Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Konkrétan úgy ahogy érted!
NEM ROSSZ!
Megcsináltam pár állítást a Mobileuncle Tools-al, valamint a FasterGPS alkalmazást feltettem. Ez ugyanazt csinálja, mintha a gps.conf fájlban írnád át a lokalizációt. Alapból természetesen Kínai szerverre van állítva.
Most kimentem az udvarra és full hidegen 48mp alatt talált 8/11 holdat. Igen, kicsit lassan talál magára, de nem ejti el a jelet, és ami a legfontosabb, hogy a pontosságával az égvilágon semmi gond nincsen (lásd alább linkelt nyomvonalat)!....feltéve ha az ember a helyén kezeli az eszközt.
Ha egy Glonass támogatott GPS vevőhöz hasonlítod, akkor igen, qrva lassú, ha egy outdoor eszközhöz hasonlítod......azt össze sem lehet hasonlítani.Ha egy autós PNA eszközhöz hasonlítod, az megint fényévekkel jobb, de autós navigációra szerintem annak, -aki nem foglalkozásszerűen használja a navit- annak megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest