- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Konkrétan úgy ahogy érted!
NEM ROSSZ!
Megcsináltam pár állítást a Mobileuncle Tools-al, valamint a FasterGPS alkalmazást feltettem. Ez ugyanazt csinálja, mintha a gps.conf fájlban írnád át a lokalizációt. Alapból természetesen Kínai szerverre van állítva.
Most kimentem az udvarra és full hidegen 48mp alatt talált 8/11 holdat. Igen, kicsit lassan talál magára, de nem ejti el a jelet, és ami a legfontosabb, hogy a pontosságával az égvilágon semmi gond nincsen (lásd alább linkelt nyomvonalat)!....feltéve ha az ember a helyén kezeli az eszközt.
Ha egy Glonass támogatott GPS vevőhöz hasonlítod, akkor igen, qrva lassú, ha egy outdoor eszközhöz hasonlítod......azt össze sem lehet hasonlítani.Ha egy autós PNA eszközhöz hasonlítod, az megint fényévekkel jobb, de autós navigációra szerintem annak, -aki nem foglalkozásszerűen használja a navit- annak megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest