- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadeger
csendes tag
GPS problémások, nekem is volt vele gond. De marha kitartó voltam, ami meghozta a sok holdat.
Lehet érzékenység hiba is persze.
Az első nap du 4 órától kínoztam este nyolcig megállás nélkül, és távol mindentől, net nélkül. Már vagy két órája volt a prérin, de csak 1 holdat látott. Másnap gondoltam postára adom. Elkezdtem buzerálni a beállításaiban. Érzékelők szűrése 0, majd keresés, aztán erős és ismét keresés. Ezt kevertem azzal, hogy időnként leállítottam a GPS státuszt. Láss csodát jöttek a holdak, persze fixálta is. Másnap hideg indítás, kb 1 perc és már fixált. Most voltam kinn és hidegen indítva kb 3-5 perc és 8/10 fix volt.
Elképesztő! Amit még javasolni tudok, este több holdat lát és gyorsabban is fixál, akkor kínozzátok. Ja és nagyon nyílt terepen. Ezek után az ablakban állva is gond nélkül megmondja hol vagyok.
Eddig a 2m-es hibahatár volt csúcs. Ahogy sétáltam már mutatta is.
Szóval ne adjátok fel!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest