Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1301) hátizsákos válasza Pickit3 (#1300) üzenetére


hátizsákos
újonc

A te géped annyira takarékos,hogy még víz sem kell hozzá? Ha meg kell,akkor az majd leviszi.
Ha meg az sem,tegyél alá síkosítót!

(#1302) Pickit3 válasza hátizsákos (#1301) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Így van, az én gépem szárazon mos. :D
A többi mosószerrel nincs gond csak az ariel makacsolja magát, hogy nem megy le. Még bő víz ellenére is ragaszkodik a vályújához.

(#1303) Lauda válasza Pickit3 (#1300) üzenetére


Lauda
félisten

Nalam az ariel is folyekony es tokeletesen lefolyik/feloldodik.

(#1304) hátizsákos válasza Pickit3 (#1302) üzenetére


hátizsákos
újonc

Elképzelhetőnek tartom,hogy vagy nem egyformák az Arielek /meg a többi fajta/. Lehet kapni úgy tudom,más-más helyen gyártott mosószereket /gél,por/ és emiatt van a különbség.
Az is lehet,hogy régi amit vettél, és összesűrűsödik. Nem értek hozzá,de lehet benne valami.

Próbáld ki: egy flakonba tegyél meleg vizet,kb.fél litert és tedd hozzá a gélt. Úgy öntsd bele, amikor a gép elkezdi adni a vizet. Macerás igaz, de amíg tart ez a sűrű arieled,ez is egy megoldás.
Aztán próbálj ki egy másikat. /lehet ariel is, vagy más fajta/.

[ Szerkesztve ]

(#1305) Pickit3 válasza hátizsákos (#1304) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Igaz tavalyi de csak másfél hónapos. És metrós. Lehet hogy az a baja hogy 10fokban kell dolgoznia a gépnek és akkor már nem úgy megy le mint 20fokban. Bár csak egy tipp. De úgy csináltam ahogy mondtad, hígítottam rajta így jól viselkedik.

(#1306) ati2


ati2
őstag

Sziasztok! Valami egyszerű, de tartós felültöltős mosógépet keresek panelba.
Ez a Bosch WOR 20155 bírhatja?
Vagy milyet érdemes venni, ami nem esik szét, nem szarik be benne a panel 15-20 év alatt heti 1-2 mosással?

(#1307) fajvedo


fajvedo
csendes tag

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az alábbi típusú géppel: AEG 5460DFL.

Egy használt háztartási gépekeket forgalmazó bolt újnak+szépséghibásnak hirdeti, de csak egy év garanciát vállal rá.

(#1308) scbb válasza ati2 (#1306) üzenetére


scbb
tag

Nekem egy WAA2016KBY volt a BOSCH-tól, 3 év használat kb 300 mosás után darabokra esett benne a belső csapágy persze ragasztott az üst szóval kuka az egész gép.

nincsbéhúsz és szarazakksi

(#1309) ati2 válasza scbb (#1308) üzenetére


ati2
őstag

Az szívás, remélem a felültöltősök jobban bírják, csak nem kap akkora terhelést a csapágy bennük. Közben Siemens vásárlás lett belőle, kifutó áron.
Ha szétesik visszatérek a Zanussihoz, az legalább olcsó és bírt 15 évet heti 1-2 mosással, igaz lengéscsillapító és ékszíj csere volt nemrég benne.

(#1310) luciferk válasza Lauda (#1303) üzenetére


luciferk
senior tag

Cotton eco programmal mostál már? gondolom valami takarékossággal van kapcsolatban, ha a vízzel takarékoskodik ki sem próbálom mert így is elég kevés vízzel mos alig hallani a vízcsobogást mosás közben.

(#1311) Armahun válasza luciferk (#1310) üzenetére


Armahun
addikt

Az egy hosszú, több mint 2 órás program.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1312) luciferk válasza Armahun (#1311) üzenetére


luciferk
senior tag

Hát a sima kotton mosás is elég hosszú több mint 3 órás

(#1313) Armahun válasza luciferk (#1312) üzenetére


Armahun
addikt

Mi szinte mindig az intenziv 60-nal szoktuk használni a gépet.
Szerintem teljesen jó, max a centrit teszem fel nagyobbra.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1314) Sazoll válasza luciferk (#1312) üzenetére


Sazoll
tag

Próbáld ki úgy, hogy ha tele pakolod a gépet max töltetig akkor az eco programot használod, ha pedig csak fél - 3/4-ig akkor pedig a sima Cotton programot. Max töltetnél az eco program rövidebb idő alatt végez mint a sima cotton. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam.

(#1315) kal909


kal909
újonc

Sziasztok. Tanácsot kérek új mosógép ügyben. Egyedül lakom, nem lesz sokat használva. Inkább az lesz a gond, hogy rakjam tele, mielőtt elfogynak a felvehető ruhák. (Nem szeretek mindent mindennel együtt mosni, erre kényes vagyok.)
Csak felültöltős jöhet szóba. Szempont, hogy halk legyen, és tartós. Fura hangok kíméljenek. :N

A húgom mutatta az új ecobubble mosógépüket. Azt mondja, az elvileg tiszta ruháikból egy csomó homokot hozott ki (faluban laknak, a szeles Alföldön). Ez jó reklám, nagyon szerettem volna egy olyat, de úgy látom, felültöltősben nem létezik...

Mit ajánlanátok?

(#1316) barcabandi72


barcabandi72
csendes tag

Sziasztok! 13 éves Indesit felültöltősünk kezdi megadni magát. Számoltuk, eddig kb. 4* volt 10-15 e ft a javítás, most már csere érett lesz. Milyen gépet tudtok ajánlani: 5 tagú már a család a 3 gyerekkel, a pici 8 hónapos, a középső 3 és fél. Termelik a mosnivalót. Elöltöltőst, 7-8 kg-os töltettel, A++ vagy A+++ kerestünk, és esetleg van aki még ad annyi gariidőt mint a Panasonic (60) hónap? Mondjuk ez sem volt tiszta,eladótól függ az is, van aki ugyanarra a gépre csak 2 évet adott. Van-e esetleg olyan akinél lehet plusz gariidőt venni? 110-120e ft a lélektani határ...Köszi a segítséget előre is. Andris

[ Szerkesztve ]

(#1317) Pickit3 válasza barcabandi72 (#1316) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Ajánlott mosógép: Indesit XWE 81283X W és egy kis személyes beszámoló. Most akciósan 85k ami alapjáraton 2év garanciával jár, de ehhez vehető még garancia. (Pl Mi +2évet vettünk még rá) Bármi kérdésed van a mosógéppel kapcsolatban, szívesen válaszolok. :)

(#1318) Radioactive


Radioactive
tag

Sziasztok!

Egy régi "tartozásomat" adom most meg felétek. Még tavaly októberben ígértem, hogy amint összegyűlik a kellő tapasztalat az új gépünkről, úgy írok egy rövid beszámolót. Ez következik alább:

SAMSUNG WF60F4EFW2W

A gép jelenleg október vége óta teljesít szolgálatot, általában ketten, néha négyen vagyunk a lakásban, így átlagosan három főre használjuk a gépet, baba nincs. Legtöbbször a daily wash fantázianevű programmal mosunk, ami durván, az erősen szennyezett opciót bekapcsolva, 1:12-1:20 alatt most ki, gyönyörű szépen. Anélkül -10 perc. Visszamaradott koszt vagy mosószert sosem találtunk, az öblítő illata átjárja a ruhát. Ezen kívül szoktuk még a gyorsmosást használni, ez ugye 15-20 perc, de erről nem tudok nyilatkozni, nem és mosok így, viszont panaszt még nem hallottam rá. Első alkalommal a mosókapszula ebben a programban nem oldódott fel, de azóta géllel már minden oké (ismétlem, én nem mosok így). Használjuk még a gyapjú programokat, illetve a kültéri ruhákhoz való programot, mindkettő tökéletesen tisztítja a ruhákat. Általánosan az figyelhető meg, hogy a centrifuga 1200-as fordulaton nagyon gyűri a pólóimat, amiket addig nem vasaltunk, most már kell. 1000-es fordulaton elfogadható.
A gép működése során rendellenes zajt, erőlködésre utaló hangokat, kopogást nem hallunk, szépen, halkan teszi a dolgát. A mosás végén zenél, ez sokakat irritálhat, nekem először tetszett, azóta már csak simán nem érdekel.
Ebből a pár hónapos használatból, illetve abból, hogy a másik lakásomban 7 éve most már, hogy a Samsung mosógépünk tökéletesen, hiba nélkül teszi a dolgát, azt kell, hogy mondjam, hogy mindenképp ajánlom ezt a gépet mindenkinek, aki ebben az árkategóriában keres mosógépet! (Én promóciós 5 év garanciával vettem anno, az 5 éves garancia kiterjesztést egyébként ajánlom minden új gép mellé.)

"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."

(#1319) hátizsákos válasza kal909 (#1315) üzenetére


hátizsákos
újonc

Én nem ajánlok neked mosógépet!
Úgy is mindenki a sajátját ajánlaná,dicsérné. Mondjuk kapnál 6-7 különböző gépre pozitív ajánlatokat,ott vagy ahol most.
Menj be a boltba, vegyél olyant amelyik megtetszik. Azt biztos tudod mekkora méret kell. Elöl vagy felültöltős?
Hányan vagytok,mekkora legyen a kapacitás,azt is tudod mennyi pénz szánsz rá.
Több nem is kell. Amelyik megnyeri a tetszésed. Ennyi az egész.
Jó vásárlást.

Ezt minden leendő vásárlónak szántam.

Hogy keresel /feleséget,férjet,barátnőt,barátot/ a szomszéd ajánlására? Ugye nem.

[ Szerkesztve ]

(#1320) Pici Hölgy


Pici Hölgy
újonc

Sziasztok. Csatlakoznék a segítséget kérők táborához. 24 év után sajnos a jó kis Philips-ből lett Whirlpool mosógépünk feladni készül a harcot. :((( Tanácstalanul állok a rengeteg márka és típusú gépek kínálata előtt! Felmerült a nagy kérdés, milyen mosógépet vegyek? A hozzászólásokat olvasgatva azt tapasztalom, hogy az LG Direct Drive dobogós. Valóban olyan halk? Nekem is tetszik, de megtudná-e nekem mondani valaki, hogy az üstháza csavarozva vagy ragasztva van-e? Továbbá miért nem ajánlják a keskenyebb és kisebb ruhatöltető típusát? Szeretettel várom a tapasztalatokat. Bármilyen észrevételt örömmel veszek. Előre is köszönöm a segítséget! ;)

(#1321) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Sziasztok!

Van valakinek esetleg Panasonic NA-107VC5WGN mosógépe?
Érdekelnének a tapasztalatok, valamint a mélység adatok, mert csak egy külföldi eldugott oldalon találtam 52,7cm-et, de nem tudom ez mennyire valós adat.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#1322) Pici Hölgy válasza net91 (#1258) üzenetére


Pici Hölgy
újonc

Szia! Neked melyik típus van? Írnál róla, esetleg a negatív tulajdonságait megosztanád? Legközelebb is megvennéd ezt a márkát és típust?

(#1323) Lehiñito


Lehiñito
senior tag

Sziasztok.
Az samsung mosógépünk megadta magát. Kötöttünk vásárláskor rá biztosítást, aminek keretein belül levásárolhatjuk a vételárat (65k) új mosógépre, mert nem gazdaságos megjavítani (most lett volna a negyedik javítás az 5év alatt).
A mosógépszerelő azt mondta, hogy mindegy milyen márkát választunk, csak jó sok gari legyen rajta.
Ennek fényében találtam az edigitalnál egy Fagor FE-7212A mosógépet 90ezerért, 5év garanciával.
1200ford. 7kg kapacitás A+++ energiaosztály.
Mennyire lehet jó vétel, illetve 100ezerig van jobb vétel?

A garancia miatt választanám ezt, mert ha más gyártótól kellene választanom akkor még ki kellene terjesztenem biztosítással a gart. 5évre, ami még plusz költség lenne.
Ennek fényében tudnátok tanácsot adni, hogy miképp döntsek?

(#1324) Lauda válasza Lehiñito (#1323) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Eloltoltos csak, vagy felultoltos is lehet?

------------------------------

luciferk

Cotton eco programmal mostál már? gondolom valami takarékossággal van kapcsolatban, ha a vízzel takarékoskodik ki sem próbálom mert így is elég kevés vízzel mos alig hallani a vízcsobogást mosás közben.

Nem probaltam meg soha. ;)

[ Szerkesztve ]

(#1325) Lehiñito válasza Lauda (#1324) üzenetére


Lehiñito
senior tag

Csak elöltöltős játszik.

(#1326) Mercutio_ válasza Lehiñito (#1323) üzenetére


Mercutio_
félisten

Háztartásigépes topicban lehet előbb kapsz választ.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#1327) Lauda válasza Lehiñito (#1325) üzenetére


Lauda
félisten

Lg direct driveokat vettek itt paran es volt gorenje is.

(#1328) Lehiñito válasza Lehiñito (#1325) üzenetére


Lehiñito
senior tag

Köszi a tippeket.
Úgy néz ki a Panasonic lesz a befutó mert március 31.-ig 5év gyári garit adnak.
Kérdés meg ér e plusz 17ezret, hogy 1200-as centrije legyen, illetve egy kettő plusz funkció.

(#1329) Lauda válasza Lehiñito (#1328) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem nem eri meg. Ugy vettem eszre, hogy az 1200-es centri nagyon gyuri a ruhakat, ezert 1000 felett nem hasznalom.

(#1330) scbb válasza Parci (#50) üzenetére


scbb
tag

Van ez a régenjobbvolt fétis, elektromos cuccoknál fpként a mosógépeknél lehet találkozni vele. Igen én is bosszankodtam a 3 év után csapágyas Bosch gépem miatt, de mondjuk egy Miele-t nem is lehet hozzá hasonlítan(amikor vettem 80 volt a bosch 200 körül egy normális Miele)Olyan, mint most a DirectDrive-os LG-t hasonlítani egy Tescos Candyhez.. Ennek az alapja szerintem, hogy a régen felsőkategóriás mosógépeket oda tudják neked összetákolva adni a mostani alsó kategória árán. De nyilván semmi nem ad garanciát arra, hogy a 10 éves profi gép újabb 5-6 évig problémamentesen megy.

nincsbéhúsz és szarazakksi

(#1331) Lehiñito válasza Lauda (#1329) üzenetére


Lehiñito
senior tag

Csak az "ezerketteset" rendeltük meg mert abban van anti allergén program is, bár nem tudom, hogy ez parasztvakátás-e, vagy tényleg ér valamit.
Így hogy csak kipótolnunk kellett úgy döntöttünk, hogy legyen a drágább.
Sajnos még nem érkezett meg, pedig pénteken már meg lett rendelve.
Nem kapkodja el az edigital, remélem pénteken már megkapjuk még a hosszúhétvége elött.
Majd írok, hogy mi mit tapasztalunk 1200as centrin.
Neked milyen géped van, ha nem vagyok indiszkrét?

(#1332) Mercutio_ válasza scbb (#1330) üzenetére


Mercutio_
félisten

Az megvan, hogy ~5 éves hsz-re reagálsz? ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#1333) Lauda válasza Lehiñito (#1331) üzenetére


Lauda
félisten

Oke, kivancsi leszek mik a tapasztalataid! ;)

Nekem egy Electrolux EWF 1284 BW gepem van. :)

(#1334) scbb válasza Mercutio_ (#1332) üzenetére


scbb
tag

Haha ezt kegyetlenül benéztem :C :DD szorri vagyok

nincsbéhúsz és szarazakksi

(#1335) luciferk


luciferk
senior tag

Lauda szaki a (#1324) kérdésemre nincs semmi mondani valód vagy a gépeden nincs ilyen funkció?

(#1336) Lauda válasza luciferk (#1335) üzenetére


Lauda
félisten

Nem ertem amit irtal most. :)

(#1337) luciferk válasza Lauda (#1336) üzenetére


luciferk
senior tag

Elhiszem, hogy nem érted, nem vettem észre, hogy már reagáltál a kérdésemre :B Amúgy érdekes, hogy a sima cotton mosásra 3 órát mutat a gép, a cotton eco-ra meg 4 ó 20 percet, pedig azt hinné az ember. hogy rövidebb idő alatt mos eco-nál :U

(#1338) Lauda válasza luciferk (#1337) üzenetére


Lauda
félisten

Nem kulon hozzaszolasban valaszoltam, valoszinu ezert siklottal el felette, viszont a kerdesedben meg arra a hozzaszolasszamra hivatkoztal, amiben valaszoltam. :B :D

Azt irja a kezelesije, hogy energitakarekosabb program, mint a normal pamut programok, szerintem ritkabban forgatja a dobot a gep. Ma ugy is mosok szineset, kiprobalom es akkor mindketten tudjuk mi ez a pamut eco. :K Valamit viszont nem ertek a kezelesi utasitasaban, a tiedben ismegtalalhato a 7. oldalon Mi az a szabvanyos pamut pogram? Sorolja ott fel a pamut programokat, majd utana jon a szabvanyos pamut. Meg rafoghatnank, hogy azok az eco programok, mert az elektromos aram es a vizfogyasztas kisebb azonos toltetnel es homersekletnel, viszont a mosasi ido ugyan annyi. :)

(#1339) Pici Hölgy


Pici Hölgy
újonc

Sziasztok! Még mindig keresem az igazit! Van valakinek tapasztalata az LG FH0B8QDA0 mosógépről? Ha valakinek van ilyen gépe ossza meg legyenszives a tapasztalatát. Köszi

(#1340) Lauda válasza luciferk (#1337) üzenetére


Lauda
félisten

Tegnap kiprobaltam a pamut eco programot. Tulajdonkeppen annyi kulonbseget vettem eszre, hogy a mosas inditasa utan nem meregeti es vizezi a toltetet (rovidebb ciklusokban porgeti ide-oda es utana irja ki a mosasi idot), hanem az elejetol fogva elkezdi rendesen mosni. 4 ora 10 perc koruli idorol indult es kb negyed ora mulva ez lement 3 ora 20 percre es ennyi. Direkt megallitottam, kinyitottam az ajtot, a viz ugyan annyi benne, ugyan ugy 1 ora 10 perc korul engedte le a mosovizet, kb mint egy intenziv pamut mosas. Hogy ez most mitol eco, azt elkepzelni sem tudom. ;)

(#1339) Pici Hölgy

Sziasztok! Még mindig keresem az igazit!

Szia! Ez esetben: Társkereső ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#1341) luciferk válasza Lauda (#1340) üzenetére


luciferk
senior tag

" Direkt megallitottam, kinyitottam az ajtot, a viz ugyan annyi benne '

Az üveg ablakon át nem lehet látni a víz mennyiségét olyan kevés van benne?
Az valóban érdekes, hogy a víz nem kevesebb sem több, nem forog ritkábban a dob, a mosási idő sem kirívó akkor mitől ECO ez a program. Pedig ez az ECO szó valami takarékossággal kapcsolatos szerintem.
A társkereső ajánlása jó poén :DDD

(#1342) Lauda válasza luciferk (#1341) üzenetére


Lauda
félisten

:) Alapbol a pamut mosasnal nem latod a vizet, csak hallani es latni, hogy vizes ruhat porget ide-oda es mikor megall a dob, felulrol csepeg le kis viz. Mikor kinyitod az ajtot es felemeled a ruhakat, a dobban par centi vizet latni. Az oblitesek is igy zajlanak, az utolsonal hasznal csak tobb vizet, mikor beengedi az oblitoszert video rola. Kimelo mosasnal mar tobb vizben mos (kb mint itt az utolso oblitesnel), olyankor mosas kozben ki sem engedi nyitni az ajtot, mert az ajto aljanal feljebb van a viz szintje. Ezt az ecot en sem ertem, ugyan annyi viz, ugyan ugy mos es oblit, raadasul joval hosszabban. :D

(#1343) scbb válasza Pici Hölgy (#1339) üzenetére


scbb
tag

Nekem hasonló LG van. Ahogy látom annyi a különbség, hogy az 8 Kg-os. 2 hónapja használom, heti 3-4 mosás és nincs gond eddig vele. Viszonylag gyorsak a programok és mintha kevésbé gyűrné a ruhákat mint a Bosch ami előtte volt. A DD hajtás nekem nagyon bejön és bízom benne, aztám lehet ugyanúgy b---om ki 3 év múlva mint a szíjhajtásos Bosch-t :D

nincsbéhúsz és szarazakksi

(#1344) Pici Hölgy válasza scbb (#1343) üzenetére


Pici Hölgy
újonc

Én is a DD motor miatt választom. Hát remélem nem fürdök be vele. Semmi kedvem 4-5 évenként kidobni 100-ezreket. Most rászánom ezt a pénzt, de ha nem jön be legközelebb a legolcsóbbat veszem meg. Az a baj, aki már több éves tapasztalattal rendelkezik e téren az már nem jön ide vissza a fórumra megosztani az észrevételeit.

(#1345) luciferk válasza Pici Hölgy (#1344) üzenetére


luciferk
senior tag

Nézz be ide is [link]

(#1346) Lehiñito válasza Lauda (#1333) üzenetére


Lehiñito
senior tag

Szerda óta van meg a pana gép.
Az előző gépünknek ezres volt a centrifugája, ennek 1200-es.
Érezhetően szárazabb a kimosott ruha, és ha egyből mosás után kivesszük, akkor nem gyűrődik jobban, mint ezres fordulaton.
Az előző samsung gépünkböz képest sokkal halkabb a centrifugája is.
Ezeknél az újabb mosogépeknél is csak óramutató járásával megyeggyezően érdemes tekerni, vagy lehet visszafele is?

(#1347) Duran


Duran
tag

Electrolux EWT1264ERW? Erről mi a véleményetek? Sokat megy a gép, fontos a magas centrifugafordulat és csak felültöltős játszik..

Energiatakarékosság annyira nem mozgat meg, minél több a + annál több a probléma :DDD

Szeretnék egy kicsit tartósabb masinát, mostani Fagor 15 éve húzza, de most már gyakran problémázik.. Nem is érdekelne, de az utóbbi időben kitalálta, hogy nem öblít rendesen és nem lesznek benne jó illatúak a ruhák :( :( .. ez nagyon zavar, így úgy döntöttem lecserélem..

Töredezettségmentesíteni azért kell, mert a lemezen a forgás szétdobja az adatokat

(#1348) dkaro


dkaro
őstag

Sziasztok!
Most döglött be a mosógép, úgyhogy gyorsan rendelnem kellene egy újat.
Ezeket néztem de nem tudom melyik legyen. Szerintetek? Szinte mindre csak 1 év garit adnak, kivéve az indesit meg 1-2 modell.
Electrolux EWT1062TDW
Indesit ITWD 61052 W EU
Electrolux EWT 41262TW
whirlpool-awe-60510
indesit-itwa-51052
Természetesen más is játszik, 100k körülig. MM-et és Edigitalban néztem csak innen van gyors házhozszállítás.
Szerintetek?

(#1349) Lehiñito válasza dkaro (#1348) üzenetére


Lehiñito
senior tag

Én megvárnám a helyedben a holnapi edigitalos akciót. Biztos lesznek mosógépek is.
Illetve a panasonic meghosszabbította a nagyháztartási gépekre a garancia kiterjesztést 2016.06.31.-ig
5év ha beregisztrálod.
Én egy hónapja vettem náluk a 105ezres mosógépüket. Eddig tetszik a tudása, csak kicsit sokallom a mosásidőket a régi gépünkhöz képest.

Mi ezt vettük pontosan: [link]

[ Szerkesztve ]

(#1350) dkaro válasza Lehiñito (#1349) üzenetére


dkaro
őstag

Azt nem mondtam, hogy sajnos csak felültöltős játszik a fürdő mérete miatt.:)
Ott nem láttam pana gépet sajnos.:(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.