Új hozzászólás Aktív témák

• madrac

senior tag

Így van, Emirabdul-al csináltunk egy tesztet, amit itt is köszönök neki. Nyugodtan kijavíthatsz ha valamire rosszul emlékeznék :) Sajnos senki más nem jelzett hogy jönne a tesztre, több telóval hitelesebb lett volna az összehasonlítás, ill. más is láthatta volna hogy az övé milyen gps szempontból.
    Na szóval itt is kiderült, hogy az én 16GB-s W8-am ezerszer rosszabbul fixál, ill. nem fixált holdakat mint Emirabdul 8GB-osa. Az övé általában 1 perc, 1:30 alatt fixált, talán egyszer volt 2p. Mindig net nélkül teszteltük. És ilyen 7/6 és hasonló arányban látta a holdak jeleit.. Az enyémet általában pár perc után lelőttük, mert nem fixált 3 perc alatt se és nem volt annyi időnk hogy kivárjuk hogy mikor hajlandó rá, illetve az egyik tesztnél mindez sikerült neki 7(!) perc alatt 8/5 holddal.. GPS status app is gyönyörűen működött nála, amivel nálam mindig gond volt, az enyém szinte végig csak 1 holdat látott benne, azt is gyengén.
    Mobileuncle (YGPS)-ben teszteltük agps restart és cold gombok megnyomása után, gps testben clear agps-el, gps status-ban pedig eszközök/agps kezelés/alapállapot után, szenzor szűrés nélkül.
    Ha rászánom magam, lehet megnézem GM2-vel is, bár sok reményt nem fűzök hozzá, ill. ahogy olvasom 16GB-n elég rosszul muzsikál amúgyis.

Ha lenne rá érdeklődés olyasvalakitől akinek nem fontos annyira a GPS, akkor lehet eladnám (fehér, 1 hónapos), csak ebből a szempontból már rögtön minuszban vagyok, ha annyiért adnám el mint amennyiért most lehet kapni, mert csökkent az ára 12 dollárral azóta. Igaz a VÁM és ÁFA kétesélyes dolog, ha valaki rendel egyet, ez pedig már megúszta :)

Ha választani kellene, én biztos nem 16GB-set vennék, ha ezt előre tudom.. bár nem mindenkinek fontos a gps. Ezt mindenképpen mérlegelni kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés