg megjelenítés.?
Nincs, emiatt nem tud szöveget tördelni, csak egy fix méretben megjeleníteni.)
Az meg elég kellemes 1mm-es szöveget olvasni. (Hangya talán tudja olvasni.
Zoomolj rá addig, ameddig akkor betűk lesznek mint rendszer betű mérete.
Már nem lesz benne az egész szöveg a kijelzőben, mert nincs szöveg tördelés.

Mobilnézetben NINCS sorkizárt!

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#25808) fluttershy


fluttershy
tag

Sziasztok!
Sajnos ma délelőtt melóban sikerült 2 méter magasból leejtenem a másfél éves mi a1-emet ami egy tökéletesen kivitelezett műugrás után egyenesen a kijelzőjére érkezett. A tpu tok önmagában és bármilyen fajta üvegfólia hiánya nem bizonyult túl effektívnek szóval a kijelző teljes hosszában-széltében pókhálósra tört. A telefon működik (rezeg, hangokat ad ki, notification led villog) viszont a kijelző fekete az eset óta. Egy redmi note 7 lett az utód amit még nem sikerült belakni, a miui túl bloated számomra, nem tetszik egyelőre, remélem hogy idővel megszokom. Nagyon sajnálom a mi a1-et, jó telefon volt amit rendesen megszerettem. Utánanézek a javításnak és ha lehetséges 10-15k-ért szerezni magyarországi cégtől rendes kijelzőt akkor megpróbálom kicserélni és ezzel megmenteni. Valakinek van ilyen kijelzőcserés tapasztalata? Családtagnak átpasszolom vagy pót telefon lesz. Ha drágább a kijelző akkor viszont megy elfekvőbe. Időnként majd valszeg visszatekintek ide de ezután már sokkal ritkábban. Mindenkinek jó szerencsét és gondtalan használatot.

Ui: Ne féljetek a custom romoktól. Én lineage os-el használtam és probléma mentesen működött, még szerintem a gyári rendszernél is jobban. A telepítés utánnaolvasással együtt is max 3 óra (ajánlom a topik összefoglalót) és utána semmi tennivaló nincs vele, probléma nélkül frissül és egyszerűen csak teszi a dolgát és kész.

(#25809) tomazin válasza darvinya (#25807) üzenetére


tomazin
veterán

Az off gombot pont az ilyen jellegu eszmecserekre talaltak ki, de a pu sem rossz gondolat...

(#25810) Aurig@ válasza darvinya (#25807) üzenetére


Aurig@
őstag

Nekem jó a szemem, nem kell zoomolgatni. Arról meg nem tehetek, hogy neked nagyítani kell. A rendszer betűmérete, akkora, amekkorára állítja az ember. /Nekem ez is kicsinyítve van, nem az alapértelmezett./
Megint olyan hülyeségen vitatkozunk, ami neked rossz. Ha nem látod nagyíts, ha nem tetszik a sorkizárt szöveg mód, ne olvasd. Erősen kétlem, hogy csak én használnám ezt a lehetőséget. Rajtad kívül egyetlen topikban sem olvastam, hogy bárkit is zavarna. Ezt már PC-én írom, ilyenkor már nem nyomkodok telefont. Ezek szerint akkor itt se használjam, mert neked széthúzza. Sajnálom.
Azért érdekelne, hogy mobilnézetben, amikor rákattintasz a sorkizártra, miért igazítja a szövegdoboz oldalaihoz? Mert, hogy igazítja, az biztos. /Kiwi böngésző/

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#25811) darvinya válasza Aurig@ (#25810) üzenetére


darvinya
titán

Használd egészséggel, de attól még mindig ronda az írásod, kilóméteres hézagokkal.

Nekem sem annyira rossz a szemem, de 1mm-es betűket már nehéz olvasni.
Az, hogy 20+"-on nézed, annál már nem számít. mekkora, mert biztosan min. 5mm-ek a betűk.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#25812) kokokka válasza Fr@nkieWilde (#25788) üzenetére


kokokka
őstag

A hívásrögzítésre két éve feltettem egy programot, azóta az működik automatán ahogy hívást indítok vagy fogadok. A hangerő hibátlan nálam is és mindenki másnál akivel csak beszélek. Gyári rendszer, automatikus frissítés, hibátlan működés két év után is! Nem mindenki panaszkodik azokra amiket itt írtok, lévén, hogy (gondolom) nem mindenkinél jönnek elő. Visegrádon voltunk most négy napot, olyan fotókat lőttem a gCam-el és a sajátjával is (még a várból is), hogy sok kompakt gép megirigyelhetné. Én nem cserélek még egy darabig az biztos hacsak egy kényszer nem visz rá. Remélem nem lesz ilyen, mert nagyon szeretem az A1-emet!

(#25813) Fall-N válasza fluttershy (#25808) üzenetére


Fall-N
veterán

Nekem is Note 7 van de nekem pont tetszik a MIUI, pedig így indultam neki, hogy EMUI/MIUI nem kell. Egyedül egy Nova launcher került fel az app drawer és az ikon shorcut hiánya miatt, de A1-en is azt használtam. Elvileg a MIUI 11-ben mindkettő lesz, meg ambient theme (háttér színeihez igazodik a felület).

Itt amikor eladtam Baján azt mondta a srác, hogy 15ezer Ft a kijelző csere a gyári eredeti kijelzővel. Persze nekem ez nem volt opció, meg addigra megvettem már a Note 7-et.

(#25814) TFSi válasza kokokka (#25812) üzenetére


TFSi
őstag

Hogyan lehet gcam-et feltenni? Azaz honnan érdemes rá telepítőt letölteni?

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#25815) kokokka válasza TFSi (#25814) üzenetére


kokokka
őstag

Nekem ez van fent :

gCam_6.2.030_Advanced 2.1beta9.190527.0355


(#25816) Nerazim válasza TFSi (#25814) üzenetére


Nerazim
őstag

A Gcamot .apk ból kell felrakni, viszont ahhoz hogy fel tudd rakni ehhez mókolni kell, leírás van az öf -ben. Pl: a RN7 -nél simán felrakható minden fajta mókolás nélkül, nekem már ezért is szimpi ez a teló. A Gcamokat itt találod--> link. Jók az Arnova félék (én ezt használom) az 5 verzióig, fölötte bugos volt nálam, igaz én Oreon vagyok lehet ez volt a gond. De jók még a fu24 félék is, illetve a BSG is, de nekem ennek a menüje nem tetszett.

[ Szerkesztve ]

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#25817) fluttershy válasza Fall-N (#25813) üzenetére


fluttershy
tag

A Redmi Note7-ről bővebben:
Ma már volt volt egy kis időm hogy foglalkozzak a telefon belakásval. Leírhatatlan hogy mennyire utálom az első benyomások alapján. A rendszer pörgős, pattogós de ez inkább a hardver erőssége miatt van. Friss miui eu romon vagyok mert így vásároltam és gondoltam hogy adok neki egy esélyt (legalább pár hetet), nem telepítek azonnal custom romot. Már első indításkor Mi account login (szerencsére nem kötelező, de ajánlott), mi drop meg minden egyéb baromság, akkor is ha én inkább a google szolgáltatásokat részesíteném előnyben. Egy tonna alkalmazás van előtelepítve amit nem szeretnék/mást szeretnék helyette használni, le kell őket tiltogatni egyenként, már ha lehetséges. Beállítások, launcher, appok átláthatatlanok, nem intuitívak, android one után használhatatlan. Google phone (aka dialer), google sounds nem kompatibilisek a telefonnal, ergo google playből nem telepíthetőek (google phone app elég fájó pont a spam caller detection és a google poi-k keresőbe való integrációja miatt). Custom launcher telepítése a system appok ikonjait összebarmolja (a kamera app pl android4-es legacy ikonja van csak a miui launcher húz rá fancy egyedi ikont, de ugyanez igaz a compassra meg még pár más gyári alkalmazásra is), custom iconpack nélkül ami elrejti ezeket a hányadék dolgokat elég csúnya a custom launcher. Default launcher telepítési sorrendben (cloud backup szinkronizálása esetén kb véletlenszerűen) "dobálja" be az ikonokat a kezdőképernyőre; app drawer nincs, abc sorrendbe rendezés szintén nincs. Google appok, oprendszerbe történő integrációjának szintje miui-n fájdalmasan rossz android one-os telefon után. Design nem európai igényekre lett szabva (töltést jelző animáció lezárt képernyő esetén ami hirtelen eszembe jut és tipikus példa, de az egész rendszerre igaz) hanem inkább kínaira, nekem nagyon nem teszik, túl sok.

Tldr: Hidegzuhanyként ért a miui az android one után. Sokan írták itt hogy nekik a stock android fapad a miuihoz képest és ezért nem szeretik. Nekem a miui egy bloated használhatatlan szar az android onehoz képest ami egyszerű, letisztult és "működik és kész".

Még megpróbálok vele megbarátkozni de nem látok rá sok esélyt hogy ez össze fog jönni. Remélem hamarosan felveszik ezt a telefont is a lineage os hivatalosan támogatott eszközei közé. Ha ez megtörténik és az xda-n azt írják hogy bugmentes akkor én flashelem azonnal.

(#25818) Sordoran válasza fluttershy (#25817) üzenetére


Sordoran
addikt

Ízlések és pofonok. Nekem a váltás Mi 9-re történt bő fél éve, és több appot is a google féle megoldásra cseréltem, egyedül a Google asszisztens launcher nem kompatibilis, de már megszoktam a MIUI félét. Illetve az ébresztőt voltam kénytelen még a MIUI félére cserélni, mivel a google féle nem ébresztett 2 egymás követő nap se. Persze ez a telefon össze se hasonlítható az A1-el, így a sebesség teljesen más kategória a MIUI ellenére is. Viszont nincs ezzel gond, hogy valakinek egyik-másik jön be jobban. Ha lenne egy Android One-os csúcs (közeli) Xiaomi lehet azt venném következőnek.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#25819) sepsi0


sepsi0
őstag

Sziasztok!

Ha jól használtam a keresőt, akkor a Xiaomi Mi 5X Nillkin tok jó lesz a fiam A1-ére?

Pontosabban ez: Nillkin Leather Phone Case For Xiaomi Mi 5X Case Flip Cover

Az okostok funkció is megy?
Eredeti Xiaomi ablakos tok nincs erre a telefonra (A1)? Nekem a Note 4-hez ilyen van és nagyon jó.
Köszönöm!

A Logout.hu-n meglett az összefoglaló is, bocsi... :B :R

[ Szerkesztve ]

(#25820) fluttershy


fluttershy
tag

X5 és mia1 külsőre megegyezik szóval az a tok ami az egyikre jó az a másikra is passzolni fog. Van a telefonban HAL szenzor szóval elvileg a flip tok felnyitása után (ha van a flip tok fedelében mágnes, flip tokokban általában szokott lenni) akkor a képernyő elvileg felold. Bar nekem soha nem volt flip tokom de ennek elvileg működnie kell. Ablakos tokot viszont nem láttam még erre a telefonra.

(#25821) Rimuru válasza fluttershy (#25820) üzenetére


Rimuru
veterán

Van és működik minden. [link]

Vigyázat, csalok!

(#25822) sepsi0


sepsi0
őstag

Köszönöm a válaszokat! :R
Esetleg, ha valakit érdekel 5,5$ az Alin ez a Nillkin ablakos tok. [link]

[ Szerkesztve ]

(#25823) kissbill


kissbill
tag

Esetleg másnak is tiltódott a Telekom alkalmazás ? Azt írja rootolt eszköz és amiatt nem indul. Pedig Rootolatlan , az appot frissitettem, toroltem, ujra raktam ua. Nem engedi az indulást. :Y

(#25824) hzx0 válasza kissbill (#25823) üzenetére


hzx0
aktív tag

Nálam elindul, de frissítésér rinyál. Pedig a play szerint a legfrissebb van a telefonon.

(#25825) Aurig@ válasza hzx0 (#25824) üzenetére


Aurig@
őstag

Nálam a legfrissebb van fent, hibátlan.

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#25826) Smiro


Smiro
senior tag

Lányom telefonja pofára esett. Kijelző csere hol ajánlott és mennyibe fáj :F :R

(#25827) fluttershy válasza Smiro (#25826) üzenetére


fluttershy
tag

Kijelzőtörés volt nálam is ezért utánakérdeztem a xiaomi shopban pesten.
Wayteq szerviz - Office Campus - Budapest Gubacsi u 6 - tel: +36 30 288 0066
Csak ők foglalkoznak vele hivatalosan. Árat nem tudok, még nem hívtam fel őket, de olyan 20ezerre saccolom a teljes kijelzőcserét. Szervizzel is foglalkozó gsm-ekben talán olcsóbb de ők már nem kapnak gyári alkatrészt. Az utángyártottal meg lehet hogy ráfázol, persze az is lehet h nem.

(#25828) M@Db0Y válasza fluttershy (#25827) üzenetére


M@Db0Y
senior tag

Fent van az oldalukon. Mi A1 esetében elvileg 25.000Ft a kijelzőcsere.

(#25829) Smiro válasza fluttershy (#25827) üzenetére


Smiro
senior tag

:R mindkettőtöknek

(#25830) Fall-N válasza M@Db0Y (#25828) üzenetére


Fall-N
veterán

Annyit nem ér meg sajnos. Én amikor eladtam a GSM boltban akkor a srác mondta hogy tud szerezni gyári alkatrészeket és 15 ezerbe fáj egy ilyen kijelzőcsere. Csak akkor szívás ha a hiába gyári, de ócska tianma kerül bele. Szellemképes is (olyan mintha beégne, mint egy OLED, de eltűnik utána) meg egy idő után tönkre is megy, mint nekem. A teteje sötétebb volt, mint az alja és mindez átmenetes is volt.

(#25831) fluttershy válasza Fall-N (#25830) üzenetére


fluttershy
tag

Ha nem titok akkor melyik gsm-ben adtad el, mi/mik voltak a hibái és mennyit adtak érte? Azért szeretném csak megcsináltatni mert van egy családtag aki egy redmi 5a-t használ és neki elég nagy megváltás lenne ha megkapná a javított mi a1-em. Ha 25k a javítás és egyébként a gsm-ben adnának érte legalább 10k-t törött kijelzővel akkor lehet én is fájó szívvel de újragondolnám a jávíttatást.

(#25832) Fall-N válasza fluttershy (#25831) üzenetére


Fall-N
veterán

Persze nem titok. Úgy kezdődött, hogy már kb. fél éve a kijelzőn én is észrevettem, hogy az alsó része felé világosodik a teteje meg jóval sötétebb. Inkább a fehér felületeken volt feltűnő. De a tianma panel amúgy is hulladék az elejétől fogva. Az értesítési ikonok szellemképe ottmaradt látványosan, ami kb. negyed óra múlva tűnt el ha frissült fent a tartalom (teljes képernyős tartalom például).
Sajnos a rose gold A1-ek általában tianma panelt kaptak, a fekete és a piros nem ezzel volt szerelve. Persze ezt én is utólag tudtam meg és garanciában biztos nem cserélték volna, mert ahhoz tartósan kellene használni, hogy kibukjon a szervizben. Ha előbb tudtam volna akkor nem az Eustocktól vettem volna, ahol már nem volt kapható az aranyon kívül más színű utána sem, hanem más webshopból.

A másik hiba a média hang volt, azaz hogy nem adott ki hangot. Ez végül megoldódott, mert kiderült, hogy a Tasker másnál is okozott ilyen galibát, amit az utolsó frissítés javított is. Érdekes módon factory reset után is megmaradt akkor a probléma. :F

A harmadik hiba meg az elöregedett akksi volt, pedig vigyáztam rá. Mondjuk két év után nem akkora gáz, mert amúgy is csereérett lett.

A boltokat járva egy helyen vették volna meg 15 ezer Forintért (sajnos a Xiaomi nem annyira keresett használtam, mint egy Huawei például), de a horpadt hátlap is levont az értékéből (egy hetes korában találkozott a fiók élével és lett a kamera mellett jobb oldalon egy csíkban egy fél centis horpadás). Végül kiszúrta a srác a hibás kijelzőt és így lett 6ezer Ft amiért megvette. Ő mondta, hogy a Skyphone nagykerrel vannak kapcsolatban és ott vannak eredeti Xiaomi alkatrészek. A kijelző cserére mondott 15 ezer Forintot.

Bármilyen GSM bolt elvileg be tudja szerezni a kijelzőt, ha Skyphone partner. A tarifa nyilván eltérő. De lehet jobban jársz egy hibás donor telefonnal, amiben ép a kijelző pl. alaplap hibás. Ha magyarhonban nem is találsz ott az eBay vagy más külföldi oldal.

Az utód egy Redmi Note 7 lett és ég és föld a különbség a Redmi javára. Szoftveresen is sokkal jobban ért a Xiaomi a MIUI-hoz. A MIUI meg elég jó manapság, már kinőtte a hátrányait. Egyáltalán nem hiányzik az Android One és várom a MIUI 11-et.

[ Szerkesztve ]

(#25833) tt124307 válasza Fall-N (#25830) üzenetére


tt124307
tag

Én innen rendeltem képernyőt, ez nem eredeti, de nincs vele probléma, homogén a kép, nem igazán tűnik fel, hogy nem eredeti lenne. Kicseréltem saját magam, azért ez nem egy rakétatudomány ha a keretes verziót veszed. Így megállt kb. 8k-ból, az még simán vállalható. Jó kis cucc ez a Mi A1, néha még most is nosztalgiám van utána, el is tettem tartalék telónak.

(#25834) Fall-N válasza tt124307 (#25833) üzenetére


Fall-N
veterán

Ez szerintem a legjobb megoldás, meg ahogy írtam egyáltalán nem hátrány, hogy nem gyári a kijelző, mert a háromféle beszállító miatt kettő hulladék a háromból. Az EBBG a jó a másik kettő szar. Az egyik sárgás képű (nem jut eszembe a neve) a tianma meg írtam, hogy hulladék alapból. Sajnos lutri, hogy melyik van a telefonban, de a rose gold rossz azt tudni.

Itthon van az asszony előző Redmi 5-öse, amiben sárga foltos lett a kijelző. Szerintem kicserélem én is abban a kijelzőt, mert amúgy tökéletes a telefon. Most, hogy ő volt a hanyag és attól sárgult be (tok nélkül volt a táskájában mindig) vagy maga a ragasztó sárgult be a hőtől az jó kérdés.

[ Szerkesztve ]

(#25835) lazac_ válasza Fall-N (#25834) üzenetére


lazac_
tag

Mondjuk tianma és tianma között is van különbség, nekem a gyári szerelt klasszisokkal jobb volt, mint ami belekerült (miután összetörtem), színhőmérsékletre, fényerőre és szellemképesedési hajlamra is egy kalap guánót kaptam ebay-ről.

(#25836) #56474624 válasza Fall-N (#25832) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nekem gold és ilitek. :)

(#25837) raveinT


raveinT
tag

Kint az októberi frissítés.

(#25838) tomazin


tomazin
veterán

Honnan tudjatok, milyen a kijelzo? Vagy mar mindenki szetszedte?

(#25839) Baloo27 válasza tomazin (#25838) üzenetére


Baloo27
aktív tag

Tárcsázóba beírod a *#*#6484#*#* kombinációt.A verzió infóknál lefelè lapozva megtalálod az lcd típusát.

(#25840) Jabby


Jabby
őstag

Sziasztok!
Tegnap a jelzett ikon megjelent az értesítési sávban, s fogalmam sincs mi ez. A beállításokban sem találom, hogy mi lehet ez.
Valakinek ötlete?

(#25841) Fall-N válasza tomazin (#25838) üzenetére


Fall-N
veterán

Úgy látszik a hozzászólások alapján, hogy egyébként is mindegy, mert nem az összes panelt érint típuson belül. Más Xiaomi telefonban is van tianma panel és azzal nincs gond.

(#25842) aprokaroka87 válasza Jabby (#25840) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Csak egy tipp, elforgatás körül mi a helyzet?

Nincs véletlen kikapcsolva a képernyő forgatás?

(#25843) tomazin válasza Baloo27 (#25839) üzenetére


tomazin
veterán

Koszi, de loson nem mukodik.

(#25844) Jabby válasza aprokaroka87 (#25842) üzenetére


Jabby
őstag

Köszi! :R

(#25845) mdav88


mdav88
senior tag

Sziasztok!
Még A1-el nyomulok, mert igazából nem lenne miért lecserélnem, de...
Sajnos a fentebb olvasott GPS probléma utolért engem is, ami dealbreaker. Van hogy működik, van hogy megbolondul, teljesen random. AGPS frissítés nem igazán akar segíteni, amikor lefekszik.

Van erre valami hathatós fix, vagy felesleges rágódnom rajta?

Én megbocsátom ezt a készüléknek, mert több mint két éve stock állapotban üzemel, de ha rendszercsere, factory reset, vagy akármi megoldaná a problémát, hajlandó vagyok mókolni vele.

Köszi!

(#25846) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Van októberi frissítés (hivatalos).

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#25847) Obyboy válasza Nerazim (#25816) üzenetére


Obyboy
addikt

Az összefoglalóban Nougat-hoz és Oreo-hoz van a leírás. Pie alatt is érvényesek ezek? Feleségem mókolatlan MiA1-ére tenném fel.

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

(#25848) Nerazim válasza Obyboy (#25847) üzenetére


Nerazim
őstag

Van az ÖF -ben egy ilyen rész:
Camera2 API, EIS és HAL bekapcsolása gyári Android 9 rendszeren
Ez kell neked, ha ez megvan akkor .apk -ból mehet rá a gcam. Én gyári 9 -en nem próbáltam a gcam ferakni csak custom romokat alatt amikben vagy benne volt vagy rootolt volt és csak .apk-ból fel kellett telepíteni.

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#25849) Geresics


Geresics
addikt

hali,
ma reggel pofára esett az A1-em, és összetört a kijelző. Érdemes ezt javítani? Honnan lehet kijelzőt szerezni? :F

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#25850) Obyboy válasza Nerazim (#25848) üzenetére


Obyboy
addikt

Bíztam benne, hogy csak egy appot kell feltenni. Ennyit nem szívesen mókolnék vele. Bár a Gcam megérné.

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.