Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:44:49

LOGOUT.hu

Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25101) mobilizmo válasza TaylorPro (#25094) üzenetére


mobilizmo
addikt

Ne bántsd a Húrelméletet, annak van némi alapja a kolléga hozzászólásaival ellentétben. Mondjuk mit várunk valakitől, akit saját bevallása szerint csak akkor nem néznek temetkezési vállalkozónak, ha nem fekete a telefonja.

[ Szerkesztve ]

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#25102) #56474624 válasza darvinya (#25100) üzenetére


#56474624
törölt tag

Csak kár, hogy olyanok is panaszkodnak ilyenre, akik nem csináltak biztonsági mentésből visszaállítást. Sokat olvastam ebben az értesítés késleltetés témában, de soha senki nem írta le, hogy az okozza a problémát, hogy biztonsági mentésből visszaállítást csinált. Szerintem kb. te vagy az első, aki a kettőt összeköti.

[ Szerkesztve ]

(#25103) darvinya válasza #56474624 (#25102) üzenetére


darvinya
titán

Mondjuk nálam tökéletesen jön az értesítés, sőt előbb kapom meg telefonon, mint sz.gépen.

Anno én is örültem ennek a funkciónak, kb. 4.3 -ig használtam.
Aztán rájöttem, mi okozot anomáliákat, azóta már csak felhőtárban tárol app-hoz tartozó saját adatot kérem le (ez nem rendszer adat!), a többit kézzel telepítem.

(#25101) mobilizmo

Ezzel aztán jó aszontad.
És rettentően építő volt a hozzászólásod, már csak bologató kutyus hiányzik. :)

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#25104) zolszi


zolszi
tag

Sziasztok. Érdemes már Android9-re frissíteni? Kezdem unni, hogy napi szinten jön az értesítés, hogy frissítsek.
A kezdeti problémák miatt egyenlőre nem akartam felrakni a Pie-t.

Xiaomi MI A1, Lenovo T400

(#25105) hibavissza


hibavissza
veterán

Üdv, 9-re frissítés óta használhatatlanul halk a hívások hangereje. Természetesen maxon van és többször is újraindítottam. Van erre a problémára valami megoldás vagy szervíz?

(#25106) huberpe válasza hibavissza (#25105) üzenetére


huberpe
aktív tag

nem hardver hiba. nálam is kurva halk mióta pie van fent.

(#25107) hibavissza válasza huberpe (#25106) üzenetére


hibavissza
veterán

OK, köszi. Másnál is halk? Nekem mondjuk előtte recsegett, de legalább hallottam valamit. :D

(#25108) huberpe válasza hibavissza (#25107) üzenetére


huberpe
aktív tag

sokan panaszkodtak erre frissítés után.

(#25109) Aurig@ válasza zolszi (#25104) üzenetére


Aurig@
őstag

Kapcsold ki az értesítést, és nem fog jönni, jelezni!
Nekem mióta megvettem (`17. október), azóta nem jelez.

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#25110) Tyca válasza hibavissza (#25107) üzenetére


Tyca
senior tag

Itt is halk

(#25111) Maffia91 válasza Maffia91 (#24969) üzenetére


Maffia91
aktív tag

Már csak a 3as tok van meg. Valakinek? Továbbra is ingyen
[3]

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#25112) hibavissza válasza Tyca (#25110) üzenetére


hibavissza
veterán

Ahogy rákerestem elég régi probléma és rengeteg embert érint. Ennyit erről. Beadom a szervizbe, de előtte veszek egy szifont. Pedig milyen ígéretesnek tűnt ez az android one.

(#25113) HoaryFox válasza hibavissza (#25112) üzenetére


HoaryFox
őstag

Azért ne hordjuk már le a Xiaomi-t ezért, hiszen mégiscsak az első Android One készülékük, amiből nem is keveset adtak el.

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#25114) hibavissza válasza HoaryFox (#25113) üzenetére


hibavissza
veterán

A készülék alapvető használhatóságát tönkretevő, tömeges hibát hónapok óta nem javítanak. Ez innentől nem telefon, hanem játékszer. Mivel szoftveres probléma, nem gondolom, hogy a Xiaomi a béna. Ők legyártották és annyi. Szerintem a saját telójuknál nem engednének meg ekkora blamát.

(#25115) HoaryFox válasza hibavissza (#25114) üzenetére


HoaryFox
őstag

Én mindig meglepetéssel olvasom a topikban előforduló hibákat, ezért is vagyok általában csendben, mert alig 1-2-vel találkoztam a saját készülékemen.
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a sajátommal, valószínű velem is marad még egy jó pár évig.

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#25116) darvinya válasza HoaryFox (#25115) üzenetére


darvinya
titán

Asszony és én sem tapasztaltam, hogy halk lenne.
Elmagyaráztam neki, hogy hangerő csak hívás alatt vagy hang menüben lehet feljebb venni, azóta nem halk.

Pie hiba, viszont a GSM hívás kicsöngés hangerő összevisszasága.
Mert az összes Pie telon tapasztalom, pedig nem csak Xiaomi-n próbáltam.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#25117) mobilizmo válasza darvinya (#25103) üzenetére


mobilizmo
addikt

A te hozzászólásaidnak aztán van értelme. :R

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#25118) Fall-N válasza darvinya (#25092) üzenetére


Fall-N
veterán

Pedig a többieknek van igazuk.

- WiFi beállítások új rendszeren másként működik, emiatt már nem fog rendesen működni.

- A WiFinél a hálózat nevét (SSID) a védelem típusát (WPA2 PSK) és a jelszót tárolja. Ez minden eszköztől függetlenül működik, így hülyeség amit írsz.

-Régi app összetevői végtelen hurkot okoz, emiatt merül a telo, mint a Titanic.

- A Play Áruház csak a telepített alkalmazások listáját menti, semmi beállítást nem. Pont ezt hiányolja mindenki. Így bajt sem tud okozni, merülni meg végképp nem fog miatta. Így ez is hülyeség.

[ Szerkesztve ]

(#25119) andHermann


andHermann
tag

Nekem a legfrissebb pie van fent es nincs kulonosebb hibam szerencsere. Mostanaban telefonalasnal sem szoktak panaszkodni a hangerore es en is jol hallom a masik felet.

(#25120) darvinya válasza Fall-N (#25118) üzenetére


darvinya
titán

1-2 mondatoddal ellentmondásba kerültél.

3-4 Kicsit félre értitek, mert Ti csak saját adatotokat látjátok, miközben sokkal több minden van, és ezeket menti és állítja vissza.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#25121) fluttershy


fluttershy
tag

Összegyűlt pár gondolatom az itt elhangzottakkal kapcsolatban, meg pár pontatlanságot is szeretnék kijavítani. Megpróbálom pontokba szedni hogy átlátható legyen:

1. Wifi beállítások: A wifi beállításokat az android a /data/misc/wifi/WifiConfigStore.xml fájlban tárolja (régebbi androidokon /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf de már jópár főverzió óta nem ez jellemző). Ha rootolva van a telefonod akkor akár te is megtekintheted ezt a fájlt. Az xml fájlban [ilyen] bejegyzések követik sorban egymás (ezt a saját telefonomból másoltam ki, teljesen átlagos UPC-s wifi, az ssid és a jelszó meg minden fontos dolog persze meg lett változtatva, nehogy valakinek bűnös gondolatai támadjanak). Mint láthatjátok nem tartalmaz semmi különöset csak a wifi nevét (ssid), jelszót, használandó titkosítást, létrehozás dátumát, és még pár hálózattal kapcsolatos furfangosságot ami annyira nem érdekes hogy az itt lévőket fárasszam vele. Ez a fájl kerül letöltésre mindig amikor egy új androidos eszközt veszel a birtokodba és úgy döntesz hogy egy előző eszközöd biztonsági mentéséből származó beállításokat szeretnél használni. Ilyenkor az xml fájl importálódik és nem kell a már megjegyzett wifi hálózatok beállításával bajlódni. Az android verziójának ebben az esetben semmi jelentősége nincs (kivéve ha nagyon régi eszközről származó wpa_supplicant.conf van a mentésben mert akkor át kell konvertálni a tartalmát az új eszköz által emészthető xml formátumra; de biztos vagyok benne hogy ez a google mérnökeinek egyáltalán nem jelent problémát).

2. Alkalmazások biztonsági mentése: A különböző alkalmazások adatai a /data/data/<alkalmazas_neve> helyen találhatóak, ha törlöd az app adatokat akkor ez a mappa szokott kiürülni. Az android a legtöbb alkalmazásnál nem menti az app adatokat, van viszont olyan app ahol igen. Én használok egy [calculator++] nevű számológép appot ami egy nagyon pöpec kis cucc; derivál, integrál, térbeli fügvényt is ábrázol ha kell, mindenkinek csak ajánlani tudom. Azért említettem meg ezt az appot mert erről biztosan tudom hogy minden egyes factory reset, flashelés, atomkatasztrófa stb után amikor kezdem belakni a telefont akkor ezt az appot nem kell buzerálni mert emlékszik arra hogy milyen beállításokat használtam az utolsó biztonsági mentés alkalmával. Ebben nem vagyok teljesen biztos de feltételezem hogy az alkalmazás fejlesztője dönti el és állítja be hogy az ő appja készíttessen-e magáról biztonsági mentést vagy ne. Nyilván egy komplexebb alkalmazásnál nem célszerű hogyha csinál magáról biztonsági mentést mert az egy másik rendszeren ahol sokminden máshogy működik, okozhat gubancokat. Egy egyszerű számológép appnál viszont olymindegy, hiszen alig van beállítás benne (alkalmazás téma, figyelembe vett értékes jegyek száma számításoknál, deg/rad, számítási előzmények, és még egy-két apróság), és az is teljesen mind1 hogy milyen rendszerre telepítjük fel, mert ugyanazt fogja csinálni egy androidos okosórán, tableten, telefonon, de akár okostévén is ha az androidot futtat. Ezzel az alkalmazásfejlesztők is tisztában vannak és úgy készítik el az appjaikat hogy azok lehetőleg sohasem csináljanak problémát.

Ha mégis bármi gubanc lenne az alkalmazással akkor: Beállítások > alkalmazások > [alkalmazás neve] > adatok törlése. Ezek után úgy fog viselkedni az app mintha frissen telepítettük volna.

3. Ha valami mégis meríti az aksit: Van hogy mégis bekövetkezik a krakk és valamelyik alkalmazás nagyon meríti az aksit, esetleg az android rendszer maga a ludas. Ilyenkor egy olyan alkalmazással ami követi az appok áramfogyasztását (pl [accubattery]) érdemes kiviszgálni az esetet, és alaphelyzetbe állítani, végső esetben törölni az adott appot. Rendszerfrissítés után, de főverzió frissítés után főleg jellemző ez mert akkor szoktak nagyobb változások jönni a rendszerben amire az appok nem vannak felkészítve. Nem biztonsági mentésből betöltött alkalmazás adatok a mumusok hanem a már meglévő adatok amik új környezetbe kerülnek. Ezért nem győzöm szajkózni hogy rendszerfrissítések után ajánlatos factory resetelni a telefont. Főleg ha problémák vannak vele.


4. Halk híváshangerő, nem működő gps, hívások eldobálása és más misztikus firmware problémák: Na ez az a rész ahol én sem tudok sok konkrétummal szolgálni. A halk híváshangerővel (gyári rendszer, pie frissítés óta) és a hívások eldobálásával találkoztam én is. Egyértelműen szoftveres hibáról van szó mert egy bizonyos frissítés után voltak tapasztalhatóak. Nem tudom hogy jelenleg már megoldódott-e mert nem használok már gyári rendszert. Lineage os 16-on vagyok hónapok óta és minden téren veri a gyári rendszert. Ezt is szintén csak ajánlani tudom azoknak akiknek problémái vannak és nem riadnak meg egy custom rom flashelésétől. A gyári rendszeren nem tudom hogy pontosan miért úgy történnek a dolgok ahogy történnek. Vannak akinek megoldódnak a problémáik bizonyos havi frissítések után, vannak viszont akiknek nem, esetleg még újakat is kapnak a meglévők mellé. Xda-n van egy topik ahol a havi firmware-eket kiszedték a gyári romokból és feltöltötték őket egyenként. Volt aki ott abban a topikban azt írta hogy érdemes mindegyiket letölteni és egyenként, időrendi sorrendben ráflashelni a telefonra, mert csak így működik normálisan. Nem tudom hogy ez mennyire értelmes dolog :F nekem nem tűnik annak de ettől függetlenül lehet hogy ez egy helyes megoldás. Lineage os alapból tartalmazza a legfrissebb, működő firmwaret, illetve nekem semmi problémám nincs amióta ez van a telefonon úgyhogy biztos nem fogok utánajárni komolyabban ennek a firmwares témánaknak illetve annak hogy a gyári rendszer mit-hogyan szeret. Mindenesetre "érdekesnek" tartom hogy vannak ilyenek, nem kevesen írják fórumokon a bajaikat szóval elhiszem. Pár ismeretlen arc meg a szabadidejében ingyen jobb rendszert csinál mint a xiaomi... De ez van. :D Én csak használom azt ami működik.

Hirtelen ennyi jutott eszembe :))

[ Szerkesztve ]

(#25122) Fall-N válasza darvinya (#25120) üzenetére


Fall-N
veterán

1 Mi az ellentmondás? Ugyanezt írta a kolléga is. Egy sima egyszerű szövegfájl, amiben benne vannak a WiFi adatai. Így tök mindegy milyen eszköz. Lehet akár Android TV is.

2 Nagyon kevés alkalmazás használja a Google féle mentést, de amelyik igen az is csak a beállításokat, ami szintén nem függ az OS szintjétől. Ezért van, hogy csak visszapakolja a letöltött alkalmazásokat beállítások nélkül. Ahol manuálisan kell, vagy felhőben tárolódik ott sem szokott baj lenni. Én már költöztem Android 7 -> 8 -> 9 és nem volt semmi probléma.

[ Szerkesztve ]

(#25123) HDR123 válasza TaylorPro (#25096) üzenetére


HDR123
tag

+1 Én már nem is reagálok rá, pedig lehetne.
Hülyeséget ír folyamatosan...

(#25124) darvinya


darvinya
titán

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#25125) fluttershy


fluttershy
tag

Semmi baj azzal ha valaki állításai nem helyesek, legalább tanulunk egymástól. Szerintem mindannyian azért vagyunk itt hogy egymást segítsük, illetve ha problémánk van a telefonunkkal akkor segítséget kérjünk. Legalábbis én rosszindulatú userrel errefelé nem találkoztam :D Ez maradjon is így hogy az újaknak legyen bátorsága kérdezni az öregeknek meg legyen türelme válaszolni és minél tovább megmaradjon az egészséges diskurzus. :)

(#25126) fluttershy válasza fluttershy (#25125) üzenetére


fluttershy
tag

Azt elfelejtettem írni h még "csak" 25000 hozzászólásnál tartunk. Szerintem lesz még ebben a topikban 30000 is. Főleg ha kidobja a xiaomi az android q-t ;) új funkciók új hibák :D és lehet h új emberek is

(#25127) TaylorPro válasza fluttershy (#25125) üzenetére


TaylorPro
addikt

Csak nem mindegy hogy baromsággal félrevezetjük az embert, vagy hasznos infót kap.

Pixel 8 Hazel

(#25128) fluttershy válasza TaylorPro (#25127) üzenetére


fluttershy
tag

Nem utolsó szempont :D de ezért vagyunk itt h helyesbítsünk ha kell

(#25129) kokokka válasza hibavissza (#25114) üzenetére


kokokka
őstag

Melyek ezek szerinted? Nekem egyetlen hibám sincs azok közül, amikről itt panaszkodnak.

(#25130) darvinya


darvinya
titán

Back up or restore data on your Android device

You can back up content, data, and settings from your Android device to your Google Account. You can restore your backed-up information to the original device or to another Android device.
Restoring data varies by device and Android version. You can't restore a backup from a higher Android version onto a device running a lower Android version.
Note: Not all Android devices have settings in the same place or with the same names. For your specific device's settings, see your manufacturer's support site. [link]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#25131) Fall-N válasza darvinya (#25130) üzenetére


Fall-N
veterán

Ez nem jelent semmit. Annyi féle gyártói framework van, hogy nem tudják garantálni, hogy a zűrzavaros EMUI, MIUI, Samsung UI között műkődjön. Ezzel csak a reklamációknak mennek elé. Gyári tiszta Android között általában nem szokott gond lenni, meg amúgy sem sok alkalmazás használja.

(#25132) bepken


bepken
veterán

Urak! van valami finomság mostanában custom rom fronton? sok verzió óta ArrowOS-t használok és kicsit kezd unalmas lenni, hogy minden működik :DDD

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#25133) fluttershy válasza bepken (#25132) üzenetére


fluttershy
tag

Nekem ha nagyon sok időm és türelmem lenne és nem használnám a mi a1-et elsődleges telefonomnak hanem mondjuk csak "játszó telefon" lenne akkor én [ezt] próbálnám ki vagy a replicantot ha támogatott lenne mi a1-re. Kár hogy még intenzív fejlesztés alatt áll mind2 és semmi komolyra nem használhatóak. Meg kipróbálnám hogy milyen teljesen gapps nélkül élni. A google maps és a google photos hiányozna nagyon, a többi viszont pótolható.

[ Szerkesztve ]

(#25134) mekker válasza bepken (#25132) üzenetére


mekker
őstag

Én most Pixel Experience-t használok. Nincs semmi extra elvárásom, de amit hoznia kell, azt hozza. Telepítés után volt 1-2 anomália, de ezt leszámítva stabil, és az akksit sem szívja.

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#25135) hibavissza válasza HoaryFox (#25113) üzenetére


hibavissza
veterán

Összehasonlítottam egy másik Xiaomi A1-gyel. Az is eléggé "halk" más márkákhoz képest, de messze nem annyira mint az enyém. Megy szervizbe, nem szoftveres a hiba. Szóval mea culpa.

[ Szerkesztve ]

(#25136) acsati


acsati
aktív tag

Sziasztok!
Hétvégén elmentünk ismerőssel tekerni egyet, és mindketten ugyanakkor indítottuk és állítottuk le a tracker (mapmyride) alkalmazásunkat. Viszont 50 km után az én telefonom már 1 km-rel kevesebbet mutatott megtett útvonalnak. A rögzített útvonalam sokkal "darabosabb", mint az övé, kanyarokat levágva rögzített.
Ez valami beállítás kérdése, vagy csak simán ennyivel rosszabb a telefonom GPS összeköttetése? :F

[ Szerkesztve ]

(#25137) bogyobacsi válasza acsati (#25136) üzenetére


bogyobacsi
csendes tag

Sajnos hétvégén engem is utolért a GPS halál. Most is ez a helyzet... Se waze, se Google maps... Eddig napi szinten navigált nekem órákat... Mondjuk lassan két éve megvan a teló (ami azért szép idő szerintem)... Úgy érzem eljött a csere idő.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 3 Pro / Xiaomi A1 / Redmi Note 7 / Redmi Note 10s /

(#25138) acsati


acsati
aktív tag

Mai összehasonlításaim:
Telefon
Órám (Amazfit Bip)
Merretekerjek.hu

Nagyobb távon a telefon még kevesebbet mért. Van még ilyen pontosság beállítás valahol eldugva a telefonban? Régen rémlett olyan, hogy nagyon pontosra is be lehetett állítani, de most nem találtam ilyesmit.

(#25139) Aurig@ válasza acsati (#25138) üzenetére


Aurig@
őstag

Ezek szerint ismét "jól" sikerült a frissítés!
Ezért maradtam még mindig 8.1-en. Az utolsó frissítéseket jobb lett volna ha ki sem adják. Így semmi értelme, hogy telepítse az ember. Gyakorlatilag másról sem lehet olvasni, mint hogy ez nem jó, az nem jó, most ez sem úgy működik, mint előtte stb.
Legtöbben azért veszünk telefont, hogy használjuk, nem azért, hogy szívjunk vele frissítésről frissítésre! Utána meg várjuk a következő havit, amiben vagy sikerül orvosolni a hibát vagy nem.
Többször olvastam, hogy majd a következőben javítják. Csak hogy ennek nem így kellene működnie.

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#25140) Jabby válasza acsati (#25138) üzenetére


Jabby
őstag

Beállítások --> Biztonság és hely --> Tartózkodási hely --> Mód

(#25141) acsati válasza Jabby (#25140) üzenetére


acsati
aktív tag

Nekem már ilyen nincs opció a Tartózkodási helyen belül, Android 9 alatt.

(#25142) lizakattila


lizakattila
senior tag

"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln

(#25143) bogyobacsi válasza lizakattila (#25142) üzenetére


bogyobacsi
csendes tag

Thx. Már szedem is, hátha javították ezt a GPS parát....

Xiaomi Redmi 3 Pro / Xiaomi A1 / Redmi Note 7 / Redmi Note 10s /

(#25144) bepken válasza fluttershy (#25133) üzenetére


bepken
veterán

és @mekker! köszi a válaszokat :)

nézegettem én is XDA-t, igazából hihetetlen mennyiségű custom rom van erre a készülékre, szinte már túl sok fajta is :D de ha esetleg majd kedvet kapok valamelyik hétvégén, akkor ezek közül lesem meg valamelyiket.

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#25145) fluttershy válasza bepken (#25144) üzenetére


fluttershy
tag

Amiket én írtam azokat ki ne próbáld :D amiket komolyan ajánlani tudok azok ezek: lineage, pixel experience, aosp extended, resurrection remix...
A replicant meg az /e/ jelenleg még csak önszivatásra jók :D

(#25146) tomazin


tomazin
veterán

Sziasztok!
Úgy látom erre a telefonra van hivatalos LOS. Működik vele rendben minden? Ugyanis a telefonváltásom egyik oka, hogy p70re minden verzióval más nem működik...
Illetve ha valakinek van fent, az meg tudja mondani, hogy a Digis volte/wowifi-t működésre lehet rajta bírni?

(#25147) M@Db0Y válasza tomazin (#25146) üzenetére


M@Db0Y
senior tag

Nálam minden működik rendesen LOS alatt, talán még jobban is mint a gyári rendszeren. A VoLTE működik Vodafone és Telekom alatt, de elvileg Telenorral sincs gond szóval a diginél is működnie kéne.VoWIFI-ről nem tudok nyilatkozni, de mintha egyszer olvastam volna, hogy nem megy rendesen LOS alatt valamelyik német szolgáltatónál.

(#25148) tomazin válasza M@Db0Y (#25147) üzenetére


tomazin
veterán

az az igazság, hogy csak olyan telefont veszek meg, amin biztosan működik mindkettő. sima rom esetében azt olvastam digis topikban, hogy ment, de szeretnék biztosra menni, mielőtt pénzt adok ki rá.

(#25149) M@Db0Y válasza tomazin (#25148) üzenetére


M@Db0Y
senior tag

Tervben van 1 digis sim kártya beszerzés, ha megvan akkor letesztelem neked.

(#25150) tomazin válasza M@Db0Y (#25149) üzenetére


tomazin
veterán

megköszönném :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.