Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-27 20:18:48

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14389) guriga1234 válasza Almonen (#14387) üzenetére


guriga1234
addikt

Sejtettem, hogy semmi köze a digihez. De akkor nem értem, hogy mit nem értesz? Aki a digin keresztül akar frissíteni, az nem tud, mert nem éri el a szervert, ahol a fw frissítés lenne elérhető. Ugyanez vonatkozik a samu okosóráira is.
Volt már ilyen hiba nem olyan rég a diginél, és hiába hívtam az ügyfélszolgálatot, ott olyan végtelenül buta ember ült, hogy nem volt képes még a hibajelenséget sem megérteni, pedig magyarul mondtam. Állítása szerint rossz a telefon, rossz az óra, rossz a router, stb. Minden rossz, csak náluk tökéletes minden. Hiába magyaráztam annak az idiótának, hogy ha rossz lenne a telefon, akkor pl. a t-ről sem tudnám elérni, meg telenorról sem, képtelen volt felfogni. Az ilyen barmokat azonnal ki kéne rúgni onnan, talán utcát sepregetni, vagy kukásnak még megfelelne.
Egyébként a digiről minden elérhető, egyedül az a szerver nem, ahonnan a fw frissítéseket le lehet tölteni.
Nálam azért nem volt probléma a frissítés, mert itt van digi is és t is, és t-ről lejött a frissítés. De akinek kis adatcsomagja van mobilinternetre, az egyből vehet adatcsomagot, mert a szeptemberi fw frissítés nálam 1234 MB volt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.